Boşaninca herşey daha mı güzel?

Kilo vermek istiyorsan kendin için iste sen eşinin saçları dokulunce az diye laf edecek misin? Ona bu hakkı verme derim.

Aynı şey değil ki..
Eşinin bu konudaki düşüncesini bilmıyorum tabi ama şöyle düşünelim mesela ben kaderci bi insanımdır bi kaza geçirmek veya hastalanmak senin elinde olan bişe değil karsındakıne destek olmak zorundasın..
Ama kilo problemi bu denli varken evde kalan tatlının hepsini yiyip iyice kılo almak senin elinde iradene sahip çıkmak zorundasın..
Konu Sahibi bence bu yüzden boşanılmaz bi yolunu bulup kılo vermelisin inan çok zor değil..
Verdıkten sonrada sen pas verme eşine :)

Mesele bosanma meselesi degil ,insan yaralaninca uzulunce soguyunca bosanmayi dusunuyor.Ask sevgi huzur getirmiyor malesef ,biseylerin yolunda gitmesini istiyor insan.
Evvela kararli olmaniz sart , esinizin bu sekilde davranmasi hata ama sizin de bu konuda kararli davranmaniz lazim.Once kendiniz ve sagliginiz icin .Olmayacak bisey degil ki , tamamen iradeniz ve kararliliginizla alakali.Ben yapabileceginize inaniyorum ,kadin isterse mutlaka yapar

kararsız kaldım ya.

sağlığınız için kilo verseniz iyi olur, gerçi boyunuz da baya uzunmuş, bana çok fazla kilolu gibi gelmediniz düşününce.
eşiniz sizi motive etmek amaçlı mı bu tarz davranıyor diye düşündüm bazı yorumları okurken, hani böyle böyle yaparsam, üzerine düşersem daha çabuk kilo verir gibisinden.
mesela ben diyete başlarım, eşim gider o gün pasta alır, hoppalaaaa, e sen bana hiç destek olmuyorsun diye kızarım ben ona, o da bugün boşver, yarın başla der. bu da dert yani.

Ben o kadar kilo vermeye calişma macerasinda sunu anladim.
Eger ki bir insanin icinde yoksa kilo verme
Zorla yapiyorsa birseyleri veremiyo
Bende uc bucuk ayda 15 kilo vermek istiyorum yediklerime dikkat ediyorum bol su iciyorum.
Bu defa verecegim belki hedefime ulasamam ama bi 10 kilo versem bile bana kafi
Bu yuzden siz isteyin ama bundan once derinde bununla ilgili bir sikinti var mi ona bakin.

Sizi öyle iyi anlıyorum ki anlatamam. Eski eşim de beni 42 bedende aldığı halde (boy 1.76) kilo aldığımda bana böyle psikolojik şiddet uyguluyordu. Oysa asla zayıf bir kadın olmamıştım. Ben onunla evliyken 20 kilo verdim ama evliliğim kurtulmadı boşandık çünkü ortada sevgi yoktu. Şimdi de kiloluyum 46 bedenim hatta bazen 48 ama eşimden bir tek sitem duymadım. Ne ben onu ne de o beni dışımıza bakıp sevmedik çünkü. Eşiniz tam bir öküz kusura bakmayın. 44 beden ne ki ya o boya ? Ben olsam beni ezenle sevmeyenle benim de işim olmazdı boşardım gitsin.

Eşin çıldırmakta haksız mı? Adam zayıflaman için gözüne bakıyor sen tatlıyı götürüyorsun... Kusura bakma haksızsın.. Ben olsam bende çıldırırdım.
kadin hamile kalsin butun vucudu alt üst olsun sonra dogursun emzursin vucudu yipransin adam ise hic bir sey yapmadam keyfini sursun sonra kilo aldi diye kadına tavır yapsın oldu canim

Kendi adıma söylüyorum tabiki mutlu olsaydım asla boşanmak aklımın ucuna gelmezdi bunu ifade edeyim , yıllardır sabır ettim düzelir dedim düzelmedi gittikçe dahada çekilmez oldu sonunda boşandım dünya varmış , pişmanlık hiçbir zaman duymadım tek pişmalığım neden daha önce boşanmadım olmuştur , sırtımdan koca 1 yük gitmiş gibi hissettim yılların biriktirdiği (dert tasa vs..). yorgunluklarda onunla birlikte gitti. Rabbime binlerce şükürler olsun amin

