Bosanırkenki karmaşık hislerim

sizi o kadar iyi anlıyorum ki aldığınız karar doğru biliyorsunuz ama işte bir yerde de hep bi kırıklık o kırıklık bunları yaşamış olmanın üzüntüsü sadece bana göre ben de aynı süreçteyim size yapmış olduklarını geçin çocuğunu arkada bırakıp sahip çıkmayıp sizi eve getirmeyen biriyle aile kurulmaz emin olun doğru kararı vermişsiniz allah bir daha böylesiyle karşılaştırmasın sadaka verin bir hayvan doyurun dua edin allaha sığının bu günlerde gecer diyin baska yapacak bir sey gelmiyor elden...

Bağımlı gibiyim canım hatasız da olsam o özür dilemezse ben dayanamaz giderdim surat assa noluyor diye endiselenip gönlünü yapayım diye ugrasırdım en son bi atak yaptım terk ettim kendisi de beklemiyordu muhtemelen, belki gelmemesinde hayır vardır ben unutup hayatıma bakayım diye Allah izin vermiyordur cunku dediğiniz gibi yine aynı bunaltıcı yasama dönmüs olacağım

Aynen öyle elden bir şey gelmiyor bu sürecin gecmesini bekliyorum size de Allah iyilik ferahlık versin

Gerçekten 5 yıl iyi dayanmışsınız , dışarı çıkın lütfen , havalar güzel avmye gidin bebeğinize alışveriş yapın .
Şuan ailenizle mi kalıyorsunuz ? Doğuma ne kadar zaman var ?

Size mahkum hayatı yaşatan, ev değil hapishanede yaşadığınız ve dahası daha boşanmadan biriyle görüşecek kadar karaktersiz bir insandan kurtulduğunuza şükredin bence..

1.5 ay önce boşandım ben de . Nasıl olduğumu soracak olursan çok iyiyim çok şükür :)
Ona dair tüm duyguları, hisleri o mahkeme salonunda bıraktım ve o andan sonra o kadar hissizleştim ki.. onun İçin tek bir damla göz yaşı dökmedim mesela. :)
İyi ki boşanmışım diyorum.
Benim için ,evlilik bitmemesi için kılını kıpırdatmayan birine iyi ki daha fazla zamanımı harcamamışım..

Anlaşmalı boşanmışsınız anladığım kadarıyla, süreci kolaylaştıran bir etken bu da bence, iyi olmanıza sevindim gecmis olsun ben nafaka filan versin diye cekismeli dava actım cünkü bebekle ilgilenmek zorunda diye düsündüm butun sorumluluğu yüklenmek istemedim

Aynen .. anlaşmalı idi bizimki. Zaten aldığı mobilyaları vs yüklendi çekti gitti :) benim hiçbirinde hakkım yokmuş. Ben de onun hiçbir şeyine tenezzül etmedim.. bizim çocuk vs yoktu.. o yüzden bir an önce kurtulmak istedim.
Sen iyi yapmışsın.. tabiki onu sen tek başına yapmadın.. manevi olarak destek olacak zihniyette biri değil o ortada. Maddi olarak ta ne hakkın varsa çatır çatır kopar..

Önce kalk öldürülmeden ya da delirmeden bu adamdan kurtulduğun için bi şükür namazı kıl. Sonra da çık dışarı 5 yıldır özgürce içine cekemedigin temiz havayla doldur ciğerlerini. En son elini karnına koy ve de ki biliyorum kolay olamayacak sen de belki benimle birlikte sıkıntı çekeceksin ama ben hayatın boyunca gurur duyacağın bir annen olması için dimdik durup yilmadan mücadele edicem. Bebeğin sana o gücü verecektir. Allah yardımcın olsun

Ailemle yaşıyorum, her an doğum olabilir son haftalardayım
Bebek sana ilaç gibi gelecek emin ol , kendini salma, güçlü dur , bebeği umursamasın boşver yakandan düşmüş kurtulmuşsun , bu yaz sıkıntılı geçer belki ama önümüzdeki yaz mutluluğu zirvede yaşayacaksın bugunleri unutmuş olacaksın inşallah ☺

Allahım ya bari ayrılırken asil olsaymıs da gitseymis

Anlattıklarınızı okudukça,boşamalara doyulmayacak bir adammış zaten dedim.Hayatınızı kurtarın bu adam olamamış kişiden.Boşverin kimle ne yapıyorsa yapsın.Şimdi sürtsün,yürüsün dursun.Siz geleceğinizi kurtardınız bunun elinden,böyle düşünün ve üzmeyin kendinizi.

Allahım ya bari ayrılırken asil olsaymıs da gitseymis
Daha iyi oldu aslında . Belki içimin bu kadar buz gibi olmasında bunların etkisi var :)
Belki her şeyi bana bırakıp, ben erkeğim her yerde çalışabilir paramı kazanırım diye düşünseydi ben kahrolacaktım bir ömür :)
Boş insanlardan mantıklı şeyler beklenmez :)

Amin motive ve destek veren cevabın için tesekkur ediyorum

İnşallah amin umut veren sözler bunlar tesekkur ediyorum

Doğru, pişman etmemis ayrıldığınıza

Boşanmalara doyulmayacak bir adammış ifadesi guzelmis davranisları herkesin garibine gitti benim gözüm kapanmıs yıllardır demek ki

Hamilelik neden peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…