- 19 Mayıs 2020
- 47.347
- 212.682
- 598
- Konu Sahibi tepetaklak22
-
O kızı için sadık kalmayı başarabilmiş mi ki size böyle bir görev yüklüyor çocuğunuz üstünden? Ailesi sizi suçlar tabi kimse malına b.k sürmez. Onları geçin. Siz yapsanız elinizden çocuğunuzu alırlardı napıp edip. Oğulları yapınca hatadır affet. Çocuk daha napsınmış, ağzıyla yalvarması bile nimet oluyor, siz yapsanız gazeteye ilan verirlerdi Tepetaklak22 o... olmuş diye.Bende öyle düşünüyorum ama eski eşim sürekli bir yerlerden ulaşıp kızın için dön seni çok seviyorum hataydı çok pişmanım diyor ve aileside şuan beni suçluyor cocuk sana daha ne yapsın sen kızını hiç mi düşünmüyorsun diyor. Çok düşünüyorum ama aynı evde nasıl bunları sineye çekip yaşarım bilmiyorum tekrar aynı şeylerin olmayacagının garantisi yok onuda biliyorum tabi o asla olmayacagını söylüyor ne diyecekti evet yine yaparım demeyecekti ya
Hanımefendi böyle bir şey yok. Alkolik işsiz bir adama hiçbir hakim çocuk vermiyor, sağdan soldan duyduğunuz yarım yamalak hikayelerle şişirip durmayın kendinizi. Babaya kolay çocuk verilmiyor hele sizin şartlarınızda bir anneden alınıp hiç verilmiyor.Hanım efendi biz boşandık zaten 7 yıl sonra mahkemeye beni aldattı diye sunsam mahkeme aaa aldatmıs cocugu vermeyelim demiyor umruna bile almıyor farklı seyler ben aldattıgı için 10 günde boşandım zaten 7 sinde evden ayrıldın 19unda bosandık 19unda tasındım benim yaptıgımı kimse bu kadar hızlı yapamaz zaten. Öyle hakimler varki adam içiyor çalışmıyor a ile b yi yanyana getiremiyor ama cocuk babam dedi diye çocuga bakacak o sarhos babasından baska kimse olmamasına rağmen yine ona veriyor
Eşinin ailesine de ki aynı hatayı ben yapsaydım oglunuz benden boşansaydı ben de it gibi pişman olsaydım oglunuza daha ne yapsın bu kız, kızın için barış der miydiniz ?Bende öyle düşünüyorum ama eski eşim sürekli bir yerlerden ulaşıp kızın için dön seni çok seviyorum hataydı çok pişmanım diyor ve aileside şuan beni suçluyor cocuk sana daha ne yapsın sen kızını hiç mi düşünmüyorsun diyor. Çok düşünüyorum ama aynı evde nasıl bunları sineye çekip yaşarım bilmiyorum tekrar aynı şeylerin olmayacagının garantisi yok onuda biliyorum tabi o asla olmayacagını söylüyor ne diyecekti evet yine yaparım demeyecekti ya
Asla affetme.ben çok defa şans verdim. Asla düzelmedi. Adamın karakteri bu. Maddi gücümü elime alır almaz boşandım. Affedersen yine aynısını yapacak.Merhaba kızlar;
Ben iki yıllık evliyken eşim 40 yaşında evli bir kadınla yatıp beni aldatmıs biz 30 yasındayız bu arada bende ekran resmi gördüm orda bariz belli yattıkları silmiş ama son silinenlerde kalmış tesadüf gördüm..
Daha sonrasında inkar etti falan ben inanmadım arkadaşının sevgilisi olduğunu kadının ona asıldığını.. bizim 11 aylık bebeğimiz vardı bu olayları yaşadığımızda.
