- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.474
- 548
- Konu Sahibi ggoktun997
-
Adam boşanma aşamasında olsa bile onun sevgilisine yinede metres diyoruz dimi?
Ben tamamıyla olan durumu söyleyeyim mi? Büyük ihtimalle burada bunları yazanların kocaları evdeki eşlerinden sıkılıp gidip genç güzel kadınlarla olmuş. Siz de benim saf ve temiz ilişkimi gidip kendi utanilasi aldatilmalarınizla mukayese ediyorsunuz sırf yaralı oldugunuz içinyemezler hadi başka kapiya
vayyy demek adam boşanma davası açmadan önce bile tanıyordunuz bak sen bakkk.gene bir metres konusunu kaçırmışım tühhhBen zaten kendisini uzun yıllardır tanıyorum. Arkadaş cevremizde tamamıyla ortak. Yani buraya kadar olan her şeyin doğruluğundan eminim
amanınn beddua da gelmiş bunu da kaçırmışım tühhhSiz hepiniz ne kadar kötü niyetli insanlarsınız ya. Bahsettiğiniz adam beni ailesiyle 62 yaşındaki babasıyla 55 yaşındaki koca annesiyle tanistirmis, yegenlerini kucağıma vermiş bana baktirmis, iş yerindeki onca esnaf arkadaşlarının yanında aylarca benim kadınım budur sıfatında beni oturtmuş bir adam. Bahsedilen evlilik tamamıyla bitmiş onu görmemek için mahkemeye dahi gitmiyor. Erkek arkadaşım maddi olarak iyi olduğu için kız bununla yalnız para koparmak için evlenmiş şu anda da boşanirken para almak için her türlü çamuru yapıyor. Bunları bilmeden öyle böyle ters konuşan pis kirli yureklerinizi Allah islah etsin. Yazık kafaniza.
Sen neden birliktesin maddi durumu iyi adamla bosanmadan?Gadinimmmmm dedigi icin mi?Siz hepiniz ne kadar kötü niyetli insanlarsınız ya. Bahsettiğiniz adam beni ailesiyle 62 yaşındaki babasıyla 55 yaşındaki koca annesiyle tanistirmis, yegenlerini kucağıma vermiş bana baktirmis, iş yerindeki onca esnaf arkadaşlarının yanında aylarca benim kadınım budur sıfatında beni oturtmuş bir adam. Bahsedilen evlilik tamamıyla bitmiş onu görmemek için mahkemeye dahi gitmiyor. Erkek arkadaşım maddi olarak iyi olduğu için kız bununla yalnız para koparmak için evlenmiş şu anda da boşanirken para almak için her türlü çamuru yapıyor. Bunları bilmeden öyle böyle ters konuşan pis kirli yureklerinizi Allah islah etsin. Yazık kafaniza.
10 senelik evliligime de laf soyletmem yalniz,donlarini ben yikiyorm gayet temiz iliskimiz djdjjdjBurada insan gibi geldim sorunumu anlattım. Büyük ihtimalle çoğunuzun sahip olamayacağı kadar hem uyumlu hem renkli hem de temiz bir ilişki yaşıyorum. Daha bilip bilmeden beni yargıladiniz sırf kendi yaralarinizdan. Hepinizin içi çöp olmuş.
Ben zaten kendisini uzun yıllardır tanıyorum. Arkadaş cevremizde tamamıyla ortak. Yani buraya kadar olan her şeyin doğruluğundan eminim
Senden iki yaş küçük olan senden genç oluyo, güzel dersen gırla var senin denklemin sonucuna bi bak bakayım nereye çıkıyo?Ben tamamıyla olan durumu söyleyeyim mi? Büyük ihtimalle burada bunları yazanların kocaları evdeki eşlerinden sıkılıp gidip genç güzel kadınlarla olmuş. Siz de benim saf ve temiz ilişkimi gidip kendi utanilasi aldatilmalarınizla mukayese ediyorsunuz sırf yaralı oldugunuz içinyemezler hadi başka kapiya
Abaoww görende evli adamla düşüp kalkan biz zanneder doğru sen namuslu ahlaklı biz kötüyüz.Siz hepiniz ne kadar kötü niyetli insanlarsınız ya. Bahsettiğiniz adam beni ailesiyle 62 yaşındaki babasıyla 55 yaşındaki koca annesiyle tanistirmis, yegenlerini kucağıma vermiş bana baktirmis, iş yerindeki onca esnaf arkadaşlarının yanında aylarca benim kadınım budur sıfatında beni oturtmuş bir adam. Bahsedilen evlilik tamamıyla bitmiş onu görmemek için mahkemeye dahi gitmiyor. Erkek arkadaşım maddi olarak iyi olduğu için kız bununla yalnız para koparmak için evlenmiş şu anda da boşanirken para almak için her türlü çamuru yapıyor. Bunları bilmeden öyle böyle ters konuşan pis kirli yureklerinizi Allah islah etsin. Yazık kafaniza.
Ben tamamıyla olan durumu söyleyeyim mi? Büyük ihtimalle burada bunları yazanların kocaları evdeki eşlerinden sıkılıp gidip genç güzel kadınlarla olmuş. Siz de benim saf ve temiz ilişkimi gidip kendi utanilasi aldatilmalarınizla mukayese ediyorsunuz sırf yaralı oldugunuz içinyemezler hadi başka kapiya
Yaşlı herifin genç metresi burda yargı dağıtıyor iyimi ne günlere kaldıkTüh ya gene mi ifşa oldukhadi yürü git metres seni
Metres hayatı yaşayan ucuz ve zavallı kadınların kendini kandırma şekli bu işte .Şu mesajına kadar adam 2 senedir ayrıymış konu sahibinin suçu yok diye düşünüyordum. Ama şuan vazgeçtim. Metresler için genç ve güzel, aldatılan kadınlar için de utanılacak hayatınız dediğine göre senin tarafın belli güzelim. Sen metreslerden yanasın. Bilelim bakalım niye? Aldatılmak aldatılanın utanması gereken bir eylem değil. Aldatan ve ona sebep olanların utanması gereken Bi karaktersizlik.
Birde bu mesajımi beğenmeyenler oluyor neden acabaYaşlı herifin genç metresi burda yargı dağıtıyor iyimi ne günlere kaldık
Fotoğraf daha önemliEvliligi 3 ay surmus olmasi ve sonra daha bundan daha bitirmeden tamamen seninle beraber oluyor. Bu seni tedirgin etmiyormu?
Bu ‘3aylik evlilik’ te sen siradaki olmayasin?
Eee damdan düşenin halinden rutky anlar neden begenmemiş acaba bende merak ettımBirde bu mesajımi beğenmeyenler oluyor neden acabaneyse vardır bi acısı
size diyorum bu metreslere zerre acınmaz.biraz üstüne gidin gerçek yüzleri ortaya çıkıyor saldırıyorlar hepimize.ben az bile yapıyormuşum bunlara. bu konuyla iyice anladım da konuyu geç gördüm.uçmuş metrescikkkkkYaşlı herifin genç metresi burda yargı dağıtıyor iyimi ne günlere kaldık
gece ben de merak ettim de neyseeeEee damdan düşenin halinden rutky anlar neden begenmemiş acaba bende merak ettımbi tahminim var amma .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?