Merhaba herkese.severek aşk evliliği yaptım yani aşk sanıyordum ömrüm boyunca balık etliydim.doğum ve bazı sağlık sorunlarından sonra su an 44 bedenim.esim bu durumdan çok rahatsız beni yatakla cezalandırıyor benden uzak duruyor.her fırsatta dile getiriyor.gözü üstünde.çok denedim zayiflamayi çok hem kendim hem yardım alarak.aklım fikrim yemekte benimdün tatlı yapmıştım misafir vardı kalanida bugün ben yedim.akşam dolabı açtı tatlı nerde diye bağırdı bana.iğrenç bir duygu gardiyan gibi gözü üstümde. Yapamiyorum olmuyor diyetisyen spor kendim beceremiyorum.oysa ben böyle bir evlilik hayal etmedim.bunun dışında bir sorun yok.tabi sanki bu küçük bir sorunmu?bugünden sonra ciddi ciddi ayrılmayı düşünüyorum o bana aşık adam gitti.yerine gözüyle beni yiyen adam geldi.çok üzgünüm. Bir çocuğum var kafam çok karışık ve mutsuzum.ameliyat olmak istiyorum onada yanaşmıyor falan filan.şimdiden teşekkür ederim
ee belki kilo vermek istemiyor. herkes 36-38 beden olmak zorunda mı? sanki kocasının six packi var.Kocanda gıcık ama sende de hata var. Aklım fikrim yemekte diyorsun. Biraz iradeli olmayı neden denemiyorsun? Diyetisyen ve spor ile aşılamayacak bir dert değil ama boğazına hakim olmayı öğrenmen lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?