Boşanılan Eşe Bir Şans Daha ?

Saçmalama istersen sakin böyle bişey yapma bursa hepimiz senin neler yaşadığını biliyoruz hele o uygunsuz iğrenç resimlerinden mesajlarından sonra böyle birseyi nasıl kabul edebileceksin bir adam bir kere yaptıysa bin kere yapar yazık etme hayatına ve tekrar çocuklarına bunları yasatma

Sırf çocuklarınız için istemediğiniz bir adamla mı ömrünüzü geçireceksiniz? Çocuklarınıza bu kadar ağır bir şey yüklemeyin. üç yaşında çocuk elbette babam diye ağlayacaktır. Ama o babasız değil ki, yine babası var, eşiniz çocuklarını istediği gibi görsün. baba başka eş başka. Çocuklarınıza iyi bakıyorsunuz, siz iyi bir annesiniz; eski eşiniz de iyi bir baba ise bu yeter. Bu kararı çocuklarınız için vermeyin kendinizi düşünün.

Sizi konularınızdan hatırlıyorum ve takip ediyorum. O zaman sizin adınıza burda çok üzülmüştük. Öncelikle iyi olmanıza çok sevindim.

Şimdiye kadar ne burada ne de çevremde aldatıldığında affedipte tekrar aldatılmayan duymadım. Üstelik ikincisinin verdiği üzüntü ilkinden daha kötü oluyo.

Burada çocuğu için affedip sonra tekrar aldatılan o kadar çok konu okudumki. Benimde tavsiyem tekrar affetmemeniz yönünde yapan bir daha kesin yapıyor ama yinede son söz sizde.

Misal bugün açılmış bir konu bu. Okuyun. Sizin gibi aldatılmış, çocuğu için affedip tekrar aldatılmış ve intikam almış bir kadın açmış. Bunun gibi çok konu var burda geçmişte de açılan.

İnşallah doğru bir karar verirsiniz ve Tekrar üzülmeyiz sizin için.

Haklısınız , bende öyle hissediyor ve düşünüyorum . Ama affetmem konusunda o kadar baskıcı ki ... Sanırım aklımı karıştırıyor bu durum ve çocukların olması.
sakın aklının karışmasına izin verme,zor olan kısmı geçmişsin hazır geri dönme.Daha çok gençsin senin yaşında hiç evlenmemiş insanlar bile olabiliyor.Zten yeni birisini bulurmuyum diye bir süre düşünme.Gönlün,beynin,hayatın bir rahatlasın önce

Merhaba dostlarım,
Bundan bir iki ay önce burada aldatılma şüphemi paylaşmış , kısa sürede olayı çözmüş ve akabinde dava açmıştım . Bilenler ,bilir ...
Ve biz Geçtiğimiz ay boşandık.
Sizlerden aldığım onlarca duanın verdiği korumayı , rahatlığı öyle çok hissettim ki bu süreçte , Allaha şükür depresyonsuz ve dimdik çıktım bu süreçten alnımın akı ve ailemin detseği ile .
Şimdi işe girdim , kendi evimde iki çocuğum ile yaşamaya devam ediyorum .Ailem de çocuklara bakıyorlar , her ne kadar yaşlı ve çok zorlanıyor olsalar da idare ediyorlar saolsunlar.
Sorum ise başlıktaki gibi .

Boşanma nedenimiz internette face hesaplar açarak beni aldatması ...Arabada telefon bulmam ile öğrenmiştim durumu .

Eski eşime karşı ne öfke ne kırgınlık ne de sevgi hissediyorum . Benim için sıfır yani .Ama o ' ailemi geri kazanmak istiyorum , çok pişmanım , acı çektim deyip sürekli yeni bir şans yeni bir başlangıç istiyor.
Ben 29 yaşıma girdim .2 erkek çocuğum var 10 ve 3 yaşlarında. Tabiki yeni başlangıçlar , mutluluklar yaşamak isterim ama 2 erkek çocuk ile açıkçası evlenebileceğimi dahası evlensem bile mutlu olacağımı zannetmiyorum nedense .
Bu durumda yalnız ve mutlu bir hayat yada eski eşe yeniden verilecek bir şans diye oluşturdum seçeneklerimi ama o kadar huzursuz durumdayım ki.
Kalben bunu istemiyorum ama hayat boyu yalnız da olmak istemiyorum .

