Boşandım

O kızı için sadık kalmayı başarabilmiş mi ki size böyle bir görev yüklüyor çocuğunuz üstünden? Ailesi sizi suçlar tabi kimse malına b.k sürmez. Onları geçin. Siz yapsanız elinizden çocuğunuzu alırlardı napıp edip. Oğulları yapınca hatadır affet. Çocuk daha napsınmış, ağzıyla yalvarması bile nimet oluyor, siz yapsanız gazeteye ilan verirlerdi Tepetaklak22 o... olmuş diye.

Son düzenleme:
Hanımefendi böyle bir şey yok. Alkolik işsiz bir adama hiçbir hakim çocuk vermiyor, sağdan soldan duyduğunuz yarım yamalak hikayelerle şişirip durmayın kendinizi. Babaya kolay çocuk verilmiyor hele sizin şartlarınızda bir anneden alınıp hiç verilmiyor.

Bence şöyle dusunebilirsiniz, siz bosandiniz bebek değil adam onun hala babası. babasız buyumeyecek, ilerde babasını sorduğunda görüşmelerine müsade edersiniz. Babayı uzaktan da olsa maddi manevi çocuk büyütme sürecinin içine alabilirsiniz. Babayla düşman olmadan sadece çocuk için iletişimi devam ettirebilirsiniz. Sürekli çocukla olmak insanı boğuyor zaten size de mola olmuş olur. Ailesi de size affet demek yerine düzgün çocuk yetistirseymis.

Eşinin ailesine de ki aynı hatayı ben yapsaydım oglunuz benden boşansaydı ben de it gibi pişman olsaydım oglunuza daha ne yapsın bu kız, kızın için barış der miydiniz ?

Asla affetme.ben çok defa şans verdim. Asla düzelmedi. Adamın karakteri bu. Maddi gücümü elime alır almaz boşandım. Affedersen yine aynısını yapacak.

Bı tanidigim spor hocasiydi yanında calisan ile karısını aldatmış ve bebekleri daha kirkini çıkarmadan boşanmışlardi. Adam o kızla gününü gün etti 2 3yil takıldi kız artık evlenmek isteyince kızdan ayrıldı daha sonra tekrar eski karısı ile baristi kadın iki çocuğu vardı ve çocukları babasını istiyordu şuan tekrar evliler mutlu gözüküyorlar tabi ama kadının içinde kopan fırtınaları kimse bilemez Allah kimsenin başına vermesin zor bı durum ama aldatılmak birde yatakta fotoğraflar görmek inaninki kolay sineye cekilcek. Bİse değil her an aklının köşesinde o durum kalcak.

Babası kızını sizin kadar düşünseydi sizi aldatmazdı.
Sakın barışmak gibi bı gaflete düşmeyin.
Aldatan erkek ödüllendirilmemeli.

Kocmızın tek derdi cinsel heyecanmış diyip salalım sokağa madem, önüne gelenle beraber olup eve dönsün, sonra da beni seviyor ama başkalarıyla yatıp kalkıyor diye kendimizi mi avutalım
Sizin de kafanız iyi değil.
Ayrıca madem bir şans tanıyacaktınız bunu boşanmadan yapacak duruma bakacak ona göre boşanıp boşanmayacaktınız
Sonda yapılanı başta yapıp hemen boşayıp şimdide birleşsem mi diyorsunuz
Baştan aşağı yanlış

Konuyla alakasız ama 2,5 yaşındaki kreşe mi gidiyor benim de 2 çocuğum var küçüğü 2 yaşında boşanıyorum annem bakıyor ama bu ara kreşe versem mi diye düşünüyorum

Normalde aklıma gelmezdi ama kuzenimde gördüğüm için ayrılalı 10 yıl oldu adam kimseyi bulamadı hala uğraşıyor davadır odur budur aldı cocugu işte olan cocuga oldu. Yoksa ben uzağım zaten dediğiniz gibi nasıl gelecek 2 aydır ilk defa geldi geçen uzak yani

Tamam ben ikna oldum, gidin barışın. Hem avukat hem hakim hem savcı hem pedagog maşallah hepsi uzmanlığınıza giriyor. 7 sene sonra çocuğun velayetini kaptırma ihtimaline karşı şimdiden önleminizi alın.

