- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
- Konu Sahibi ggoktun997
-
Beğenmediği o kadından bir farkının olmaması peki? Bilmediğiniz şeyler var diye temiz bir giriş yapmak yerine derhal çirkefe bağlamasından neyin ne olduğunu anladık zaten. Ciğerlerini biliriz şükür.İğrençsiniz. Madem saf ve masum bir sevgiye sahipsiniz az dişinizi sıkın da boşanma resmen gerçekleşince ilişkinize devam edin. Sizin kuyruk acınız var asıl, içten içe siz de yaşadığınız durumun ne kadar yanlış olduğunu biliyorsunuz. Zaten bu yüzden bir tür elaleme kendinizi gösterme amacıyla sosyal medyada paylaşım yapması için bastırıyorsunuz. Elalem sizi, hepinizi tanıyor da resmen boşanmadığını bilmiyorlar mı? Kendinizi ne duruma soktuğunuzun farkında mısınız? Ayrıca aldatılmak onur kırıcı bir şey değil, fakat "metres" pozisyonunda olmak onursuzluk. Kabul etseniz de etmeseniz de bu durumdasınız. Maçaniz yiyorsa babanıza söyleyin henüz boşanmadığını. Ayıp ya bir de gelmiş burada pis pis saydırıyor. Rezil ve de küstahsınız.
Şu mesajına kadar adam 2 senedir ayrıymış konu sahibinin suçu yok diye düşünüyordum. Ama şuan vazgeçtim. Metresler için genç ve güzel, aldatılan kadınlar için de utanılacak hayatınız dediğine göre senin tarafın belli güzelim. Sen metreslerden yanasın. Bilelim bakalım niye? Aldatılmak aldatılanın utanması gereken bir eylem değil. Aldatan ve ona sebep olanların utanması gereken Bi karaktersizlik.Ben tamamıyla olan durumu söyleyeyim mi? Büyük ihtimalle burada bunları yazanların kocaları evdeki eşlerinden sıkılıp gidip genç güzel kadınlarla olmuş. Siz de benim saf ve temiz ilişkimi gidip kendi utanilasi aldatilmalarınizla mukayese ediyorsunuz sırf yaralı oldugunuz içinyemezler hadi başka kapiya
Çok uyumlu çok temiz. Biriniz evli biriniz bekar. Adam seni milletten gizliyor. Çok kıskandık.Burada insan gibi geldim sorunumu anlattım. Büyük ihtimalle çoğunuzun sahip olamayacağı kadar hem uyumlu hem renkli hem de temiz bir ilişki yaşıyorum. Daha bilip bilmeden beni yargıladiniz sırf kendi yaralarinizdan. Hepinizin içi çöp olmuş.
Çok uyumlu çok temiz. Biriniz evli biriniz bekar. Adam seni milletten gizliyor. Çok kıskandık.
Aile ile tanıştırmayı ciddi ilişki başlangıcı saymayı liseden bırakmadık mı ya ? Klasik erkek yalanları yok sevmeden evlenmiş yok para için evlenmiş hsjsjs. Sen de resmi nikahı olan herif sana kadınım dedi diye çok saf yürekli falan olduğuna inan tabi. Ben olsam o esnafları şahit olarak getiririm mahkemeye.Siz hepiniz ne kadar kötü niyetli insanlarsınız ya. Bahsettiğiniz adam beni ailesiyle 62 yaşındaki babasıyla 55 yaşındaki koca annesiyle tanistirmis, yegenlerini kucağıma vermiş bana baktirmis, iş yerindeki onca esnaf arkadaşlarının yanında aylarca benim kadınım budur sıfatında beni oturtmuş bir adam. Bahsedilen evlilik tamamıyla bitmiş onu görmemek için mahkemeye dahi gitmiyor. Erkek arkadaşım maddi olarak iyi olduğu için kız bununla yalnız para koparmak için evlenmiş şu anda da boşanirken para almak için her türlü çamuru yapıyor. Bunları bilmeden öyle böyle ters konuşan pis kirli yureklerinizi Allah islah etsin. Yazık kafaniza.
Metres saptandı da ilgili kk metres birimi konuya el atmadı dahaBeğenmediği o kadından bir farkının olmaması peki? Bilmediğiniz şeyler var diye temiz bir giriş yapmak yerine derhal çirkefe bağlamasından neyin ne olduğunu anladık zaten. Ciğerlerini biliriz şükür.
