Boşanıcam hamileyim napmalıyım

Çok çok zor bir karar. Ortada bir mağdur daha var. Üstelik bu kişi de kız kardeşiniz. Umarım kendiniz ve aileniz için en doğru kararı verirsiniz.

yanlış anlamayın ama siz hamileliğinizi öğrendiğinizde Bebek 4 hafta idi..kalp atışı bile saptanmamıştır ..şimdi 5 haftalık hamile siniz eşiniz daha siz hamileliği öğrendiğinzi gibi kardeşinizi taciz etmiş...sonra bu şekilde koşa koşa doktorunuza gitmiş kürtajı kabul ediyorum demiş...vardır bunda da bir hayır diyip kürtaj olun
Şuan sadece günahını düşünüyprım
Bi kaç hocaya sordum sanki bunu isteyerek yapıyormuşum gibi tüm günahı bana yükleniyor ailem de bişey demiyor annem önce aldır dedi sonra akrabalarım karışmayın kararına iki gün sonra pişman plucğaı bişey yapmasın demiş böyle diyince kimse de bi fikir veremiyor

Adam.kardesini taciz ediyor sen ne yapacağım bilmiyorum diyorsun günah hoca sordum diyirsun ya adam baldizina hoz koymus sen daha ne dusunuyorsun

her yerde 10 hafta yazıyor ve eş rızası gerekmiyor. hatta kürtaj olsa ve eşi dava açsa bile manevi tazminat ödemesi gerekmez. üstüne bir kadının kürtaja zorlanması manevi tazminat gerektirir. eğer böyle bir şey düşünüyorsanız bir avukat ile konuşup bilgi alabilirsiniz. genelde doktorlar eş rızası ister bunun sebebi kanun değil doktorların sorumluluk almak istememesidir. iyi bir avukat ve doktor ile bu sorunu konu sahibi çözebilir. ve en önemlisi kadın sendikaları bu konularda yardımcı olmaya çalışıyor.

Kardeşini nasıl taciz etmiş?
Doktora ne ara gittiniz kürtaj için?
Eşiniz kaç gün ısrar etti çocuk için?
Bu adam neden işe gitmemeyi nasıl bu kadar hızlı düşündü.?
Çekişmeli davalar uzun sürer.
Eşinin ailesi yok mu olayla ilgili yorumları ne?

Kardeşiniz dava da olayı anlatacak mı? Yoksa üzerini kapatacakmısınız.

5 haftalık hamilelikte kürtaj yapmıyorlar ki rahmi kazımaya gerek bile yok vakumla çekip alıyorlar, burada konu açanlardan öğrendik doktorun anlatmadı mı???

Çok gençsin yazık etme kendine. Uzuldum senin adina. Hem yeni evleniyosun hem hamile kaliyorsun hem bosaniyorsun ve omur boyu bir bebegin sorumlulugunu almak hiç kolay degil. Yalniz buyutmen cok zor.Anne baba desteksiz ilk aşamada bakamazsin. Ayrica baba denilenecek adamla muhattap olmak mi hele..

Kardeşini nasıl taciz etmiş?
Doktora ne ara gittiniz kürtaj için?
Eşiniz kaç gün ısrar etti çocuk için?
Bu adam neden işe gitmemeyi nasıl bu kadar hızlı düşündü.?
Çekişmeli davalar uzun sürer.
Eşinin ailesi yok mu olayla ilgili yorumları ne?

Kardeşiniz dava da olayı anlatacak mı? Yoksa üzerini kapatacakmısınız.

5 haftalık hamilelikte kürtaj yapmıyorlar ki rahmi kazımaya gerek bile yok vakumla çekip alıyorlar, burada konu açanlardan öğrendik doktorun anlatmadı mı???
Dün gittim ondan önceki gün öğrendim olayı zaten olayı öğrendiğim an ilk önce çcocuğu göremiyxeğini söyledim akşama aldırma düşüncesi geldi ona da söyledim imza vermesi gerektiği için vermiycem dedi sabahına doktora gittim vermiycem demeye devam edip bir saat sonra imza için gitmiş bilmiyorum işe gitmediğini söyledi her yapan gibi yapmadığıni yeminleri hava da uçurdu sonra zaten haklıymış gibi üste çıkıp eşyasını alıp gitmiş eşimin ailesi de inanmadı konduramadı ailemi arayıp bişey diyemedi zaten kapılarına dayanan ben oldum kardeşimin davasını ayrı açıcaz boşanmada da ben bunu gerekçe olarak sunucam zaten iki dava ayrı şekilde yürütülecek yani