Sonrasında ben hiç bir şeye inanmadım afım kadar emindim kadınla yattıgına ne kadar inkarda etse boşandık ve oradan taşındım şimdi kızım 13 aylık ve ben doğru karar verip veremediğimden emin değilim 9 sene sevgili olduk 2 yıldırda evliydik bebeğimin babasız büyüyecek olması ve onun pişmanlığını dile getirip af dilemesi vs kafamı cok kurcalıyor cok üzülüyorum ailem kesinlikle barısmamı istemiyor ki zaten istesede ben aynı evde nasıl yapabilirim onuda bilmiyorum ama kızım için doğru olanı yapmak istiyorum evet şuan çok küçük ama büyüyünce babasını sorunca bunları düşündükçe daha kötü oluyorum sizce nasıl davranmalıyım
Bı tanidigim spor hocasiydi yanında calisan ile karısını aldatmış ve bebekleri daha kirkini çıkarmadan boşanmışlardi. Adam o kızla gününü gün etti 2 3yil takıldi kız artık evlenmek isteyince kızdan ayrıldı daha sonra tekrar eski karısı ile baristi kadın iki çocuğu vardı ve çocukları babasını istiyordu şuan tekrar evliler mutlu gözüküyorlar tabi ama kadının içinde kopan fırtınaları kimse bilemez Allah kimsenin başına vermesin zor bı durum ama aldatılmak birde yatakta fotoğraflar görmek inaninki kolay sineye cekilcek. Bİse değil her an aklının köşesinde o durum kalcak.Merhaba kızlar;
Ben iki yıllık evliyken eşim 40 yaşında evli bir kadınla yatıp beni aldatmıs biz 30 yasındayız bu arada bende ekran resmi gördüm orda bariz belli yattıkları silmiş ama son silinenlerde kalmış tesadüf gördüm..
Daha sonrasında inkar etti falan ben inanmadım arkadaşının sevgilisi olduğunu kadının ona asıldığını.. bizim 11 aylık bebeğimiz vardı bu olayları yaşadığımızda.
Sonrasında ben hiç bir şeye inanmadım afım kadar emindim kadınla yattıgına ne kadar inkarda etse boşandık ve oradan taşındım şimdi kızım 13 aylık ve ben doğru karar verip veremediğimden emin değilim 9 sene sevgili olduk 2 yıldırda evliydik bebeğimin babasız büyüyecek olması ve onun pişmanlığını dile getirip af dilemesi vs kafamı cok kurcalıyor cok üzülüyorum ailem kesinlikle barısmamı istemiyor ki zaten istesede ben aynı evde nasıl yapabilirim onuda bilmiyorum ama kızım için doğru olanı yapmak istiyorum evet şuan çok küçük ama büyüyünce babasını sorunca bunları düşündükçe daha kötü oluyorum sizce nasıl davranmalıyım
Babası kızını sizin kadar düşünseydi sizi aldatmazdı.Merhaba kızlar;
Konuyla alakasız ama 2,5 yaşındaki kreşe mi gidiyor benim de 2 çocuğum var küçüğü 2 yaşında boşanıyorum annem bakıyor ama bu ara kreşe versem mi diye düşünüyorumAnne çocuk bağınız güçlü olursa babayı seçmez çocuk. Benim çocuklarım 10 ve 2,5 yaşında illa annem diyorlar. Konuşmak görmek bile istemiyorlar. Ben ve 2 kız kardeşim de anneme aşığız. O kuzen de sıkıntı olmuştur.
Benim bir tanıdığımda da benzer şeyler oldu. Çocuk 12 yaşında babayı istedi. Çünkü baba giydiğine karışmıyor gezdirip eğlendiriyordu. Anne sıkıyordu çocuğu. Dikkat etmek gerek aradaki bağa. Zaten öyle bir herifte istemez çocuğu merak etme. Nasıl karı kızla gezsin alem yapsın çocukla
Normalde aklıma gelmezdi ama kuzenimde gördüğüm için ayrılalı 10 yıl oldu adam kimseyi bulamadı hala uğraşıyor davadır odur budur aldı cocugu işte olan cocuga oldu. Yoksa ben uzağım zaten dediğiniz gibi nasıl gelecek 2 aydır ilk defa geldi geçen uzak yaniO adam 7 yıl sonra başkasıyla evlenmiş ve çocuk yapmış olacak, yeni kadın senin evladını evinde zaten istemeyecek. Senin çocuğunun arkasından ağlamayacak, hatta 1 yıl sonra doğru düzgün görmeye bile gelmeyecek ne velayeti yaaaaa,
Benim bir oğlum olursa, adını mustafa koyarsak, mustafa bu kuyuya su almaya gelirse, kovayla beraber suya düşerse, oy mustafam oy.
