- 15 Haziran 2019
- 1.619
- 597
- 123
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
-
İnsallah ya 4ay oldu kafamı camdan çıkarmıyorum telefonlara çıkmıyorum bosanma psikolojisi de kötüymüs atlatmayı bekliyorumdaha ne olsun ki bu kadarı yeterli değil mi ? siz bence 5 senenin alışkanlığı onsuz nasıl olur tarzında ikilemdesiniz böyle bir insanı seviyor olmamalısınız boşanma şokunu atlattıktan sonra bence çok şükür hayat buymuş diyeceksiniz.
boşanma psikolojisi yaşadıkların kadar kötü değildir bu açıdan düşün sen bildiğin hapis hayatı yaşıyormuşsunİnsallah ya 4ay oldu kafamı camdan çıkarmıyorum telefonlara çıkmıyorum bosanma psikolojisi de kötüymüs atlatmayı bekliyorum
Malesef oldu ona üzülüyorum hayata şimdiden yenik baslıyor adam ne cocugu sordu ne masraflarını karsıladı, umrunda degilBu psikopat herif adım atsa dönecek misiniz yani?
Sakın yapmayın öyle bir şey. Her şey çok daha kötü olur..
Neden çocuk diyesim geliyor ama olmuş bir defa..
Sevgiliyken 1 yıl ayrı kaldık geri döndü sevgisinden mi yoksa kendisini idare edecek birini mi bulamadı emin degilim şimdi uzaktan bakıyorum geçinebilecegi biri olacak mı diyeOnca şey yaptıktan sonra sizi geri döndürmesini mi istiyorsunuz?
Seven insan hapsetmez, kendine güvenmeyen veya ahlak yoksunu olan erkekler eşine hapis hayatı yaşatır. Şuan özgür oldugu için sizin çektiğinizi yaşayacak yeni birini arıyordur.
Yolunuza bakın siz de
Malesef oldu ona üzülüyorum hayata şimdiden yenik baslıyor adam ne cocugu sordu ne masraflarını karsıladı, umrunda degil
Onlara da gosterir gercek yüzünü en yakın zamanda merak etme.Ne hali varsa gorsün.Sen kurtulduguna bak.Şimdi birileriyle görüsüyormus acık, bakımlı makyajlı kızlar, ben kızları eleştirmiyorum ama böyle bi insanı nasıl çekecekler anlayamıyorum ya da bana gücü yetti sadece demek ki
Bunları yapmaya calısacağım insallah desteginiz için tesekkur ediyorumMaddi kısmı çok düşünme seve seve ödetirler ona merak etme..
Manevi açıdan doğum yapana kadar kendini toparlamaya bak derim. Dışarı çıkıp gezmek için zorla kendini.
Yaşama sevincini tekrar kazan. Bak o nasıl hemen bekar hayatına dönmüş. Belki de öncesi vardı.
Kabul etme sana ettiği etkiyi.
Eğer bu bunalımın üstüne lohusalık psikolojisi de eklenirse daha kötü olabilir.
Çık bebeğin için alışveriş yap. Görüşmeyi kestiğin arkadaşın varsa ara, yeni arkadaşlar edin.
Bundan kurtulmak senin elinde. Çocuğunun mutlu bir anneye ihtiyacı var. Psikopat, hasta ruhlu bir babaya değil..
Keske ben de öyle düsünüyorum, bir gün taşacağımı ve bu adamı bırakacağımı biliyordum o yuzden cocuk istemiyordum ama oldu malesef, Allahım kolaylık versin diyecek bir sey yok5 yılllık evlilik var işkence gibi ama siz su an hamilesiniz?keşke daha iyi korundaydınız da o psikopattan çocuk yapmasaydınız.
Yok niye öldürsün itaat edip alttan alırsan zararsız bir insan (!)Yarin birgun seni öldürse, kiz bebege hamileymişsin ona neler yapicak?
