Boşanınca erkekler size de farklı davranıyor mu?

Şu an en hassas dönemindesin. Bu nedenle aslında olmayan şeyleri de var gibi hissedebilirsin. Tarafsız biriyle konuş bunları, ben boşanmadan 3 ay kadar psikologa gittim. O bana yol gösterdi. Aldatıldığımı hissediyordum, herşey kötüye gidiyordu ve konduramıyordum. O her konuda yardımcı oldu bana. Şu an böyle mutlu ve huzurluysam doktorumun çok etkisi var. Çünkü belli bir süre sonra bu bana gülümsüyor, dul olduğumu boşandığımı öğrendi, geri çekileyim gibi düşüncelere kapıldığında senin ruhun yaralanacak. Kızının sana çok ihtiyacı var. Senin ne kadar güçlü, kimselerin sözüyle kendini üzmeyecek kadar kendinden emin bir kadın olduğunu görmeli. Çünkü onun modeli sen olacaksın. Bebekken bile bunu hissediyorlar. Örnek kızım beni hep ağlarken gördü bebekken, şimdi televizyonda ağlarken birini görürse gülüyor onlara, çünkü o bunu normal sanıyor.

profesyonel yardım almalıyım başka tğrlü olmayacak acaba diyorum ben de herkesten şüpheleniyor muyum bekki de gercekten sadece eve bırakmak için söylemiştir ama insan huylanıyor

Bencede al, yoksa tek başına ağır bir süreç olur senin için. Ben boşanmadan önce ve sonra aldım. Ailem karşı çıktı ne psikologu diye ama ben gittim. Çok da memnunum

Bir kere kendinize dul demeyin, diyenleride kibarca uyarın..

Siz şuanda boşanmışsınız, hatta bekarsınız.

Kim ne düşünürse düşünsün, nasıl yaklaşırsa yaklaşsın;
sizin sergilediğiniz tavırla zaten herkes zamanla haddinide bilecek, size nasıl davranması gerektiğinide.

Üzülüyorsanız bu duruma üzülmeyin.
İnşaallah zamanla herşey yoluna girer ve çok mutlu olursunuz.

benim eşime de bir iki bayan arkadaşı boşanıcam diye konuşuyor durmadan sohbet edip arıyorlar, sonuçta evliyken arkadaştılar bu bayanlar eşimle, ama ayrılma safhjasında tüm gün telefonda konuşur ve yüzyüze konuşur oldular... sonuç olarak bu samimiyeti ben de yadırgadım hatta benim yadırgamamdan dolayı eşim de gizlemeye başladı konuşmalarını, ancak böyle bir samimiyet insanı çekiyor . yani kadınların dul kalma ihtimali değil de adamlarla dost olma ve dert yanma isteği sonucunda tepkiyi farklı algılıyor olmaları normal.

alışamadım daha sanırım yeni kimliğime

sözüm meclisten dışarı ben de dertliyim bu konuda, sonuçta eskiden de boşanma varmış ama günümüzde çok normal bir şey oldu insanlar iş ilişkisi gibi birleşip ortalıkları ayırabiliyorlar kendinizi kötü hissetme değil ayklarınız üstünde sağlamca durma vaktidir.

İnsanlar çok meraklı ve maalesef herşeye burunlarını sokmaya bayılıyorlar. Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum demelisin bence, bana böyle yaklaşanları ben böyle uzaklaştırdım. Bir defa cevap alamayınca bir daha yaklaşmaya korktular

bi tanem belki iyi niyetle belki kötü niyetle yaklaşıyorlar bunu anlayamıyorsan bırak anlama .. kimseye derdini açma .. iyi olduğunu da üzgün olduğunu da kimsye belli etme .. profosyonel bi yardım al ... sağlam durmaya çalış ... kimsye hiç birşeyini belli etme ... .. bi yardım al ama uzmanından doktordan ... rabbime emanet ol tatlım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…