Adamın ailesinin haberi varmış , mahalleye bu benim ''kadınım" diye bildirmiş, babası sadece adamın halen kağıt üzerinde evli olduğunu bilmiyormuş öyle deme fkfkkkf . Son anda ciddiyetimi kaybettim ya olmadı böyle.Çok uyumlu çok temiz. Biriniz evli biriniz bekar. Adam seni milletten gizliyor. Çok kıskandık.
Yüce Allah şahidimdir ki sen bir gadısıınn diye haykırmış mıdır acaba dağlara taşlaraBak bak bak "Benim kadinim budur" diye oturtmuş. O zaman problem yok. Adam daha baskasinin nikahi altinda. Sen istedigin kadar güzelle, kendini kandir, sana o insanlar yine ayni gözle bakiyor.. burde hep para kopartnak isteyen eks yalanlariyegenlerine sana baktirmasi seni özel yapmiyor ayrica
Yüce Allah şahidimdir ki sen bir gadinsinn diye haykırmış mıdır acaba dağlara taşlaraoeff arabesk arabesk saçma sapan tripler
E onay verilecek Bi ilişki değil. Kim kızının evli Bi adamla birlikte olmasını ister. Gerçekten baştan dedim 2 sene olmuş adam ayrı resmi olarak boşanamasa da bu metresliğe girmiyor insan gibi yorum yaptım. Ama hatun gelmiş metres güzellemesi yapıyor. Belli ki yuvayı da bu yıkmış.Bide babasini ayakta uyutuyor
Şey peki pembe panjurlu ev"Nevimin kadini, ncocuklarimin anasi olacaksin. Telli duvakli gelun edicem seni"
Ya tam hatırlamıyorum şu yeşilcamda metres filmi vardı birkaç tane, adamın karısının şam şeytanı metresin melek olduğu hani , skdjdj neler atlatmışız millet olarak be."Nevimin kadini, ncocuklarimin anasi olacaksin. Telli duvakli gelun edicem seni"
Esnafe arkadaşlarının yanında benim kadınım bu diye oturttu demek, ne büyük aşk.Siz hepiniz ne kadar kötü niyetli insanlarsınız ya. Bahsettiğiniz adam beni ailesiyle 62 yaşındaki babasıyla 55 yaşındaki koca annesiyle tanistirmis, yegenlerini kucağıma vermiş bana baktirmis, iş yerindeki onca esnaf arkadaşlarının yanında aylarca benim kadınım budur sıfatında beni oturtmuş bir adam. Bahsedilen evlilik tamamıyla bitmiş onu görmemek için mahkemeye dahi gitmiyor. Erkek arkadaşım maddi olarak iyi olduğu için kız bununla yalnız para koparmak için evlenmiş şu anda da boşanirken para almak için her türlü çamuru yapıyor. Bunları bilmeden öyle böyle ters konuşan pis kirli yureklerinizi Allah islah etsin. Yazık kafaniza.
Gülşen Bubikoğlu çok oynamış böyle filmlerde. İzlerken de çok yadirgardim. Bak yine sinir oldum heYa tam hatırlamıyorum şu yeşilcamda metres filmi vardı birkaç tane, adamın karısının şam şeytanı metresin melek olduğu hani , skdjdj neler atlatmışız millet olarak be.
Ya tam hatırlamıyorum şu yeşilcamda metres filmi vardı birkaç tane, adamın karısının şam şeytanı metresin melek olduğu hani , skdjdj neler atlatmışız millet olarak be.
O ne öyle ya bak benim malım gibi.Esnafe arkadaşlarının yanında benim kadınım bu diye oturttu demek, ne büyük aşk.
Karşımızdaki adam öyle ya da böyle evli. Kendi anne babanız,evli bir adamın kadını gibi ortalıkta dolaştığınızı biliyor mu?
Ay birde bu kadınım varosluğunu kıskanacak miyiz?
Bu metreslere laf diyince neden hemen kuyruk acınız var diyorlar anlamıyorum. Bunun için aldatılmaya gerek yok ki. Ahlaksız olan Bi yaşam biçimini herkes kınar eğer kendisi ahlaksız değilse. Hırsız birini de linçlerim bu gaspa uğradığım anlamına gelmiyor. Ayrıca sizin gibi metres olacağıma aldatılmış olayım daha iyi. Bu aşağılanacak birşey değil, ama metres olmak öyle. Hani neyi neyle kıyaslıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?