- 11 Ağustos 2022
- 52
- 6
- 3
- 30
- Konu Sahibi mervekaranfil
-
Öncelikle sen değerli bi kadınsın hayatından 7 aylık bir imtihan di geçti gitti diye düşün kafanı başka şeylere yönlendir bizde bosanma kararı aldık yarım saat önce ama ben kendimi koyveremem dimi sende kendini üzme lütfen11 eylul bugün tam 1 yıl olmuştu 4 yılımı vermiştim severek evlenmiştim şimdi ağlayarak yazıyorum nasıl geçer bilmiyorum anlatılacak o kadar şey var ki çok haksızlık yapıldı mesleğimiz yoktu karsımdaki kişinin de meslegi yoktu ne altın istedim ne baska bir şey hiçbirsey istemedim evlenirken Allah korkusu var dedim evlendim evlendik kolejde çalıstık tam bir anneciydi annesine çok duskundu annesi bana cok baskı kuruyordu hep karsııyprdu annesinin sozunden çıkmıyordu hiç bir şekilde neyseki oglu 7 ay sonra atandı ve ilgiyi tamamen kesti benden sanki evde hizmetçi gibiydim ve benden bosandı 7 ay boyunca kandırıldım gozyaslarımla kaldım çok ağır iftiralar atıldı teyzesi kızınızı bize kakaladınız dedi nasıl bir imtihandır pskolojikman çöküntüdeyim lutfen akıl verin ne yapmam gerekiyor bende ogretmenim daha yazılacak çok şey var bu yasta bu durumda olmak hiç mutlu olmayacak gibiyim sankilutfen ablalarım akıl verin bana
daha o laflar beynimde bir türlü atlatamadım insanlar nankör oluyor demekki bunu anladım parayı görünce ilk beni gözden çıkardıBöyle pisliklerden kurulduğuna sevin.
Ne demek kızınızı bize kakaladiniz terbiyesize bak pislik şeyler.
Kim bunlar ya sana bunu söylüyorlar.
Defolsun basiretsiz herif.
Böyle adamları sevmeyin ya .
Hiç mi kendine acımıyorsun.
Okumuş etmiş kadınsın .
Yasin da gençtir.
Çocuk olmaması büyük şansın valla yoksa muhattap olucaktun bunlarla
geçecek.ağla doya doya bugünlerde içindeki zehir aksın.rahatlayacaksın.erkenden kurtulmuşsun öyle düşün.ya yıllarını yeseydi bu eş olmayı aile olmayı becerememiş adam?kariyerine odaklan hobiler edin.zamanı gelince de karşına harika bir adam çıkacak bu üzüldüğün aylara pişman olacaksın.tam bugun evlendim tam bugun bir dugun kornası duysam kulaklarımı kapatıyorum dugun gorsem aglıyorum
aşıyorum zaman herseyin ilacı önceleri ruh giibydim ama şimdi kolejde ogretmenlige basladım ogrencilermin sevgisi şifa olacak sanırsamÇok geçmiş olsun
1 sene olmuş
Bunlar zamanla geçecek şeyler ama aşamıyorsanız yardım alın
Sanırım çocuğunuz falan da yok
Bu çok büyük avantaj
Bekar sayılırsınız.
