- 2 Temmuz 2022
- 9
- -20
- 1
- 28
- Konu Sahibi ggoktun997
-
Ha o kadın para düşkünü , para için evleniyor , siz henüz boşanmamış bir erkekle " tamamen duygusal " sebeplerden berabersiniz, bir de ailesinin içine mahallesine girip gelincilik oynuyorsunuz. Babanız boşanmamış bir erkekle böyle şeylere girdiğinizi bilse napar acaba? Hiç iyi şeyler yapmayacak olsa gerek ki saklıyorsunuz adamdan. Babanız aylar olmuş demiyor mu bu insanlar ne zaman kapımızı çalacak, nereye kadar gezip duracaksınız?Komik cidden bulunduğunuz durum ama farkında olmamanız daha komik.Ciddi ciddi hiç biriniz o kadının para düşkünü tuzak kuran biri olduğunu, erkek arkadaşım bunu kadının daha önceki evlendiği esinede yaptığını hatta kızın ailesinin bile bu işle uğraştığını öğrenince acilen boşanma kararı aldığını bilmeden beni yargıladiniz. Boşuna dememişler kadın kadının düşmanıdır diye. Ayrıca o sonradan yazan kişi için söylüyorum babamda erkek arkadaşımın babasida sehrimde çok eski esnaf olduğu için tanışıyorlar yani aileler tanışık bizide gayet iyi biliyorlar. Babam yalnızca boşanmanın hala kağıt üzerinde sürdüğünü bilmiyorlar o kadar. Hepinizin pis yureklerinden tiksindim, öğrendim.
Ben tamamıyla olan durumu söyleyeyim mi? Büyük ihtimalle burada bunları yazanların kocaları evdeki eşlerinden sıkılıp gidip genç güzel kadınlarla olmuş. Siz de benim saf ve temiz ilişkimi gidip kendi utanilasi aldatilmalarınizla mukayese ediyorsunuz sırf yaralı oldugunuz içinHa o kadın para düşkünü , para için evleniyor , siz henüz boşanmamış bir erkekle " tamamen duygusal " sebeplerden berabersiniz, bir de ailesinin içine mahallesine girip gelincilik oynuyorsunuz. Babanız boşanmamış bir erkekle böyle şeylere girdiğinizi bilse napar acaba? Hiç iyi şeyler yapmayacak olsa gerek ki saklıyorsunuz adamdan. Komik cidden bulunduğunuz durum ama farkında olmamanız daha komik.
Yazık size ya. Avutun kendinizi. İlişkim var diye hissedebilmeniz için kıytırık bir insta fotosuna ihtiyacı olan sizsiniz kendinizin farkına varın bi.Ben tamamıyla olan durumu söyleyeyim mi? Büyük ihtimalle burada bunları yazanların kocaları evdeki eşlerinden sıkılıp gidip genç güzel kadınlarla olmuş. Siz de benim saf ve temiz ilişkimi gidip kendi utanilasi aldatilmalarınizla mukayese ediyorsunuz sırf yaralı oldugunuz içinyemezler hadi başka kapiya
Ahahahh gücenildiğine göre tahmin doğru dimi ??Yazık size ya. Avutun kendinizi. İlişkim var diye hissedebilmeniz için kıytırık bir insta fotosuna ihtiyacı olan sizsiniz kendinizin farkına varın bi.
Burada insan gibi geldim sorunumu anlattım. Büyük ihtimalle çoğunuzun sahip olamayacağı kadar hem uyumlu hem renkli hem de temiz bir ilişki yaşıyorum. Daha bilip bilmeden beni yargıladiniz sırf kendi yaralarinizdan. Hepinizin içi çöp olmuş.Ahahahh gücenildiğine göre tahmin doğru dimi ??
Hanımefendi ben kocamın karısı 2 çocuğunun anasıyım. Herkesin bilmesi için instaya koydurmama gerek yok, zaten adamın yanındayım ben, cümle alem biliyor. Derdinize yanın.Ahahahh gücenildiğine göre tahmin doğru dimi ??
Sevdiceğiniz yaşlı mı sen de para koparmak için mi birliktesinSiz hepiniz ne kadar kötü niyetli insanlarsınız ya. Bahsettiğiniz adam beni ailesiyle 62 yaşındaki babasıyla 55 yaşındaki koca annesiyle tanistirmis, yegenlerini kucağıma vermiş bana baktirmis, iş yerindeki onca esnaf arkadaşlarının yanında aylarca benim kadınım budur sıfatında beni oturtmuş bir adam. Bahsedilen evlilik tamamıyla bitmiş onu görmemek için mahkemeye dahi gitmiyor. Erkek arkadaşım maddi olarak iyi olduğu için kız bununla yalnız para koparmak için evlenmiş şu anda da boşanirken para almak için her türlü çamuru yapıyor. Bunları bilmeden öyle böyle ters konuşan pis kirli yureklerinizi Allah islah etsin. Yazık kafaniza.
