boşanıyormuşuz...

bazı arkadaşlara diyorum, önce bir konunun tamamını okuyun sonra yorum yapın
adam karısını senelerdir başka başka kadınlarla aldatıyormuş, en son yine sevgilisi varmış yurtdışında, boşandıktan sonra yanına gitmeyi planlıyormuş

inanamıyorum meğer adam müsveddesi ne haltlar karıştırmış hayatı ona zindan et çöp tenekesi burnundan fitil fitil getir donana kadar al ay sinirden çıldırcam

hayırlısı.. ne dıyeyım kı baska?

teşekkur ederım fikirleriniz için, o kadar aydınlatıcı yol gosterıcı ya da destekleyıcı oluyor kı yorumlar, gucunu tahmın bıle demezsınız belkıı :) ama cok canım yandı benım, oyle kolay cekıp gıtmesıne ızın vermeyecegım. sonunda kendım mahvolacagımı da bılsem...

Rabbim hakkınızda hayırlı olanı eylesin .

Amin

aklı basında mıyım bılmıyorum su an, hatta 28 yıllık hayatımda ılk defa bu kadar ne yapacagını bılmez haldeyım. Allaha şükür etrafımda dagılmamı engelleyen, bı durumda hemen mudahale edıp benı toparlayan arkadaslarım var :)

çocuk oyuncağına dönmüş bu işler zaten...

Büyük ihtimalle biri var seni de başından atmak istiyor çok üzüldüm ya nefret ediyorum şu erkeklerden ...

varmış begom

belki haklısın ama bu durumu kaldırabılecek bır mıdeye sahıp degılım...
ayrıca yorumunuzun feminist damarlarımı yeterınce kabarttıgı da belırtmek ısterım...
Kesinlikle hayatında başka birisi var..

Bunu tahmin etmiyor olamazsın herhalde..

Boşan ama tazminatsız, çocuğun varsa nafakasız boşanma.

Gerisini o düşünsün ama sen sakın onu düşünme..

tahmın etmeyı gectım ben, kanıtım var elımde; cocugum yok ama nafakamı da tazmınatımı da alacagım, madem bu benım hakkım...

keske sevgı ask olmasaydı aramızda da, bana azıcık saygısı olsaydı

kocan sana seni seviyorum diyor iki saat sonra kavga ediyorsun.bende olsam seni boşardım hemde tek celsede

afedersınız ama ben anlayamadım ne demek ıstedıgınızı, tam olarak nerede onun benı sevdıgını soyledıkten sonra BENIM kavga cıkardıgımı okudunuz? cok merak ettım dogrusu.

konuyu okuyarak mı yorum yaptınız yoksa burda da bır yorumum bulunsun dıyerek mı yorum yaptıgınızı da anlayamadım.

ayrıca sızınle evlı degılım kı benı bosayasınız...

inanamıyorum meğer adam müsveddesi ne haltlar karıştırmış hayatı ona zindan et çöp tenekesi burnundan fitil fitil getir donana kadar al ay sinirden çıldırcam

sen bu konunun reelde bu kadar dısındayken bu kadar cıldırıyorsun ya canım, bı de benı hayal et gözünün önüne getırmeye calıs
cıldırıyorum sınırden, ellerımle bogmak ıstıyorum o kocam olacak yaratığı, camdan balkonda asagı atmak ıstıyorum, arayıp tum aılesıne rezıl etmek ıstıyorum, kadının dukkanını basına yıkmak ıstıyorum, herseyı kafalarına gecırmek ıstıyorum vs.. ama SAKİN OLMAK ZORUNDAYIM, buna mecburum şimdilik, yüzüne gülmeye mecburum. canım acıya acıya ona aşkım, canım demeye mecburum...

bırak allahından bulsun ben çok aldatan erkek gördüm gittikleri kadınlar mahfediyor hayatlarını o seni mumla arayacak emin ol hep borca batıyolar o kadınlarla mutluda olamıyolar hayatlarının geri kalanı pişmanlık oluyor tavsiyem nafakanı al bi güzel ye o senin helal hakkın daha çok var hakkın bu zamana kadar yedirmiştir ona zaten bundan sonrasını kurtar dinle beni al nafakanı oh kendine bak bundan sonra onunda tez vakitti kötü hallerini duycaksın nerde görülmüş yuva yıkanın yuvası olcağını ...

bazen sadece yorum yapmış olmak için yorum yapıyorlar, pek sasırmıyorum artık, bosveeerrr....

yok bu saatten sonra hakkımı almak konusunda netim. aslında gözüm hala görmüyor, umrumda degıl ama bu kadar kısı bunu soyluyorsa elbet vardır bı bıldıklerı, su an o kadar ayrıntılı dusunebılecek kadar sakin değilim ne yazık ki...
umarım o aradıgı heyecanı yasar, gerısı Allaha kalmıs zaten.. benı asar....

sen hakkını almazsan seni aldattığı kişiyle yiyip içicek ona harcıyacak sakın buna müsade etme zaten artık adalet sistemi çok gelişti eşit paylaştırıyolar hayatını yaşarsın inan o kaybetti hayatının hatasını yaptı o kadar pişman olucakki inan ona acıyorum şimdiden yaşıyacaklarını tahmin edebiliyorum ama bırak gitsin sen gül ya gerisi hikaye :)

rabbim o gunlerı gostersın bana, baska bırsey ıstemem kı daha...

