Boşanıp özgür olmak istiyorum.

suan esime asik miyim diye düşündüm, hayir. Yani onu gorunce heycanlanmiyorum, kalbim midemde atmiyor 12 senedir goruyorum adami
Aliskanlik, sevgi ve saygi...
Sizin bu duygulari ozlemenizi anlayisla karsiliyorum ama, hayatinizi daha da cikmaza sokmanin ilk adimlari gibi de gelmiyor değil.
Ha evlilik bana gore degil, ben ask yasamak istiyorum, o tükenince baska bir aska yelken acmak istiyorum derseniz de anlarım, hayat sizin ve istediginiz gibi yasarsiniz. Umarim sonunda üzülmezsiniz.

Benim de 3 evladım var eşimde öyle romantik falan da değil, aksine oldukça da ormantik diyebilirim Ormanların bağrından kaçıpta gelmiş gibi
Ben ise heyecanlı enerjiğim... ama dengelemeye çalışıyoruz. Valla benim de başımı alıp gidesim var ama öyle oturup da içimdeki ses ne diyor diye kendimi dinlemiyorum.
Boşanır mısınız bilemem ama bu zamanda iyi bi insan bulmakta zor
Aşkı bulacağım derken gelen gideni aratmaz umarım

Elbette sırf arkadaşlarımla takılayım diye boşanmayı düşünmüyorum :)
Hamileliğimde ve lohusalığımda kayınvalidemle ilgili sorunlarım oldu. Eşim asla yanımda durmadı. Çok sonradan özürler diledi ama ben o zamanlar aşırı yıpranmıştım.
Ya eşim daha kontrolsüz oldu ya da ben daha tolere edemez oldum bilemiyorum.
Son 1 yılda çok ama çok saçma sapan şeylerden tartışma yaratmaya başladı. İnanın hepsini kabul ediyor. Değişeceğim deyip 10 gün iyi olup sonra eski haline döndü.
Hiç yoktan yere kiloma, anneliğime, özgürlüğüme laf edip ertesi gün çok gergindim nolur affet diyen insan. Ben ne o yediğim lafları unutabiliyorum, ne döktüğüm göz yaşlarımı.
Ani öfke kontrolsüzlüğü işte. Yapıp yapıp özür diler. Özrünü kabul etmeyince uzatan ben olurum.
Tedavi ol deyince kötü olan ben olurum. Öyle işte

İşte bunları bastan anlatmanız lazım.
Direkt özgür olmak istiyorum deyince çocuk varken sudan sebeb gösterince kimse size ayrılın demez.
Adamın sizi yıpratma nedenlerini yazın ve konuyu duzenleyin bence.

Evet kendimi çok rahat geçindirebileceğim bir işim var.
İnsan olarak çok seviyorum yıllarımız beraber geçti ama aşk anlamında bir şey yok.
Saglikli bir psikolojiye sahipseniz cocugunuz icin neyin daha iyi olacagini en iyi siz bilirsiniz bence. Sunu da unutmamak lazim hayatta her saniye cok kiymetli. Bir daha bu hayata gelmicez. Mutlu olmadiginiz bir evlilikte neden ömrünüzü ziyan edesiniz? Hele ki yeterli maddi guce sahipken.

İşte bunları bastan anlatmanız lazım.
Direkt özgür olmak istiyorum deyince çocuk varken sudan sebeb gösterince kimse size ayrılın demez.
Adamın sizi yıpratma nedenlerini yazın ve konuyu duzenleyin bence.
Bunları konuşmak bile yük oldu bana. Konuşmaktan bile sıkıldım. Her gün yaşıyorum.

Yaşamak istediklerinizi yaşamadan , kendinizi dahi tanımadan yapılan evliliklerde maalesef bu sonuçlar oluyor. 5 yıl sonra daha büyük çıkmazla boşalabilirsiniz. Yerinizde olsam boşanırdım . Bir hayatımız var kendimizi ait hissetmediğimiz bir yerde harcamamalıyız

Zaten soguyan bı daha ısınamıyor.
Psikolojık sıddet var sızde,onun özru yok kusura bakmasın.
Insanların ayarlarıyla oynuyor.Sonra gergindim affet oldu baska!