Tüh ya gene mi ifşa oldukBen tamamıyla olan durumu söyleyeyim mi? Büyük ihtimalle burada bunları yazanların kocaları evdeki eşlerinden sıkılıp gidip genç güzel kadınlarla olmuş. Siz de benim saf ve temiz ilişkimi gidip kendi utanilasi aldatilmalarınizla mukayese ediyorsunuz sırf yaralı oldugunuz içinyemezler hadi başka kapiya
Ciddi ciddi hiç biriniz o kadının para düşkünü tuzak kuran biri olduğunu, erkek arkadaşım bunu kadının daha önceki evlendiği esinede yaptığını hatta kızın ailesinin bile bu işle uğraştığını öğrenince acilen boşanma kararı aldığını bilmeden beni yargıladiniz. Boşuna dememişler kadın kadının düşmanıdır diye. Ayrıca o sonradan yazan kişi için söylüyorum babamda erkek arkadaşımın babasida sehrimde çok eski esnaf olduğu için tanışıyorlar yani aileler tanışık bizide gayet iyi biliyorlar. Babam yalnızca boşanmanın hala kağıt üzerinde sürdüğünü bilmiyorlar o kadar. Hepinizin pis yureklerinden tiksindim, öğrendim.
Ben tamamıyla olan durumu söyleyeyim mi? Büyük ihtimalle burada bunları yazanların kocaları evdeki eşlerinden sıkılıp gidip genç güzel kadınlarla olmuş. Siz de benim saf ve temiz ilişkimi gidip kendi utanilasi aldatilmalarınizla mukayese ediyorsunuz sırf yaralı oldugunuz içinyemezler hadi başka kapiya
Yazık kafana diyeceğim. Kafa yok.Ben tamamıyla olan durumu söyleyeyim mi? Büyük ihtimalle burada bunları yazanların kocaları evdeki eşlerinden sıkılıp gidip genç güzel kadınlarla olmuş. Siz de benim saf ve temiz ilişkimi gidip kendi utanilasi aldatilmalarınizla mukayese ediyorsunuz sırf yaralı oldugunuz içinyemezler hadi başka kapiya
Özellikle istemedim. Biz sekiz aydır birlikteyiz. Ben sürekli paylaşıyorum. Tesadüfen AA bütün çevremiz bizi bilmesine rağmen sen neden paylasmiyorsun dedim durumu açıkladı. Bende aklıma kurt düşünce buraya yazdim
İğrençsiniz. Madem saf ve masum bir sevgiye sahipsiniz az dişinizi sıkın da boşanma resmen gerçekleşince ilişkinize devam edin. Sizin kuyruk acınız var asıl, içten içe siz de yaşadığınız durumun ne kadar yanlış olduğunu biliyorsunuz. Zaten bu yüzden bir tür elaleme kendinizi gösterme amacıyla sosyal medyada paylaşım yapması için bastırıyorsunuz. Elalem sizi, hepinizi tanıyor da resmen boşanmadığını bilmiyorlar mı? Kendinizi ne duruma soktuğunuzun farkında mısınız? Ayrıca aldatılmak onur kırıcı bir şey değil, fakat "metres" pozisyonunda olmak onursuzluk. Kabul etseniz de etmeseniz de bu durumdasınız. Maçaniz yiyorsa babanıza söyleyin henüz boşanmadığını. Ayıp ya bir de gelmiş burada pis pis saydırıyor. Rezil ve de küstahsınız.Ben tamamıyla olan durumu söyleyeyim mi? Büyük ihtimalle burada bunları yazanların kocaları evdeki eşlerinden sıkılıp gidip genç güzel kadınlarla olmuş. Siz de benim saf ve temiz ilişkimi gidip kendi utanilasi aldatilmalarınizla mukayese ediyorsunuz sırf yaralı oldugunuz içinyemezler hadi başka kapiya
Siz hepiniz ne kadar kötü niyetli insanlarsınız ya. Bahsettiğiniz adam beni ailesiyle 62 yaşındaki babasıyla 55 yaşındaki koca annesiyle tanistirmis, yegenlerini kucağıma vermiş bana baktirmis, iş yerindeki onca esnaf arkadaşlarının yanında aylarca benim kadınım budur sıfatında beni oturtmuş bir adam. Bahsedilen evlilik tamamıyla bitmiş onu görmemek için mahkemeye dahi gitmiyor. Erkek arkadaşım maddi olarak iyi olduğu için kız bununla yalnız para koparmak için evlenmiş şu anda da boşanirken para almak için her türlü çamuru yapıyor. Bunları bilmeden öyle böyle ters konuşan pis kirli yureklerinizi Allah islah etsin. Yazık kafaniza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?