- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
- Konu Sahibi ggoktun997
-
Adamlar desen romantik şövalye zaten o filmlerde. Tek şeytan adamın 1000 yıllık karısı.Gülşen Bubikoğlu çok oynamış böyle filmlerde. İzlerken de çok yadirgardim. Bak yine sinir oldum he
Daha resmi bosanmadan ne paylasmasi hayirdir? Davayi uzattiracaksin. Sadakatsizligiden yararlanip 1 yil uzattirabilir tazminat ve nafaka artarMerhabalar arkadaşlar. Erkek arkadaşım 2 yıl önce eski eşinden ayrılmış. Evlilikleri 3 ay sürmüş ve şiddetli geçimsizlik ten ayrılmışlar. Tazminat nafaka vb sebeplerden davaları 2 yıldır sürüyor. Erkek arkadaşım eğer biz Instagram'da birlikte fotoğraf paylaşırsak bunu davada "zaten biz evliykende birliktelermiş" şeklinde kullanabilirler diyor. Ama dediğim gibi iki yıldır tamamıyla ayrılar. Sizce fotoğraf mevzusu doğru mudur ???
Adam mazlum, iyi baba ahlaklı eş. Kadın canavar. E madem kötüydü edebinle boşanAdamlar desen romantik şövalye zaten o filmlerde. Tek şeytan adamın 1000 yıllık karısı.
Babanız da boşanmanın gerçekleşmediğini öğrenince sizden tiksinecek, emin olun. Eğer seviyorsanız mahkeme bitene kadar bekleyin. Kağıt üzerinde de olsa hala evli birisi. Çevre de sanırım boşanmanın gerçekleşmediğini bilmiyor ki ilişkinize onay veriyor ya da kuma olayına sıcak bakan bir çevrede yaşıyorsunuz.Babam yalnızca boşanmanın hala kağıt üzerinde sürdüğünü bilmiyorlar o kadar. Hepinizin pis yureklerinden tiksindim, öğrendim.
Evet ya bundan hoşlanıyorlar birde. Adamın evli olması önemli değil, kadınım dediyse tamamdır.O ne öyle ya bak benim malım gibi.
Resmi olarak boşanmamışsa sadakat yükümlülüğü var evet doğru. Nafaka tazminat vs derken çekişmeli ziynet eşya vs için dava uzar, boşanma tamamlanır. boşanma neden uzamış ki? Dava adına evrak istemelisin burnuma yalan kokusu geldiMerhabalar arkadaşlar. Erkek arkadaşım 2 yıl önce eski eşinden ayrılmış. Evlilikleri 3 ay sürmüş ve şiddetli geçimsizlik ten ayrılmışlar. Tazminat nafaka vb sebeplerden davaları 2 yıldır sürüyor. Erkek arkadaşım eğer biz Instagram'da birlikte fotoğraf paylaşırsak bunu davada "zaten biz evliykende birliktelermiş" şeklinde kullanabilirler diyor. Ama dediğim gibi iki yıldır tamamıyla ayrılar. Sizce fotoğraf mevzusu doğru mudur ???
Öyle demeyin, evli adamın "kadını" olarak esnaflara boy göstermek çok matah, evli olup eşine sadık bir şekilde yaşamak küçük görülecek birşey bu üstün zekalı tiplere göre.Şu kuyruk acınız var mesajına kadar, konu hakkında fikir beyan etmek gereği duymamıştım ama o mesaj sizin karakterinizi ortaya koydu. Ne demek ya, evde namusuyla oturan kadınlara kocanız sizi genç güzel kadınlarla aldattı demek? Sevgilinizin 3 ay evli kaldığı kadın yaşlı ve çirkin mi? O yüzden mi sizi seçmiş? Siz seçilmiş olduğunuzu mu düşünüyorsunuz? Madem eşi paragöz ve demenize göre dolandırıcı bir kadınmış, sevgiliniz bunu ispat edip hemen boşanabilirdi. Ve siz neden konuyu açarken bu önemli ayrıntıyı paylaşmadınız da, laf yiyince yazdınız? Buradakilerin kuyruk acısı yok ama sizin var ki çirkefleştiniz bir anda. Madem yaptığınız doğru bir şey babanıza da açıklayın. Sizin ilişkiniz yarım, size de esnaflar arasında kadınım demesi yetmiyor ki, sosyal medyada da paylaşsın istiyorsunuz. Bir şeyler ispatlansın iş ciddiye binsin diye. Ayrıca resmi olarak evli bir adamla ilişkinin adı bellidir. Siz şu boşanma sebebini ve dava ayrıntılarını iyice bir öğrenin . Belki de aslında olaylar bambaşkadır da sizin de gözünüzü bir şeyler boyadığı için görmek istemiyorsunuzdur.