Bence kpss ye odaklanin11 eylul bugün tam 1 yıl olmuştu 4 yılımı vermiştim severek evlenmiştim şimdi ağlayarak yazıyorum nasıl geçer bilmiyorum anlatılacak o kadar şey var ki çok haksızlık yapıldı mesleğimiz yoktu karsımdaki kişinin de meslegi yoktu ne altın istedim ne baska bir şey hiçbirsey istemedim evlenirken Allah korkusu var dedim evlendim evlendik kolejde çalıstık tam bir anneciydi annesine çok duskundu annesi bana cok baskı kuruyordu hep karsııyprdu annesinin sozunden çıkmıyordu hiç bir şekilde neyseki oglu 7 ay sonra atandı ve ilgiyi tamamen kesti benden sanki evde hizmetçi gibiydim ve benden bosandı 7 ay boyunca kandırıldım gozyaslarımla kaldım çok ağır iftiralar atıldı teyzesi kızınızı bize kakaladınız dedi nasıl bir imtihandır pskolojikman çöküntüdeyim lutfen akıl verin ne yapmam gerekiyor bende ogretmenim daha yazılacak çok şey var bu yasta bu durumda olmak hiç mutlu olmayacak gibiyim sankilutfen ablalarım akıl verin bana
İnanın Rabbimden gelen herseye şukrediyorum dönüş onadır Rabbimden her zaman hayırlısını istedimBence kpss ye odaklanin
Odaginizi degistirin
Sizde calisip atanin
Atanmakla adam olunmuyor
Ah vah etmeden yolunuza devam edin sonra eminim sukredeceksiniz
Afferinn sana yaaBen buna çok inanıyorum. Olumlama günlüğüm var,hayal panom var. Yıllık dilek listem. Affettigim kisilerle bag kesme meditasyonu yaparim. Dilediklerimin Çoğu da oldu %80. Eminim.bir gün o hayal ettigim hayat arkadasina da kavusacam biraz daha yogrulmam gerekiyordu sanirim
Ona inat sende çalış ve atan ona inat hayatını yaşa. Bir damla gözyaşını bile ona harcama.burda senin bir suçun yok elbet ondanda çıkar bir gün11 eylul bugün tam 1 yıl olmuştu 4 yılımı vermiştim severek evlenmiştim şimdi ağlayarak yazıyorum nasıl geçer bilmiyorum anlatılacak o kadar şey var ki çok haksızlık yapıldı mesleğimiz yoktu karsımdaki kişinin de meslegi yoktu ne altın istedim ne baska bir şey hiçbirsey istemedim evlenirken Allah korkusu var dedim evlendim evlendik kolejde çalıstık tam bir anneciydi annesine çok duskundu annesi bana cok baskı kuruyordu hep karsııyprdu annesinin sozunden çıkmıyordu hiç bir şekilde neyseki oglu 7 ay sonra atandı ve ilgiyi tamamen kesti benden sanki evde hizmetçi gibiydim ve benden bosandı 7 ay boyunca kandırıldım gozyaslarımla kaldım çok ağır iftiralar atıldı teyzesi kızınızı bize kakaladınız dedi nasıl bir imtihandır pskolojikman çöküntüdeyim lutfen akıl verin ne yapmam gerekiyor bende ogretmenim daha yazılacak çok şey var bu yasta bu durumda olmak hiç mutlu olmayacak gibiyim sankilutfen ablalarım akıl verin bana
bu kadarda abartmayin siz abarttikca dibe cokersiniz ...pp deki sen isen daha cok cok gencsin ...biri gider biri gelirtam bugun evlendim tam bugun bir dugun kornası duysam kulaklarımı kapatıyorum dugun gorsem aglıyorum
evet benimbu kadarda abartmayin siz abarttikca dibe cokersiniz ...pp deki sen isen daha cok cok gencsin ...biri gider biri gelirolmus bitmis ostedigi iftirayi atsin sonra hesabini verecek zaten ..
bence herseyi bir kenara birak ani yasamaya bak
vardı cimri olması benim ona danışıp bişeyler yapmamı son olarak da ben annemgile gittiğimde evi terketti süsü vermesiBu kadar mı paraya muhtacti ? Kamuya atanan öğretmen maaşı nedir ki kendini zengin sınıf atlamis zannetti? O çok sandığı öğretmen maasinı yetirmeyecek bir kadın çıkar da karşısına görür neymiş düzen bozmanın hayat yakmanın bedeli.
Annesi dışında başka sorununuz var mıydi sizi rahatsiz eden,düşündüren?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?