Herkes 36 beden olmak zorunda değil ama sağlığı içinde fazla kilodan, aşırı ve sağlıksız beslenmeden kaçınmalı.ki çok yediğini konu sahibi de söylüyor. Obeziteden haberiniz yok sanırım. Benim obezite'den de anoreksiya'dan da var.ee belki kilo vermek istemiyor. herkes 36-38 beden olmak zorunda mı? sanki kocasının six packi var.
Obeziteyle anoreksiyayı biliyorsunuz demek çok güzel. Ama 44 beden obezite değildir ona uyandırayım sizi. Ayrıca konu sahibi kilolarından dolayı hasta olduğunu değil, sağlık sorunlarından ötürü kilo aldığını yazmış. Farklı bir anlamda yani.Herkes 36 beden olmak zorunda değil ama sağlığı içinde fazla kilodan, aşırı ve sağlıksız beslenmeden kaçınmalı.ki çok yediğini konu sahibi de söylüyor. Obeziteden haberiniz yok sanırım. Benim obezite'den de anoreksiya'dan da var.
Ayrıca eşinin davranışını hoş bulmadığımı da belirttim.
Seni sen oldugun icin sevmeyen boyle bi insandan kurtulmalisin. Ancak o zaman guclu olursun. Belki bosanmanin sayesinde zayiflarsin istedigin kiloyada dusersin hemde boyle bi adamdan kurtulursunMerhaba herkese.severek aşk evliliği yaptım yani aşk sanıyordum ömrüm boyunca balık etliydim.doğum ve bazı sağlık sorunlarından sonra su an 44 bedenim.esim bu durumdan çok rahatsız beni yatakla cezalandırıyor benden uzak duruyor.her fırsatta dile getiriyor.gözü üstünde.çok denedim zayiflamayi çok hem kendim hem yardım alarak.aklım fikrim yemekte benimdün tatlı yapmıştım misafir vardı kalanida bugün ben yedim.akşam dolabı açtı tatlı nerde diye bağırdı bana.iğrenç bir duygu gardiyan gibi gözü üstümde. Yapamiyorum olmuyor diyetisyen spor kendim beceremiyorum.oysa ben böyle bir evlilik hayal etmedim.bunun dışında bir sorun yok.tabi sanki bu küçük bir sorunmu?bugünden sonra ciddi ciddi ayrılmayı düşünüyorum o bana aşık adam gitti.yerine gözüyle beni yiyen adam geldi.çok üzgünüm. Bir çocuğum var kafam çok karışık ve mutsuzum.ameliyat olmak istiyorum onada yanaşmıyor falan filan.şimdiden teşekkür ederim
Evet konuyu biraz daha dikkatli okursanız aynı zamanda diyetisyen,spor vs yapsa da veremediğini aklı fikrinin yemekte olduğunu da yazmış. Ben bayana obez demedim zaten,fazla kilonun neticesinden bahsettim. Sağlık sorunları yada doğum sebebiyle kilo alınabilir bunda yadırganacak bir durum yok. Eşinin gardiyan gibi davranması da son derece üzücü. Ama bayan kendisi için ve sağlığı için varolan kilosunu vermeye gayret gösterebilir.zaten balık etli yapısı varmış, 1-2 beden imcelmek ona da iyi gelebilir. Ben anormal bir şey yazmadım siz niye dahil oldunuz ki herkes 38 beden olmak zorunda mı diye?Obeziteyle anoreksiyayı biliyorsunuz demek çok güzel. Ama 44 beden obezite değildir ona uyandırayım sizi. Ayrıca konu sahibi kilolarından dolayı hasta olduğunu değil, sağlık sorunlarından ötürü kilo aldığını yazmış. Farklı bir anlamda yani.
yorum yazmak istedim, dahil oldum. göz ardı edebilirsiniz.Evet konuyu biraz daha dikkatli okursanız aynı zamanda diyetisyen,spor vs yapsa da veremediğini aklı fikrinin yemekte olduğunu da yazmış. Ben bayana obez demedim zaten,fazla kilonun neticesinden bahsettim. Sağlık sorunları yada doğum sebebiyle kilo alınabilir bunda yadırganacak bir durum yok. Eşinin gardiyan gibi davranması da son derece üzücü. Ama bayan kendisi için ve sağlığı için varolan kilosunu vermeye gayret gösterebilir.zaten balık etli yapısı varmış, 1-2 beden imcelmek ona da iyi gelebilir. Ben anormal bir şey yazmadım siz niye dahil oldunuz ki herkes 38 beden olmak zorunda mı diye?
Hahaha, bayılıyorum yorumlarına kadın :)Esin seni cezalandiriyor mu?Kiloyu verirsin de bu herifi kime vermek lazim bilemedim?
Ayy cok mersi canikoHahaha, bayılıyorum yorumlarına kadın :)
acilen bir diyetisyene gitmeni tavsiye ederim aç kalmadan sağlıklı zayıflayınMerhaba herkese.severek aşk evliliği yaptım yani aşk sanıyordum ömrüm boyunca balık etliydim.doğum ve bazı sağlık sorunlarından sonra su an 44 bedenim.esim bu durumdan çok rahatsız beni yatakla cezalandırıyor benden uzak duruyor.her fırsatta dile getiriyor.gözü üstünde.çok denedim zayiflamayi çok hem kendim hem yardım alarak.aklım fikrim yemekte benimdün tatlı yapmıştım misafir vardı kalanida bugün ben yedim.akşam dolabı açtı tatlı nerde diye bağırdı bana.iğrenç bir duygu gardiyan gibi gözü üstümde. Yapamiyorum olmuyor diyetisyen spor kendim beceremiyorum.oysa ben böyle bir evlilik hayal etmedim.bunun dışında bir sorun yok.tabi sanki bu küçük bir sorunmu?bugünden sonra ciddi ciddi ayrılmayı düşünüyorum o bana aşık adam gitti.yerine gözüyle beni yiyen adam geldi.çok üzgünüm. Bir çocuğum var kafam çok karışık ve mutsuzum.ameliyat olmak istiyorum onada yanaşmıyor falan filan.şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?