• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandım

Merhaba. Konularınızdan merak ediyordum sizi. Duruşma nasıl geçecek vs. Tecrübelerinizden faydalanmak adına. Öncelikle geçmiş olsun mu demeliyim, gözünüz aydın mı bilemiyorum. Kötü de olsa evlilik biterken acıtıyor sanırım. Bende mahkemeye gün sayıyorum. Anlaşmalı olacak gibi ama sanki günler geçmiyor. Darısı benim gibi bekleyen herkese. Yeni hayatınızın ilk günü. Dilerim çok ama çok mutlu olursunuz🌸

Merhaba. Konularınızdan merak ediyordum sizi. Duruşma nasıl geçecek vs. Tecrübelerinizden faydalanmak adına. Öncelikle geçmiş olsun mu demeliyim, gözünüz aydın mı bilemiyorum. Kötü de olsa evlilik biterken acıtıyor sanırım. Bende mahkemeye gün sayıyorum. Anlaşmalı olacak gibi ama sanki günler geçmiyor. Darısı benim gibi bekleyen herkese. Yeni hayatınızın ilk günü. Dilerim çok ama çok mutlu olursunuz🌸
Çok teşekkür ederim gerçekten öyle biten berbat bi evlilik de olsa acıtıyor geçen yıllar verilen emekler acıtıyor ama olsun her gün yeni bi gün doğuyor sizin içinde umarım her şeyin hayırlısı olur

Evet az önce duruşmadan çıktım,yıllarca düzelir diye mücadele ettiğim evliligim 5 dakikada sona erdi,gözlerim doldu ama tuttum kendimi ağlamadım ama o ağladı,timsah gözyaşlarını akıttı ve bitti
Darısı bana inşallah.
Her gününüz diğerinden güzel geçsin inşallah.

boşanma süreci sonrası bir süre her şey filim şeridi gibi geçiyor gözünden insanın tanışma evlenme yaşanan sorunlar ve bitiş. ben neler yaptım o neler yaptı vs. sonrası ise bir rahatlama.. hakkınızda hayırlısı olsun

Evet az önce duruşmadan çıktım,yıllarca düzelir diye mücadele ettiğim evliligim 5 dakikada sona erdi,gözlerim doldu ama tuttum kendimi ağlamadım ama o ağladı,timsah gözyaşlarını akıttı ve bitti
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Back
X