Boşaninca herşey daha mı güzel?

ee belki kilo vermek istemiyor. herkes 36-38 beden olmak zorunda mı? sanki kocasının six packi var.
Herkes 36 beden olmak zorunda değil ama sağlığı içinde fazla kilodan, aşırı ve sağlıksız beslenmeden kaçınmalı.ki çok yediğini konu sahibi de söylüyor. Obeziteden haberiniz yok sanırım. Benim obezite'den de anoreksiya'dan da var.

Ayrıca eşinin davranışını hoş bulmadığımı da belirttim.

Doğum yapan için 44 beden çok abartılı bir durum değil. .
İsterseniz verirsiniz zaten. .
Sorun olan eşinizin davranışı. .

Benim eşim de evlendikten sonra 15 kilo aldı.
Boşanmayı düşünmüyorum ama çok rahatsız edici gerçekten.
Kendisine hiç dikkat etmiyor aklı fikri yemekte yeme deyince küfür etmişim gibi bağırıyor bi de.
Eşiniz haklı bence, insan isterse kilo verir ne kadar zor olabilir ki yani.

Obeziteyle anoreksiyayı biliyorsunuz demek çok güzel. Ama 44 beden obezite değildir ona uyandırayım sizi. Ayrıca konu sahibi kilolarından dolayı hasta olduğunu değil, sağlık sorunlarından ötürü kilo aldığını yazmış. Farklı bir anlamda yani.

Seni sen oldugun icin sevmeyen boyle bi insandan kurtulmalisin. Ancak o zaman guclu olursun. Belki bosanmanin sayesinde zayiflarsin istedigin kiloyada dusersin hemde boyle bi adamdan kurtulursun

Ya tamam insanlık hali kilodan hoşlanmayan olur.. Ama ne demek cinsellikle cezalandırmak, sürekli yüzüne vurmak..sevgi konusunda sorun var, saygı yok bu nedir.. Böyle kostek olacağına destek olsun, seni yureklendirsin.. Beraber diyet, yapın, yuruyus yapin her gün..
Ne yapmayı dusunuyorsun, varmı bir planın

Evet konuyu biraz daha dikkatli okursanız aynı zamanda diyetisyen,spor vs yapsa da veremediğini aklı fikrinin yemekte olduğunu da yazmış. Ben bayana obez demedim zaten,fazla kilonun neticesinden bahsettim. Sağlık sorunları yada doğum sebebiyle kilo alınabilir bunda yadırganacak bir durum yok. Eşinin gardiyan gibi davranması da son derece üzücü. Ama bayan kendisi için ve sağlığı için varolan kilosunu vermeye gayret gösterebilir.zaten balık etli yapısı varmış, 1-2 beden imcelmek ona da iyi gelebilir. Ben anormal bir şey yazmadım siz niye dahil oldunuz ki herkes 38 beden olmak zorunda mı diye?

keyfinden kilo alıyorsa eşim bana çekici gelmez. üzgünüm bu böyle.
hastalık olur falan ona bişey demem (gene çekici gelmez ama geliyomuş gibi yaparım hastalık sonuçta)
bi ara göbeği olmuştu da bana amca gibi gelmeye başlamıştı :/

kendim de kilo aldım, kalktım hemen spora gidiyorum. daha az ekmek yiyorum falan.
genç yaşta kilo hep problem.
bence kendin ve eşin için kilolarını ver.

(not: eşin böyle yüzüne vurması çok yanlış ama belki motive etmeye çalışıyodur değişik bi yöntem)

yorum yazmak istedim, dahil oldum. göz ardı edebilirsiniz.

Bazı insanlar kiloyu sevmez,bunu direk sevgiye aşka bağlamak niye anlamadım...belliki eşin kiloyu sevmiyor ve çok kere de uyarmış seni..bakmış olmuyor artık kırıcı konuşuyor...ayrıca artık doğum kilosu diye arkasına saklanmayın yani,doğum yaptınız diye kalan kilolar ömür boyu yapışmıyor insana...ben de nefret ederim kilodan ve iki doğum yaptım,aldığım 30 kiloyu 6 ayda geri verdim 36-38 bedenim...bence önce paikolojik olarak kendinizi diyete hazırlayın ve zayıflayın

Esinin tavirlari yanlis dusuncesi dogru. seninle sevismeyecegim demek yerine her aksam beraber yuruyelim diyebilir. Bu aksam ekmek almayalim, tatlilari komsuya goturelim diyebilir. Bu arada yuruyuste cok faydali Babaannem her sabah yurur 80 kusur kilodan 53 e indi 36/38 beden giyiyor.

Yani eşin bir öküz orası su götürmez bir gerçek.

Ama beden senin olsa da eşinin göz zevkine hitap etmeli diye düşünüyorum. Ben de eşimin evlendiğimiz zamanki kaslı vücudunu görmek isterim ama kocan gibi öküzce söylemiyorum bunu, "canım bekarken spora gitmek seni çok rahatlatıyordu istersen devam et " vs diyorum.

Gerçekten çok çabaların diyetisyen spor hepsini denedim veriyorum ama sonra geri alıyorum arkadaşlar.iki senedir bu kısır döngü hiç değişmedi.beni üzen şey evimde kocamla bu duruma düşmek kendince beni tehdit etmesi yemek kavgası yapmamız.ben kiloluyum haklıyım demiyorum.ama içimde biryer tükendi acaip kötü hissediyorum

Ben olsam ne yapip, ne edip o kilolari verirdim. Verirkende esime sixpacklerden hoslandigimi, onun vücüdü ne öyle kassiz felan oldugunu söylerdim. Spora gitmediginde, protein shake icmediginde ben ona bagirirdim. Görsün bakalim nasil bir hismis.

Sonra kilo verdigimde en seksi gecelikleri giyip, sirtimi dönerdim adama. Sonunda böyle bir yaratiktan bosanirdim.

Konu sahibi, burda isim verebilirmiyim bilmiyorum fakat ben myfitnesspal diye bir app kullaniyorum. O appte tüm yediklerini yaziyorsun ve app zaten otamatik onlarin kalorilerini verip, bide kalori hedefi belirliyor. Insan bazen ne kadar yedigini ve ne kadar yagli yada kalorili oldugunu far ketmiyor.

acilen bir diyetisyene gitmeni tavsiye ederim aç kalmadan sağlıklı zayıflayın

Eşin çıldırmakta haksız mı? Adam zayıflaman için gözüne bakıyor sen tatlıyı götürüyorsun... Kusura bakma haksızsın.. Ben olsam bende çıldırırdım.

Biri beni o kadar zorlasa ben de inadimdan yerim.
Bu sekilde zayiflanmaz.
Ben senin yerinde olsam sallamam onun ne dedigini ne yaptigini, veririm kilomu sonra basar giderim arkamdan kuru totoma bakakalsin ben giderken.

Hayatinda kilo vermeye calismamis insanlar da bu diyet konusunda ahkam kesiyor ya bayiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…