- 11 Mayıs 2019
- 126
- 52
- 48
- 28
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
-
Bence basarmissinMerhaba içimi dökmek istedim boşanma aşamasındayım eşimle anlaşamıyorduk aşırı kıskançlığı ve öfke problemini daha fazla cekemedim, ona göre de benim hatalarım var galiba ki adım atmıyor saygı duyuyorum ama kendimi çok sorguluyorum adım atmayacak kadar, hemen silecek kadar bir hata göremiyorum, üstelik bir kız bebeğe hamileyim. Arkadaşımla dışarda bir kahve içmek istesem ağlatana kadar ısrar ettirirdi, nadir izin verirdi, markete gitmemden rahatsız olurdu hergün evden çıkıyorsun mutlaka derdi ( sanki markette napacaksam eve domates almak dışında) , babet ayakkabı giyemezdim ayağımın bir kısmı görünüyo diye, makyaj yapamazdım, kapalıyım ona rağmen bosbol şeyler giydirirdi, kendimi geliştirme maksatlı herhangi bir kursa filan katılamadım erkek hoca ya da erkek öğrenci olması ihtimalinden, arkadaşım eve bile çağırsa ikinciye o bize gelsin sen çıkma derdi, kargo geleceği zaman almamdan rahatsız olurdu, evde sürekli perdeler kontrol edilirdi bi açıklık varsa uyarı alırdım, sosyal medya yok ama kendisi kullanabilirdi, whatsappa bile fotoğraf koymak yok ( arkadaşlarımın eşleri görürmüş) , tvde atıyorum yakısıklı bi oyuncu çıktı çevir kafayı vs vs vs bunlar gibi öyle absürt seyler var ki şu an aklıma gelenleri yazdım. Bunlardan birine karşı çık hemen öfkelenir, asla biseye izin vermez, daha da uzatırsan yaptırım uygular cezalandırır, daha da ısrar edersen yandın üstüne yürür ve o el iner. Hayatımda 2 tane cok sıkıntılı sürecim oldu ikisinde de arkamda durdu ve halletti bu sebeple kıymet bilmedigimi düşünüyo. Geri kazanmaya calismiyor. Ben de dayanamadım ne yapayım ama bu psikoloji nasıl atlatılıyo, şimdi özgürüm mesela ama burnumu camdan çıkarasım yok. 5 yıllık evlilikte ilk defa şiddet hakaret ve kıskanclıklarına karsılık verdim, terk ettim dava açtım hiç beklemiyordu arka arkaya tokat gibi seyler yaptım. Duygularım karmakarışık ama onunla da olmuyor, nitekim kendisi de istemediğini söylemiş dava devam ediyor. Ben de geri adım atamam korkuyorum daha beter yapar ya da kovar. Bana kızanlar olacak belki ama ne yapayım bu psikolojiden kurtulmaya çalışıyorum psikoloğa gidemedim henuz bazı sebeplerden dolayı
burda birgün yorumları okurken kabaca şöyle bi yazıya denk geldim "kadınlar ilişki bittiğinde perişan olur zamanla atlatır erkek ise ilk zamanlar anlamaz sonra perisan olur gibi bişeydi. baya şaşırmıştım ama gercektende bende öyle oldu ilk zamanlar ben çok üzülüyordum ama karşıdan bi hamle yoktu sonra ben unuttum o perişan olmuş pesimde koşar duruma geldi ama ne fayda bende sevgi kalmamıştı zaten.Gercekten olur mu cok merak ediyorumİyi ki evlenmemissiniz mantıklı bi davranış olmus ben bile bile gittim
Yaa ne kadar benziyolarmısCanın bende aynı sebepten boşanıyorum 5 gün sonra mahkemem var.. Benim eşimde böyle bir psikopat ben açığım orada bir sorun yok... Makyaj yaptırmaz markete bile gitmeyeceksin der yolda kafanı kaldırmayacaksın. Sosyal medyaya canı isteyince kapattıyırır isteyince açtırır. İşe gittiğinde 24 saat mesajşaşırız 2dk geç yazsam küfür hakaret eder. Ben 5 aydır ailemin yanındayım barışmıştık en son telefonda konuşurken müsait değilim dedim die bi ton küfür etti ayrıldık yine.. Şimdi boşanıyoruz köpek gibi pişman yalvarıyor numaramı falan değiştirdim arayamasın diye 2 gün önce.. Bu modeller değişmez =) oda bana benim gibi seveni bulamazsın falan diyor.. Gerçekten sevgi böyle birşey mi?
