Boşanırken Hayatında Biri Olması

Ciddi ciddi hiç biriniz o kadının para düşkünü tuzak kuran biri olduğunu, erkek arkadaşım bunu kadının daha önceki evlendiği esinede yaptığını hatta kızın ailesinin bile bu işle uğraştığını öğrenince acilen boşanma kararı aldığını bilmeden beni yargıladiniz. Boşuna dememişler kadın kadının düşmanıdır diye. Ayrıca o sonradan yazan kişi için söylüyorum babamda erkek arkadaşımın babasida sehrimde çok eski esnaf olduğu için tanışıyorlar yani aileler tanışık bizide gayet iyi biliyorlar. Babam yalnızca boşanmanın hala kağıt üzerinde sürdüğünü bilmiyorlar o kadar. Hepinizin pis yureklerinden tiksindim, öğrendim.

Ha o kadın para düşkünü , para için evleniyor , siz henüz boşanmamış bir erkekle " tamamen duygusal " sebeplerden berabersiniz, bir de ailesinin içine mahallesine girip gelincilik oynuyorsunuz. Babanız boşanmamış bir erkekle böyle şeylere girdiğinizi bilse napar acaba? Hiç iyi şeyler yapmayacak olsa gerek ki saklıyorsunuz adamdan. Babanız aylar olmuş demiyor mu bu insanlar ne zaman kapımızı çalacak, nereye kadar gezip duracaksınız?Komik cidden bulunduğunuz durum ama farkında olmamanız daha komik.

Ben tamamıyla olan durumu söyleyeyim mi? Büyük ihtimalle burada bunları yazanların kocaları evdeki eşlerinden sıkılıp gidip genç güzel kadınlarla olmuş. Siz de benim saf ve temiz ilişkimi gidip kendi utanilasi aldatilmalarınizla mukayese ediyorsunuz sırf yaralı oldugunuz için yemezler hadi başka kapiya

Yazık size ya. Avutun kendinizi. İlişkim var diye hissedebilmeniz için kıytırık bir insta fotosuna ihtiyacı olan sizsiniz kendinizin farkına varın bi.

Ahahahh gücenildiğine göre tahmin doğru dimi ??
Burada insan gibi geldim sorunumu anlattım. Büyük ihtimalle çoğunuzun sahip olamayacağı kadar hem uyumlu hem renkli hem de temiz bir ilişki yaşıyorum. Daha bilip bilmeden beni yargıladiniz sırf kendi yaralarinizdan. Hepinizin içi çöp olmuş.

Ahahahh gücenildiğine göre tahmin doğru dimi ??
Hanımefendi ben kocamın karısı 2 çocuğunun anasıyım. Herkesin bilmesi için instaya koydurmama gerek yok, zaten adamın yanındayım ben, cümle alem biliyor. Derdinize yanın.

Anladığım kadarıyla siz bu adamı eskiden de tanıyorsunuz. Eski eşinin yerine koyun kendinizi, 3 ayda ne oldu da boşanıldı, hadi onu geçtim kocası eskiden de tanıdığı bilmem kim ile birlikte ? Kadın demez mi bunlar biz evliyken de tanışıyordu, demek ki taa o zaman aralarında bişey vardı, benimle paravan olarak evlendi, 3 ayda bi sürü bahane üretti sevgilisine gitti diye. Der mi der.

Sevdiceğiniz yaşlı mı sen de para koparmak için mi birliktesin şiddetli geçimsizlik nedir biz az çok biliyoruz sende yaşayarak öğreneceksin demek ki aferin

Tüh ya gene mi ifşa olduk hadi yürü git metres seni

Henüz davası bitmemiş, resmi olarak evli Bi adamla adınızın duyulması sizin için de doğru olmaz ki. Asıl sizin istememeniz lazım paylaşmasını. Millet on tane de ekler konuşur, a evliyken de vardır kesin bu kız, o yüzden 3 ayda boşandı lar diye. Siz de boş yere yuva yıkan pozisyonuna düşeceksiniz öyle olmadığı halde.

Erkek arkadaşınızın evlenirken aklı neredeymiş ? Kadın anlattığınız gibi biriyse şimdiye kadar boşanma çoktan gerçekleşmez miydi ?

Babanız durumu öğrenince yüreğine inmez inşallah.

Forumda gülüp eğlenmeden önce gidip 8 aylık sevgilinize bir sorun bakalım , gerçekten ortada bir dava var mıymış ?

Birkaç aya adamın baba olduğu haberini almayın da.

Sevgiliniz evlenene kadar para duskunu oldugunu anlamamis yani oyle mi? Kadin evlenene kadar kuru ekmegi bölüşüp yedi de evlendikten sonra altima audi, mercedes cek mi demis? Yorum yapanlara ettiginiz hakaretlerin tamami sizin özelliklerinizi barindiriyor.

O kadinla evlenmeden once tavlamak icin altinlara, hediyelere bogduguna evlendikten sonra ise basina kaktigina, ilgisini kestigine eminim.

Bosanma davasi uzun suren insanlarin baskalariyla beraber olmasi bana abes gelmiyor dava 5 yil surse 5 yil bekar kalacak halleri yok. Lakin eski eşini kotuleyen insandan hayir gelmez emin olun. Yarin sizide baskalarina anlatmaya baslar sevgiliniz haberiniz olsun

Yazık kafana diyeceğim. Kafa yok.

Size, ilişkiniz başlamadan önce; devam eden boşanma davası olduğunu söyledi mi ? Adamın resmi olarak "evli" olduğunu biliyor muydunuz ?

İğrençsiniz. Madem saf ve masum bir sevgiye sahipsiniz az dişinizi sıkın da boşanma resmen gerçekleşince ilişkinize devam edin. Sizin kuyruk acınız var asıl, içten içe siz de yaşadığınız durumun ne kadar yanlış olduğunu biliyorsunuz. Zaten bu yüzden bir tür elaleme kendinizi gösterme amacıyla sosyal medyada paylaşım yapması için bastırıyorsunuz. Elalem sizi, hepinizi tanıyor da resmen boşanmadığını bilmiyorlar mı? Kendinizi ne duruma soktuğunuzun farkında mısınız? Ayrıca aldatılmak onur kırıcı bir şey değil, fakat "metres" pozisyonunda olmak onursuzluk. Kabul etseniz de etmeseniz de bu durumdasınız. Maçaniz yiyorsa babanıza söyleyin henüz boşanmadığını. Ayıp ya bir de gelmiş burada pis pis saydırıyor. Rezil ve de küstahsınız.

Bak bak bak "Benim kadinim budur" diye oturtmuş. O zaman problem yok. Adam daha baskasinin nikahi altinda. Sen istedigin kadar güzelle, kendini kandir, sana o insanlar yine ayni gözle bakiyor.. burde hep para kopartnak isteyen eks yalanlari yegenlerine sana baktirmasi seni özel yapmiyor ayrica

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…