Boşanırken Hayatında Biri Olması

Daha resmi bosanmadan ne paylasmasi hayirdir? Davayi uzattiracaksin. Sadakatsizligiden yararlanip 1 yil uzattirabilir tazminat ve nafaka artar

Ne alaka ya, İsterse evlenir. İki sene geçmiş.
Bence size ayak yapıyor, çocuk kandırdığını mi sanıyor

Ekleme: Aaa boşanmamislar daha. İki yılda neyi cozememisler ya? Bence paylasmamakta haklı..bir iki sen daha uzamasin

İki senedr davalari varmış sizde sanrm sekiz ay önce tanıştık dednz olabilir beş sene sürse beş sene öyle bekliycek hali yok.Ayrica belki barısırlar yorumları da tuhaf üç ay aynı evde yaşamayı başaramamış adam bı cacık olmaz barışmazlr.Ben bunlara değilde adamın üç ayda boşanmasına takıldım ne olmuş olabilir tabiki kimse ayranım ekşi demez sizin fotograf paylaşmak istemeniz de ayrı bi garip insanların yanlış anlamasindanda mi korkmuyorsunuz .Öyle bir durum olmasa bile buradaki gibi yarğilanma olasılığınz çok yüksek .

Babam yalnızca boşanmanın hala kağıt üzerinde sürdüğünü bilmiyorlar o kadar. Hepinizin pis yureklerinden tiksindim, öğrendim.
Babanız da boşanmanın gerçekleşmediğini öğrenince sizden tiksinecek, emin olun. Eğer seviyorsanız mahkeme bitene kadar bekleyin. Kağıt üzerinde de olsa hala evli birisi. Çevre de sanırım boşanmanın gerçekleşmediğini bilmiyor ki ilişkinize onay veriyor ya da kuma olayına sıcak bakan bir çevrede yaşıyorsunuz.

Resmi olarak boşanmamışsa sadakat yükümlülüğü var evet doğru. Nafaka tazminat vs derken çekişmeli ziynet eşya vs için dava uzar, boşanma tamamlanır. boşanma neden uzamış ki? Dava adına evrak istemelisin burnuma yalan kokusu geldi

Şu kuyruk acınız var mesajına kadar, konu hakkında fikir beyan etmek gereği duymamıştım ama o mesaj sizin karakterinizi ortaya koydu. Ne demek ya, evde namusuyla oturan kadınlara kocanız sizi genç güzel kadınlarla aldattı demek? Sevgilinizin 3 ay evli kaldığı kadın yaşlı ve çirkin mi? O yüzden mi sizi seçmiş? Siz seçilmiş olduğunuzu mu düşünüyorsunuz? Madem eşi paragöz ve demenize göre dolandırıcı bir kadınmış, sevgiliniz bunu ispat edip hemen boşanabilirdi. Ve siz neden konuyu açarken bu önemli ayrıntıyı paylaşmadınız da, laf yiyince yazdınız? Buradakilerin kuyruk acısı yok ama sizin var ki çirkefleştiniz bir anda. Madem yaptığınız doğru bir şey babanıza da açıklayın. Sizin ilişkiniz yarım, size de esnaflar arasında kadınım demesi yetmiyor ki, sosyal medyada da paylaşsın istiyorsunuz. Bir şeyler ispatlansın iş ciddiye binsin diye. Ayrıca resmi olarak evli bir adamla ilişkinin adı bellidir. Siz şu boşanma sebebini ve dava ayrıntılarını iyice bir öğrenin . Belki de aslında olaylar bambaşkadır da sizin de gözünüzü bir şeyler boyadığı için görmek istemiyorsunuzdur.

Öyle demeyin, evli adamın "kadını" olarak esnaflara boy göstermek çok matah, evli olup eşine sadık bir şekilde yaşamak küçük görülecek birşey bu üstün zekalı tiplere göre.

O evinde oturup karaktersiz kocaları tarafından aldatılıp mağdur edilen kadinların yaşadıklarını yaşar umarım da görür böyle boş boş atıp tutmak nasıl oluyor.

Kadınım nedir ya, Müge anlı daki, kadına koca ineğim diye mektup yazan adam geldi aklıma Tabi eşim diyemez bu benim kadınım der,peki bir kadının bundan gurur duyması, yazık

Ayol adam " bu kadın şimdi benimle.. siz sıranızı bekleyin " demek istemiş arkadaşlarına ..bu da bir şey sanıyor

Canim ya kiyamam sana hakikaten kalbinin guzelligi beni benden aldi. Hele ki o niyetini gormemek icin kor olmak lazim bacim bunlarin hepsi kotu niyetli, kadin dusmani, bence seni kiskanmislar

Siz bu adamı uzun zamandır tanıdığınıza göre adam evlenirken de vardınız. Ozaman neden değerlendirmemiş sizi de boşandıktan sonra sevgili olmaya karar vermiş, en çok bunu merak ettim.
Eşiyle mutlu olsaydı dönüp yüzünüze bile bakmayacaktı, ben olsam sırf bu sebepten adama basardım tekmeyi.
Ne o öyle aslı olmadı bir de yedeği deneyelim der gibi. Biraz ciddiyet ya, futbol mu oynuyoruz?

Yani erkek arkadaşım dediğiniz kişinin eşi de sizin gibi parası İçin beraber olmuş. Esnaf arkadaşlarına kadınım diye tanıştırılıp metresliğiyle gurur duyup insanları pis kirli yürekli dediğinize göre epey sağlam kazancı var metresi olduğunuz kişinin. Ananınız babanız da onaylıyordur Allah bilir evli adamla beraber olmanızı…. Ama kirli pis düşünceli bizleriz.

Ya bu konu beni cok uzdu. Iki kisi bosaniyor. Bir yuva yikiliyor. Onlar kendi derdinde. Konu sahibi yaptiginin farkinda olmadigi gibi, bir de tek derdi fotograflari neden sosyal medyada paylasamiyorum? Ozetle iliskimizi herkese neden ilan etmiyoruz, tek derdi bu. Ne hale gelmisiz.
Ayni durumu kendi yasasa, bosanma asamasinda iken baska kadin esiyle fotograflarini paylassa ne hissederdi acaba? Ama belki de amaci da bu. Sevgilisinin esine "bak esin benimle" niye ilan etmek. Bu anca konu sahibi seni kucultur, baska da birsey yapmaz.

Keşke kadın olsan da sana düşman olsa kadınlar. Farkında değilsin ama çok ciddi şekilde metressin sen, iyi para kazanan esnaf erkek arkadaşın güzel kafalamış seni. Annenle babana kağıt üzerinde de olsa evliliğin sürdüğünü söylesene bir bakalım aileler daha ne kadar görüşecek.

Hanımefendi ben kocamın karısı 2 çocuğunun anasıyım. Herkesin bilmesi için instaya koydurmama gerek yok, zaten adamın yanındayım ben, cümle alem biliyor. Derdinize yanın.
Bacım hepimiz acınası şekilde aldatılıyormuşuz ya nasıl benimsememişse karısını aldatan şahısla olmayı, bütün evlilikleri öyle sanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…