Bir insan kendisini nasil lanse ederse ona görede karsilik alir.
Bu ne dullukla nede kadin olmakla alakali diye düsünüyorum. Bir insanin güclü ve kendisine güvenen bir tavri varsa kimse kolay kolay o insana yaklasamaz.
Sinyalleri biz insanlar veriyoruz.
Yoook,şükürler olsun,hiç kimse boşanmamla ya da dul(!) olmamla ilgili bir tek yorum yapmadı yakın çevremdekiler.
Dıdısının dıdısı konuştu yüzüme de arkamdan da ben sallamadım.
Hele ki yakın erkek arkadaşlarım "helal olsun ne güçlü kadınsın,maşallah" diye gaz verdiler hep.
aslında normali bu olması gerekn yani...bende kendimi güçlü hissediyorum ailemde tek kelime etmicek biliyorum arkamda hepsi...ama ne bilim bu durumlarda düşünüyo insan ister istemez demekki...
İnanın ben de neler neler düşündüm.
Gecelerce kurdum,üzüldüm.
Ama inanın ki hiç de kötü olaylar olmuyor.
Aksine hayata yeniden tutunma çabasında etrafı görmüyorsunuz bile.
Hakkınızda hayırlı olsun inşallah.
çok çok daha iyi olacağına inanıyorum zaten allahın izniyle...ama kızım çok küçük onun için çok endişeleniyorum...bide zor geliyo ne olacak nasıl olucak nasıl toparlanacak...çok zor bir durum...şimdi kapatsam gözlerimi uyusam...1 sene sonra uyansam ne güzel olurdu...
çok çok daha iyi olacağına inanıyorum zaten allahın izniyle...ama kızım çok küçük onun için çok endişeleniyorum...bide zor geliyo ne olacak nasıl olucak nasıl toparlanacak...çok zor bir durum...şimdi kapatsam gözlerimi uyusam...1 sene sonra uyansam ne güzel olurdu...
Farklı davranıyorlar derken ne gibi davranışları oluyor mesela ?
ben yanlış yaptıysam eğer eşimle boşanmadan sorunlarımız olduğunu ve bir süre ayrı yaşayarak dü,şüneceğimizi söyledim bu sürede de yalnız yaşadığımı biliyor herkes ilk başlarda ne oldu keşke boşanmasaydın giibi yaklaşan hatta ara bulalım diyen benie vliyken asla arabayla bırakalım demeyen mesai arkadaşlarından bazılaru artık ne ldu demek yerine sen boşanmadın mı veya ilk başlarda normal konuya girip kafanı dağıtmka istersen beni arayabilirsin hatta en huylandığım biri bir keresinde 2 defa gece aradı ne oluyor diye kızdığımda içkiliydim yanlış harfe basmışın gibi saçma bahaneler uydurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?