Boşanıp da her yönden daha kaliteli biriyle evlenen varmı

Bibi konu derin
Oyle birini bulayim adamin kicina tekmeyi vurayim degil ...
O kadar derini bilemiyorum tabi ben konuyi okuyunca öyle anladım veya şöyle söylim ben esimle bosanmayı düşünsem ya daha iyisini bulabilirmiyim düşünmem mümkün değil aklıma bile gelmez yani

O kadar derini bilemiyorum tabi ben konuyi okuyunca öyle anladım veya şöyle söylim ben esimle bosanmayı düşünsem ya daha iyisini bulabilirmiyim düşünmem mümkün değil aklıma bile gelmez yani

Neden insanin hayatini planlamasi kotu bir sey mi ?
Standartlarini korumak istemesi kotu mu ?
Bi adim otesini hep dusunmez miyiz ?
O da bunu yapiyor ..
Belki cocuk sahibi olmak istiyor
Henuz cocugu yok ve gencecik 32 yasinda henuz
Napsin
Bosandim tobe Allah bi daha evlenirs deyip bavulunu toplayip inzivaya mi cekilsin ?
Hayat her zaman yasamaya deger bence

Tabiki inzivaya çekilmesin ama bana çok garip geldi daha boşanmadan bunları düşünmek ne duydum ne gördüm böyle birşey

Veya @Migim dediği gibi boşanmayı düşünüyorum ama aşkı tekrar bulabilirmiyim gibi birşey olsaydı konu kimse böyle tepki vermezdi zaten

Tabiki inzivaya çekilmesin ama bana çok garip geldi daha boşanmadan bunları düşünmek ne duydum ne gördüm böyle birşey

Var iste boyle insanlar
Her adimini planlayanlar :)
Mantikla hareket edenler ..
Kotu degil bence
Sudan cikmis baliga donmuyorlar en azindan ..
Ama bence bi suru kadinin aklindan gecmistir ..
Acaba bosanirsam halim ne olur ?
Cocugu yoksa acaba cocugum olur mu ?
Evlenir miyim?
Mutlu olabilir miyim ?
Falan filan iste

Siz Monaco Prensesi Caroline misiniz ? yoksa Stephanie mi ?
kusura bakmayın kazen ama sizin yorumunuz da olmamış bence.sen kimsin ki böyle davranıyorsun a getrimişsiniz olayı ki size yakıştıramadım.
bazen benim için beğenmediğim durumlarda yapılan yakıştırmadır bu ve cevabım da "evet öyleyim,ben de prensesim " aksini iddia edebilen var mı?
çünkü prenses de bir kadındır ve burası özgür bir platformsa onun bile yazma hakkı vardır.

tanıyorsunuz demek :)selam söyleyin o zaman benden:)özelden yazacaktı olmadı banlandı:)
her üye kendi içinde değerlendirilmeli.mesela kadın hakaretler içnde yaşıyor 15 kişi aynı evde yaşıyor ama ne işi gücü ne mesleği var elinde.3 tane el kadar bebe ile ,ne para var ne arkasından duran aile.şimdi bu kadına boşan boşan git ayrı eve çık,çocukları kreşe ver çalış denince olmuyor.maaşlar 10.000 tl sanki,3 çocuk kreşe ,anne işe...hayale bak...
nasıl ki bu kadına sen nasıl insansın böyle hayat çekilir mi vs demek hakaretse,konu sahibine de sen kimsin ki demek o kadar hakaret oluyor...
bir de tabii imkanı olup da ,"asla boşanmış kadın olamam "cılar var ki ben de onları anlamıyorum asla.işte burda tırnak çıkaranlar da onlar aslında..

öyle demeyin.frklı şeklini çok kere okudum kk da..boşanırsam bir daha benimle kim evlenir,ya da beni kim alır diye yazan tonlarca üye var burada..
bu konudaki biçim farklı sadece o kadar..kendi kriterimde adam bulur muyum la bir farkı yok bence bu mantığın..ayrıca boşanma psikolojisi snaırım bu.hani kaç sene beraber yaşayıp aile olduktan sonra yalnızlık duygusu ağır geliyor herkese sanırım.