Dün gittim ondan önceki gün öğrendim olayı zaten olayı öğrendiğim an ilk önce çcocuğu göremiyxeğini söyledim akşama aldırma düşüncesi geldi ona da söyledim imza vermesi gerektiği için vermiycem dedi sabahına doktora gittim vermiycem demeye devam edip bir saat sonra imza için gitmiş bilmiyorum işe gitmediğini söyledi her yapan gibi yapmadığıni yeminleri hava da uçurdu sonra zaten haklıymış gibi üste çıkıp eşyasını alıp gitmiş eşimin ailesi de inanmadı konduramadı ailemi arayıp bişey diyemedi zaten kapılarına dayanan ben oldum kardeşimin davasını ayrı açıcaz boşanmada da ben bunu gerekçe olarak sunucam zaten iki dava ayrı şekilde yürütülecek yani
Siz bir avukatla anlaştınız mı ?

Kesinlikle bu işleri bilmediğim için soruyorum. Kardeşiniz bana dokunmaya kalktı deyince mahkeme haa ok tamam o zaman mı diyor delil ispat falan istemiyorlar mı? O konu nasıl hallediliyor

Kesinlikle bu işleri bilmediğim için soruyorum. Kardeşiniz bana dokunmaya kalktı deyince mahkeme haa ok tamam o zaman mı diyor delil ispat falan istemiyorlar mı? O konu nasıl hallediliyor
Reşit olmadığı için çcocuğu ifadesi esas alınıyor bi kanıt aranmıyormuş

Sana inanıp yorum yazacaklar olacak ama senin konun fake.

Böyle bi olayı yaşayıp dün doktora gidip sabahın köründe kadınlar kulübüne hiçbir kadın giremez sinir krizi geçirir neler olur neler.

İyi düşün cevaplar yaz bana ki… iyice inandırmaya çalış bizi olur mu…

Böyle bi olayı yaşayıp dün doktora gidip sabahın köründe kadınlar kulübüne hiçbir kadın giremez sinir krizi geçirir neler olur neler.

Umarım başınıza böyle bi olay gelmez neler yaşarsınız bilemiyorum ben üç gündür ne yaşıyorum ne başka bişey yapıyorum

Benim de hiç inanasım gelmedi ama çok hassas konu ya insan yine de temkinli yaklaşıyor

Hayır daha değil
Ben sizin can sıkıntısı ile konu açmış..genç bir arkadaşımız olduğunuzu düşünüyorum .Anlattığınız şeyler oturmuyor.Ha değilseniz sizin günahınız benim boynuma olsun...siz de gerçekten hamile iseniz ve eşiniz kardeşinizi taciz ettiği için boşanmaya karar verdiyseniz ve henüz 5 haftalık hamileyseniz benim gibi yapacaksınız ..günahı boynuma diyip kürtaj olup başka bir insanın daha günahına girmeyeceksiniz .Siz boşanınca reşit olmayan birine tacizde bulunacak kadar gözü dönen bir adamdan kurulacaksınız ama çocuğunuz kurtulamaz onun elinden...bebeklik çağı bile bitmeden yatılı olarak babaya belli aralıklarla verilir ve tüm aileniz çocuğunuza sizin çocuğunuz olarak değil de kızlarını rahatsız eden "o adamın çocuğu" gözü ile bakar

Umarım başınıza böyle bi olay gelmez neler yaşarsınız bilemiyorum ben üç gündür ne yaşıyorum ne başka bişey yapıyorum
Fake konuların klasik olayı başına gelmez bedduası.
Dönüp dolaşıp tekrar sana gelir ağzından çıkan dikkat et, beddua edeni bulur.

Böyle bi olay yaşayıp 3. Gün buraya gelip, hiçbir kadın konu açamaz yer yerinden oynar…
Biz burada gercekten madur olmuş nice kadinlarin konusunu okuyoruz.
Onlarin hicbir detayi hava da degil senin gibi… bir haftaydı şimdi 3 gün olmuş…

Allah beni affetsin ama o babanin geninden bir canli dünyaya getirilmez. Bir gun babamla neden bosandiniz diye soracak cocuga intihar sebebi verilmez.

Back
X