P potikare Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Şubat 2012 13 0 36 İstanbul 19 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi potikare #1 ''biri benden bişey çaldı, geri alıcam az kaldı :) '' Son düzenleme: 19 Haziran 2013
mlkctk Guru Kayıtlı Üye 27 Aralık 2011 5.593 4.468 373 25 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi potikare #2 potikare .!.: ''biri benden bişey çaldı, geri alıcam az kaldı :) '' Genişletmek için tıkla... aldatıldın boşandın kocan pişman ve sana geri dönüyor doğru anlamış mıyım? kısacık konu içeriğinden bunu anladım :)
potikare .!.: ''biri benden bişey çaldı, geri alıcam az kaldı :) '' Genişletmek için tıkla... aldatıldın boşandın kocan pişman ve sana geri dönüyor doğru anlamış mıyım? kısacık konu içeriğinden bunu anladım :)
danceofdeath Özgürlük! Kayıtlı Üye 17 Aralık 2011 2.568 140 373 25 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi potikare #3 mlkctk .!.: aldatıldın boşandın kocan pişman ve sana geri dönüyor doğru anlamış mıyım? kısacık konu içeriğinden bunu anladım :) Genişletmek için tıkla... Konu sahibi içeriği boşalttığına göre baya bir şeyler yazıyordu... bu kalmış.. Hayırlısı
mlkctk .!.: aldatıldın boşandın kocan pişman ve sana geri dönüyor doğru anlamış mıyım? kısacık konu içeriğinden bunu anladım :) Genişletmek için tıkla... Konu sahibi içeriği boşalttığına göre baya bir şeyler yazıyordu... bu kalmış.. Hayırlısı