- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
-
İstemiyorum diyormus , bi de iyi ki gitti der gibi birileriyle görüsüyor geziyor ümit yok yani
elbette izin alınır haber verilir....Ailesi ve kendisi bana bu davranislari nasıl reva gördü? Nasıl normallestirdiler benim anormal olduğumu hissettirdiler? Buraya yazınca anladım herkese cok garip geldi onun karakteri. Ne zaman bas kaldırsam tabiki izin alacaksın, tabi ki alttan alacaksın erkekler böyledir sahipleniyor denildi
Herhangi bir şey yaşanmadı karakteri bu sekildeydi bilerek evlendim5 yıldır bu kadar kıskanmasının sebebı neydı
Demek ki hemen gözden cikarabilmesinin sebebi bu, boslugu dolduruyor. İnsallah tesekkur ederimboşanma davasından sonra hemen birini bulmamış daha önce de böyle seyler yapmış olabilir başkalarıyla görüşmüş olabilir. En güzel kararı vermişsiniz. Doğum zamanı çok zorlanirsiniz belki ama sonrası çok daha huzurlu geçecek inşaallah
boşanıp yoluna bakmak mı daha zor bir ömrü cahil bi herif için çöpe atmak mı daha zorAynı bu da öyle istiyo kendisi gezdirince cikmami yeterli görüyo da ben hic kabul etmedim mucadele ettim ama degismiyor artık yordu
güneş nerde perdeler kontrol ediliyormuş yaBu evlilik değil ki. Bildiğin cezaevi. O da yarı açık herhal, en azından güneşi gösteriyormuş.
Boşandığın gün fakir bir çocuk sevindir. Hani 5 yıl nasıl çektin be kardeşim. Ömür biter böyle.
kendi her boku yediğinden muhtemelen evdeki hatunu dış dünyadan muaf tutuyordu yediği haltları öğrenmesin diye5 yıldır bu kadar kıskanmasının sebebı neydı
Cocuk filan istediği yok aksine nafaka vs vermemek için elinden geleni yapıyogüneş nerde perdeler kontrol ediliyormuş ya
kızım git bir kurban kes doğumdan sonra dünya varmış diyeceksin inşaallah çocuğu görmek istemez de huzuru bulursun.
Aşırı hayranlık ve aşk hislerimle gözüm kapandı sonradan hareketleri batmaya basladıNiye evlendin bir de o hikayeyi anlat da bilelim.
işte neyine aşık oldunuz? Kiskancligina mi?Aşırı hayranlık ve aşk hislerimle gözüm kapandı sonradan hareketleri batmaya basladı
Merhaba içimi dökmek istedim boşanma aşamasındayım eşimle anlaşamıyorduk aşırı kıskançlığı ve öfke problemini daha fazla cekemedim, ona göre de benim hatalarım var galiba ki adım atmıyor saygı duyuyorum ama kendimi çok sorguluyorum adım atmayacak kadar, hemen silecek kadar bir hata göremiyorum, üstelik bir kız bebeğe hamileyim. Arkadaşımla dışarda bir kahve içmek istesem ağlatana kadar ısrar ettirirdi, nadir izin verirdi, markete gitmemden rahatsız olurdu hergün evden çıkıyorsun mutlaka derdi ( sanki markette napacaksam eve domates almak dışında) , babet ayakkabı giyemezdim ayağımın bir kısmı görünüyo diye, makyaj yapamazdım, kapalıyım ona rağmen bosbol şeyler giydirirdi, kendimi geliştirme maksatlı herhangi bir kursa filan katılamadım erkek hoca ya da erkek öğrenci olması ihtimalinden, arkadaşım eve bile çağırsa ikinciye o bize gelsin sen çıkma derdi, kargo geleceği zaman almamdan rahatsız olurdu, evde sürekli perdeler kontrol edilirdi bi açıklık varsa uyarı alırdım, sosyal medya yok ama kendisi kullanabilirdi, whatsappa bile fotoğraf koymak yok ( arkadaşlarımın eşleri görürmüş) , tvde atıyorum yakısıklı bi oyuncu çıktı çevir kafayı vs vs vs bunlar gibi öyle absürt seyler var ki şu an aklıma gelenleri yazdım. Bunlardan birine karşı çık hemen öfkelenir, asla biseye izin vermez, daha da uzatırsan yaptırım uygular cezalandırır, daha da ısrar edersen yandın üstüne yürür ve o el iner. Hayatımda 2 tane cok sıkıntılı sürecim oldu ikisinde de arkamda durdu ve halletti bu sebeple kıymet bilmedigimi düşünüyo. Geri kazanmaya calismiyor. Ben de dayanamadım ne yapayım ama bu psikoloji nasıl atlatılıyo, şimdi özgürüm mesela ama burnumu camdan çıkarasım yok. 5 yıllık evlilikte ilk defa şiddet hakaret ve kıskanclıklarına karsılık verdim, terk ettim dava açtım hiç beklemiyordu arka arkaya tokat gibi seyler yaptım. Duygularım karmakarışık ama onunla da olmuyor, nitekim kendisi de istemediğini söylemiş dava devam ediyor. Ben de geri adım atamam korkuyorum daha beter yapar ya da kovar. Bana kızanlar olacak belki ama ne yapayım bu psikolojiden kurtulmaya çalışıyorum psikoloğa gidemedim henuz bazı sebeplerden dolayı
Somut bir sey söyleyemem bilemiyorumişte neyine aşık oldunuz? Kiskancligina mi?