Seninki de bu hesap, bebekken boşanıp da yıllar sonra velayet davası açan adam sayısı 500de 1i geçmez. Bahane arama kendine.
Tamam ben ikna oldum, gidin barışın. Hem avukat hem hakim hem savcı hem pedagog maşallah hepsi uzmanlığınıza giriyor. 7 sene sonra çocuğun velayetini kaptırma ihtimaline karşı şimdiden önleminizi alın.Hanım efendi biz boşandık zaten 7 yıl sonra mahkemeye beni aldattı diye sunsam mahkeme aaa aldatmıs cocugu vermeyelim demiyor umruna bile almıyor farklı seyler ben aldattıgı için 10 günde boşandım zaten 7 sinde evden ayrıldın 19unda bosandık 19unda tasındım benim yaptıgımı kimse bu kadar hızlı yapamaz zaten. Öyle hakimler varki adam içiyor çalışmıyor a ile b yi yanyana getiremiyor ama cocuk babam dedi diye çocuga bakacak o sarhos babasından baska kimse olmamasına rağmen yine ona veriyor
7 yaşında dava açtı şuan 11 yaşında çocuğu aldı pedagoglar evlere gitti çocukla görüştü çocuk babamda kalmak istiyorum dedi olay bitti avukatıda en yakın arkadaşım kuzeniminde arkadaşı iyide bir avukat kızda meslek sahibi adam çalısmıyor inanın o gerizekalı hakim verdi cocugu hiç düşünmeden dava kapandı bu sadece 1 ay önce olduBir saçmalık vardır o işin içinde, 7 değildir normalde çocuğun kalacağı yere karar vereceği yaş, Çocuk Kaç Yaşına Kadar Anneye Verilir ?
Burada 7 12 yaş arası çocuğun fikri alınarak pedagog kararıyla deniliyor. Annenin sizin bilmediğiniz defoları var bence, belki çocuğa şiddet uyguluyordur bilemem. Öyle kolay değil anneden alıp babaya vermek. 7 yaşında çocuğun cezai ehliyeti yok, yani doğruyu yanlışı ayırabilme becerisi yetersiz, o yaştaki çocuğa velayet kararı verdirilemez.
Ben barışmak istiyorum demedim ki nerden çıktı barışmak istesem buraya yazmaya gerek yok sadece insan her zaman doğru düşünemeyebilir kadın olarak sizlerden fikir almak istedim hepinizde ayrı ayrı kafamdakileri söylüyorsunuz bende kafamı kurcalayan diğer kısımları söylüyorum siz yine kafamdaki cevapları söylüyorsunuz.Tamam ben ikna oldum, gidin barışın. Hem avukat hem hakim hem savcı hem pedagog maşallah hepsi uzmanlığınıza giriyor. 7 sene sonra çocuğun velayetini kaptırma ihtimaline karşı şimdiden önleminizi alın.
Öfkeyle kalktım, ani karar verdim, pişmanım deyin ama çocuğu bahane etmeyin. Barışırsanız her ay test yaptırmayı ihmal etmeyin.
Bende onunmemleketinde rezil ettim merak etmeyin kızlarO kızı için sadık kalmayı başarabilmiş mi ki size böyle bir görev yüklüyor çocuğunuz üstünden? Ailesi sizi suçlar tabi kimse malına b.k sürmez. Onları geçin. Siz yapsanız elinizden çocuğunuzu alırlardı napıp edip. Oğulları yapınca hatadır affet. Çocuk daha napsınmış, ağzıyla yalvarması bile nimet oluyor, siz yapsanız gazeteye ilan verirlerdi Tepetaklak22 o... olmuş diye.
Ah keşke görseydiniz benim gördüklerimi okuldaki öğretmenleri biz babasını hiç görmedik diye şahitlik bile yaptı yinede verdiHanımefendi böyle bir şey yok. Alkolik işsiz bir adama hiçbir hakim çocuk vermiyor, sağdan soldan duyduğunuz yarım yamalak hikayelerle şişirip durmayın kendinizi. Babaya kolay çocuk verilmiyor hele sizin şartlarınızda bir anneden alınıp hiç verilmiyor.
