Boşandım

Geçmiş olsun. Hiç kimse mutlu bur evliliği bitirmez, bu noktaya kolay gelmez. Boşanma sebebinizi bilmiyorum ama yaşadığınız şeyleri düşünün ve bittiği için şükredin. Şimdi zor geliyor belki ama zamanla iyiki diyeceksiniz. Yolunuz açık olsun.

Çok emek verdim.o ise özgür olmak istiyorum dedi .

Eski konuları okudum biraz
Eski eşiniz hayatınızda olduğu sürece aldatılmak, gözünüzdeki yaş, kucumsenme ve kendinizi yetersiz hissetme eksik olmayacakti.

Şuan kötü olmanız normal arada çocuk+ yılların emeği var.

Ama artık Umut var çünkü iliginizi kemiren birinden kurtuldunuz.

en azından artık güzel , mutlu günler yaşama ihtimaliniz daha yüksek.

Çok emek verdim.o ise özgür olmak istiyorum dedi .
Görür o özgürlüğü... Vallahi iyi iş evlenince yemekten kadar yalvarıp yakarıyorlar ev bark yuva çor çocuk sahibi olıyorlar sonra herşeyi kadının üzerine bırakıp ben özgür olacam ben hayatımı yaşayacam bir kere dünyaya geldim deyip kaçıyorlar ne güzel iş sanki biz dünyaya on kere geliyoruz. Sıkma canını hakkında hayırlısı olsun sıcak bir yuva çocuklarla hanımıyla neşe içinde bir sofraya hasret kalsınlar kafe köşelerinde sürünsün dursunlar

geçmiş olsun zamanla geçecek inşallah kötü olduğunuzu ona yansitmadiz merak etmeyin benim ki ağlıyordu da ne oldu sanki şiddet uygulayan o değilmiş gibi yani iş boşanmaya gelmişse orada feryat figan etseler ne olur ki

Zaman iyi geliyor gerçekten. Kendinizi , duygularınızı yargılamayın şu aşama da. Üzgünsünüz ve bu normal. Ama eminim zaman içerisinde daha iyi hissedeceksiniz.

Adam zaten hayatınızda yokmuş. Arada kendini gösterip dengenizi bozmuş. Çocuklarınız dışında mecbur olmadığın sürece iletişime geçmeyin. Kendinize artık değer verin. Kolay değil fakat dik durup önünüze bakmanız gerekiyor.

İns.gencligine ,parasına güveniyor.gun gelicek ben ayağa kalktığımda o düşücek.cok pişman olucak ama ben bıraktığı yerde olmicam.ama şuan için yanıyor

İns.gencligine ,parasına güveniyor.gun gelicek ben ayağa kalktığımda o düşücek.cok pişman olucak ama ben bıraktığı yerde olmicam.ama şuan için yanıyor
ben dibin dibini gördüm . O kendini zirveye ulaştırdı aklınca. Şimdi ben zirvedeyim o dipte. Beklede gör sabırla seyret

Doğru.aklim kendim için bitmesi iyi oldu diyor.ama neden içim acıyor

Icinizin acimasi normal. Haksizliga ugradiniz sonucta. Kimse böyle bir evliligi yasayip bosanmak icin evlenmiyor. Cocuklariniz icin düslediginiz baba da böyle degildi kesin. Acinizi yasayin, ama bundan sonra hem kendiniz icin hem cocuklarin7z icin huzurlu bir ortam kurmaya gayret edi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…