8Merhaba içimi dökmek istedim boşanma aşamasındayım eşimle anlaşamıyorduk aşırı kıskançlığı ve öfke problemini daha fazla cekemedim, ona göre de benim hatalarım var galiba ki adım atmıyor saygı duyuyorum ama kendimi çok sorguluyorum adım atmayacak kadar, hemen silecek kadar bir hata göremiyorum, üstelik bir kız bebeğe hamileyim. Arkadaşımla dışarda bir kahve içmek istesem ağlatana kadar ısrar ettirirdi, nadir izin verirdi, markete gitmemden rahatsız olurdu hergün evden çıkıyorsun mutlaka derdi ( sanki markette napacaksam eve domates almak dışında) , babet ayakkabı giyemezdim ayağımın bir kısmı görünüyo diye, makyaj yapamazdım, kapalıyım ona rağmen bosbol şeyler giydirirdi, kendimi geliştirme maksatlı herhangi bir kursa filan katılamadım erkek hoca ya da erkek öğrenci olması ihtimalinden, arkadaşım eve bile çağırsa ikinciye o bize gelsin sen çıkma derdi, kargo geleceği zaman almamdan rahatsız olurdu, evde sürekli perdeler kontrol edilirdi bi açıklık varsa uyarı alırdım, sosyal medya yok ama kendisi kullanabilirdi, whatsappa bile fotoğraf koymak yok ( arkadaşlarımın eşleri görürmüş) , tvde atıyorum yakısıklı bi oyuncu çıktı çevir kafayı vs vs vs bunlar gibi öyle absürt seyler var ki şu an aklıma gelenleri yazdım. Bunlardan birine karşı çık hemen öfkelenir, asla biseye izin vermez, daha da uzatırsan yaptırım uygular cezalandırır, daha da ısrar edersen yandın üstüne yürür ve o el iner. Hayatımda 2 tane cok sıkıntılı sürecim oldu ikisinde de arkamda durdu ve halletti bu sebeple kıymet bilmedigimi düşünüyo. Geri kazanmaya calismiyor. Ben de dayanamadım ne yapayım ama bu psikoloji nasıl atlatılıyo, şimdi özgürüm mesela ama burnumu camdan çıkarasım yok. 5 yıllık evlilikte ilk defa şiddet hakaret ve kıskanclıklarına karsılık verdim, terk ettim dava açtım hiç beklemiyordu arka arkaya tokat gibi seyler yaptım. Duygularım karmakarışık ama onunla da olmuyor, nitekim kendisi de istemediğini söylemiş dava devam ediyor. Ben de geri adım atamam korkuyorum daha beter yapar ya da kovar. Bana kızanlar olacak belki ama ne yapayım bu psikolojiden kurtulmaya çalışıyorum psikoloğa gidemedim henuz bazı sebeplerden dolayı
Merhaba hemen hemn yaptığımız şey birbirine benziyor 9 aylik evliyim kocami terk edip dava actim pesime dahi düşmedi geri adım atıp gittim konusmaya babaannesi beni kovdU eve almadı esim hiç sesini çıkarmadı babannesine git seni istemiyorum dedi . Karışık duygular içindeyim pismanliklarim var umutsuzlugüm var keskelerim var o gün çekip gelmeseydim birseyler duzelirmiydidiye düşünüyorum sonra esin sana değer verse seni geri cevirmezkovdutturmazdi diyorum 2 ay oldu baba evindeyim bir kez olsun aramadi şunu anladım ki bir kadina kocası sahip cikacak o sahip cikmazsa ailesi hiç cikmazMerhaba içimi dökmek istedim boşanma aşamasındayım eşimle anlaşamıyorduk aşırı kıskançlığı ve öfke problemini daha fazla cekemedim, ona göre de benim hatalarım var galiba ki adım atmıyor saygı duyuyorum ama kendimi çok sorguluyorum adım atmayacak kadar, hemen silecek kadar bir hata göremiyorum, üstelik bir kız bebeğe hamileyim. Arkadaşımla dışarda bir kahve içmek istesem ağlatana kadar ısrar ettirirdi, nadir izin verirdi, markete gitmemden rahatsız olurdu hergün evden çıkıyorsun mutlaka derdi ( sanki markette napacaksam eve domates almak dışında) , babet ayakkabı giyemezdim ayağımın bir kısmı görünüyo diye, makyaj yapamazdım, kapalıyım ona rağmen bosbol şeyler giydirirdi, kendimi geliştirme maksatlı herhangi bir kursa filan