takip edenler bilir ki korkunç olaylar yaşadığım bir evliliğim vardı yine korkunç olaylar ve iftiralarla da olsa boşanma davam açıldı evden ayrıldım ve hayırlısıyla bu adamdan kurtulacağım.
destekleriniz için hepinize teşekkür ederim.
umarım haklarımı alıp temiz bir sayfa açabilirim.
tabiki hayır kendisi beni onu bıçakla yaralamakla itham ediyor nasıl yaptı bilmiyorum darp raporu alıp şikayetçi olmuş bana evden uzaklaştırma kararı çıkartmış beni evlilik birliğine uygun olmayan bir hayat yaşamakla itham edip 100000 tl tazminat davası açmışsizi abinizle babanızla aldatmakla suçlayan ruh hastası doktor kocanız eskilere bakınca hatırladım
sevindim adınıza hakkınızda hayırlısı olsun
anlaşmaya anaşıyor mu peki?
Aman Allah'ımtabiki hayır kendisi beni onu bıçakla yaralamakla itham ediyor nasıl yaptı bilmiyorum darp raporu alıp şikayetçi olmuş bana evden uzaklaştırma kararı çıkartmış beni evlilik birliğine uygun olmayan bir hayat yaşamakla itham edip 100000 tl tazminat davası açmış
inşallah herkes hakettiğini bulur ne diyimAman Allah'ım
Allah yardımcınız olsun
Bu durumda sizde bir avukat tutup, bu iddia ettiği şeylerin asılsız olduğunu kanıtlamak ve sanırım karşı dava açmak durumundasınız.tabiki hayır kendisi beni onu bıçakla yaralamakla itham ediyor nasıl yaptı bilmiyorum darp raporu alıp şikayetçi olmuş bana evden uzaklaştırma kararı çıkartmış beni evlilik birliğine uygun olmayan bir hayat yaşamakla itham edip 100000 tl tazminat davası açmış
avukata vekalet verdim bakalım takip edecek kendisi ben eşimle yüzyüze gelmek istemiyorum hiçbir şekilde.ne kadar çirkin iftiralar bunlar umarım bir an önce kurtulursunuz üste çıkmak için çok uğraşıyor mutlaka takip edin davanızı haklıyken haksız duruma düşmeyin
avukata vekalet verdim bir yol haritası çiziyoruz birlikte umarım hayırlısı olur kış geldi ne montum ne botum hiçbirşeyim olmadan sokakta kaldım allah yanına bırakmaz diye umuyorumBu durumda sizde bir avukat tutup, bu iddia ettiği şeylerin asılsız olduğunu kanıtlamak ve sanırım karşı dava açmak durumundasınız.
Gerçi avukatlar daha doğrusunu bilir. Ama, boşanmanız bu şekilde hiç kolay görünmüyor. Adam sizi suçlamış baksanıza.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
sizin durumunuz nasıl hayırlısı olsun hiçbir kadın mutlu yuvasını durduk yere bozmaz çekmişsinizdir siz de Allah daha iyi günler göstersin inşallahbu aşama cidden çok zor Allah yardımcımız olsun ben de boşanma aşamasındayım...
Eşim ne yazık ki birşeyler onun istemediği gibi olunca çok kötüleşiyor bu durumda da ondan ayrıldığım için öç almaya çalışıyor sanırımAdamın bu derece kini ne ki sana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?