- 20 Ocak 2010
- 48.704
- 188.044
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi adventurerpassenger
-
O kadar derini bilemiyorum tabi ben konuyi okuyunca öyle anladım veya şöyle söylim ben esimle bosanmayı düşünsem ya daha iyisini bulabilirmiyim düşünmem mümkün değil aklıma bile gelmez yaniBibi konu derin
Oyle birini bulayim adamin kicina tekmeyi vurayim degil ...
O kadar derini bilemiyorum tabi ben konuyi okuyunca öyle anladım veya şöyle söylim ben esimle bosanmayı düşünsem ya daha iyisini bulabilirmiyim düşünmem mümkün değil aklıma bile gelmez yani
Tabiki inzivaya çekilmesin ama bana çok garip geldi daha boşanmadan bunları düşünmek ne duydum ne gördüm böyle birşeyNeden insanin hayatini planlamasi kotu bir sey mi ?
Standartlarini korumak istemesi kotu mu ?
Bi adim otesini hep dusunmez miyiz ?
O da bunu yaliyor ..
Belki cocuk sahibi olmak istiyor
Henuz cocugu yok ve gencecik 32 yasinda henuz
Napsin
Bosandim tobe Allah bi daha evlenirs deyip bavulunu toplayip inzivaya mi cekilsin ?
Hayat her zaman yasamaya deger bence
Neden insanin hayatini planlamasi kotu bir sey mi ?
Standartlarini korumak istemesi kotu mu ?
Bi adim otesini hep dusunmez miyiz ?
O da bunu yaliyor ..
Belki cocuk sahibi olmak istiyor
Henuz cocugu yok ve gencecik 32 yasinda henuz
Napsin
Bosandim tobe Allah bi daha evlenirs deyip bavulunu toplayip inzivaya mi cekilsin ?
Hayat her zaman yasamaya deger bence
Tabiki inzivaya çekilmesin ama bana çok garip geldi daha boşanmadan bunları düşünmek ne duydum ne gördüm böyle birşey
kusura bakmayın kazen ama sizin yorumunuz da olmamış bence.sen kimsin ki böyle davranıyorsun a getrimişsiniz olayı ki size yakıştıramadım.Siz Monaco Prensesi Caroline misiniz ? yoksa Stephanie mi ?
tanıyorsunuz demek :)selam söyleyin o zaman benden:)özelden yazacaktı olmadı banlandı:)Konu sahibini ozelde de taniyorum
Buradaki cogu insanin agzinin acik kalacagi duzeyde bi hayata sahip
Kisiligi de oyle ..
Egitimli,guzel,maddi olarak guclu,seviyeli,akilli,zeki bi kadin ..
Esi de keza oyle ..
Ama bazi seyler olmayinca olmuyor
Kadin esinin arkasindan is cevirmiyor
Burada herkesin kastettigi gibi gozu disarda ,birini bulsa aninda pesinden kosacak kadar kendiliksiz degil ..
Yakistirmalar cok terbiyesizce
Ama insan kendisini savunmaya gecince nedense uzaklastiriliyor
Okuyorum ona alttan alta laf sokanlar bansiz ..
Burada var biraz adaletsizlik ..
En basiti site sahibi bile gelip hohohohhohoho sen nesin prenses misin deme hakkini buluyor kendinde ..
Buna ne demeli..
Tarafsiz degil bi kere
Bu etik mi ?
Madem burasi bi yelpaze
Yelpazedeki kadinlar illa ezik ,kritersiz ,vur basina ekmegini al tarzinda mi olmali..
O zaman sempatimiz artar dimi
Yaziiiiiiiiiik diyebiliriz ..
Guclu biri cikinca ekrandan tirnaklarimizi yiyoruz
Ne diyim ..
Herkesin fikri neyse zikri o ..
öyle demeyin.frklı şeklini çok kere okudum kk da..boşanırsam bir daha benimle kim evlenir,ya da beni kim alır diye yazan tonlarca üye var burada..Tabiki inzivaya çekilmesin ama bana çok garip geldi daha boşanmadan bunları düşünmek ne duydum ne gördüm böyle birşey
sen özelden tanıdığın için konu sahibini yorumun farklı.Konu sahibini ozelde de taniyorum
Buradaki cogu insanin agzinin acik kalacagi duzeyde bi hayata sahip
Kisiligi de oyle ..
Egitimli,guzel,maddi olarak guclu,seviyeli,akilli,zeki bi kadin ..
Esi de keza oyle ..