Hiç düşünmeyin bile barışmayı allah aşkına böyle hayat geçer mi ? Nasıl dayandınız bunca zamandır,çok sabırlısınız anladığım kadarıyla.Günahını almıyım ama size kısıtlamalar yapıp kendisi her haltı da yiyebilir ,hiç kendinizden taviz vermeyin.O zaman çocugunuz oldğunda çocugunu parka götürmenede izin vermicekMerhaba içimi dökmek istedim boşanma aşamasındayım eşimle anlaşamıyorduk aşırı kıskançlığı ve öfke problemini daha fazla cekemedim, ona göre de benim hatalarım var galiba ki adım atmıyor saygı duyuyorum ama kendimi çok sorguluyorum adım atmayacak kadar, hemen silecek kadar bir hata göremiyorum, üstelik bir kız bebeğe hamileyim. Arkadaşımla dışarda bir kahve içmek istesem ağlatana kadar ısrar ettirirdi, nadir izin verirdi, markete gitmemden rahatsız olurdu hergün evden çıkıyorsun mutlaka derdi ( sanki markette napacaksam eve domates almak dışında) , babet ayakkabı giyemezdim ayağımın bir kısmı görünüyo diye, makyaj yapamazdım, kapalıyım ona rağmen bosbol şeyler giydirirdi, kendimi geliştirme maksatlı herhangi bir kursa filan katılamadım erkek hoca ya da erkek öğrenci olması ihtimalinden, arkadaşım eve bile çağırsa ikinciye o bize gelsin sen çıkma derdi, kargo geleceği zaman almamdan rahatsız olurdu, evde sürekli perdeler kontrol edilirdi bi açıklık varsa uyarı alırdım, sosyal medya yok ama kendisi kullanabilirdi, whatsappa bile fotoğraf koymak yok ( arkadaşlarımın eşleri görürmüş) , tvde atıyorum yakısıklı bi oyuncu çıktı çevir kafayı vs vs vs bunlar gibi öyle absürt seyler var ki şu an aklıma gelenleri yazdım. Bunlardan birine karşı çık hemen öfkelenir, asla biseye izin vermez, daha da uzatırsan yaptırım uygular cezalandırır, daha da ısrar edersen yandın üstüne yürür ve o el iner. Hayatımda 2 tane cok sıkıntılı sürecim oldu ikisinde de arkamda durdu ve halletti bu sebeple kıymet bilmedigimi düşünüyo. Geri kazanmaya calismiyor. Ben de dayanamadım ne yapayım ama bu psikoloji nasıl atlatılıyo, şimdi özgürüm mesela ama burnumu camdan çıkarasım yok. 5 yıllık evlilikte ilk defa şiddet hakaret ve kıskanclıklarına karsılık verdim, terk ettim dava açtım hiç beklemiyordu arka arkaya tokat gibi seyler yaptım. Duygularım karmakarışık ama onunla da olmuyor, nitekim kendisi de istemediğini söylemiş dava devam ediyor. Ben de geri adım atamam korkuyorum daha beter yapar ya da kovar. Bana kızanlar olacak belki ama ne yapayım bu psikolojiden kurtulmaya çalışıyorum psikoloğa gidemedim henuz bazı sebeplerden dolayı
Evet guzel noktalara değinmişsiniz öncelikle adam tamamen kötü değil guzel huyları da var , evin içinde sevecendir neşelidir dizine yatar , oturur sohbet eder filan kendi kapalı alanında gergin değildir. Evden adımımızı attığımız an gerilir, arabaya bineriz yansam terlesem bile camı açtırmaz, bi cafeye gitsek yan masaya oğlanlar gelse oğlanlara gözü diker bize bakacaklar mı diye huzursuz olur ben de huzursuz olurum sonra kalkar gideriz, eve misafir gelse yine gerilir kadın erkek ayrı oturtur öyle iste ben ondan bana biraz alan vermesini bunaldıgımı söyledim bu sartlarda daha fazla idare edemiyorum dedim, vermeye calisti atıyorum haftada 3 gun yuruyus yapabilirsin dedi ama giderken izin alcan dedi. Bana yetmedi artık yani nefes alamıyordum. Öyle iste boşanma konusunda da geri adım atmıyor o da boşanacakmış yani. Bırakılmayı hazmedemedi diye dusunuyorumYasadıklarınız sızı cok ürkütmüş sureklı kıskanclık etmıs pekı ıyı yönu hıc yokmuydu bu adamın normal de ev ıcınde nasıldır vakıt gecırıp sohbet eder mıydı sızınle hazır bu yoldayken aklınıza ıyı yonlerını getırmek ıstemem ondan ıyıve sogumanın tek yoou sıze el kaldırdıgı sızı degersız bı canlı gıbı gordugnu dusunun sızın huzurunuzu hıc ıstememıs kı arkadadlarınzla takılın vakıt gecırın kendı ıstesıgnz seylerı yapın hıc ıstememıs bubları hep kısıtlamıs tabı aslını sız