Boşanırken Hayatında Biri Olması

Adam boşanma aşamasında olsa bile onun sevgilisine yinede metres diyoruz dimi?

Genellikle bu ağız metreslerde oluyor . Biri evliliğini bitiriyorsa bitirmesini sessizce bekleyebilirsin . Tanımadığın bir kadın için para almaya çalışıyor bilmem ne diye konuşmak . Sosyal medyada onun gözüne sokmaya çalışmak falan ne bileyim . Etik mi ? Kişiye göre değişir . Bu durumda olsam evliliğini bitir benimle birlikte olmak istiyorsan da orta yolu bul kadınla bir an önce boşan derim. Gelip evli kadınlar kesin siz aldatiliyorsunuz diye metres kafasına girmezdim en azindan]

Ben zaten kendisini uzun yıllardır tanıyorum. Arkadaş cevremizde tamamıyla ortak. Yani buraya kadar olan her şeyin doğruluğundan eminim
vayyy demek adam boşanma davası açmadan önce bile tanıyordunuz bak sen bakkk.gene bir metres konusunu kaçırmışım tühhh

amanınn beddua da gelmiş bunu da kaçırmışım tühhh

Sen neden birliktesin maddi durumu iyi adamla bosanmadan?Gadinimmmmm dedigi icin mi?

10 senelik evliligime de laf soyletmem yalniz,donlarini ben yikiyorm gayet temiz iliskimiz djdjjdj
Milletinn karisiinin yikadigi utuledigi camasirla sana gelen adama sor ablacim iliskimiz nekadr temiz diyeKac derecede yikiyomus bakalim hanimi

Ben zaten kendisini uzun yıllardır tanıyorum. Arkadaş cevremizde tamamıyla ortak. Yani buraya kadar olan her şeyin doğruluğundan eminim

Ayrıca ya yarabandısınız ya da metrestiniz

Senden iki yaş küçük olan senden genç oluyo, güzel dersen gırla var senin denklemin sonucuna bi bak bakayım nereye çıkıyo?

Gerçi senin beynin, ahlakına göre bu kendi kurduğun denklemin sonucunda net aldatıldığında sana görünen yol yan esnafın s.... tutmak olur herhalde evli, bekar farketmeksizin iki yaş küçük olsan yeter!
Ha vidanjör ha sen

Abaoww görende evli adamla düşüp kalkan biz zanneder doğru sen namuslu ahlaklı biz kötüyüz.

Herifin parasının peşinde olan sen olmayasın sakın

seni saf ve güzel metres seni kendini böylemi kandırıyorsun senin konumun belli güzelim sen istikrarli bir o… pusun başka ismin yok senin .

Metres hayatı yaşayan ucuz ve zavallı kadınların kendini kandırma şekli bu işte .

Adam için parasi bol demese benim boşanmanin henüz kesinlesmedigi ex ten bahsediyor sanacaktim.Adam eskilere dönmüş.Beni aldattığından şüphe ettiğim kadinla görüştüğü duyumunu aldım.O kadın da metres di mi şimdi

Yaşlı herifin genç metresi burda yargı dağıtıyor iyimi ne günlere kaldık
size diyorum bu metreslere zerre acınmaz.biraz üstüne gidin gerçek yüzleri ortaya çıkıyor saldırıyorlar hepimize.ben az bile yapıyormuşum bunlara. bu konuyla iyice anladım da konuyu geç gördüm.uçmuş metrescikkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…