Bana fikir ve tecrübelerinizi aktarır , fikir verirseniz çok ama çok sevineceğim.

Bu soruyu kendime sormamın nedeni ise 3 yaşındaki oğlumun gece gündüz babasını sayıklaması , sorması vs sanırım .Ailem asla barışmam taraftarı değil , yapan yine yapar görüşünde ama bu fikri düşünmeye değer buluyorum yine de ,kendim değil çocuklarım için en çok .
Illa hayatında biri mı olması lazım.. bekarken nasıl duruyodun madem.cocuklarinla eglenceli guzel zamanlar planlarsan yalnizlik sorun olmaz.. 3 yasinda cocuk babasini sayikliyorsa istedigi zaman görüşturursun kocalık bitti babalık değil.. ilk zamanlar bu kafa karışıklığı normal zaman geçsin sevineceksin bile.. eski eşini de net şekilde uyarmalısın çocuk dışında bagimiz olamaz.. ona göre davranmalı..

Bakın önceki olayınızı hatırlıyorum, eşiniz sizi tek seferlik değil maşallah bir sürü kadınla aldatmıştı, uygunsuz videolar atmıştı internete hemde evinizde çekilmiş, yani yaptı bir hata diyecek bir durum yok ortada, tekrar birleşirseniz bu sefer ailenizi de kaybedeceksiniz, adama vereceğiniz tek mesajda sapıkta olsan senden başkası ile olmam olacağı için en fazla 6 ay sonra alnınızın kenarlarında kaşıntı oluşmaya başlar. İlla kararlıysanızda en az bir sene evet demeden bekleyin, ama size tavsiyem o adama koca diyecekseniz en az 3 ayda bir test yaptırjn kendinize, bunun bel soğukluğu var frengisi var en azından onlardan korunursunuz. Zira kocanız kendini kadınların amme hizmetine açmıştı son konunuzdan hatırladığım kadarı ile.

Unutulacak gibi değil ki , o kadar hızlı gelişti ki herşey . Öyle hızlı çözüldü ki ...
Kendime de anlam veremiyorum .Sinirlerim alınmış gibi. Öfke bile duyamıyorum ben bu adama. Öyle bir silmişim ki , ne iyi ne kötü bir duygum kalmamış , anım kalmamış gibi hissediyorum...

Tahmin edebiliyorum acınız o kadar belli oluyordu ki o zamanki konunuzda bile.
Bakın ne güzel diyorsunuz sizin için 0 bir adam, böyle bir insanla kendinize işkence etmenizin anlamı var mı?
Böyle birine güvenebilir misiniz, yoksa sizi kontrol manyağına (afedersiniz ama) mı çevirir böyle bir evlilik?
Kendinize bunu yapmayın, hayat bu şekilde yaşayacak kadar kısa ve değersiz değil.

Adam sapık değil miydi, masturbasyon videosu çekip şeyinin fotoğraflarını sosyal medyaya atmamış mıydı, yanlış mı hatırlıyorum?
Açıkçası ben böyle bir adamla aynı evde yaşamaya bile çekinirim. Kendisini çekmekten çekinmeyen bir adam gün gelir sevişme videonuzu da kameraya alır, güven olur mu yahu.
Senin olayını bilen biri olarak kesinlikle ama kesinlikle barışıp 2. şansı vermeni doğru bulmuyorum.
Travesti mevzusu vardı birde sahte hesabında yanlış hatırlamıyorsam

S smolu Yapma bunu ne kendine, ne de halen etkisinden kurtulmamış olan çocuklarına,
Diğer konunda dedim ki helal olsun sana kadın,
2 çocuğunu bahane etmeden sepetledi herifi,
Ama bu konu da yine mi çocuklarını bahane eden bir kadın dedirtti.
Kiiiiii tekrar düşün bile demeyeceğim, düşünmeye değer bir evlilik değildi sizin ki.

Niye yalnız kalasınız ki belki gerçekten karşınıza iyi bir insan çıkar
Kendinize yazık etmeyin bence

Hepiniz çok haklısınız. Aklımın karışmasına müsade ettiğim için bile kendime kızıyorum aslında . Ama ailem arada çocuklara bakmaktan bunalıp , nereye kadar idare edeceğiz böyle vs vs deyip beni çıkmaz yolda gibi hissettiriyorlar. 'O adam yaptı hatayı , biz bunalıyoruz,aslında ona vermek lazım çocukları ' demeleri bile beni ne kadar incitiyor tahmin edersiniz.
Bu sefer de diyorum ki eğer çocuklardan ayrılmak zorunda kalacaksam , gider tekrar denerim ...