Söyledim tabiki seviyorsa tamam derdik diyorlar böyle durumlarda kim istemezdik derki demediler tabiki kimse çocuğuna b.k sürmüyorEşinin ailesine de ki aynı hatayı ben yapsaydım oglunuz benden boşansaydı ben de it gibi pişman olsaydım oglunuza daha ne yapsın bu kız, kızın için barış der miydiniz ?
Neden şans verdin peki ?Asla affetme.ben çok defa şans verdim. Asla düzelmedi. Adamın karakteri bu. Maddi gücümü elime alır almaz boşandım. Affedersen yine aynısını yapacak.
11 yaş farklı işte, siz 7 yaşında dediniz. Dava 7 yaşında açılmış olabilir ama bitişi 11 yaş. Dava açılır açılmaz çocuğu alıp gidemez adam davanın sonuçlanması lazım. Siz bir şeyleri yanlış ya da eksik biliyorsunuz. O kadar pedagog ev ziyareti yapılıp çocuk babaya verildiyse vardır vir sebebi. Yanlış hatırlamıyorsam 6.sınıf ama okuyamıyor düzgün dediniz. Ablanız dava bitmeden çocuğu neden verdi, vermediyse bu çocuk ablanızın yanınde neden okuma yazma öğrenmedi. Benim mantığıma uymadı bu iş.7 yaşında dava açtı şuan 11 yaşında çocuğu aldı pedagoglar evlere gitti çocukla görüştü çocuk babamda kalmak istiyorum dedi olay bitti avukatıda en yakın arkadaşım kuzeniminde arkadaşı iyide bir avukat kızda meslek sahibi adam çalısmıyor inanın o gerizekalı hakim verdi cocugu hiç düşünmeden dava kapandı bu sadece 1 ay önce oldu
Yani böyle şeyler yaşayıpta kafanın iyi olmasını ben kimseden beklemem 9 sene sevgili ol 2 yıl evli kal yani 21 yaşımdan beri bu adam ile ömrümü geçireceğim yaşlanacağım diye planlar yapmışken böyle bir şey yapmış olması ayrı bir travma kendime çocuğuma senelerime haksızlık hayatıma geleceğime haksızlıkKocmızın tek derdi cinsel heyecanmış diyip salalım sokağa madem, önüne gelenle beraber olup eve dönsün, sonra da beni seviyor ama başkalarıyla yatıp kalkıyor diye kendimizi mi avutalım
Sizin de kafanız iyi değil.
Ayrıca madem bir şans tanıyacaktınız bunu boşanmadan yapacak duruma bakacak ona göre boşanıp boşanmayacaktınız
Sonda yapılanı başta yapıp hemen boşayıp şimdide birleşsem mi diyorsunuz
Baştan aşağı yanlış
Çocuğu kaçırdı polisle almaya gittiğindede çocuk gelmek istemedi çünkü orda ona kimse özel ders tutmuyor oku demiyor başı boş geziyor bende cocuk olsam bende dönmezdim 7-8 yas bence hala oyun cağı cocukta bu rahatlığa alıştı şuan telefon elinde ve annesine sende gel burda yaşa diyor11 yaş farklı işte, siz 7 yaşında dediniz. Dava 7 yaşında açılmış olabilir ama bitişi 11 yaş. Dava açılır açılmaz çocuğu alıp gidemez adam davanın sonuçlanması lazım. Siz bir şeyleri yanlış ya da eksik biliyorsunuz. O kadar pedagog ev ziyareti yapılıp çocuk babaya verildiyse vardır vir sebebi. Yanlış hatırlamıyorsam 6.sınıf ama okuyamıyor düzgün dediniz. Ablanız dava bitmeden çocuğu neden verdi, vermediyse bu çocuk ablanızın yanınde neden okuma yazma öğrenmedi. Benim mantığıma uymadı bu iş.
Biz okuldan çocuk teslim ettik, mahkeme sürecinde de okula gelen giden oldu. Anne defalarca geldi gitti ama dava sonuç belgesini getirmeden çocuğu alıp gidemedi. Değil babası, biz bile vermedik. Bu çocuk dava sürecinde neden ziyan oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?