Madem büyük bir probleminiz yok terapi alsanız. Özgür olmak aşk yaşamak için evladı babadan koparmak bence biraz bencilce. Evliykende kız arkadaşlarınızla tatile gidebilirsiniz, 1 hafta kızınızla yurtdışına çıkabilirsiniz yani evlilik bunlara engel değil ki. Kendinize ait alanlarınız olabilir sadakati koruduktan sonra. İlla aşk yaşicam diyosanız o ayrı tabi . Bilemiyorum sanki toparlanabilirsiniz gibi geldi.

Şimdi konunun başında ve burasında okuduğumuz şey başka. Bunları okuyunca size boşanma hissi ve fikri durduk yere gelmiş diyemem ben.

Şimdi konunun başında ve burasında okuduğumuz şey başka. Bunları okuyunca size boşanma hissi ve fikri durduk yere gelmiş diyemem ben.
Aklı başında bir kadınım. Kimse yok yere uzun bir evlilikten kopmak, çocuğunu babadan mahrum etmek istemez bence.
Altını dolduran sebeplerim var. Yoruldum :)

Aklı başında bir kadınım. Kimse yok yere uzun bir evlilikten kopmak, çocuğunu babadan mahrum etmek istemez bence.
Altını dolduran sebeplerim var. Yoruldum :)
Katılıyorum ama konuyu ilk okuyunca farklı bir izlenim uyanabiliyor insanda. Daha doğrusu bizim toplum mutsuzum , boşanmak istiyorum lafını kabul etmediği için. Ama dediğim gibi zaten o yazdıklarınızı okuyunca sebepler çok açık ve net. Ve ben de soğuyunca eskisi gibi olmuyor diyenlerdenim...

Yargılanmak bile o kadar umrumda değil ki :)
Hep fedakar olması gereken biz kadınlar oluyoruz ve ben buna çok üzülüyorum

Siz sanirim eşinizden soğumuş aşka heves eden birisiniz genc asik sevgilileri görünce sosyal medyadan arkds cevrenizde varsa boyle yada bosanmis hayatini yasayan anne tanidiklariniz var ve başkasına asik olmak istiyorsuniz.esinizden sıkılmışsiniz üzücü bi durum eşiniz ne durumda size karsi oda mi soguk

Yargılanmak bile o kadar umrumda değil ki :)
Hep fedakar olması gereken biz kadınlar oluyoruz ve ben buna çok üzülüyorum
Fark ettim umurunuzda olmadığını. İyi bir şey bu bence zaten. Fedakarlık konusunda da haklısınız. Ama hayata bir defa geliyoruz. Mutlu olmak hakkımız. Siz de mutlu olacağınız şekilde yaşayın.

Siz boşanın çünkü artık eşinizi sevmiyorsunuz soğumuşsunuz. Çok küçük yaşta evlenmişsiniz çocuktan sonra ilişkiniz bozulmuş. İkinizde düzeltmek için çaba sarf etmemişsiniz. Şimdi gitmeyen bir evliliği devam ettirmenin anlamı yok

sizin açınızdan geçerli nedenler bunlar ki bence de geçerli nedenler ama eşiniz için geçerli olmayacaktır. ciddi olduğunuza inanacağını bile düşünmüyorum

Aynı benim kocam

Bence yuvanızi yikmamalisiniz. Ortada bosanilacak bir sebep yok..kim bunca yıl evli kaldıktan sonra monotonlasmiyor ki...kim hala eşini görünce heyecanlanıyor.. eşinin her halini goruyorsun ne heyecanı...sevgiye bırakıyor yerini aşk...siz heyecanı flörtü özlemişsiniz bence..ama onu ararken küçük yavrunuzu düşünün..mutsuz bir yuvada büyümekte de tabi ki boşanmak iyidir ama bence ortada mutsuz bir yuva, kavga gürültü ortamı yok..sadece eski günlere özlem duyan, flört günlerini özleyen bir kadın var gbi geldi ..bence heyecan aramaya gerek yok...çocuğunuza bı ayriligi yaşatmaya değer mi değmez bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…