Boşanırken Hayatında Biri Olması

Öncelikle belirteyim ki erkek arkadaşınız 3 ay 3 ay 3 ay evlilik yürütemeyen bir adam…
Hiç bir kadın 2 ayda 3 ayda evliliğini bitirmez.
Bu tip erkeklerin klasik bi duruşları vardır… Birde üstüne üstlük 3 ay da bir kadının hayatını alt üst ettikleri yetmezmiş gibi para, nafaka, takı, tazminat rezillikleri vardır. Şaşmaz bu tipler hepsimi aynı…

Maaşallah siz de sanki ingiliz kraliyet ailesi veliahtı bulmuş gibi fotoğraf atıp nispet yapma dersindesiniz.

Dava açıldıktan sonra sadakat yükümlülüğü yok fakat her türlü rezilllik başınıza gelebilir. Kadın mahallenize gelip çöpcü artık mı topluyorsun derse ne olacak ki çekişmeli bir dava…
Çekişmeli davalarda kılıçlar çekilmiş olur…
Kendisi eşinin profilinde resim görse koşa koşa mahkemeye gideceği için asla kendisi foto koymaz. Kişi kendinden bilir işi.

Tecrübeyle sabittir ki bu kadar kısa süren evlilik yada boşanırken çirkinleşen adamdan kaçacaksın…

Bosanma aşamasındaki adamla sevgilisiniz ve tek derdiniz fotoğraf paylasamayip nispet yapamamak mi?

Burnuma pis kokular geliyor. Adam pislik cikabilir dikkat et.
pislik olmasa 3 aylık karısından vazgeçer mi hemen.
dümdüz aşağılık herif belli. Onunla beraber olan kadın bile bile lades der ötesi yok.

3 aylık karısını bırakan seni mi bırakmayacak hadi canım sende

Boşanacaklarından eşinin haberi varmı acaba

Şu an süren dava ne davası ?
Boşanma davası bitmiş mal davası sürüyorsa bitmiş iş artık
Ama boşanma davası bitmemişse dediği doğru bence “hayatında biri vardı “
diyebilir.

bu şekilde olup barışan çiftlerin sayısı az değil hakim kararı açıkladıktan sonra tebliği almayıp geri barışan birsürü insan var, sonuç olarak hala evli bir adam ve evet fotoğraf konusu da doğru kullanabilirler .

3 ayda neden ayrılmısta ,kadın 3 ayda tazmınat nafaka alabılıyor?Fotograftan daha buyuk sorunlarınız var sankı_?

Evliligi 3 ay surmus olmasi ve sonra daha bundan daha bitirmeden tamamen seninle beraber oluyor. Bu seni tedirgin etmiyormu?
Bu ‘3aylik evlilik’ te sen siradaki olmayasin?

Ne işin var evli adamla yahu? Boşansın resmi olarak sonra ne yaparsanız yapın. İnsanda biraz utanma olur. Hiç mi kendine saygın yok? Adam mı kalmadı da evli adamla birlikte oluyorsun? Sen insan içine nasıl çıkıyorsun acaba? Bir de derdin fotoğraf atmak mı? Bu kadar erkek delisiysen sokakta bekar erkek dolu, bil diye söylüyorum.

Siz hepiniz ne kadar kötü niyetli insanlarsınız ya. Bahsettiğiniz adam beni ailesiyle 62 yaşındaki babasıyla 55 yaşındaki koca annesiyle tanistirmis, yegenlerini kucağıma vermiş bana baktirmis, iş yerindeki onca esnaf arkadaşlarının yanında aylarca benim kadınım budur sıfatında beni oturtmuş bir adam. Bahsedilen evlilik tamamıyla bitmiş onu görmemek için mahkemeye dahi gitmiyor. Erkek arkadaşım maddi olarak iyi olduğu için kız bununla yalnız para koparmak için evlenmiş şu anda da boşanirken para almak için her türlü çamuru yapıyor. Bunları bilmeden öyle böyle ters konuşan pis kirli yureklerinizi Allah islah etsin. Yazık kafaniza.

O mahallenin dili olsa da konuşsa.. Neyse. Erkek ailesi ile kadını tanıştırırsa değil, erkek ile kadının aileleri tanışırsa ciddiye binen bir ilişkiden söz edebiliriz. Ailenizin haberi bile yok, değil mi?

Özellikle istemedim. Biz sekiz aydır birlikteyiz. Ben sürekli paylaşıyorum. Tesadüfen AA bütün çevremiz bizi bilmesine rağmen sen neden paylasmiyorsun dedim durumu açıkladı. Bende aklıma kurt düşünce buraya yazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…