Bosanırkenki karmaşık hislerim

hapishane hayati resmen, kendine bu eziyeti yaptirma

Siz sadece kendinizi değil kızınızıda kurtarmışsınız ,eşiniz tedavi olmalı o derece sorunlu malesef

Eşin kıskanç değil psikolojik problemleri varmış. Devam etseydiniz sizi hayattan soğutup bıktırdıktan ve ezdikten sonra gidip aldatırdı üstüne bir de sizi suçlardı.
Malesef kadınlar olarak çok geç görüyoruz bazı şeyleri. Ne diyelim kurtulmuşsunuz. Buraya konu açan sizin kızınızda olabilirdi annem babamdan yıllarca çok çekti ezildi banada hep kötü davrandı diye. Evde baba olmayacak ama bundan sonra çocuğunuzu sağlıklı bir şekilde büyüteceksiniz buna sevinin en azından. İnanın huzur herşey. Evde sürekli sorunlu birisi olmasından hiç olmaması daha iyi emin olun.

Böyle davranan bir adam aldatsa ne olur aldatmasa ne olur?

İnsallah amin ben de artık aldatmıs olabilir diyorum cünkü hic pesime dusmedi ve direk farklı arayıslara girdi , sevmiyormuş demek ki zaten

Öyle bastırmış ki bi de üste çıktı, saçma sapan sebeplerle terk ettin kıymet bilmedin filan saydı gitti bana kendimi sorgulattı hayatını yasiyor şimdi
bu tipler böyledir kendileri asla suç kabul etmez ama butuun suç karşı taraftadır. allah yardımcınız olsun gerçekten zor buna benzer bir tanede bende var di aynı evde yaşamadan burnumdan getirmişti aynı evde yaşasak büyük ihtimal banada böyle davranacaktı. allah eşinize hidayet versin simdi hayatini yasiyor demissiniz falat ilerde sızı kaybettiği için çok pişman olur.

Gercekten olur mu cok merak ediyorum İyi ki evlenmemissiniz mantıklı bi davranış olmus ben bile bile gittim

Ömürlük çile mi Allah aşkına?
Arka arkaya tokat iyi olmuş.
Bugüne dek size attıklarına saysın.
Seviyorsa gerçekten hatasını anlar tedavi olcam gel barışalım der.
Dava sürecinde başlamış millete yazmaya.
Hadisin ordan..

Hatasını filan anlamayı bırakın öyle üste çıktı ki insana kendini sorgulatıyor ben de en son buraya yazayım dedim farklı bakış açıları görmek için

zararin neresinden dönsen kardir, simdiden böyleyse 5 yil sonra neler olacakti ? dayak yeseydin ? bu kadar kiskanclik normal degil eski esinin ruh sagligi cok kötü. Alismissin ona o yüzden onsuzluk basta garip gelebilir ama inan toparlandiktan sonra keske daha önce bosansaydim diyeceksin

İnsallah Evet garip geliyo, bazı günler nefes alamadığımı hissediyorum bazı günlerim daha normal geciyo doğum yapınca mı toparlanırım bilmiyorum ki cocuk unutturur diyolar

İnsallah Evet garip geliyo, bazı günler nefes alamadığımı hissediyorum bazı günlerim daha normal geciyo doğum yapınca mı toparlanırım bilmiyorum ki cocuk unutturur diyolar
Kesinlikle öyle. Cocugunuzu insallah sag salim kucaginiza aldiginizda her seyi unutacaksiniz
hem etrafimda da gözemledigim kadariyla yeni bosanmis kisilerin basta böyle hissetmesi gayet normal

Inşallah evliliğim düzelsin mantığıyla hamile kalmamışsınızdır genelde bizim kadınlarımızın mantığıdır ne yazık ki . Sizi çok iyi anlıyorum hamile olmanızda ekstra etkiliyor psikolojinizi . Yalnız kalmak istememeniz çok normal. Şu an benimde hamileligim çok yeni . Ona rağmen bir şey olsa hep esimle yapmak istiyorum hastaneye asla yalnız gitmek istemiyorum babası da yanında olsun istiyor insan. Eşiniz iyi biri olsaydı evliliğinizin en güzel anları olurdu bu hamilelik dönemleri. Ne yazık ki eşiniz çok kaba kötü bir insan. Eşe vurmak , evden çıkarmamak, eziyet etmek de ne demek! Siz neden bunca yıl bunu yapmasına müsaade ettiniz ? Sizin adınıza çok üzüldüm sakın eşinize geri dönmeyin . Döndüğünüz an o bunaldığınız , nefes alamadığınız evlilik hayatına geri döneceksiniz .Eğer eşiniz iyi bir olsaydı evliliğin ne kadar mükemmel bir şey olduğunu anlardınız . Eşiniz size zerre saygı duymuyor ama siz duyun ve eşinizle bir an önce yollarınızı ayırın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…