- 16 Şubat 2012
- 6.594
- 11.147
- 448
- Konu Sahibi adventurerpassenger
-
Şu aralar kafam biraz karışık...Aklımın bi köşesinde boşanmak var...sormak istedigim boşanıp da eski eşiyle aynı kalite veya daha kaliteli biriyle evlenenler var mı...eşim kaliteli bi insan...ama aşk bitti bende...e cinsellik de vasat duygulardan dolayı...arkadaşa bagladık anlayacağınız......pisman olmaktan da korkuyorum biraz...galiba cesaret biraz da yaşanmışlıklara ihtiyacım var...yardımcı olursanız cok sevinirim...(bu arada yaşım 32 mühendisim ve cocuk yok)
herkesin yaşanmışlığı kendine.Şu aralar kafam biraz karışık...Aklımın bi köşesinde boşanmak var...sormak istedigim boşanıp da eski eşiyle aynı kalite veya daha kaliteli biriyle evlenenler var mı...eşim kaliteli bi insan...ama aşk bitti bende...e cinsellik de vasat duygulardan dolayı...arkadaşa bagladık anlayacağınız......pisman olmaktan da korkuyorum biraz...galiba cesaret biraz da yaşanmışlıklara ihtiyacım var...yardımcı olursanız cok sevinirim...(bu arada yaşım 32 mühendisim ve cocuk yok)
Peki daha kalotelisini bulamayacaginiza inansaniz evli kalacakmisiniz?
Yani anlasamiyorsaniz bosanirsiniz.
Bosanmadan baskaisni bulabilirmiyim mantigi cok mantiksiz geldi bana.illaki hayatinjzda biri olmak zorundami?
Herkesin önceligi farklıdır tabi...kalite benim icin önemli yalan söyleyemem...herkesin yaşanmışlığı kendine.
kader kısmet işi bunlar.
bakış açın değişik geldi.
daha kalitelisini bulursun desek eşinden boşanacakmısın?
tek sorun kalite mi??
rica ederim.. eleştirmek kolay empati yapmak zordur... bence konunuz bir çok kadının yaşadığı sorun boşanmak isteyipte herhangi bir sebepten dolayı göze alamamak siz kalite dediğiniz için tepki aldınız ama anlatmak istediğinizi anlamak zor değil... (bu arada eleştirenlerin çoğu siz kadar açık konuşamadıkları için eleştiriyorlar)Cok sagolun beni anlamaya calışıp empati yapabildiginiz icin...
Büyük bir kumar ama ..Bunu bilin ..Umarım en doğru kararı verirsiniz .
Şu aralar kafam biraz karışık...Aklımın bi köşesinde boşanmak var...sormak istedigim boşanıp da eski eşiyle aynı kalite veya daha kaliteli biriyle evlenenler var mı...eşim kaliteli bi insan...ama aşk bitti bende...e cinsellik de vasat duygulardan dolayı...arkadaşa bagladık anlayacağınız......pisman olmaktan da korkuyorum biraz...galiba cesaret biraz da yaşanmışlıklara ihtiyacım var...yardımcı olursanız cok sevinirim...(bu arada yaşım 32 mühendisim ve cocuk yok)
kalite derken neyi kastediyorsun ki?Herkesin önceligi farklıdır tabi...kalite benim icin önemli yalan söyleyemem...
herkesin yaşanmışlığı kendine.
kader kısmet işi bunlar.
bakış açın değişik geldi.
daha kalitelisini bulursun desek eşinden boşanacakmısın?
tek sorun kalite mi??
o zaman şunu düşünmek lazım.yani şu riski almak lazım aslında; mutlu değilim boşanmak istiyorum ama sonrasında istediğim gibi birisini bulamazsam da yalnız olmaya razıyım..????
ya da bence şunu denediniz mi; eşinize aşık olarak evlendiniz sonra ne oldu da ya da ne olmadı da duygularım kayboldu? bu sorunun cevabını bulup evililği kurtarma fikri daha cazip bence
Yok kesinlikle bence de gecerli bir sebep. Ama dedigim gibi gecerli sebebiniz varsa zaten sonrasinin hesabi gereksiz. Direk bosanin.
Kaliteden kastı kişiliği düzgün sanırım yani hani denir ya ''kaliteli adam'' diye.
Birde su var ki aslinda kalite kelimesi yanlis bir secim gibi geldi bana. Cunku su anki esiniz kaliteli bir insan ama aranizda ask yok. Boşandığınızda karsiniza cikacak kisinin kaliteli olup olmayacagi degilde yeniden asik olabilir miyim kendime daha uygun zevklerimin ortak oldugu kisacasi ruh esimi bulabilir miyim diye sormaniz gerekir. Eger buyuk probleminiz yoksa sonuna kadar deneyin bence su anki evliliginizi. Olmuyorsa yalnizlik bile hissiz bir evlilikten iyidir. En azindan bulabileceğinize dair umudunuz olur.Tabiki de...ben kendi kaliteme guveniyorum...
yadırgamayacağım. herkesin zaman zaman aklından geçenleri yazıya dökmüşsün bence. her evlilik monotonlaşır, her ilişki durağanlaşır. benzer aşamalardan geçer. o tutkuyu karşılıklı alevlendirmek lazım. eşinden daha kalitelisini bulursun belki ama mesele o değil ki. mesele güven veren, seni gerçekten seven ve huzur veren birini bulmak. hiçbir şeyin garantisi yok. her sürümün bir üst modeli var :) ama bunu düşünerek planlayarak olmuyor bu işler. evliliğini kurtarmaya bak. olmuyorsa önüne bakarsın ama şimdiden daha kalitelisini düşünmek çiğ kaçıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?