- 15 Temmuz 2016
- 8.609
- 14.475
- 248
- Konu Sahibi ggoktun997
-
Merhabalar arkadaşlar. Erkek arkadaşım 2 yıl önce eski eşinden ayrılmış. Evlilikleri 3 ay sürmüş ve şiddetli geçimsizlik ten ayrılmışlar. Tazminat nafaka vb sebeplerden davaları 2 yıldır sürüyor. Erkek arkadaşım eğer biz Instagram'da birlikte fotoğraf paylaşırsak bunu davada "zaten biz evliykende birliktelermiş" şeklinde kullanabilirler diyor. Ama dediğim gibi iki yıldır tamamıyla ayrılar. Sizce fotoğraf mevzusu doğru mudur ???
Bosanma aşamasındaki adamla sevgilisiniz ve tek derdiniz fotoğraf paylasamayip nispet yapamamak mi?Merhabalar arkadaşlar. Erkek arkadaşım 2 yıl önce eski eşinden ayrılmış. Evlilikleri 3 ay sürmüş ve şiddetli geçimsizlik ten ayrılmışlar. Tazminat nafaka vb sebeplerden davaları 2 yıldır sürüyor. Erkek arkadaşım eğer biz Instagram'da birlikte fotoğraf paylaşırsak bunu davada "zaten biz evliykende birliktelermiş" şeklinde kullanabilirler diyor. Ama dediğim gibi iki yıldır tamamıyla ayrılar. Sizce fotoğraf mevzusu doğru mudur ???
pislik olmasa 3 aylık karısından vazgeçer mi hemen.Burnuma pis kokular geliyor. Adam pislik cikabilir dikkat et.
Boşanacaklarından eşinin haberi varmı acabaMerhabalar arkadaşlar. Erkek arkadaşım 2 yıl önce eski eşinden ayrılmış. Evlilikleri 3 ay sürmüş ve şiddetli geçimsizlik ten ayrılmışlar. Tazminat nafaka vb sebeplerden davaları 2 yıldır sürüyor. Erkek arkadaşım eğer biz Instagram'da birlikte fotoğraf paylaşırsak bunu davada "zaten biz evliykende birliktelermiş" şeklinde kullanabilirler diyor. Ama dediğim gibi iki yıldır tamamıyla ayrılar. Sizce fotoğraf mevzusu doğru mudur ???
Öyleyse çok vahim. Kendisi de 3 ayda aldatılıp boşanmaya hazır olsun.Vallaha bak da adamın boşanma nedeni konu sahibi olmasın
3 ayda neden ayrılmısta ,kadın 3 ayda tazmınat nafaka alabılıyor?Fotograftan daha buyuk sorunlarınız var sankı_?Merhabalar arkadaşlar. Erkek arkadaşım 2 yıl önce eski eşinden ayrılmış. Evlilikleri 3 ay sürmüş ve şiddetli geçimsizlik ten ayrılmışlar. Tazminat nafaka vb sebeplerden davaları 2 yıldır sürüyor. Erkek arkadaşım eğer biz Instagram'da birlikte fotoğraf paylaşırsak bunu davada "zaten biz evliykende birliktelermiş" şeklinde kullanabilirler diyor. Ama dediğim gibi iki yıldır tamamıyla ayrılar. Sizce fotoğraf mevzusu doğru mudur ???
Evliligi 3 ay surmus olmasi ve sonra daha bundan daha bitirmeden tamamen seninle beraber oluyor. Bu seni tedirgin etmiyormu?Merhabalar arkadaşlar. Erkek arkadaşım 2 yıl önce eski eşinden ayrılmış. Evlilikleri 3 ay sürmüş ve şiddetli geçimsizlik ten ayrılmışlar. Tazminat nafaka vb sebeplerden davaları 2 yıldır sürüyor. Erkek arkadaşım eğer biz Instagram'da birlikte fotoğraf paylaşırsak bunu davada "zaten biz evliykende birliktelermiş" şeklinde kullanabilirler diyor. Ama dediğim gibi iki yıldır tamamıyla ayrılar. Sizce fotoğraf mevzusu doğru mudur ???
O mahallenin dili olsa da konuşsa.. Neyse. Erkek ailesi ile kadını tanıştırırsa değil, erkek ile kadının aileleri tanışırsa ciddiye binen bir ilişkiden söz edebiliriz. Ailenizin haberi bile yok, değil mi?Siz hepiniz ne kadar kötü niyetli insanlarsınız ya. Bahsettiğiniz adam beni ailesiyle 62 yaşındaki babasıyla 55 yaşındaki koca annesiyle tanistirmis, yegenlerini kucağıma vermiş bana baktirmis, iş yerindeki onca esnaf arkadaşlarının yanında aylarca benim kadınım budur sıfatında beni oturtmuş bir adam. Bahsedilen evlilik tamamıyla bitmiş onu görmemek için mahkemeye dahi gitmiyor. Erkek arkadaşım maddi olarak iyi olduğu için kız bununla yalnız para koparmak için evlenmiş şu anda da boşanirken para almak için her türlü çamuru yapıyor. Bunları bilmeden öyle böyle ters konuşan pis kirli yureklerinizi Allah islah etsin. Yazık kafaniza.
Özellikle istemedim. Biz sekiz aydır birlikteyiz. Ben sürekli paylaşıyorum. Tesadüfen AA bütün çevremiz bizi bilmesine rağmen sen neden paylasmiyorsun dedim durumu açıkladı. Bende aklıma kurt düşünce buraya yazdimEvet , doğru söylüyor. Kendisinden instagramda beraber olduğunuza dair fotoğraf paylaşmasını istediniz sanırım.
Kendisiyle ne kadar süredir birliktesiniz , resmi olarak evli olduğunu bilerek mi bir ilişkiye başladınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?