Boşaninca herşey daha mı güzel?

Derinee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
2.680
517
163
Merhaba herkese.severek aşk evliliği yaptım yani aşk sanıyordum ömrüm boyunca balık etliydim.doğum ve bazı sağlık sorunlarından sonra su an 44 bedenim.esim bu durumdan çok rahatsız beni yatakla cezalandırıyor benden uzak duruyor.her fırsatta dile getiriyor.gözü üstünde.çok denedim zayiflamayi çok hem kendim hem yardım alarak.aklım fikrim yemekte benimdün tatlı yapmıştım misafir vardı kalanida bugün ben yedim.akşam dolabı açtı tatlı nerde diye bağırdı bana.iğrenç bir duygu gardiyan gibi gözü üstümde. Yapamiyorum olmuyor diyetisyen spor kendim beceremiyorum.oysa ben böyle bir evlilik hayal etmedim.bunun dışında bir sorun yok.tabi sanki bu küçük bir sorunmu?bugünden sonra ciddi ciddi ayrılmayı düşünüyorum o bana aşık adam gitti.yerine gözüyle beni yiyen adam geldi.çok üzgünüm. Bir çocuğum var kafam çok karışık ve mutsuzum.ameliyat olmak istiyorum onada yanaşmıyor falan filan.şimdiden teşekkür ederim

44 beden bence çözülmeyecek bir durum degil. Ben 42 beden olmuştum şimdi 34-36 bedene düştüm kalori diyeti uyguladım.. Bence önce kafanızda kiloyu vereceğinize inanın kendinizi ideal kiloda hayal edin ve günlük yediklerinizi düzene sokun. En çok sizi ne cezbediyor ne kilo almanıza sebep oluyor onları tespit edin. Yemek yerken diyet yapıyorum diyerek degil de doyduğum anda bırakacağım diyerek yiyin. Diyet psikolojisinde insan yangından mal kaçırır gibi yiyor cünkü. Hamur işi tatlı abur cuburu da keserseniz sıfırlamayın ama göz hakkınız nefsinizin hakkı olsun.

Bence ruhen kilo vermeye hazır değilsiniz bu nedenle yiyorsunuz o tatlıları. Evet eşin fikri önemli ama sizi bu derece rencide etmesi çok yanlış. Onun da hayatında başka sıkıntıları olabilir. Zira evlenirken hepimiz jer koiulda diye evleniyoruz.

Kan tetkikleri yaptırdınız mı? Yemeğe engel lamamanız insülin direncinden olabilir mi? Bi iç hastalıkları ya da endokrinoloji druna gitmeniz faydalı olabilir.

Bosanınca hersey daha mı güzel derken?
Rahat rahat karısan,görüşen olmadan yemeye devam edersin yani
Bosanmayı gerektirecek bir durum yok!
Dogum ve hastalık sebebiyle aldıgın kiloları geri vermen lazım,ama kendin ve saglıgın icin!

Kimseye kilolu diye bu sekilde davranilmamali. Tam bir balta girmemis koca modeli.

Ama bu kadar cok istahiniz varsa ve surekli kilo aliyorsaniz bir uzmana danisin derim cunku baska rahatsizliklarin habercisi olabilir. Esiniz icin degil ama sagliginiz icin bunu yapin.

Şuan çok sinirlisiniz, belli. Nekadar kırıldığınızı eşinize anlatın. Sizde eşiniz için biraz daha dikkat edebilirsiniz.. Ama bu aşılamicak bi sorun değil. Evet çok sinir bozucu ama boşanmak için bi neden değil bnce..iyi duşunun.

Esin kiloyu sevmeyebilir ama sana bu sekilde davranmasi hos degil.. Burda kilo ver demek cozum degil ki.. Esinin karakterinde bu varsa, yarin baska bsy hosuna gtmediginde yine ayni tavri takinacaktir.. Onemli olan bunu anlamak..
Su an bosanmayi dusunme, esinin kisiligini cozmeye calis..
Kirildigini dile getirdin mi? Ne diyor?

Kocanda gıcık ama sende de hata var. Aklım fikrim yemekte diyorsun. Biraz iradeli olmayı neden denemiyorsun? Diyetisyen ve spor ile aşılamayacak bir dert değil ama boğazına hakim olmayı öğrenmen lazım.

Kocanda gıcık ama sende de hata var. Aklım fikrim yemekte diyorsun. Biraz iradeli olmayı neden denemiyorsun? Diyetisyen ve spor ile aşılamayacak bir dert değil ama boğazına hakim olmayı öğrenmen lazım.
ee belki kilo vermek istemiyor. herkes 36-38 beden olmak zorunda mı? sanki kocasının six packi var.

Kocanızın yaptıkları ne öyle ya sanki çocuksunuz. Abartmış baya baya. Sizin de kilo vermeye çalıştığınızı sanmıyorum yani kocanızın umrunda olduğu kadar sizin umrunuzda değil,bu durumdan çok rahatsız olsaydınız eşinizin demesine gerek kalmazdı. O yüzden pek çabalamıyosunuz gibi geldi bana. Sağlık sorununuz yoksa başarabilirdiniz yani bence o durumu yaşamadım daha ama bilemiyorum. Ayrıca sizin vücudunuz, ne yapacağınıza siz karar verirsiniz. Eşinizle konuşmalısınız böyle kırıcı olarak da sizi teşvik edemez ki

Ya insanlari gorunusu ile laf atan insanlari sevmem ben ...ve bu ozellikle ayni yastigi paylastigim insan ise...
coookk sogurdum kesin...bir daha ona tekrar isinmayacak derecede hemde...cunku bu adam zor gunun adami degil demek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…