Öfkeyle kalktım, ani karar verdim, pişmanım deyin ama çocuğu bahane etmeyin. Barışırsanız her ay test yaptırmayı ihmal etmeyin.

7 yaşında dava açtı şuan 11 yaşında çocuğu aldı pedagoglar evlere gitti çocukla görüştü çocuk babamda kalmak istiyorum dedi olay bitti avukatıda en yakın arkadaşım kuzeniminde arkadaşı iyide bir avukat kızda meslek sahibi adam çalısmıyor inanın o gerizekalı hakim verdi cocugu hiç düşünmeden dava kapandı bu sadece 1 ay önce oldu

Ben barışmak istiyorum demedim ki nerden çıktı barışmak istesem buraya yazmaya gerek yok sadece insan her zaman doğru düşünemeyebilir kadın olarak sizlerden fikir almak istedim hepinizde ayrı ayrı kafamdakileri söylüyorsunuz bende kafamı kurcalayan diğer kısımları söylüyorum siz yine kafamdaki cevapları söylüyorsunuz.
Yanii ben doğru yoldayım bende bu konuda vicdanımı rahat tutmak istedim acaba ben kızgınlıkla hatamı yapıyorum sağlıklı düşünemiyormuyum diye yaşayanlardan tecrübelerini görüşlerini görmek istedim

Bende onunmemleketinde rezil ettim merak etmeyin kızlar ama onlar yine kız evi terketti gitti sebepsiz demişler bende gazımı alamadım fotograf attım herkeese konusmanın sadece kadının kocasına söylemedim onun cocugu var cocuğu düşündüm annesi için kötü düşünmesini istemem

Ah keşke görseydiniz benim gördüklerimi okuldaki öğretmenleri biz babasını hiç görmedik diye şahitlik bile yaptı yinede verdi

11 yaş farklı işte, siz 7 yaşında dediniz. Dava 7 yaşında açılmış olabilir ama bitişi 11 yaş. Dava açılır açılmaz çocuğu alıp gidemez adam davanın sonuçlanması lazım. Siz bir şeyleri yanlış ya da eksik biliyorsunuz. O kadar pedagog ev ziyareti yapılıp çocuk babaya verildiyse vardır vir sebebi. Yanlış hatırlamıyorsam 6.sınıf ama okuyamıyor düzgün dediniz. Ablanız dava bitmeden çocuğu neden verdi, vermediyse bu çocuk ablanızın yanınde neden okuma yazma öğrenmedi. Benim mantığıma uymadı bu iş.

Biz okuldan çocuk teslim ettik, mahkeme sürecinde de okula gelen giden oldu. Anne defalarca geldi gitti ama dava sonuç belgesini getirmeden çocuğu alıp gidemedi. Değil babası, biz bile vermedik. Bu çocuk dava sürecinde neden ziyan oldu.

Yani böyle şeyler yaşayıpta kafanın iyi olmasını ben kimseden beklemem 9 sene sevgili ol 2 yıl evli kal yani 21 yaşımdan beri bu adam ile ömrümü geçireceğim yaşlanacağım diye planlar yapmışken böyle bir şey yapmış olması ayrı bir travma kendime çocuğuma senelerime haksızlık hayatıma geleceğime haksızlık

Çocuğu kaçırdı polisle almaya gittiğindede çocuk gelmek istemedi çünkü orda ona kimse özel ders tutmuyor oku demiyor başı boş geziyor bende cocuk olsam bende dönmezdim 7-8 yas bence hala oyun cağı cocukta bu rahatlığa alıştı şuan telefon elinde ve annesine sende gel burda yaşa diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…