Ama bazi seyler olmayinca olmuyor
Kadin esinin arkasindan is cevirmiyor
Burada herkesin kastettigi gibi gozu disarda ,birini bulsa aninda pesinden kosacak kadar kendiliksiz degil ..
Yakistirmalar cok terbiyesizce
Ama insan kendisini savunmaya gecince nedense uzaklastiriliyor
Okuyorum ona alttan alta laf sokanlar bansiz ..
Burada var biraz adaletsizlik ..
En basiti site sahibi bile gelip hohohohhohoho sen nesin prenses misin deme hakkini buluyor kendinde ..
Buna ne demeli..
Tarafsiz degil bi kere
Bu etik mi ?
Madem burasi bi yelpaze
Yelpazedeki kadinlar illa ezik ,kritersiz ,vur basina ekmegini al tarzinda mi olmali..
O zaman sempatimiz artar dimi
Yaziiiiiiiiiik diyebiliriz ..
Guclu biri cikinca ekrandan tirnaklarimizi yiyoruz
Ne diyim ..
Herkesin fikri neyse zikri o ..
kusura bakmayın kazen ama sizin yorumunuz da olmamış bence.sen kimsin ki böyle davranıyorsun a getrimişsiniz olayı ki size yakıştıramadım.
bazen benim için beğenmediğim durumlarda yapılan yakıştırmadır bu ve cevabım da "evet öyleyim,ben de prensesim " aksini iddia edebilen var mı?
çünkü prenses de bir kadındır ve burası özgür bir platformsa onun bile yazma hakkı vardır.
..
klasik kk kadını diye bir olgu var bence de..ben de bir kk kadınıyım ama klasik veya çoğunluk olduğumu düşünmüyorum.bu benim prenses misin ki sen yakıştırmasını hakettiğimi göstermez ki.kendiniz ile çelişiyorsunuz, ben yazamazsın gibi bir cümle de kurmadım ? KK kadınları diye bir sınıflandırma olunca bende kendisine de buraya üye olduğunu ifade ettim.
Bende katılayım olaya.KK kadını olmakdan memnunum.Kaliteyide biz belirleriz.kendiniz ile çelişiyorsunuz, ben yazamazsın gibi bir cümle de kurmadım ? KK kadınları diye bir sınıflandırma olunca bende kendisine de buraya üye olduğunu ifade ettim.
ben tam tersini düşünüyorum.önce bazı üyeler sen çok mu kalitelisin,yok bulsan anında gidersin,sen bu adama layık değilsin,sen kimsin ki adamı beğenmiyorsun gibi yorumlarla başladılar olaya.
ben de olsan bu tarz yorum yapanları beğenmezdim kusura bakmayın.aynı düşüncede olmadıkları için değil,konu sahibinin kriterleri ve hayat tarzı hayata bakışı yüzünden bu yorumlar...
sen özelden tanıdığın için konu sahibini yorumun farklı.
ilk mesajında çok eksik yazmış pek çok şeyi kendisi.
ayrıca güçlü veya güçsüz olduğu ile ilgili veri de yok.
yani senin yorumlarınla diğerleri bu açıdan ayrışıyor.
konu sahibi bu kadar hassas bir konudaki derdini anlatıp kk kadınlarından fikir isterken
kendisini daha net ifade edebilmeliydi.
madem derinlemesine anlaşılmak ve öyle yorum almak istiyor durumunu çok daha farklı bir şekilde yazabilirdi.
detaylar bilinmezse işte sonu böyle tartışma olur.
ne oldu kendini anlatabilmek için hırçın davrandı vs.
bir de açıkcası bakış açısı cidden değişik.
gelecek ile ilgili kaygıları vs. olur bir insanın boşanırken.
bunlar anlaşılmaz duygular değil ki.
hepimiz insanız kadınız.
çocukla ve gelecekle ilgili kaygıları ütopik değil.
ama henüz boşanmadan ilerideki eş adayının kalitesi ile ilgili endişeler bana çok değişik geldi.
ne bileyim arkadaşlar da yazmış,aşk isteyebilir,sevgi isteyebilir vs. vs.
ama kaliteli adam deyip bırakırsan herkes bir şekilde altını doldurmaya çalışır.
şu da bir gerçek sanırım konu sahibi anladığım kadarıyla kalbur üstü bir hayat yaşıyor ve
boşanma sonrası yanına yakışacak bir eş bulamama endişesini üst düzeyde yaşıyor.
bulur bulmasına da aynı adamda bir de sevgiyi aşkı vs. yi bulur mu bilinmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?