Boşaninca herşey daha mı güzel?

eşin çok terbiyesiz.

ben daha evli bile değilken çok kilo almıştım bir dönem. çok rahatsızdım ve her fırsatta dile getiriyordum. kesin sen de artık beni beğenmiyorsun dediğimde gülüp saçmalama demişti, ama sen bu kadar rahatsızsan ver tabii. benim için asla sorun değil dünyalar güzelim demişti. zaten kendin bir süre sonra artık yeter diyeceksin, o an geldiğinde kendin diyet yapmaya başlayacaksın. inan başkası yeme artık vs dediğinde ters tepki yaratıyor. zayıfladığın zaman sen de eşini cezalandır bakalım da aklı başına gelsin.

eşiniz sizi sevdiği için evlenmeliydi kilolarnıza takılmak yerine,siz dal gibi olup eşiniz kilo alsaydı acaba aynı fikri taşırmıydı.saçma bence bu bir bahane ,herkes ilk günkü gibimi acaba iyi herkes boşansın o zaman

kaç kilosunki

Ay ne biçim bi koca nasıl adam nasıl insan
Evdeki hanım yaptığı tatlıyı yedi diye bagiriyo cagiriyo yok kendince ceza veriyo
Korktum yaa
Çok üzüldüm Allah yardım etsin
Herhalde ben olsam zaten cekinmekten bise yiyemezdim
Eşinizin yaptığı ayipligida geçmiş kelime turetemedim
:/

bu ne ya koca değil gardiyan sanki tecrit falan da varmı cezaların arasında

Kilodan başka sorun yoksa arada az yiyin spor yapın Kilo verin.
Herkesin huyu değişik belki eşinizinde Kilolu kadın takıntısı vardır kimbilir :)

Esin seni cezalandiriyor mu? Kiloyu verirsin de bu herifi kime vermek lazim bilemedim?

arkadaşa katılıyorum..

bir güzel zayıfla ve o adamı yatakla cezalandır ağzının suları aksın... tövbe yarabbim ya.. lütfen o adamla ilişkiye girme ya ...

evlenirken klişe bir söz vardırya hastalıkta sağlıkta işyi günde kötü günde.. allah korusun insanız sen bi kaza geçirsen sakat kalsan ne olacaktı yada allah korusun bir hastalığa yakalansan ne olacaktı..

ne mi olacaktı kardeş ben söyliyişm seni yarı yolda bırakacaktı..

belkide seni cesaretlendirmek için ters psikoloji yapmaya çalışıyordur.. seni beğenmiyormuş gibi yaparak diyeceğim ama hiç sanmıyorummmm...

birşeyi yapacaksanız eğer eşiniz veya başkası için değil kendiniz için yapmalısınız ve sadece diyetisyenle olmaz psikolojik destekde almalısınız bu kadar iştahın arkasında belkide derin bir depresyon vardır..

Ay iyice hırslandım ben şimdi.Boşanıp boşandıktan sonra dall gibi zayıflayıp karşısına geçip nanik yapmak geldi aklıma
Reg de bitti niye böyle hırs yaptım ki ben.Aklıma mukayyet ol Rabbim.

Sen kilo verirsin yine zor da olsa.

Allah korusun bir hastalık dolayısıyla çirkinleşsen ve tedavisi mümkün olmasa ne yapacak bu herif?

Bu kadar şekilci seven adamla bir ömür aynı yastığa baş koymak eziyet olmalı.

İğrendim kendisinden.
Selamlarımı iletiniz.

Kilolarını verebiliyorsun demek ki.
Tekrar aldığına göre bir yerde hata yapıyorsun demektir.

Aç kalacağın şekilde diyetler yapmamalısın mesela.
Şunu yemiyim bunu yememem lazım gibi komutlarla doldurma kendini.
Çünkü bu kez yasak olan şeyler cazip gelir ve zorlanırsın.

Sağlıklı yaşam için yeme düzenini değiştirip bunu devamlı hale getirmen gerekir.

1 yıl süre ver kendine.

Kısa süreli hedeflerden uzak dur. 3 ayda 20 kilo verip,
yemeye başlarsan 30 kilo olarak geri alırsın.

Sağlıklı besinlerle doymadan kalkma mesela sofradan. (tıka basa yemekten bahsetmiyorum)

Eşinin kilo vermeni istemesi gayet normal.
Nasıl bir şekilde söyledi bilemiyoruz.

Kilolu oldugun için seninle birlikte olmak istemiyorum mu dedi acık acık?
Yoksa bu senin hissettiğin mi.
Sen bu sebeple cezalandırıldığını mı düşünüyorsun.

Direk söylediyse skandal. Haklıyken haksız duruma düşürmüş olur kendini.

Kilolu olmanı istememekle, zor gün adamı olup olmadığının kıyaslanması doğru değil.
Bende partnerimin kilolu olmasını istemem.
Zor gün kadını olmadığımı kabul etmiyorum :)

Kilo vermek çözümü olmayan bir dert değil.

Benim eşim evlendiğimizden beri 25 kilo aldı.. ama ben bir iki kilo alınca yanlarımı sıkıp dalga geçer Adamdaki özgüvene bakar mısın?

Bugün kiloyu dert edip rencide eden adam yarın yaşlanınca napicak?insan hep genç ve güzel kalmıyor ki..hadi güzelliği geçelim allah korusun yarın kaza geçirip sakat kalabilmek bile sozkonusu. .öyle birşey olsa bu tip adamlar karilarini yüz üstü bırakmaktan bir an bile tereddüt etmezler..

Yorumları okudukça kendime aciyorum. Oysa ben esimi iyi ve beni seven bir insan bilirdim oysa kendimi kandirmisim.şöyle söyleyeyim iki haftada bir ortalama beraber oluyoruz ben bunu dert edince zayıfla diyor bizim evliliğimizin onun açısından tek sorunu benim kilim.maalesef boyun 172 kilom 90.bende biliyorum hoş değil ama bilemiyorum zoruma gidiyor birçok şey artık psikolojim bozuldu

Özgüveninizi yerle bir etmesine izin vermeyin. Benim sizin söylediğiniz boy ve kiloya sahip bir arkadaşım var. Ne kadar havalı olduğunu anlatamam. Bir ortama girsek bakışlar direkt ona çevrilir.

Ayrıca moda sektörünün zorladığı ölçülerde olmak zorunda değilsiniz. Siz kadın olmanızın öncesinde insansınız. Kocanız da olsa hiç kimse sizin fiziksel görünüşünüzü kendince yargılayamaz. Zor olduğunu biliyorum ama kendinizi yıpratmamaya çalışın. Kiloyu da kendiniz isterseniz verin. Komşu için, yoldan geçen kadın için, kocanız için yapmayın. Bedeniniz yalnızca size aittir. Onunla ilgili kararı yalnızca siz verirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…