Hep ihtimaller kötü olasılıklar üzerinden düşünüyorsunuz. Nereye vermiyor karşılamıyor kreş-okul masraflarını? Devlet ne nafaka belirlediyse ödeyecek. Siz neden her şeyi kişilerin insiyatifindeymiş gib algılıyorsunuz ki? Avukatsız mı boşandınız, nafaka belirlenmedi mi çocuğunuz için, inşallah gereksiz gurur yapıp hiç bir şey istemiyorum demediniz.
Gelecekte çocuğunuzun üzülüp üzülmemesi, sağlıklı bir çocukluk geçirmesi ikinizin elinde. Evlenebilir başka çocukları olabilir hatta sizin için de geçerli bu. Aynı evde yaşamıyorlar diye baba-kız sayılmıyorlar mı? Herkes boşanabilir, bu imkansız, kanun dışı, asla olmaz falan değil. Önemli olan her iki ebeveynin de çabasıyla çocuğa travma yaşatmamak. Biz ayrıldık ama seni çok seviyoruz hep annen baban olarak yanında olacağız, hatta özel günlerinde beraber olacağız vs çocuğunuzu böyle alıştırabilirsiniz. Bebekler görmeyince unutuyorlar, benim eşim iş gereği 2 ay yurt dışına gitti, geldiğinde kızım dudak büzdü ağladı gitmek istemedi babasına. Bunu yaşamasam aman nolucak niye unutsun babasını derdim.