Yaaa Allah askina, kadin sorusuna zaten dogru düzgün cevap alamamis, sacma sapan cevaplar. Sanki dalga gecme yarisina girmis herkes. Kadinin düsüncesi dogru olabilir yanlis olabilir Hic kimseyi ilgilendirmez. Konu sahibi Ben sana tanidigimin tecrübesinden bahsedebilirim anca. Evlendikten 1bucuk sene sonrA bosanmisti, 5 sene oldu su an 30 yasinda ve hala istedigi Gibi birini bulamadi, kendisi fazla kibirli bence. Simdi cok mutsuz.

sen özelden tanıdığın için konu sahibini yorumun farklı.
ilk mesajında çok eksik yazmış pek çok şeyi kendisi.
ayrıca güçlü veya güçsüz olduğu ile ilgili veri de yok.
yani senin yorumlarınla diğerleri bu açıdan ayrışıyor.
konu sahibi bu kadar hassas bir konudaki derdini anlatıp kk kadınlarından fikir isterken
kendisini daha net ifade edebilmeliydi.
madem derinlemesine anlaşılmak ve öyle yorum almak istiyor durumunu çok daha farklı bir şekilde yazabilirdi.
detaylar bilinmezse işte sonu böyle tartışma olur.
ne oldu kendini anlatabilmek için hırçın davrandı vs.
bir de açıkcası bakış açısı cidden değişik.
gelecek ile ilgili kaygıları vs. olur bir insanın boşanırken.
bunlar anlaşılmaz duygular değil ki.
hepimiz insanız kadınız.
çocukla ve gelecekle ilgili kaygıları ütopik değil.
ama henüz boşanmadan ilerideki eş adayının kalitesi ile ilgili endişeler bana çok değişik geldi.
ne bileyim arkadaşlar da yazmış,aşk isteyebilir,sevgi isteyebilir vs. vs.
ama kaliteli adam deyip bırakırsan herkes bir şekilde altını doldurmaya çalışır.
şu da bir gerçek sanırım konu sahibi anladığım kadarıyla kalbur üstü bir hayat yaşıyor ve
boşanma sonrası yanına yakışacak bir eş bulamama endişesini üst düzeyde yaşıyor.
bulur bulmasına da aynı adamda bir de sevgiyi aşkı vs. yi bulur mu bilinmez...

kendiniz ile çelişiyorsunuz, ben yazamazsın gibi bir cümle de kurmadım ? KK kadınları diye bir sınıflandırma olunca bende kendisine de buraya üye olduğunu ifade ettim.

Şimdi eşim kaliteli bir insan ve onun gibi biriyle ya da daha iyisiyle birlikte olmak isterim ileride diyorsun. ama aşk bitti kardes olduk vs diye bosanmayi istiyorsun. Bunlqrin ardında yatan sebepleri araştırmadan yeni koca ile de aynı problemleri yaşamayacagini nereden biliyorsun?

Konu sahibinin sorusu gayet dogal, nicin bukadar uzerine gittiniz anlamadim.
Yarini dusunmek zorundayiz, mantikli yaklasmak zorundayiz yarinimizi dusunmek zorundayiz.

Ayni tereddutleri bende yasadim vakti zamaninda. Attan indim esege bindim olurmuyum (ki bi ‘at’la evli degildim halbuki ama insan dusunuyor iste), illa evlenmek icin evlenme kafasina dusermiyim, ben benden karakteri saglam, daha bilgin, daha guclu erkeklere ilgi duyuyorum, hadi yarin oburgun oylesi cikmazsa ve aza kanaat etmek zorunda kalirsam tarzinda bi ton soru gecti aklimdan.
Zaten insan bosanma kararini almadan once hesap etmedigi sey kalmiyor, bu gayet normal degilmi.
Ayrildiktan sonra enteresan tiplerle tanistim, enteresan date’ler, enteresan karakterler (aralarinda luzumsuz amacsizlarida vardi ama onlari gayet cabuk eliyosun zaten), bircok farkli erkek tanidim. En dogal hakkim, tanismak istiyorlarsa, benim bazi kriterlerime uyuyorsa, tanisirim. Bu konuda ne gizli nede sakli bir tavir takindim. Hatta acikcasi bosanma islemlerinin tamamiyle bitmesini bile bekleme luzmunde bulunmadim (8 ay surmustu). Neden bekliim, civi civiyi soker mantigina inanan bi kadinim ben. Ahlaksiz buldugum seyleri yapmadigim surece kendi capimda elbette firsatlari degerlendiririm.

