- Konu Sahibi gulruba123
-
Sabah yazmıştım öğleden sonra boşanma gerçekleşti.suan o kadar kötüyüm ki gözlerim durmuyor.o ise gayet rahat bi şekilde çekti gitti.nr zaman kendime gelicem nasıl toparlanicam en önemlisi yaşanmışlıklar ne zaman unutulacak
İnsToparlanacaksın
Öyle güzel hayatın olsun ki, bu günler aklına bile gelmesin
Bi kaç aya toparlarsın.
Sal gitsin değersizi
Hayalkırıklığı yaşadın çünkü, insanız, üzülmen normal, kendine yüklenme. Biraz akışa bırak, ben de ilk gün çok kötüydüm ama sonra kuş gibi hafif hissettim, bu toplumda böyle bi kararı alabildiğim için güçlü hissettim, şimdi ise boşandığımı bile unuttumDoğru.aklim kendim için bitmesi iyi oldu diyor.ama neden içim acıyor
Vekilim Allah .ins rabbim öbür boyu pişmanlığını taze tutsun.bu evlilikte bir suçum olsaydı içim bu kadar acimazdi.cocuklarima daha çok üzülüyorumBu günlerde geçecek elbet. Sana yaşattığı herşeyi kendisi de yaşayacak. Ilahi adalette zaman aşımı yoktur. Sen sabret ve güçlü ol yeter ki.
İns ben toparladiktan sonra o dibe vursunBi kaç aya toparlarsın.
Sal gitsin değersizi.
Çocuklar beni yıkan ve verdiğim emeklerHayalkırıklığı yaşadın çünkü, insanız, üzülmen normal, kendine yüklenme. Biraz akışa bırak, ben de ilk gün çok kötüydüm ama sonra kuş gibi hafif hissettim, bu toplumda böyle bi kararı alabildiğim için güçlü hissettim, şimdi ise boşandığımı bile unuttumGayet mutluyum çok şükür. Biraz zaman lazım.
Ben de boşandım yeni hatta sizden bir gün önce,olsaydı mutlu olsaydık bu noktaya gelmezdi zaten,azıcık çocuklarını yuvalarını düşünselerdi çabalarlardı zaten o yüzden artık oldu bitti bu kalan yillarimizi da geçmişin yasını tutarak değil gelecek güzel günlerin umuduyla geçirelimOlan çocuklara oluyor malesef .evet zaman alışmayi öğretiyor insana.bazi insanlar ürememeli
Herkes emek veriyor, kimse boşanmak için evlenmez, büyük bi hayalkırıklığı oluyor. Çocuklar da kendi yolunu bulacak bi şekilde, yıkılacak bi şey yok, üzücü evet ama dramatik hâle getirirsen içinden çıkamazsın. Acınacak durumda değilsiniz, çocuklarınla daha güzel bi düzenin olur, önce kendini toplamaya bak, acele etme, sindire sindire.Çocuklar beni yıkan ve verdiğim emekler
Sabah yazmıştım öğleden sonra boşanma gerçekleşti.suan o kadar kötüyüm ki gözlerim durmuyor.o ise gayet rahat bi şekilde çekti gitti.nr zaman kendime gelicem nasıl toparlanicam en önemlisi yaşanmışlıklar ne zaman unutulacak
Üzüldüm sizin adinizada.inaniyorum güzel günler bizim,ömür boyu pişman olsun da istiyorumBen de boşandım yeni hatta sizden bir gün önce,olsaydı mutlu olsaydık bu noktaya gelmezdi zaten,azıcık çocuklarını yuvalarını düşünselerdi çabalarlardı zaten o yüzden artık oldu bitti bu kalan yillarimizi da geçmişin yasını tutarak değil gelecek güzel günlerin umuduyla geçirelim
Evet hazmetmeye çalışıyorum.gecicek insHerkes emek veriyor, kimse boşanmak için evlenmez, büyük bi hayalkırıklığı oluyor. Çocuklar da kendi yolunu bulacak bi şekilde, yıkılacak bi şey yok, üzücü evet ama dramatik hâle getirirsen içinden çıkamazsın. Acınacak durumda değilsiniz, çocuklarınla daha güzel bi düzenin olur, önce kendini toplamaya bak, acele etme, sindire sindire.
Ohoo çocuklar olmasa kiminle birlimte olduğunu bile unuturdun.Üzüldüm sizin adinizada.inaniyorum güzel günler bizim,ömür boyu pişman olsun da istiyorumbiraz bencilce ama sanki içim o zamn Soğucak gibi geliyor.belki zamanla bu istekte gecer
Evet haklısın.ins yinede unuturum ve çocuklarimda uzulmezlerOhoo çocuklar olmasa kiminle birlimte olduğunu bile unuturdun.
Çalışıyorum, arada çocuk olmasa evet özgürlük çok güzelözgürlük gibisi var mı? çalışmıyorsanız çalışmaya başlayın sosyalleşin inanın evli olup mutlu olan bile çok az
çocuk konusunda haklısınız ama sorunlu bir evlilikte daha çok yıpranıyorlarÇalışıyorum, arada çocuk olmasa evet özgürlük çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?