Boşanırken Hayatında Biri Olması

Çünkü adam esnaf, istediği kadına kadınım der

Esnaf ve sanatkarlar odasına gidip orada mı söylemiş acaba kadınım diye eğer öyleyse çok ciddi bir ilişkidir

Bosanma asamasinda iki taraf da birbirine kirgin ve kizgindir. Ozellikle cekismeli davalarda dilekcelere yazilan gerekceler, durusmalar iki tarafi da yipratir. Ve iki taraf da karsi tarafi suclar. Iki taraf da haklarini talep eder. Bu para koparmak degildir. Bu adamin size soyledigi. Sevgilim dediginiz adama sorsaniz esi kimbilir bu evlilikte ne kadar haksizdir. Peki bir de kadini dinlediniz mi? Ona sorsaniz adam neler yapmistir. Tek tarafli bakmayin olaya. Bir de para koparmak icin benimle evlendi diyen bir adamla mi berabersiniz? Ne kadar cirkin bir laf. Bosanmanin bile bir adabı olur. Hem esinden ayrilmadan baska kadinla birlikte olup ailesine asıl karım bu diye tanitiyor, hem de eski esini arkasindan kotuluyor. Anlasamadik bitti diyebilirdi. Sizden ayrilinca da kimbilir neler der boyle bir adam.

Konu sahibinin herhangi bir değer yargısı umrunda olsa evli adamla göğsünü gere gere birlikte olup "sosyal medyada fotoğrafımız tazminat davasını etkiler mi" diye konu açıp sormazdı ..az utanırdı arkadaşım.Bu kadının tek derdi adamın eşini incitmek zaten.Adamın karısı kendisini görsün bilsin istiyor.Adam da "etme eyleme tazminat öderim bak ..ondan koyamıyorum resmini" diye bu kadını dizginlemeye çalışıyor.Öyle bir varlık ki bu kadın Kadının kocasından tazminat almasını da istemiyor ..o paraların hepsi kendisinin olacak çünkü.

Bosanma asamasindaki kadinin para koparmasindan yakinanlar tazminat oderiz hesabi mi yapiyorlar? Bir zahmet odesin adam da. Bu kadar manevi yipratma var. Aslinda kadin bir ogrense konu sahibine karsi da tazminat acma hakki dogar, yuva yikmasindan. Keske ogrense.

Konuyu açarken adamla sonradan tanışmış gibi ondan öğreniyor gibi "mişli geçmiş zamanla" anlattı.Biz de bak adamın oyununa gelme adam sıkıntılı birisi olabilir deyince önce zaten hep adamı tanıyor oldu,sonra babalar iş arkadaşı oldu..en son adamın ailesine girip çıktığını adamın esnaf arkadaşları ile oturup kalktığını ,evlenmeden önce de tanıdığını söyledi..yani konu sahibi hep hayatlarındaymış .Bu kadının Evli erkeklerin ona ayrıca çekici gelmesi tarzında bir ahlaki sıkıntısı yoksa zaten adam evlenmeden önce de birlikteydiler sonucu çıkmıyor mu? Adamın karısı bunları yaşasın ama tazminat istemesin

Ya bu klasik evli biriyle ilişki yaşıyan kadın ağzı mi hiç mi değişmez

Muhtemelen evliligin bitmesinde payi var. Oyle tahmin ediyorum. Tazminat konusuna gelince simdi hatirladim yanlis bilgi vermeyim: 2017 yilina kadar ucuncu sahislara da dava acilabiliyordu ama sonra bu yasa degisti yanlis hatirlamiyorsam. Sadakat sozunu birbirlerine evli ciftler verdigi icin ucuncu kisileri baglamaz diye 2017 de sanirim ucuncu kisilere dava kaldirildi. Yanlis bilgi vermek istemem. O yuzden duzeltme yapiyim.

Bir de nasıl övünüyor nasıl övünüyor bu durumla yaşı mı çok küçük..mental bir problemi mi var anlamadım.
Burda gördüğüm her metres konusunda istisnasız aynı şeyler var . Mükemmel ilişkisi var onlarin yaptığını etik bulmayan herkeste aldatılmış kadın olur . Ben yaşla veya mental sağlıkla alakalı olduğunu düşünmüyorum ahlak anlayışı bu

Bide biz hep yaşlı çirkin onlar hep güzel çıtır metrescikler

Bide biz hep yaşlı çirkin onlar hep güzel çıtır metrescikler
Aynen niyeyse görmediği kadınlar hakkında yorumlara bak evlenince direk yaşlı ve kaybeden mi oluyorsun . Madem öyle bu erkekler acaba niye bizimle evleniyor ? Yani bu metresler de hep iki sayfa sonra bir cirkinlesiyor çok mutlu oluyorum aldatan adamların bu kadınlarla birlikte olmasına hakettikleriyle birlikteler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…