Boşandım

tepetaklak22

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2023
36
26
8
32
Merhaba kızlar;
Ben iki yıllık evliyken eşim 40 yaşında evli bir kadınla yatıp beni aldatmıs biz 30 yasındayız bu arada bende ekran resmi gördüm orda bariz belli yattıkları silmiş ama son silinenlerde kalmış tesadüf gördüm..
Daha sonrasında inkar etti falan ben inanmadım arkadaşının sevgilisi olduğunu kadının ona asıldığını.. bizim 11 aylık bebeğimiz vardı bu olayları yaşadığımızda.
Sonrasında ben hiç bir şeye inanmadım afım kadar emindim kadınla yattıgına ne kadar inkarda etse boşandık ve oradan taşındım şimdi kızım 13 aylık ve ben doğru karar verip veremediğimden emin değilim 9 sene sevgili olduk 2 yıldırda evliydik bebeğimin babasız büyüyecek olması ve onun pişmanlığını dile getirip af dilemesi vs kafamı cok kurcalıyor cok üzülüyorum ailem kesinlikle barısmamı istemiyor ki zaten istesede ben aynı evde nasıl yapabilirim onuda bilmiyorum ama kızım için doğru olanı yapmak istiyorum evet şuan çok küçük ama büyüyünce babasını sorunca bunları düşündükçe daha kötü oluyorum sizce nasıl davranmalıyım

Denenmişi denemek vakit kaybıdır. Mutlu olsaydınız küçük çocukla boşanmazsınız. İyi günlerinizi özlemeniz normal ama verdiğiniz kadardan pişman olmayın.
Geçimin olmadığı, hır gür olan evde çocuğun büyümesindense böylesi daha iyi bence. Babası ilgilensin, sıkça görüşmelerini sağlayın yeter

Bende öyle düşünüyorum ama eski eşim sürekli bir yerlerden ulaşıp kızın için dön seni çok seviyorum hataydı çok pişmanım diyor ve aileside şuan beni suçluyor cocuk sana daha ne yapsın sen kızını hiç mi düşünmüyorsun diyor. Çok düşünüyorum ama aynı evde nasıl bunları sineye çekip yaşarım bilmiyorum tekrar aynı şeylerin olmayacagının garantisi yok onuda biliyorum tabi o asla olmayacagını söylüyor ne diyecekti evet yine yaparım demeyecekti ya

İçinizde o şüpheyle çocuk için dayanabilecek misiniz o evliliğe bence dayanamzsınız

Reactions: Cac
Ya ileride benden almaya kalkarsa kızımı

Kızın büyüdüğünde annesinin aldatılıp boşandıktan sonra bu adama sırf kendisi için geri döndüğünü öğrenince ne hissedecek hiç düşündün mü? Ben bu filmi gördüm. 'Küçücük çocuk için kendini neden yaktın? Beni de vicdani yükün altına neden soktun' Derse ne cevap vereceksin. Arkadaşım ağzını bile açamadı, çünkü kızı haklıydı

Kiziniz tartismasiz cok degerli ama önce kendi ruh sagliginizi korumalisiniz bence. Kizim icin ses cikarmasa mıydım diye dusunmeyin olan olmuş geçmişi düşünerek zehir etmeyin hayatinizi

O evde sen mutlu olmadıktan sonra kızın nasıl mutlu olur. Doğru karar vermişsin

Çocuğunuzun babası hayatta neden size babasını sorsun ölmüş gibi duygu sömürüsü yapmayin eğer siz bosandiginiza pişmansaniz Çocuğunuzu bahane etmeyin barışmak için onca cocuk var kiminin babası ölmüş kiminin anne babası ayrılmış

Neden kasının 40 yaşında sizlerin 30 yaşında olduğunu belirtme gereği duydunuz bir kadınla yatmış eminim deseniz yetmez miydi?
Bu bile gösteriyor aslında aynı eve giremeyeceğinizi hala neden diye düşünüyorsunuz haklı olarak ve kendinizce büyük biriyle yatmış aslında tek derdi cinsellik heyecanmış vs diyorsunuz ama o düşünceler hiç geçmez bence.
Dik durmuşsunuz ne güzel şimdi neden size ulaşmasına,af dilemesine izin veriyorsunuz?
Neden bitti deyip set çekmiyorsunuz?

Bebeği bahane ediyorsunuz resmen.

O başka kadınlarla yatıp kalkarken ne kadar düşünmüş kızını? Niye sizi manipüle etmesine izin veriyorsunuz? Dik durun ve bir daha geri dönmeyin, dönerseniz de adam sizi aldatmaya devam edecektir. Can çıkar, huy çıkmaz demişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…