daha ıyı bılırsınz bız anlattıgnıza gore yorumlıyoruz. E demek k7 bu adam hıc mutlu olmanızı ıstememıs kotu anları getırıp kararınızdan donmeyın. Bıde esımde istemedugıni soylemıs derken bosanmak mı ıstıyor barısmak mı anlamadm orayı. Eger bosanmak ıstıyorsa hanı cok kıskanctı kıskanclık genelde asırı sevgıden olur ama bununkı sıze olan sevgısınden degıl kendıne olan ozguvensızlıgındenmıs. Yoksa bunaltacaknkadr kıskanıp seven bırı bosanmakya ıstemez. Karnınzda cocugunzla bosanmak ısteyen bi adam kendıne olan guvens7zlık ve sızı mutsuz etmek adınaymıs. O yuzden hıc dusunmeyın pısmanda olur zaten illa ilerdr cocugunu gormek ısteyecek gostermeyub sızı bu duruma o dusürdü
Ayy ne okudum ben ya
Babet giymemek nedir allah askınıza
Ben şok
Aynen vermez , babası da böyleymis gencken. Şimdi annesi her yere gider ama ben o kadar yıl sabredemedimHiç düşünmeyin bile barışmayı allah aşkına böyle hayat geçer mi ? Nasıl dayandınız bunca zamandır,çok sabırlısınız anladığım kadarıyla.Günahını almıyım ama size kısıtlamalar yapıp kendisi her haltı da yiyebilir ,hiç kendinizden taviz vermeyin.O zaman çocugunuz oldğunda çocugunu parka götürmenede izin vermicek
Hakkınzda hayırlısı olsun .Insallah aileniz arkanzda olur.Sevindim adiniza Allah kararlamistir.Allah bebeğinizde sağ salim kucagininza almayı nasıp etsin.Merhaba içimi dökmek istedim boşanma aşamasındayım eşimle anlaşamıyorduk aşırı kıskançlığı ve öfke problemini daha fazla cekemedim, ona göre de benim hatalarım var galiba ki adım atmıyor saygı duyuyorum ama kendimi çok sorguluyorum adım atmayacak kadar, hemen silecek kadar bir hata göremiyorum, üstelik bir kız bebeğe hamileyim. Arkadaşımla dışarda bir kahve içmek istesem ağlatana kadar ısrar ettirirdi, nadir izin verirdi, markete gitmemden rahatsız olurdu hergün evden çıkıyorsun mutlaka derdi ( sanki markette napacaksam eve domates almak dışında) , babet ayakkabı giyemezdim ayağımın bir kısmı görünüyo diye, makyaj yapamazdım, kapalıyım ona rağmen bosbol şeyler giydirirdi, kendimi geliştirme maksatlı herhangi bir kursa filan katılamadım erkek hoca ya da erkek öğrenci olması ihtimalinden, arkadaşım eve bile çağırsa ikinciye o bize gelsin sen çıkma derdi, kargo geleceği zaman almamdan rahatsız olurdu, evde sürekli perdeler kontrol edilirdi bi açıklık varsa uyarı alırdım, sosyal medya yok ama kendisi kullanabilirdi, whatsappa bile fotoğraf koymak yok ( arkadaşlarımın eşleri görürmüş) , tvde atıyorum yakısıklı bi oyuncu çıktı çevir kafayı vs vs vs bunlar gibi öyle absürt seyler var ki şu an aklıma gelenleri yazdım. Bunlardan birine karşı çık hemen öfkelenir, asla biseye izin vermez, daha da uzatırsan yaptırım uygular cezalandırır, daha da ısrar edersen yandın üstüne yürür ve o el iner. Hayatımda 2 tane cok sıkıntılı sürecim oldu ikisinde de arkamda durdu ve halletti bu sebeple kıymet bilmedigimi düşünüyo. Geri kazanmaya calismiyor. Ben de dayanamadım ne yapayım ama bu psikoloji nasıl atlatılıyo, şimdi özgürüm mesela ama burnumu camdan çıkarasım yok. 5 yıllık evlilikte ilk defa şiddet hakaret ve kıskanclıklarına karsılık verdim, terk ettim dava açtım hiç beklemiyordu arka arkaya tokat gibi seyler yaptım. Duygularım karmakarışık ama onunla da olmuyor, nitekim kendisi de istemediğini söylemiş dava devam ediyor. Ben de geri adım atamam korkuyorum daha beter yapar ya da kovar. Bana kızanlar olacak belki ama ne yapayım bu psikolojiden kurtulmaya çalışıyorum psikoloğa gidemedim henuz bazı sebeplerden dolayı
Sakın geri adım atma. Bir kez hata yapmissin şimdi telafisini yap. En azindan adamda boşanmaya raziyken boşan da kurtul. Boşanmak istemese ne yapacaksın, gelecegini düşünYok niye öldürsün itaat edip alttan alırsan zararsız bir insan (!)Öyle diye diye bana da kendimi suçlu hissettirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?