İki çocuğuyla evlenen 3 tane çok yakınım var.

Üstelik üçü de daha önce hiç evlilik yapmamış adamlarla evlendiler.

Yaşınız çok genç, karamsar olmayın bu kadar. Kaldı ki yalnız kalmak, bu tasvir edilen şahsı adam diye yanınızda taşımaktan iyidir.

Hepiniz çok haklısınız. Aklımın karışmasına müsade ettiğim için bile kendime kızıyorum aslında . Ama ailem arada çocuklara bakmaktan bunalıp , nereye kadar idare edeceğiz böyle vs vs deyip beni çıkmaz yolda gibi hissettiriyorlar. 'O adam yaptı hatayı , biz bunalıyoruz,aslında ona vermek lazım çocukları ' demeleri bile beni ne kadar incitiyor tahmin edersiniz.
Bu sefer de diyorum ki eğer çocuklardan ayrılmak zorunda kalacaksam , gider tekrar denerim ...
Siz donanımlı kendini geliştirmiş bir kadınsınız. Kendi ayaklarınızın üzerinde durabilirsiniz, çocuklar o kadar küçük değil. Eski eş nafaka vs vermiyor mu? Geçinebilirsiniz bence.

yine de ,kendim değil çocuklarım için en çok .

çocuklarınız için olsa o adamın kapının önünden bile geçmesine izin vermemeniz lazım.
normal mi sizce adam? her türlü görüştürmeyi engelleme yolunu arardım ben olsam.
adamın şeyini bütün sülale gördü.

Ben vebal altına girmeyi, insanların hayatına köşesinden de olsa yön vermeyi hiç sevmem.ama sizin eski eşinizin affedilecek tarafı yok.ilk olsaydı belki.ama bu hem ikincisi hem de anormal bir aldatılma.eşinin sapıkça fantazileri var belli ki.çocuğun da alışır zamanla.hem babası ölmediya, yaşıyor.isteyince görüşürler

Eski güveni, huzur ve mutluluğu asla bulamazSınız. Dolayısıyla hep diken üstünde olacaksınız.

Ailesini kaybetmenin darbesi vurulmuş ona elbetteki pişman olacak ancak yeniden birlikte olursa Siz asla mutlu olmayacaksınız ki.

3 yaşındaki çocuğunuz için pedagog desteği alabilirsiniz.

Zaman içerisinde alısacaktır.

Emin olup büyüyüp okuduğunda, aile kurdugunda size demeyecek iyi ki geri döndün babama diye. Herkes kendi hayatını kurup uçup gidiyor.

Allah yardımcınız olsun tek söyleyebileceğim bu sizin için konunuzun içeriğine tam hakim değilim nickinizdeki gibi yeni hayat kolay değil ama yasadiklarinizi unutamayacaksanz kendiniz de çocuklarınızda mutsuz olacaksa birleşmemek en güzeli keskin cevap veremiyorum hayatın ne getireceğini bilemeyiz hakkınzda ne hayrlisiysa o olsun insAllah 🤲

Madem affedecektiniz neden boşandınız? Ki kaldıki sadece yalnız kalmamak için ve 3 yaşındaki çocuğunuz için barismayin yani. Siz kocanız Dan ayrıldınız fakat oğlunuzun hala babası. Daha 30 bile değilsiniz. Hayatınıza daha çok güzel insanlar girecek. Ve ben evlilikte bosanacak kadar kötü şeyler yapan insanların ikinci şansı hak ettiğine inanmıyorum. Daha öncede duamdaydiniz, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 💕

Çabucak temizlemişsin hayatından ne güzel.
O çamura tekrar bulaşılır mı?
Yalnızlığa gerek yok.
Gençsiniz yeniden sevmek sevilmek hakkınız.
Evlatlarınızı düşünerek hayatınıza birini dahil edersiniz ilerde.
Süper olur, çok iyi olur demeyeceğim.
İyi adam çok çok az.
Ancak 2. denemeye değer.
Olmazsa tövbe edilir yani.
Ne bileyim.
Asla geri dönmeyin.
Mutlu olmanız imkansız.

Back
X