- 24 Temmuz 2021
- 38
- 46
- 3
- Konu Sahibi ataliyanko
-
Amin Allah razı olsun inş yaşadıklarımız günahlarımızın kefareti oluyordurGeçecek, her acı tamamen kaybolmasa bile zamanla hafifliyor.
Kendinize hep telkinde bulunun “geçecek” diye, evde yanlız kalmamaya çalışın, kafanızı dağıtacak şeyler bulun. Rabbim içinize ferahlık versin
Benim geçmişte sevgilim benden ayrılmıştı psikologa gittim zor günler gecirdim ama şimdi hic aklıma bile gelmiyor psikologa gidebilirsinizTşk ederim inş
Hersey sana bagli. Her ayrilik bir travma yaratir elbet ama bunun ne kadar surecegi sana bagli.16 yıllık bir bağımlılık bence
Çünkü aldatılınca kadınlık gururun inciliyor. Ummadığın dağlara kar yağıyor. Severken sevilmediğini öğreniyorsun. Kurduğun düzen hayallerindekinden farklı çıkıyor. Kandırılmış olmak ağırına gidiyor. Daha saymama gerek yok sanırım. Aldatıldım ya aman neyse olsun deyip geçilmiyor. Sindirmek öyle ha deyince de olmuyor.deger vermeyip aldatan birinin acısını yaşamak neden?
Ablam ilk esinden aldatma sebebiyle bosandı. Gayet toparladı. İkinci evliliğini yaptı ikinci esini de sevdi baya. Tabi onunla da bazı sebeplerden dolayı anlaşamadılar. Yani demek istediğim unutuluyor. Ablam suan sadece çocuğu icin üzülüyor. Geçer insallah tabi acınızı cekeceksinizAldatıldım,boşandım,bu acı geçecekmi
Şunun üzerine söylenecek hiçbir şey yok. Konu kilit.Allah unutmayı vermiş, aklımızı kaybetmeyelim diye. Unutursunuz.
Amiin canım inşAllahAmin Allah razı olsun inş yaşadıklarımız günahlarımızın kefareti oluyordur
Eleştirmek degil soru sormak.cümlenin sonunda? Var anlamış olmanız lazımdıÇünkü aldatılınca kadınlık gururun inciliyor. Ummadığın dağlara kar yağıyor. Severken sevilmediğini öğreniyorsun. Kurduğun düzen hayallerindekinden farklı çıkıyor. Kandırılmış olmak ağırına gidiyor. Daha saymama gerek yok sanırım. Aldatıldım ya aman neyse olsun deyip geçilmiyor. Sindirmek öyle ha deyince de olmuyor.
Ve
insanların acısını eleştirmek neden?
er eAblam ilk esinden aldatma sebebiyle bosandı. Gayet toparladı. İkinci evliliğini yaptı ikinci esini de sevdi baya. Tabi onunla da bazı sebeplerden dolayı anlaşamadılar. Yani demek istediğim unutuluyor. Ablam suan sadece çocuğu icin üzülüyor. Geçer insallah tabi acınızı cekeceksiniz
Teşekkürler umarım bende atlatırım ablanıza da Allah kolaylıklar versinAblam ilk esinden aldatma sebebiyle bosandı. Gayet toparladı. İkinci evliliğini yaptı ikinci esini de sevdi baya. Tabi onunla da bazı sebeplerden dolayı anlaşamadılar. Yani demek istediğim unutuluyor. Ablam suan sadece çocuğu icin üzülüyor. Geçer insallah tabi acınızı cekeceksiniz
Geçecekk tabiki..Aldatıldım,boşandım,bu acı geçecekmi
Genel anlamda ailemde dahil çoğunluğun dediği İYİKİ DİYECEKSİN oluyor.İnanın çok uzak geliyor bu söz bana ama birgün o güzel ferah günlere kavuştuğumda burdan herkese yazacağım inş.Desteğiniz için tşk ederimGeçecekk tabiki..
Hatta huzuru yakaladiginizda iyiki diyeceksiniz
Aldatilmayi iciniz yansada kabul gormediginiz icin kendinize olan özsayginizdan ötürü takdir ediyorum..
Hic uzulmeyin hobilerinize isinizw varsa cocuklariniza odaklanin size kendinizi kotu degersiz hissettirsen kimsenin yaninda durmayin
Ben Nisan ayında boşandımGenel anlamda ailemde dahil çoğunluğun dediği İYİKİ DİYECEKSİN oluyor.İnanın çok uzak geliyor bu söz bana ama birgün o güzel ferah günlere kavuştuğumda burdan herkese yazacağım inş.Desteğiniz için tşk ederim
Hemen deil önce bir sindirmen gerekırAldatıldım,boşandım,bu acı geçecekmi
Ölümden başka herşeyin çaresi vardır. Her acı birgün unutulur. Size değer vermeyip aldatan kişi için acı çekmeniz gereksiz. Bundan sonra iyilerle karşılaşırsınız umarım..Aldatıldım,boşandım,bu acı geçecekmi
Allah razı olsun tşk ler Rabbim hepimizin yardımcısı olsunBen Nisan ayında boşandım
İlk boşanma konusu ortaya cıktıgnda ki siddet gördüğüm halde dünyam basıma yıkılmıştı gerçekten nefes alamıyordum yandım Allahım diye ağlıyordum kızım ne olacak diye sızlıyordum
Şimdiyse diyorum ki neden daha önce boşanmadım ?
Hala üzgünüm yuva yıkıldı ortada bir çocuk var bazen yine oturup ağlıyorum ama ilk zamanlara göre çok azaldı bu halim
Daha da iyi olacağım biliyorum zaman bunu nakış nakış işliyor benliğime
Aynısı olacak sadece bol sabır bol dua
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?