Canım öncelikle hem seni hem de eşini haklı buldum.
Seni haklı bulduğum taraf şu ; eşinin sürekli gözünün üzerinde olması ,seni kendine karşı kötü hissettirmesi , öz güvenini kırması elbette çok kötü şeyler bunlar..Ama herşey iraden de bitiyor.Ne demiş mevlana ''çaresizseniz çare sizsiniz.''Sana yardımcı olucak kişi yine sensin .
Eşini haklı bulduğum taraf ise ; belli ki adam kilolu olmanı sevmiyor ki bu yüzden zaten yaklaşmıyor diyorsun.( Tabii bu arada hiçbir şey eşinin sana böyle davranma hakkını vermiyor )
Kilo vermezsen evliliğin ciddi şekilde zarar görecek , belki çok acımasız olucak bu söylediğim ama aldatırsa şaşırmada (zaten cinsellikte uzak duruyor diyorsun)
Bir an önce diyetisyene gitmelisin , kan tetkiklerin yapılır önce , sonrasıda senin uygulamana kalmış.

kadin hamile kalsin butun vucudu alt üst olsun sonra dogursun emzursin vucudu yipransin adam ise hic bir sey yapmadam keyfini sursun sonra kilo aldi diye kadına tavır yapsın oldu canim

Allah allah sanki doğuran her kadın kilolu olarak kalmak zorunda.... Diyetini sporunu yapan aynı kalır kendine saygısı da eşine saygısı da devam eder...
Yabancı bir çok hesap takip ediyorum kadınlar doğurup manken gibi geziyor... Keza artık Türklerde bir çok kadın doğumdan sonra süratle eski haline dönüyor.
Kısaca bahane değil hiç bir şey..

Ben senin yerinde olsam onun inadına o kiloyi verir sonra ben de ona aynı cezayı verirdim

nasıl bır koca... karısınınn gururunu dusunmeden nasıl o kadr asagılayıp sızı caresız hıssttırebııyor... elnzden gelenı yapın kılo vermek ıcın onn ııcn degl ama kendınız ıcın....

olay kilo değil ya. tatlı nerde diye nasıl bağırır. ameliyata da izin vermiyomuş beyfendi. eşinle konuş aile terapistine gidin

Ben de bu kendine saygısı olan lafını anlayamıyorum. Ben kendimi böyle beğeniyorsam kendime saygım mı yok ? Ben kıllarım uzun, saç baç şekilsiz, pespaye gezmiyorum ki kendime saygım olmasın. İnsanlar dönem dönem kilo da alır verir de, illa doğumu kast etmiyorum hastalık olur depresyon olur olur da olur yani. Bütün kadınlar zayıf olmak zorunda mı ?

olay kilo değil ya. tatlı nerde diye nasıl bağırır. ameliyata da izin vermiyomuş beyfendi. eşinle konuş aile terapistine gidin

Bu kiloda ameliyat olmaz zaten. Morbid obez olması gerek. 44 beden çok komik ya üstelik konu sahibesi uzunmuş da. Bu kadar olay yaratmaya ne gerek var ki ?

Bu kiloda ameliyat olmaz zaten. Morbid obez olması gerek. 44 beden çok komik ya üstelik konu sahibesi uzunmuş da. Bu kadar olay yaratmaya ne gerek var ki ?
tabii ki 44 beden ameliyat olunmaz. ama eşinin hayır olmaz dememesi lazımdı. araştıralım bakalım neler yapabiliriz sana yardımcı olmak istiyorum vs demesi lazımdı. 44 bedenden düşmek çok zor değil hemde. eşinin tavırları çok kaba kadının kalbini o kadar kırmış ki kadın boşanmayı düşünür hale gelmiş

Boşanmayı düşüneceğinizebiraz gayret gösterip zayıflamayı düşünseniz.
Kendiniz için tabii!!

Bana göre yok. Herkes farklı düşünceye sahip. Ayrıca hastalık ve depresyon sonucu da alınsa kilo kilodur. Tabi ki suçlayamayız ama kiloluysan kilolusundur.

Bana göre yok. Herkes farklı düşünceye sahip. Ayrıca hastalık ve depresyon sonucu da alınsa kilo kilodur. Tabi ki suçlayamayız ama kiloluysan kilolusundur.

Peki kilolu olmak (obez demiyorum o ayrı bir konu) aşşağılanacak, kötü bir şey midir ?

Peki kilolu olmak (obez demiyorum o ayrı bir konu) aşşağılanacak, kötü bir şey midir ?
Tabi ki ben kendime karşı kilo konusunda katı olsam da etrafta ki kilolu insanlara en ufak bir saygısızlıkta bulunmuyorum sadece fikrimi sorarlarsa zayıflamaları gerektiğini söyler ve tavsiyeler veririm fakat burada konu sahibi beni yatakla cezalandırıyor demiş ben bu adamı haksız diye kesip atamıyorum işte... Adamın içi almıyorsa ne yapsın. Yani bu kadar açık yazmak istemiyordum aslında ama adama da haksızlık değil mi? Kilolu kadınla birlikte olmak istemiyor zayıflaması için konuşuyor diretiyor ama hiç bir çaba görmüyor ilerleme görmüyor... Adam kendini mi cezalandırsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…