- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
- Konu Sahibi adventurerpassenger
-
biyolojik olarak kadın daha güçlüsünü arıyorsa erkek de daha genç ve doğurgan olanı ister evrimsel olarak bundan bahsediyorum
Kaç yaşında evlendiniz siz ve eşiniz?Eşinizin boşanmış çocuklu durumu?Statünüze denk mi?Açar mısınız biraz durumunuzu.Yani yurumuyorsa bosanirsin sonrasini dusunup idare etsemmi modunda olmak tuhaf bir yaklasim. Mutsuzdum bosandim. Mutlu olacagimi dusunup tekrardan evlendim 1 yili doldurduk eski esim tirnagi bile olamaz esimin hemde her anlamda.
Bence elestiri tahammulunuz yok..sizi yerenlere elestrenlere kriterleri dip yapmis kadin diyosunuz olumsuz yorum yapmayanlara kaliteli kadin diyosunuz..buradan yorum istiyorsaniz elestriye de acik olacaksiniz..bu mu sizin kaliteli haliniz elestrye tahammulu olmamak??? Konunuza gelecek olursak bosanmak icin dayak sovme gecinememe gbi sorunlara gerk yok..mutlu olmamak tek basina yetr sebeptir..gerekli cabayi gosterip de duygularin degismedyse bosanmalisin.Klasik kk kadınlarından yorum istemedim karıştırdın sen....burası kaliteli kadın dolu...yorumlardan belli...anlayabilen anliyo...kriterleri dip yapmışlar ise sadece yeriyo...onlar yorum yapmasın zaten...
Mesleği yok kadının.Son konusunu bir oku derim.Bir çıkış arıyor.Ugrasmaman lazim
Neden biliyor musun
Burdaki kiz aslinda senin yapamadigin seyi yapmis
Sorgulamis ..
Ama sen hasta oldugunda bile
Allah seni siniyor
Olumden korkma diyen bir adama
Doven ,soven ,calismayan bir adama 2 tane cocuk dogurup
Ustune 3. Yu doguruyorsun ..
Ailende 6 ay kalip istenmedigin icin o adamin yanins geri donuyorsun ..
Dayak yiyip yiyip hala kocam diyorsun ..
Bu kizda oyle olmali degil mi ?
Ustelik dayakta yemiyor
O zaman sesini cikarmasin
Hic dusunmesin
Ooooyle omur gecirsin ...
Oyle mi ?
Mune çok haklısın ama artık forumda açılan her konuda bu yaşanıyorHanımlar,
fikirlerimizi savunurken başkalarını dilimizle dövmeyelim lütfen. Herkesin hayata, evliliklere, insan ilişkilerine bakışı farklıdır, kimi bir evliliğin bitişi için şiddet, aldatma vb sebepler ararken kimi sevginin bitmesini yeterli görür, boşanmamakta bir tercihtir, insanların tercihlerine, o tercihleri yapma gerekçelerine vakıf olmadan alaşağı etmeye çalışmak, belki de söylediklerimizle kırmak şık durmuyor.
Kadınız, birbirimizi anlamaya çalışmamız gerekir, yaralananları daha da yaralamak olmuyor.
Mune çok haklısın ama artık forumda açılan her konuda bu yaşanıyor
Herkes kendi yapamadığının hıncını burada çıkarıyor
Mune çok haklısın ama artık forumda açılan her konuda bu yaşanıyor
Herkes kendi yapamadığının hıncını burada çıkarıyor
Bence de
Konu sahipleri adına ben üzülüyorumMune
Buna bir dur denmesi lazım
Bu mükemmeliyetçi yaklaşım iyi değil
Sonuç olarak hepimiz insanız ve hatalar yapıyoruz
cok komik ya super cvp ya.koltuk takimia yeni ama sizi basmisda onu atip yenisini daha kalitelisini almaktan bahseder gibi konusmussunuz evlilik bu ya evcilik degil dimi konu sahibi...TSE ve iso2016 kalite belgesi olanlari ariyorum ben de. Yok yok, tuketmisler. 2004ler mevcut piyasada.
