Boşanıp da her yönden daha kaliteli biriyle evlenen varmı

konu sahibi neden banlandı anlayamadım.zira okudum tüm yazılanları ve hakarete rastlamadım.sadece egosunu yüksek görüp ,ukala bulan üyeler vardı.birinin fikirlerini düşüncelerini ya da tarzını beğenmeyip kiblemek her zaman banlanmayı mı gerektiriyor???
konu sahibinin kriterleri var evet kalite dediği şeyi açıklamıştı zaten..karakteri,sosyal statüsü,maddi gücü kültürü hepsi bir bütün..kimine göre kriter iyi baba olması iken kimine göre imanı kuvvetli olması,kimi maddiyata önem verirken kimisi sadece aşık olmasını yeterli görür mesela..
konu sahibi kaliteli adama aşık olabilirim sadece diyor mesela,mantığı her zaman ön planda..size uyar mı uymaz mı önemli değil ki..o böyle hissediyor ve yaşıyor.evlenirken hilseriyle ve mantığıyla beraber evlenmiş,boşanırken de kriteri bu,evlendiğim duygular yoksa evli kalmanın anlamı yok diyor.
burdaki çokça kadın gibi,koca dayağını ,sevgisizliği,mutsuzluğu çekmek zorunda da değil üstelik.maddi olarak manevi olarak boşanmış kadın olmak zoruna gitmiyor belli ki..
tahammülsüzlük bu yüzden bence..yapamadıklarının ,isteyip de olamadıklarının hıncını çıkarmaya çalışıyor bazıları..

Annemin bir arkadaşı çok çektiği kocasından 3 cocuğuyla beraber bosanmıştı. Sonra bi adamla sevgili oldu, cok sevdiler birbirlerini, yeniden baslamıstı hayatına, bir de cocukları oldu. Adamcağız gectiğimiz aylarda kanserden vefat etti.

Taziyeye gittiğimizde şöyle bir cümle kurmuştu; "X abla insanın yastığı değişiyor ama kaderi asla".

Belki yorumlarına ihtiyaç duyduğu KK kadınlarını eziklediği için banlanmıştır.

İnsanın yastığı değişiyor ama kaderi asla

+1...
100
1000

Belki de o ehehehehehehe kalite ne yeaaa
Ehehehehehe hele bi bosansaydin
Eheheheheeh demelere boyle karsilik vermistir ...
Kalite istemeyenler nefes alsin ,basimda kocam olsun, kor olsun, topal olsun benim olsun demediyse demek ..

ben tam tersini düşünüyorum.önce bazı üyeler sen çok mu kalitelisin,yok bulsan anında gidersin,sen bu adama layık değilsin,sen kimsin ki adamı beğenmiyorsun gibi yorumlarla başladılar olaya.
ben de olsan bu tarz yorum yapanları beğenmezdim kusura bakmayın.aynı düşüncede olmadıkları için değil,konu sahibinin kriterleri ve hayat tarzı hayata bakışı yüzünden bu yorumlar...

Aradığın kaliteli eş senin kalitelenle alakalı bir durum.Kaliteli yaşarsan ,kaliteli sosyal hayatın olursa ,kaliteli düşünürsen olur tabi neden olmasın. Insanlar kendi seviyelerinde ki insanlarla dost arkadaş eş olur.
Balık hava almayı bilmez sadece merak edermiş.

Belki de o ehehehehehehe kalite ne yeaaa
Ehehehehehe hele bi bosansaydin
Eheheheheeh demelere boyle karsilik vermistir ...
Kalite istemeyenler nefes alsin ,basimda kocam olsun, kor olsun, topal olsun benim olsun demediyse demek ..
Kaliteli koca olayını anlamadım zaten, mal mı ki bu kaliteli kalitesiz olsun.
Ama şöyle birşey var ki bunu dert edinip konu açtıysa her türlü yoruma eleştiriye açık olması gerekir. Ben kiblemedim neden banlandığını sadece tahmin ettim. Kocasından dayak yiyip boşan diyenlerin yorumlarını beğenmeyen üyeler gibi oldu yani. Çünkü konusu doğmamış çocuğa don biçmek.

Bu forumda 2. Evliliğini yapan çok kadın olmasına rağmen buraya yorum yazmamislar...

Niye?

Ya o yorumları savunmuyorum bazı üyeler saldırmaya odaklı çünkü. Ama konuyu gereksiz bulduğumu söylemeliyim. Yani konu "arkadaşlar boşanmayı düşünüyorum aşk bitti, boşanıp tekrar aşkı bulan var mı?" Olsa amenna, ama boşanıp tekrar kaliteli bi koca bulabilir miyim demek son derece itici duruyor.

işte sorun tam da bu..kaliteli koca derken ne demek istediğini anlamaya çalışmadan yorum yapanlar oldu..yoksa insan şu yorumu da yapabilir; mantığını beğenmedim,sonrası için plan yapmak doğru değil vss..
hatta son cümleyi de yazabilirdiniz yorum olarak ki ters bir cevapla karşılamazdınız..:)
siz diye konuştum ama aslında genel yorumun..

Konu sahibini ozelde de taniyorum
Buradaki cogu insanin agzinin acik kalacagi duzeyde bi hayata sahip
Kisiligi de oyle ..
Egitimli,guzel,maddi olarak guclu,seviyeli,akilli,zeki bi kadin ..
Esi de keza oyle ..
Ama bazi seyler olmayinca olmuyor
Kadin esinin arkasindan is cevirmiyor
Burada herkesin kastettigi gibi gozu disarda ,birini bulsa aninda pesinden kosacak kadar kendiliksiz degil ..
Yakistirmalar cok terbiyesizce
Ama insan kendisini savunmaya gecince nedense uzaklastiriliyor
Okuyorum ona alttan alta laf sokanlar bansiz ..
Burada var biraz adaletsizlik ..
En basiti site sahibi bile gelip hohohohhohoho sen nesin prenses misin deme hakkini buluyor kendinde ..
Buna ne demeli..
Tarafsiz degil bi kere
Bu etik mi ?
Madem burasi bi yelpaze
Yelpazedeki kadinlar illa ezik ,kritersiz ,vur basina ekmegini al tarzinda mi olmali..
O zaman sempatimiz artar dimi
Yaziiiiiiiiiik diyebiliriz ..
Guclu biri cikinca ekrandan tirnaklarimizi yiyoruz
Ne diyim ..
Herkesin fikri neyse zikri o ..

evet kabul ediyorum haklısınız konu başlangıcı itici evet..ama asıl söylenmek isteneni anlamadan da yorum yapmak itici oluyor.
ilk konuyu açarken daha ayrıntılı yazsaydı böyle olmazıd belki de..
zira konu sahibi eşine olan duyguları tükenmiş hissediyor ve cinsellik bile yaşamıyorum bu yüzden diyor.kritelerim de eş konusunda bunlar bunlar,yani bu evlilikten vazgeçip önüme mi baksam yoksa kurtarmak için çabalasam mı diyor..

Aynen yapılan yorum bana değildi ama KK kadınları diye bahsetmişti konu sahibi. Ben şarkı paylaştım :)
Hani biri boşanmadan başkasını bulma arayışına girer ya, ben fark göremiyorum bu konuda öyle. Benim düşüncem bu tabiki.

Valla canım sende tanıdığindan bence tarafsız değilsin yoksa sanmıyorum ki seni az çok yorumlarından biliyorum konuyu savunmazsın yani ben öyle düşünüyorum nedense :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…