- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
-
hapishane hayati resmen, kendine bu eziyeti yaptirmaEvet guzel noktalara değinmişsiniz öncelikle adam tamamen kötü değil guzel huyları da var , evin içinde sevecendir neşelidir dizine yatar , oturur sohbet eder filan kendi kapalı alanında gergin değildir. Evden adımımızı attığımız an gerilir, arabaya bineriz yansam terlesem bile camı açtırmaz, bi cafeye gitsek yan masaya oğlanlar gelse oğlanlara gözü diker bize bakacaklar mı diye huzursuz olur ben de huzursuz olurum sonra kalkar gideriz, eve misafir gelse yine gerilir kadın erkek ayrı oturtur öyle iste ben ondan bana biraz alan vermesini bunaldıgımı söyledim bu sartlarda daha fazla idare edemiyorum dedim, vermeye calisti atıyorum haftada 3 gun yuruyus yapabilirsin dedi ama giderken izin alcan dedi. Bana yetmedi artık yani nefes alamıyordum. Öyle iste boşanma konusunda da geri adım atmıyor o da boşanacakmış yani. Bırakılmayı hazmedemedi diye dusunuyorum
Ne güzel destek oluyorsunuz öyle. Allahtan o kadar cani değilmiş yoksa bu durumda birine bunu söylesen bide bunun korkusuyla adama kul köle olurYarin birgun seni öldürse, kiz bebege hamileymişsin ona neler yapicak?
Ne güzel destek oluyorsunuz öyle. Allahtan o kadar cani değilmiş yoksa bu durumda birine bunu söylesen bide bunun korkusuyla adama kul köle olur
Haberlerde neler görüyoruz kimse benim kocam yapar mi? Dayak varsa buna egilimde olabilir sonuctaNe güzel destek oluyorsunuz öyle. Allahtan o kadar cani değilmiş yoksa bu durumda birine bunu söylesen bide bunun korkusuyla adama kul köle olur
Bu kıskançlık değil içindeki sapıklığın yansıması. Bu kişinin sapık olduğunu düşünüyorum.
Böyle davranan bir adam aldatsa ne olur aldatmasa ne olur?Onlara kopek olur merak etme.Cunku boyle mahlukatlarin ewlerinde gun gormemis gozunu esiyle acmis kadini ezmek hoslarina gider.Hatta ve hatta seni uzmek istemiyorum daha fazla ama acik konuscam.Senle evliyken elin karisina kizina baktigindandir seni oyle mahkum gibi yasatmasi.Aldatmis bile olabilir seni.Anladin.Sukret dua et.Kurtuldun ondan seninde gozunun icine bakip bi gulusun icin dunyayi yakcak biri elbet cikcak ve sen o zaman ewlilik boyle guzelmiymis diyceksin insallah.
İnsallah aminOnlara kopek olur merak etme.Cunku boyle mahlukatlarin ewlerinde gun gormemis gozunu esiyle acmis kadini ezmek hoslarina gider.Hatta ve hatta seni uzmek istemiyorum daha fazla ama acik konuscam.Senle evliyken elin karisina kizina baktigindandir seni oyle mahkum gibi yasatmasi.Aldatmis bile olabilir seni.Anladin.Sukret dua et.Kurtuldun ondan seninde gozunun icine bakip bi gulusun icin dunyayi yakcak biri elbet cikcak ve sen o zaman ewlilik boyle guzelmiymis diyceksin insallah.
bu tipler böyledir kendileri asla suç kabul etmez ama butuun suç karşı taraftadır. allah yardımcınız olsun gerçekten zor buna benzer bir tanede bende var di aynı evde yaşamadan burnumdan getirmişti aynı evde yaşasak büyük ihtimal banada böyle davranacaktı. allah eşinize hidayet versin simdi hayatini yasiyor demissiniz falat ilerde sızı kaybettiği için çok pişman olur.Öyle bastırmış ki bi de üste çıktı, saçma sapan sebeplerle terk ettin kıymet bilmedin filan saydı gitti bana kendimi sorgulattı hayatını yasiyor şimdi
Gercekten olur mu cok merak ediyorumbu tipler böyledir kendileri asla suç kabul etmez ama butuun suç karşı taraftadır. allah yardımcınız olsun gerçekten zor buna benzer bir tanede bende var di aynı evde yaşamadan burnumdan getirmişti aynı evde yaşasak büyük ihtimal banada böyle davranacaktı. allah eşinize hidayet versin simdi hayatini yasiyor demissiniz falat ilerde sızı kaybettiği için çok pişman olur.
Hatasını filan anlamayı bırakın öyle üste çıktı ki insana kendini sorgulatıyor ben de en son buraya yazayım dedim farklı bakış açıları görmek içinÖmürlük çile mi Allah aşkına?
Arka arkaya tokat iyi olmuş.
Bugüne dek size attıklarına saysın.
Seviyorsa gerçekten hatasını anlar tedavi olcam gel barışalım der.
Dava sürecinde başlamış millete yazmaya.
Hadisin ordan..
İste boyle davranmasinin nedeni de bu sebeplerdenBöyle davranan bir adam aldatsa ne olur aldatmasa ne olur?
Hemde hic sewmesin boyle bi yaratik zaten siz en guzel seylere en guzel sewgilere layiksinizİnsallah aminben de artık aldatmıs olabilir diyorum cünkü hic pesime dusmedi ve direk farklı arayıslara girdi , sevmiyormuş demek ki zaten
İnsallahzararin neresinden dönsen kardir, simdiden böyleyse 5 yil sonra neler olacakti ? dayak yeseydin ? bu kadar kiskanclik normal degil eski esinin ruh sagligi cok kötü. Alismissin ona o yüzden onsuzluk basta garip gelebilir ama inan toparlandiktan sonra keske daha önce bosansaydim diyeceksin
Kesinlikle öyle. Cocugunuzu insallah sag salim kucaginiza aldiginizda her seyi unutacaksinizİnsallahEvet garip geliyo, bazı günler nefes alamadığımı hissediyorum bazı günlerim daha normal geciyo doğum yapınca mı toparlanırım bilmiyorum ki cocuk unutturur diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?