Konu sahibi arkadaş tüm yorumları okumadım tavsiyem öncellikle sakin ol sabırlı ol ve muhattap olma salıver gitsin değmez peşinde koşmaya mahkemede hakkın olanı alırsın ama sakın onu kıymete bindirme bu adam ne istediğini bilmeyen piskolojik sorunları olan biri gibi geldi bana Allah yardımcın olsun:26:

Son düzenleme:
Ayy deli oldum ya. Kimseye güvenmeyeceksin diye boşuna dememişler. Adama bak sen gizli gizli sizi aldattığı yettmiyormuş gibi sıkıldım diye de bir bahane ortaya atıyor. İnsanda biraz vicdan olur ya. Sizin yapmanız gereken tıpkı diğer arkadasların dediği gibi onu maddi yönden çökertmen.Elinden geleni yapcanım. Bakalım o gizli gizli konuştuğu kadınlar o zaman da yanında olacak mı?? Sürünerek sana geri, dönüp yalvaracağına eminimm. Hiiiiiiiiiiiiç ama hiç üzülme böyle biri için ya, kurtuldun valla. Çocuğun olsa bir de bu adama baba dese ileride ne kadar kötü, allahtan durumlar bu kadar ilerlemeden hayırlı olan senin için gerçekleşmiş. Sen üzülme çünkü karaktersizin teki o, sen gurur duy ailesine annesine katlandın ve ona her zman sadık kaldın. Donuna kadar al haberlerini bekliyorum.

Kaç gündür boşanma başlıklı konular okuyorum, çoğunda sebep aldatma
Keşke gül gibi eşlerini aldatan bu adamları bir meydanda toplayıp teşhir etme imkanı olsa, boyunlarına yaftayı seve seve takarım
Birde alınlarına karısını aldattı mührü vurulsa, mühür ömür boyu silinmese

hayatincoptenekesi,
umarım kağıtta "eş" sayılan ama eş olmakla uzaktan yakından alakası olmayan kişinin neyi var neyi yok alabilirsiniz, o kadına da manevi tazminat davası açın, inşaallah hayırlı güzel bir gelecek sizin olsun ve eş denen kişilerce aldatılıp yuvalarını dağıtmak zorunda kalan tüm kadınlar mutlu olsun...

haklarını sonuna kadar aramalısın. çok daha kötü şeyler hakediyor eşin aslında. allah ıslah etsin bu devirde GERÇEKTEN ADAM bulmak çok zor. inş boşandıktan sonra herşey senin için güzel olur tertemiz bi sayfa açarsın hayatına

Benim bir arkadaşımın başından geçenleri yaşadım tekrar konunuzu okurken. O arkadaşımla 5 yıllık flörtten sonra evlenmişti o şahıs, arkadaşımın da bir rahatsızlığı vardır baya ağır bir rahatsızlık ama nasıl bebek gibi bakardı anlatamam. Kayınvalidesiyle de beraber yaşıyordu o arkadaşım, tabi bu kadar değer veren bir eşi olunca kaynanasının yaptıkları gözüne gelmedi hiç. Velhasıl kelam bu 5 yıllık evliliklerinin içinde ekmeği zor buldukları dönem bile oldu ama sonra bu herif parayı buldu ve her şey ondan sonra tepetaklak oldu.

Arkadaşım çocuk sahibi olmak için tedavi görürken ve her şey seyirinde giderken hatta şöyle de söyleyeyim evlenmeden önce çocuk olmama ihtimalini de eşine söylemişken, sonradan görme beyimiz ben baba olmak istiyorum ama bu senle mümkün değil beni anla diyip resmen arkadaşımın zaafını kullandı ve anlaşmalı şekilde boşandılar. Arkadaşım ne nafaka ne tazminat hiç bir şey talep etmedi, dımdızlak kaldı. İşin acı tarafı şimdi geliyor ki oda; meğer bu herif 9 aydır arkadaşımı aldatıyormuş, arkadaşım da bunu tesadafüden msnde eski eşiyle konuşuyorum diye konuşurken birden kadın dökülmüş böyle böyle diye. He kadın da evliymiş, kadın demiş ben evliyim bizim ş...z de olsun bende evliyim demiş. Alın burdan yakın. Kadın ayrı bir o.., adam ayrı bir....

Söylemek istediğim şu aslında; çok zor günler yaşıyorsunuz şüphesiz ama bir bakıma da Allah bu dünyada da bir nebze intikamınızı alabilmeniz için size kocaman bir şans sunmuş ve ne olur bunu sonuna kadar kullanın. Bu tipler öyle şerefsizler ki, tazminat ödemeden yalan dolanla boşanmayı başarı sayıyorlar. Ne olur güçlü olun ve çok güçlü çıkın karşısına, yaşattığı her kötü günün burnundan fitil fitil getirin. Hepsinin tek tek intikamını alın o pislikten. Allah yardımcınız olsun..

tek umudum rabbim zaten...
cok agır bırseymıs bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…