katılamadım erkek hoca ya da erkek öğrenci olması ihtimalinden, arkadaşım eve bile çağırsa ikinciye o bize gelsin sen çıkma derdi, kargo geleceği zaman almamdan rahatsız olurdu, evde sürekli perdeler kontrol edilirdi bi açıklık varsa uyarı alırdım, sosyal medya yok ama kendisi kullanabilirdi, whatsappa bile fotoğraf koymak yok ( arkadaşlarımın eşleri görürmüş) , tvde atıyorum yakısıklı bi oyuncu çıktı çevir kafayı vs vs vs bunlar gibi öyle absürt seyler var ki şu an aklıma gelenleri yazdım. Bunlardan birine karşı çık hemen öfkelenir, asla biseye izin vermez, daha da uzatırsan yaptırım uygular cezalandırır, daha da ısrar edersen yandın üstüne yürür ve o el iner. Hayatımda 2 tane cok sıkıntılı sürecim oldu ikisinde de arkamda durdu ve halletti bu sebeple kıymet bilmedigimi düşünüyo. Geri kazanmaya calismiyor. Ben de dayanamadım ne yapayım ama bu psikoloji nasıl atlatılıyo, şimdi özgürüm mesela ama burnumu camdan çıkarasım yok. 5 yıllık evlilikte ilk defa şiddet hakaret ve kıskanclıklarına karsılık verdim, terk ettim dava açtım hiç beklemiyordu arka arkaya tokat gibi seyler yaptım. Duygularım karmakarışık ama onunla da olmuyor, nitekim kendisi de istemediğini söylemiş dava devam ediyor. Ben de geri adım atamam korkuyorum daha beter yapar ya da kovar. Bana kızanlar olacak belki ama ne yapayım bu psikolojiden kurtulmaya çalışıyorum psikoloğa gidemedim henuz bazı sebeplerden dolayı
Aramayıp gelmemeyi erkeklik gösterisi olarak algılıyorlar bence. Sizin neden aranuz bozuldu8
Merhaba hemen hemn yaptığımız şey birbirine benziyor 9 aylik evliyim kocami terk edip dava actim pesime dahi düşmedi geri adım atıp gittim konusmaya babaannesi beni kovdU eve almadı esim hiç sesini çıkarmadı babannesine git seni istemiyorum dedi . Karışık duygular içindeyim pismanliklarim var umutsuzlugüm var keskelerim var o gün çekip gelmeseydim birseyler duzelirmiydidiye düşünüyorum sonra esin sana değer verse seni geri cevirmezkovdutturmazdi diyorum 2 ay oldu baba evindeyim bir kez olsun aramadi şunu anladım ki bir kadina kocası sahip cikacak o sahip cikmazsa ailesi hiç cikmaz
Eger konumu okursaniz daha iyi anlarsınız baya uzun benim kocam bana deger vermeyen aşırı aileci biriydi sonunda dedim giderim böyle evlilik sürmez dedim ben gidene dur demem sen bilirsin dedi yıkıldım çektim geldim bendeAramayıp gelmemeyi erkeklik gösterisi olarak algılıyorlar bence. Sizin neden aranuz bozuldu
8
Merhaba hemen hemn yaptığımız şey birbirine benziyor 9 aylik evliyim kocami terk edip dava actim pesime dahi düşmedi geri adım atıp gittim konusmaya babaannesi beni kovdU eve almadı esim hiç sesini çıkarmadı babannesine git seni istemiyorum dedi . Karışık duygular içindeyim pismanliklarim var umutsuzlugüm var keskelerim var o gün çekip gelmeseydim birseyler duzelirmiydidiye düşünüyorum sonra esin sana değer verse seni geri cevirmezkovdutturmazdi diyorum 2 ay oldu baba evindeyim bir kez olsun aramadi şunu anladım ki bir kadina kocası sahip cikacak o sahip cikmazsa ailesi hiç cikmaz
Geri gitme sakın tekrar canım yapacak bisey yok kıymet vermiyoEger konumu okursaniz daha iyi anlarsınız baya uzun benim kocam bana deger vermeyen aşırı aileci biriydi sonunda dedim giderim böyle evlilik sürmez dedim ben gidene dur demem sen bilirsin dedi yıkıldım çektim geldim bendeaklıma geldikçe deli oluyorm
Aynen öyle çok haklisiniz hiçbir kıymetim yokmuşGeri gitme sakın tekrar canım yapacak bisey yok kıymet vermiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?