Daha kalitelisi derken ne anlamda kalite ama? Hangileri ağır basmalı, cinsellik mi, zeka mı, fiziksel görünüm mü, maddi durum mu, karakteristik özellikler mi, kafa yapısı mı? Bir sürü faktör var. Belki daha iyisi çıkar ümidiyle boşanılmaz diye düşünüyorum. Şahsi düşüncem bu benim, ben Türkiye'de gerçekten her anlamda kaliteli erkeklerin çok çok az sayıda olduğunu düşünüyorum. Her anlamda kaliteli kadın sayısı her anlamda kaliteli erkek sayısından çok daha fazla. Bizim Türk kadınları gibi fedakar, sadık, sevdi mi gerçekten seven, mutlu etmek için elinden geleni yapan karakterdeki kadınlar başka millette ne kadar bilmiyorum sayı olarak. "Birşeyleri de eksik olmalı, insan her yönden nasıl dört dörtlük olsun?" diyorum ama hem o saydığım kişilik özelliklerini taşıyan hem de bu güzellikleri dış görünüşüne yansıtan kadınlarımız dolu. Türk erkekleri Türk kadınlarını haketmiyor arkadaşlar, bu bir gerçek. Ama aşk da ilginç birşey işte, bi bakıyorsun süper bir kadın serseri, umursamaz, beş para etmez bir adama yıllardan beri aşık olmuş gidiyor, kendini üzüyor, yıpratıyor, yazık ediyor... Yani bazı şeyler keşke gerçekten bizim layık gördüğümüz gibi olsa.
Bana göre kaliteli erkek nasıl olur?
Bir defa kesinlikle zeki olmalı, kafa yapısı da bana uymalı. Modern olacak, çağdaş olacak. 2016 yılına gelmişiz, adam kafasında halen benim katlanamadığım düşünceleri taşıyorsa ağzıyla kuş tutsa şansı yok benim için.
İkinci kriterim, onunla eğlenebilmeliyim. Eğlenceli, sıcak kanlı, sempatik olmalı. Beni güldürebilmeli, karşılıklı gülebilmeliyiz. Bana dertlerimi unutturacak türden olmalı yani. Tabi esprileri de zekice olmalı, saçma olmamalı. Gülmem.
Üçüncü kriter, olgun olmalı. Özellikle zihinsel anlamda olgun olmalı. Entellektüel demek mi doğru olur bilmiyorum ama kültürü benden daha fazla olmalı mesela ki ben ondan birşeyler öğreneyim, bana birşeyler katsın. Ben Nuri Bilge Ceylan'ın filmini konuşabilmeliyim mesela bana tutup da "adamın yürüdüğü sahne 30 dakikaydı" demeyecek.
Dördüncüsü, merhametli ve şefkatli olmalı, hayvanları sevmeli. Saygılı olmalı, kibar ve centilmen olmasını söylemiyorum bile zira centilmen olmayan erkek gözümde erkek değildir benim. Kadınlara saygı duymalı ve düzgün davranmalı. Bu çok önemli ama bu özelliği taşımayan insanla zaten imkansız.
Ne yapayim sacma bana gore konu anca boyle cevap verebildim.cok komik ya super cvp ya.koltuk takimia yeni ama sizi basmisda onu atip yenisini daha kalitelisini almaktan bahseder gibi konusmussunuz evlilik bu ya evcilik degil dimi konu sahibi...
Bu tarz planlar yapılarak boşanılmayacağını düşünüyorum amaCute demeyim demeyim diyorum ama sen adami otobuste bulmadin mi yahu ?
Sen otobuste bile bulduktan sonra
Dusunulup tasinilip niye bulunmasin ...
Ustelik tabiiki ruhen buna hazirdin
Cunku aldatildin ..
Eger aldatildigini ruhun duymasaydi aynen devam olacakti..
Seninki zorunlu bi bitis
Bu sorgulayarak ...
Arada fark var .
Bu konuda bu kiza laf sokmussun
Burda bahsedilen once karakter
Sonra statu ...
Senin esin vardiyali bi isciydi statu yok
Ama karakterde tutturmussun ..
Sans iki tarafli vurmamis yani
aynen ben de bu mantıkla ayrıldımo zaman şunu düşünmek lazım.yani şu riski almak lazım aslında; mutlu değilim boşanmak istiyorum ama sonrasında istediğim gibi birisini bulamazsam da yalnız olmaya razıyım..????
ya da bence şunu denediniz mi; eşinize aşık olarak evlendiniz sonra ne oldu da ya da ne olmadı da duygularım kayboldu? bu sorunun cevabını bulup evililği kurtarma fikri daha cazip bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?