Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan sadece günahını düşünüyprımyanlış anlamayın ama siz hamileliğinizi öğrendiğinizde Bebek 4 hafta idi..kalp atışı bile saptanmamıştır ..şimdi 5 haftalık hamile siniz eşiniz daha siz hamileliği öğrendiğinzi gibi kardeşinizi taciz etmiş...sonra bu şekilde koşa koşa doktorunuza gitmiş kürtajı kabul ediyorum demiş...vardır bunda da bir hayır diyip kürtaj olun
Dün gittim ondan önceki gün öğrendim olayı zaten olayı öğrendiğim an ilk önce çcocuğu göremiyxeğini söyledim akşama aldırma düşüncesi geldi ona da söyledim imza vermesi gerektiği için vermiycem dedi sabahına doktora gittim vermiycem demeye devam edip bir saat sonra imza için gitmiş bilmiyorum işe gitmediğini söyledi her yapan gibi yapmadığıni yeminleri hava da uçurdu sonra zaten haklıymış gibi üste çıkıp eşyasını alıp gitmiş eşimin ailesi de inanmadı konduramadı ailemi arayıp bişey diyemedi zaten kapılarına dayanan ben oldum kardeşimin davasını ayrı açıcaz boşanmada da ben bunu gerekçe olarak sunucam zaten iki dava ayrı şekilde yürütülecek yaniKardeşini nasıl taciz etmiş?
Doktora ne ara gittiniz kürtaj için?
Eşiniz kaç gün ısrar etti çocuk için?
Bu adam neden işe gitmemeyi nasıl bu kadar hızlı düşündü.?
Çekişmeli davalar uzun sürer.
Eşinin ailesi yok mu olayla ilgili yorumları ne?
Kardeşiniz dava da olayı anlatacak mı? Yoksa üzerini kapatacakmısınız.
5 haftalık hamilelikte kürtaj yapmıyorlar ki rahmi kazımaya gerek bile yok vakumla çekip alıyorlar, burada konu açanlardan öğrendik doktorun anlatmadı mı???
Siz bir avukatla anlaştınız mı ?Dün gittim ondan önceki gün öğrendim olayı zaten olayı öğrendiğim an ilk önce çcocuğu göremiyxeğini söyledim akşama aldırma düşüncesi geldi ona da söyledim imza vermesi gerektiği için vermiycem dedi sabahına doktora gittim vermiycem demeye devam edip bir saat sonra imza için gitmiş bilmiyorum işe gitmediğini söyledi her yapan gibi yapmadığıni yeminleri hava da uçurdu sonra zaten haklıymış gibi üste çıkıp eşyasını alıp gitmiş eşimin ailesi de inanmadı konduramadı ailemi arayıp bişey diyemedi zaten kapılarına dayanan ben oldum kardeşimin davasını ayrı açıcaz boşanmada da ben bunu gerekçe olarak sunucam zaten iki dava ayrı şekilde yürütülecek yani
Hayır daha değilSiz bir avukatla anlaştınız mı ?
Reşit olmadığı için çcocuğu ifadesi esas alınıyor bi kanıt aranmıyormuşKesinlikle bu işleri bilmediğim için soruyorum. Kardeşiniz bana dokunmaya kalktı deyince mahkeme haa ok tamam o zaman mı diyor delil ispat falan istemiyorlar mı? O konu nasıl hallediliyor
Sana inanıp yorum yazacaklar olacak ama senin konun fake.Dün gittim ondan önceki gün öğrendim olayı zaten olayı öğrendiğim an ilk önce çcocuğu göremiyxeğini söyledim akşama aldırma düşüncesi geldi ona da söyledim imza vermesi gerektiği için vermiycem dedi sabahına doktora gittim vermiycem demeye devam edip bir saat sonra imza için gitmiş bilmiyorum işe gitmediğini söyledi her yapan gibi yapmadığıni yeminleri hava da uçurdu sonra zaten haklıymış gibi üste çıkıp eşyasını alıp gitmiş eşimin ailesi de inanmadı konduramadı ailemi arayıp bişey diyemedi zaten kapılarına dayanan ben oldum kardeşimin davasını ayrı açıcaz boşanmada da ben bunu gerekçe olarak sunucam zaten iki dava ayrı şekilde yürütülecek yani
Umarım başınıza böyle bi olay gelmez neler yaşarsınız bilemiyorum ben üç gündür ne yaşıyorum ne başka bişey yapıyorumSana inanıp yorum yazacaklar olacak ama senin konun fake.
Böyle bi olayı yaşayıp dün doktora gidip sabahın köründe kadınlar kulübüne hiçbir kadın giremez sinir krizi geçirir neler olur neler.
İyi düşün cevaplar yaz bana ki… iyice inandırmaya çalış bizi olur mu…
Benim de hiç inanasım gelmedi ama çok hassas konu ya insan yine de temkinli yaklaşıyorSana inanıp yorum yazacaklar olacak ama senin konun fake.
Böyle bi olayı yaşayıp dün doktora gidip sabahın köründe kadınlar kulübüne hiçbir kadın giremez sinir krizi geçirir neler olur neler.
İyi düşün cevaplar yaz bana ki… iyice inandırmaya çalış bizi olur mu…
Ayy daha da midem bulandi yaReşit olmadığı için çcocuğu ifadesi esas alınıyor bi kanıt aranmıyormuş
Ben sizin can sıkıntısı ile konu açmış..genç bir arkadaşımız olduğunuzu düşünüyorum .Anlattığınız şeyler oturmuyor.Ha değilseniz sizin günahınız benim boynuma olsun...siz de gerçekten hamile iseniz ve eşiniz kardeşinizi taciz ettiği için boşanmaya karar verdiyseniz ve henüz 5 haftalık hamileyseniz benim gibi yapacaksınız ..günahı boynuma diyip kürtaj olup başka bir insanın daha günahına girmeyeceksiniz .Siz boşanınca reşit olmayan birine tacizde bulunacak kadar gözü dönen bir adamdan kurulacaksınız ama çocuğunuz kurtulamaz onun elinden...bebeklik çağı bile bitmeden yatılı olarak babaya belli aralıklarla verilir ve tüm aileniz çocuğunuza sizin çocuğunuz olarak değil de kızlarını rahatsız eden "o adamın çocuğu" gözü ile bakarHayır daha değil
Fake konuların klasik olayı başına gelmez bedduası.Umarım başınıza böyle bi olay gelmez neler yaşarsınız bilemiyorum ben üç gündür ne yaşıyorum ne başka bişey yapıyorum