- 22 Kasım 2010
- 11.326
- 20.375
- 598
kaç kilosunkiMerhaba herkese.severek aşk evliliği yaptım yani aşk sanıyordum ömrüm boyunca balık etliydim.doğum ve bazı sağlık sorunlarından sonra su an 44 bedenim.esim bu durumdan çok rahatsız beni yatakla cezalandırıyor benden uzak duruyor.her fırsatta dile getiriyor.gözü üstünde.çok denedim zayiflamayi çok hem kendim hem yardım alarak.aklım fikrim yemekte benimdün tatlı yapmıştım misafir vardı kalanida bugün ben yedim.akşam dolabı açtı tatlı nerde diye bağırdı bana.iğrenç bir duygu gardiyan gibi gözü üstümde. Yapamiyorum olmuyor diyetisyen spor kendim beceremiyorum.oysa ben böyle bir evlilik hayal etmedim.bunun dışında bir sorun yok.tabi sanki bu küçük bir sorunmu?bugünden sonra ciddi ciddi ayrılmayı düşünüyorum o bana aşık adam gitti.yerine gözüyle beni yiyen adam geldi.çok üzgünüm. Bir çocuğum var kafam çok karışık ve mutsuzum.ameliyat olmak istiyorum onada yanaşmıyor falan filan.şimdiden teşekkür ederim
Esin seni cezalandiriyor mu?Kiloyu verirsin de bu herifi kime vermek lazim bilemedim?
Gerçekten çok çabaların diyetisyen spor hepsini denedim veriyorum ama sonra geri alıyorum arkadaşlar.iki senedir bu kısır döngü hiç değişmedi.beni üzen şey evimde kocamla bu duruma düşmek kendince beni tehdit etmesi yemek kavgası yapmamız.ben kiloluyum haklıyım demiyorum.ama içimde biryer tükendi acaip kötü hissediyorum
Özgüveninizi yerle bir etmesine izin vermeyin. Benim sizin söylediğiniz boy ve kiloya sahip bir arkadaşım var. Ne kadar havalı olduğunu anlatamam. Bir ortama girsek bakışlar direkt ona çevrilir.Yorumları okudukça kendime aciyorum. Oysa ben esimi iyi ve beni seven bir insan bilirdim oysa kendimi kandirmisim.şöyle söyleyeyim iki haftada bir ortalama beraber oluyoruz ben bunu dert edince zayıfla diyor bizim evliliğimizin onun açısından tek sorunu benim kilim.maalesef boyun 172 kilom 90.bende biliyorum hoş değil ama bilemiyorum zoruma gidiyor birçok şey artık psikolojim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?