Gozlemledigim ve ogrendigim en onemli sey; genel olarak senin kalitene uygun erkekler zaten sana yaklasma cesaretinde bulunabiliyor ancak. Sen zaten eger finansal olarak su anda rahatsan (lutfen beni yanlis anlamayin, rica ederim), bir fabrika iscisi karsina gecip ‘tanisabilirmiyiz, senden cok etkilendim’ demiyor, diyemiyor. Yada sen cocuksuksan, yasin genc ise ‘heee bu nasilsa bosanmis, ortada kalacak nasilsa, dur sununla ilgileniim’ diyemez yasi senden bayagi buyuk ve nebilim iki uc kocaman cocuk sahibi bi erkek (gerci bu basima 1 defa geldi, neye ugradigimi sasirdim ama ona ragmen kendime olan saygimdan guzellikle reddettim). Yada guzel bi hatunsan goruntusu yuzunden ozguveni olmayan bir erkek sana yanasmiyor.

Hayirlisini diliyorum hakkinda, cok korkma, evet yoruyor yeni erkekler, yeni insanlari tanimak, kendini anlatmak, bi bag kurabilmek. Bir bosanma ‘kalici’ negatif etki birakiyor diyebilirim, yani karsindaki erkek hep 0-1 geride basliyor, ama bununla basa cikabilen erkeklerde var. Onunla karsilasana kadarda pes etmemek lazim.

kendiniz ile çelişiyorsunuz, ben yazamazsın gibi bir cümle de kurmadım ? KK kadınları diye bir sınıflandırma olunca bende kendisine de buraya üye olduğunu ifade ettim.
klasik kk kadını diye bir olgu var bence de..ben de bir kk kadınıyım ama klasik veya çoğunluk olduğumu düşünmüyorum.bu benim prenses misin ki sen yakıştırmasını hakettiğimi göstermez ki.
hem üye olup hem buradaki kadınları beğenmiyor muhabbeti oluyor devamlı ama buradaki herkesin hayat tarzını ve düşüncesini kabul etmek zorunda değil kimse ama saygılı yorum yapmak zorunda.ve benim de konu sahibini savunma sebebim budur;toplumun genel bakışı (ki bence klasik kk kadını denen tam da bu) yaşayışı içinde kurallara uymak o yoldan gitmek zorunda değil kimse.ve başka hayatlar yaşayan kadınları da genel uymuyor diye itham etmeyi yakıştırmıyorum kimseye,siz dahil.

Bende katılayım olaya.KK kadını olmakdan memnunum.Kaliteyide biz belirleriz.
Bununla ilgili bir kaçda anım var.Eylul sonu bir psikiatri asistanına bahsettim burdan.Bana dediki orayı bilmiyenmi var(İyi anlamda söyledi izlenimine kapıldım).
Zaman zaman ablamla ve yeğenimlede konusu geçiyor:Ne arasak sonuucu ordan çıkıyor

Ayy aynen önce dürt dürt, baskıla.
Sonra laf gelince "ama her yoruma açık olacaksın, benim seni dürtmeme sabır göstereceksin ehehe"
Kimse kimsenin kahrını çekmek zorunda değil, bir o kafadan çıkalım önce.
Kimse de başkası üzerinden stres atmaya kalkmasın

Ben özelden tanımıyorum
Ve konu sahibine hak veriyorum
Biyolojik/Evrimsel/Psikolojik/Sosyal açıdan bakınca hepsinde hak veriyorum.
Hepsini de açıklayabilirim bu dördünün
Ayrılan çoğu kadının da "Tekrar sever/sevilir miyim?" sorusu, ilk sorduğu sorularından birisidir ve çok normaldir.
İnsan sevilmeye ihtiyaç duyar.

Bu kadar tepki neden anlamadım her kadın düzgün kaliteli bir erkekle evlenmek ister. Gidip sur dibindeki şarapçıya aşık olan kadın gördünüz mü siz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…