Bosanırkenki karmaşık hislerim

İstemiyorum diyormus , bi de iyi ki gitti der gibi birileriyle görüsüyor geziyor ümit yok yani

boşanma davasından sonra hemen birini bulmamış daha önce de böyle seyler yapmış olabilir başkalarıyla görüşmüş olabilir. En güzel kararı vermişsiniz. Doğum zamanı çok zorlanirsiniz belki ama sonrası çok daha huzurlu geçecek inşaallah

elbette izin alınır haber verilir....
ama eşiniz yok olmaz diyemez öyle her şeye..
elbette markete pazara hastaneye gideceksziniz, elbette arkadaşlarınızla oturup kahve içeceksiniz...
öyle bi hayat yok yani...

Demek ki hemen gözden cikarabilmesinin sebebi bu, boslugu dolduruyor. İnsallah tesekkur ederim

güneş nerde perdeler kontrol ediliyormuş ya

kızım git bir kurban kes doğumdan sonra dünya varmış diyeceksin inşaallah çocuğu görmek istemez de huzuru bulursun.

Yıllarca bu adama iyi katlanmışsınız. Kurtarın kendinizi...

8
Merhaba hemen hemn yaptığımız şey birbirine benziyor 9 aylik evliyim kocami terk edip dava actim pesime dahi düşmedi geri adım atıp gittim konusmaya babaannesi beni kovdU eve almadı esim hiç sesini çıkarmadı babannesine git seni istemiyorum dedi . Karışık duygular içindeyim pismanliklarim var umutsuzlugüm var keskelerim var o gün çekip gelmeseydim birseyler duzelirmiydidiye düşünüyorum sonra esin sana değer verse seni geri cevirmezkovdutturmazdi diyorum 2 ay oldu baba evindeyim bir kez olsun aramadi şunu anladım ki bir kadina kocası sahip cikacak o sahip cikmazsa ailesi hiç cikmaz

Aramayıp gelmemeyi erkeklik gösterisi olarak algılıyorlar bence. Sizin neden aranuz bozuldu

Aramayıp gelmemeyi erkeklik gösterisi olarak algılıyorlar bence. Sizin neden aranuz bozuldu
Eger konumu okursaniz daha iyi anlarsınız baya uzun benim kocam bana deger vermeyen aşırı aileci biriydi sonunda dedim giderim böyle evlilik sürmez dedim ben gidene dur demem sen bilirsin dedi yıkıldım çektim geldim bende aklıma geldikçe deli oluyorm

Kocanı terk edip dava açtıysan kusura bakma ama peşime düşmedi demen bana garip geldi. Terk ettmeyi dava açmayı çok iyi düşünmek gerek bunlar dönüşü çok çok zor olan hareketler. İstiyorsunuz yapim edim o da yalvarıp dursun. Olmuyor öyle canım.

Geri gitme sakın tekrar canım yapacak bisey yok kıymet vermiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…