Aynı şey değil ki..Sen kilo verirsin yine zor da olsa.
Allah korusun bir hastalık dolayısıyla çirkinleşsen ve tedavisi mümkün olmasa ne yapacak bu herif?
Bu kadar şekilci seven adamla bir ömür aynı yastığa baş koymak eziyet olmalı.
İğrendim kendisinden.
Selamlarımı iletiniz.
kadin hamile kalsin butun vucudu alt üst olsun sonra dogursun emzursin vucudu yipransin adam ise hic bir sey yapmadam keyfini sursun sonra kilo aldi diye kadına tavır yapsın oldu canimEşin çıldırmakta haksız mı? Adam zayıflaman için gözüne bakıyor sen tatlıyı götürüyorsun... Kusura bakma haksızsın.. Ben olsam bende çıldırırdım.
Merhaba herkese.severek aşk evliliği yaptım yani aşk sanıyordum ömrüm boyunca balık etliydim.doğum ve bazı sağlık sorunlarından sonra su an 44 bedenim.esim bu durumdan çok rahatsız beni yatakla cezalandırıyor benden uzak duruyor.her fırsatta dile getiriyor.gözü üstünde.çok denedim zayiflamayi çok hem kendim hem yardım alarak.aklım fikrim yemekte benimdün tatlı yapmıştım misafir vardı kalanida bugün ben yedim.akşam dolabı açtı tatlı nerde diye bağırdı bana.iğrenç bir duygu gardiyan gibi gözü üstümde. Yapamiyorum olmuyor diyetisyen spor kendim beceremiyorum.oysa ben böyle bir evlilik hayal etmedim.bunun dışında bir sorun yok.tabi sanki bu küçük bir sorunmu?bugünden sonra ciddi ciddi ayrılmayı düşünüyorum o bana aşık adam gitti.yerine gözüyle beni yiyen adam geldi.çok üzgünüm. Bir çocuğum var kafam çok karışık ve mutsuzum.ameliyat olmak istiyorum onada yanaşmıyor falan filan.şimdiden teşekkür ederim
kadin hamile kalsin butun vucudu alt üst olsun sonra dogursun emzursin vucudu yipransin adam ise hic bir sey yapmadam keyfini sursun sonra kilo aldi diye kadına tavır yapsın oldu canim
Allah allah sanki doğuran her kadın kilolu olarak kalmak zorunda.... Diyetini sporunu yapan aynı kalır kendine saygısı da eşine saygısı da devam eder...
Yabancı bir çok hesap takip ediyorum kadınlar doğurup manken gibi geziyor... Keza artık Türklerde bir çok kadın doğumdan sonra süratle eski haline dönüyor.
Kısaca bahane değil hiç bir şey..
olay kilo değil ya. tatlı nerde diye nasıl bağırır. ameliyata da izin vermiyomuş beyfendi. eşinle konuş aile terapistine gidin
tabii ki 44 beden ameliyat olunmaz. ama eşinin hayır olmaz dememesi lazımdı. araştıralım bakalım neler yapabiliriz sana yardımcı olmak istiyorum vs demesi lazımdı. 44 bedenden düşmek çok zor değil hemde. eşinin tavırları çok kaba kadının kalbini o kadar kırmış ki kadın boşanmayı düşünür hale gelmişBu kiloda ameliyat olmaz zaten. Morbid obez olması gerek. 44 beden çok komik ya üstelik konu sahibesi uzunmuş da. Bu kadar olay yaratmaya ne gerek var ki ?
Ben de bu kendine saygısı olan lafını anlayamıyorum. Ben kendimi böyle beğeniyorsam kendime saygım mı yok ? Ben kıllarım uzun, saç baç şekilsiz, pespaye gezmiyorum ki kendime saygım olmasın. İnsanlar dönem dönem kilo da alır verir de, illa doğumu kast etmiyorum hastalık olur depresyon olur olur da olur yani. Bütün kadınlar zayıf olmak zorunda mı ?
Bana göre yok. Herkes farklı düşünceye sahip. Ayrıca hastalık ve depresyon sonucu da alınsa kilo kilodur. Tabi ki suçlayamayız ama kiloluysan kilolusundur.
Tabi ki ben kendime karşı kilo konusunda katı olsam da etrafta ki kilolu insanlara en ufak bir saygısızlıkta bulunmuyorum sadece fikrimi sorarlarsa zayıflamaları gerektiğini söyler ve tavsiyeler veririm fakat burada konu sahibi beni yatakla cezalandırıyor demiş ben bu adamı haksız diye kesip atamıyorum işte... Adamın içi almıyorsa ne yapsın. Yani bu kadar açık yazmak istemiyordum aslında ama adama da haksızlık değil mi? Kilolu kadınla birlikte olmak istemiyor zayıflaması için konuşuyor diretiyor ama hiç bir çaba görmüyor ilerleme görmüyor... Adam kendini mi cezalandırsın?Peki kilolu olmak (obez demiyorum o ayrı bir konu) aşşağılanacak, kötü bir şey midir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?