Kadınım nedir ya, Müge anlı daki, kadına koca ineğim diye mektup yazan adam geldi aklımaTabi eşim diyemez bu benim kadınım der,peki bir kadının bundan gurur duyması, yazık
Siz hepiniz ne kadar kötü niyetli insanlarsınız ya. Bahsettiğiniz adam beni ailesiyle 62 yaşındaki babasıyla 55 yaşındaki koca annesiyle tanistirmis, yegenlerini kucağıma vermiş bana baktirmis, iş yerindeki onca esnaf arkadaşlarının yanında aylarca benim kadınım budur sıfatında beni oturtmuş bir adam. Bahsedilen evlilik tamamıyla bitmiş onu görmemek için mahkemeye dahi gitmiyor. Erkek arkadaşım maddi olarak iyi olduğu için kız bununla yalnız para koparmak için evlenmiş şu anda da boşanirken para almak için her türlü çamuru yapıyor. Bunları bilmeden öyle böyle ters konuşan pis kirli yureklerinizi Allah islah etsin. Yazık kafaniza.
Canim ya kiyamam sana hakikaten kalbinin guzelligi beni benden aldi. Hele ki o niyetini gormemek icin kor olmak lazimbacim bunlarin hepsi kotu niyetli, kadin dusmani, bence seni kiskanmislar
Yani erkek arkadaşım dediğiniz kişinin eşi de sizin gibi parası İçin beraber olmuş. Esnaf arkadaşlarına kadınım diye tanıştırılıp metresliğiyle gurur duyup insanları pis kirli yürekli dediğinize göre epey sağlam kazancı var metresi olduğunuz kişinin. Ananınız babanız da onaylıyordur Allah bilir evli adamla beraber olmanızı…. Ama kirli pis düşünceli bizleriz.Siz hepiniz ne kadar kötü niyetli insanlarsınız ya. Bahsettiğiniz adam beni ailesiyle 62 yaşındaki babasıyla 55 yaşındaki koca annesiyle tanistirmis, yegenlerini kucağıma vermiş bana baktirmis, iş yerindeki onca esnaf arkadaşlarının yanında aylarca benim kadınım budur sıfatında beni oturtmuş bir adam. Bahsedilen evlilik tamamıyla bitmiş onu görmemek için mahkemeye dahi gitmiyor. Erkek arkadaşım maddi olarak iyi olduğu için kız bununla yalnız para koparmak için evlenmiş şu anda da boşanirken para almak için her türlü çamuru yapıyor. Bunları bilmeden öyle böyle ters konuşan pis kirli yureklerinizi Allah islah etsin. Yazık kafaniza.
Keşke kadın olsan da sana düşman olsa kadınlar. Farkında değilsin ama çok ciddi şekilde metressin sen, iyi para kazanan esnaf erkek arkadaşın güzel kafalamış seni. Annenle babana kağıt üzerinde de olsa evliliğin sürdüğünü söylesene bir bakalım aileler daha ne kadar görüşecek.Ciddi ciddi hiç biriniz o kadının para düşkünü tuzak kuran biri olduğunu, erkek arkadaşım bunu kadının daha önceki evlendiği esinede yaptığını hatta kızın ailesinin bile bu işle uğraştığını öğrenince acilen boşanma kararı aldığını bilmeden beni yargıladiniz. Boşuna dememişler kadın kadının düşmanıdır diye. Ayrıca o sonradan yazan kişi için söylüyorum babamda erkek arkadaşımın babasida sehrimde çok eski esnaf olduğu için tanışıyorlar yani aileler tanışık bizide gayet iyi biliyorlar. Babam yalnızca boşanmanın hala kağıt üzerinde sürdüğünü bilmiyorlar o kadar. Hepinizin pis yureklerinden tiksindim, öğrendim.
Bacım hepimiz acınası şekilde aldatılıyormuşuz yaHanımefendi ben kocamın karısı 2 çocuğunun anasıyım. Herkesin bilmesi için instaya koydurmama gerek yok, zaten adamın yanındayım ben, cümle alem biliyor. Derdinize yanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?