Evet kendimi çok rahat geçindirebileceğim bir işim var.Yani calisoyrmusunuz bilmiyorm ilk paraniz olsun oyle bosanin istemekle olmuyor
Esinizi seviyorsaniz terapi alin
O zaman ayrılınEvet kendimi çok rahat geçindirebileceğim bir işim var.
İnsan olarak çok seviyorum yıllarımız beraber geçti ama aşk anlamında bir şey yok.
Beni tutan çocuğumun ayrı evlerde büyümesi.Bosanin madem tutan ne? Cocugunuz birbirini sevmeyen kişilerin arasinda büyümesin.
Kendi mutluluğumun peşinden giderken çocuğumu eziyor gibi hissediyorumO zaman ayrılın
Madem ekonomik gücünüz de var
Mutlu değilseniz yorulmayın boşuna
Hayat kısa
Mutluluğun peşinden gidin.
Denedik onu da. Olmadı maalesef.Gençliğinizi yaşayamadan evlendiğiniz için eksik hissediyorsunuz kendinizi. Eşinizle birlikte aktiviteler tatiller yapsanız belki unuttuğunuz sevginizi tekrar hatırlarsınız birbirniize karşı. 2 yaşında bir bebeğiniz varken yuvayı yıkmak o kadarda kolay değil
Evet iyi sayılırdık. Kendimce iyiydik yani.Çocuksuz 7 yıl gecirmissiniz sanıyorum o dönem iyiydiniz.
1 yıldır çıkmaza girdik diyorsunuz.
Sizce bunun sebepleri neler?
Çocuklu hayatın getirdiği zorluklar sorumluluklar falan mı nedir ?
Anlattiginiz şeyleri evliyken de yapabilirsiniz gayet.
Sevgi bitti demişsiniz ama bazen sorunlar asilinca o sevgi yeniden canlanır.
30 yaşını az geçkinim şu an.Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama burda erken evlilik meraklısı hanım kızlarımıza ders olsun.
Fark etmiyor kadın ya da erkek , hayatı, karşı cinsi ve kendini daha tanımadan, evlenmeden önce bir birey olma fırsatı olmadan erkenden evlenen kişilerin evlilikleri eninde sonunda 30 sene sonra da olsa patlıyor.
Size gelince iyi düşünün ve vereceğiniz kararın arkasında durun. Eğer niyetiniz yeniden aşık olmaksa da piyasada iti kopuğu düzgün olmayan tırt erkeklerin çok olduğunu bilin isterim
Ayrılmış anne baba çocuğuyumKendi mutluluğumun peşinden giderken çocuğumu eziyor gibi hissediyorum
size katilmakla birlikte sunu eklemek istiyorum, ben de erken evlendim mesela ama hic kendimi kisitlamadim. Gezdim, tozdum istedigim gibi yasadim. Ozgurlugumu kimsenin eline birakmadim, kabul eden oyle eder, etmeyende yollari ayirir, sadece evlendigin icin kendinden odun vermeyi, olmadigin biri gibi davranmayi, hislerine gem vurmayi, yani kendini karsi tarafa uydurmayi ve kabul ettirmeyi anlamadim ve benimsemedim hic. Bu konudaki sahista oyle sanirim, evli oldugu icin kendini bir çok seyden mahrum etmis ve zamanla bunun sucunu evlilige ve ese kesmis gibi.Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama burda erken evlilik meraklısı hanım kızlarımıza ders olsun.
Fark etmiyor kadın ya da erkek , hayatı, karşı cinsi ve kendini daha tanımadan, evlenmeden önce bir birey olma fırsatı olmadan erkenden evlenen kişilerin evlilikleri eninde sonunda 30 sene sonra da olsa patlıyor.
Size gelince iyi düşünün ve vereceğiniz kararın arkasında durun. Eğer niyetiniz yeniden aşık olmaksa da piyasada iti kopuğu düzgün olmayan tırt erkeklerin çok olduğunu bilin isterim
Eşim izin vermezBelli bir zaman sonra bunları yaşamayan kişi yoktur herhalde. İlk günkü gibiyiz diyen varsa yatsın kalksın şükretsin netdediğiniz gibi başka şehirde arkadaşınız varsa ziyarete gidin birkaç gün, yakın güzel bir şehir varsa gidin otelde kalın bir haftasonu alışveriş yapın… moral yükselten enerji artıran ne varsa deneyin. Aşk bitti diye boşanmak pek mantıklı değil, ömür boyu aşık kalanı görmedim çünkü. Bir de eşinize kırıcı olmadan duygularınızı anlatın. Erkekler iyiyiz böyle yaa yürüyor kafasında yaşarlar ve kadınların duygu durumlarına pek ayak uyduramazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?