Bende senin gibiyim ama şimdi çok rahatım eskisi gibi üzülmüyorum yaklaştığı için biraz durgunluk var okdr
Malesef oldu...Hamilelik neden peki
Ben de kendimi hatalı görüyorum evliliğin ilk yılları bile değil sevgiliyken de kendini saklamadı ben duygusal davranmamalı ve evlenmemeliydim, ailem perisan ben perisan kaybolan yıllar ve bir cocuk.. malesefBen bu durumlarda erkeklerden çok kadınları suçluyorum.
Çünkü adam 5 yıldır ne mal olduğunu saklamamış neysem o demiş .
Buna katlanan sizsiniz ilk 1 yıl 2 yıl katlanılır belki düzelir vs.diye ama 5 yıl böyle bir adama katlanmak ve birde üstüne çocuk yapmak hata bana göre.
Çocuk sizin aranızda ömür boyu bitmeyecek bir bag olacak çünkü.
Sizi aramaz tabi ki adam ben buyum cekersen böyle diyor geri dönecekseniz her şeyi kabulleneceksiniz yani.
Ama her aşırı kıskanç erkek giib eşiniz de sapıkmış ki hemen tam tersi kızlarla görüşmeye başlamış.
Aynı bu da öyle istiyo kendisi gezdirince cikmami yeterli görüyo da ben hic kabul etmedim mucadele ettim ama degismiyor artık yordu2019 yılındayız camdan bakamıyosunuz
evli barklı aklı başında kadınsınız bu hakareti kendinize niye ettirdiniz ki
sorun ne güvensizlik mi güvenmiyosa evlenmeyeydi
boşanmak çözüm bence yoksa bi ömür 4 duvara mahkum yaşarsınız
ki var öyle tanıdığım biri çocuk da doğurdu gencecik yaşında tüm gün 4 duvar akşam kocası gelir gezdirirse ne ala yoksa gün ışığı yok
çok güzel bi karar vermişsin arkasında dur o manyağı kim çeker ki
Evet bana öyle diyolar kucağında cocukla ne yapacaksın filan muhtemelen karşı taraf da zorlanacagimin farkındaNeden bole bı adamdan cocuk yaptınız?suan gercekten cok uzuldum ben olsam heralde cocuk ıcın katlanırdım cunku ayrı bı hayat kurmakda cok zor gıbı of cok uzuldum ınsallah hakkınızda en hayırlısı olur
YAnı adam olsada barıssanız keske yaEvet bana öyle diyolar kucağında cocukla ne yapacaksın filan muhtemelen karşı taraf da zorlanacagimin farkında
İstemiyorum diyormus , bi de iyi ki gitti der gibi birileriyle görüsüyor geziyor ümit yok yaniYAnı adam olsada barıssanız keske ya
kıskanclık genelde asırı sevgıden olur
Bir de bu insan eğitimli, toplumda sayılan, düsünceleri dikkate alınan bir insan iyi bi mesleğe sahip. İnsanlar ne yasadigimi anlamıyo kaybetmişim gibi bakıyolar bana. Ben de ispatlamaya calismaktan yoruldum , bi hobi edineceğim vs dediğiniz gibi toparlanmaya calisacagim artık beni anlayanlar ileHayır hanımefendi yanlış biliyorsunuz. Kıskançlık aşırı sevgiden olmaz. Kıskançlık kıskanan kişinin karakteri ile ilgilidir. Seven kıskanır gibi saçmasapan kavramlarla normalleştirmeyin bu durumu.
Konu sahibi yazdıklarınızı okuyunca gözlerime inanamadım. Hakikaten böyle adamlar varmış demek. Bunlara 5 yıl nasıl katlandınız? Bu adam açık bir şekilde hasta ruhlu bir sapık. Bu kıskançlık konularında ben kıskanan kişilerin herkesi kendileri gibi sandıkları için böyle davrandıklarını düşünüyorum. Pis zihniyetliler!
Şimdi kalkın silkelenin, kendinize gelin. Kurtuldum diye hayır falan dağıtın. Ya sizi bırakmak istemeseydi, hayatı zehir etseydi? Yaz geldi, hava güzel, tatile gidin, gezin dolaşın, kendi kararlarınızı uygulamanın tadını çıkartın, onunla ve ne yaptığıyla da zerre ilgilenmeyin. Mutlu ve özgür bir hayat diliyorum size!
Ailesi ve kendisi bana bu davranislari nasıl reva gördü? Nasıl normallestirdiler benim anormal olduğumu hissettirdiler? Buraya yazınca anladım herkese cok garip geldi onun karakteri. Ne zaman bas kaldırsam tabiki izin alacaksın, tabi ki alttan alacaksın erkekler böyledir sahipleniyor denildikesinlikle kıskançlığı patolojik boyutta...
Tamam insan kıskanır da bu baya köle etmek, zulm etmek...
bence hiç kendinizi kötü hissetmeyin...
Bu şekilde zaten yaşanmazdı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?