- 24 Şubat 2013
- 6.865
- 9.901
- 448
- Konu Sahibi hayatincoptenekesi
-
Burda bir kişinin hayatını okurken yine sizin gibi eşi sürekli yabancı kadınlarla ama bu arkadaşlada evlenmiş.
Neyse uzatmayayım eşini yakalayınca adamın deği şu EVLENDİĞİN KADIN NAMUSLU EVDE ÇOCUĞUNUNANASI TEMİZ OLACAK AMA HAYAT BİR KİŞİYLEDE GEÇMEZ.
Canım sen o namuslu temiz aptal kısmına giriyorsun (çok afedersin) suçun bu yani.
Neyseki herşeyi buldunda elinde delilin var
Ah bide mahkemede bütün bunlar karşısına gelince yüzünü gerçekten görmek isterdim
Rabbime emanet ol Rabbim gönlünü ferahlatsın gözünü açsın
mahkemedeki suratını tum ayrıntılarıyla anlatırım sıze :) ah o gonlum bı ferahlasa zaten...
Pardon yanlış alıntı olmuş.
sorun degıl :)
çok üzüldüm size yaşattıklarını hiç haketmemıssınız ben sızı asla anlayamam ama ben olsam ne boşanırım ne de barısırım boşansamda çok yuklu bır mıktar tazmınat alırım zaten gururmu ıkı paralık etmiş iliklerıne kadar ssoker alırım avukatlarınızla konusun kanıtlarınızı mahkemede sunarsınız ALLAH ın adaletı geç işler ama belki de sizin elinizdden işleyecek
cnm ne demek istemiyorum bak sana söylüyorum sonra çok pişman olursun. o senden bu kadar kolay vazgeçsin. silsin seni. belki de başka biri vardır. Sende hiçbişey isteme. Erkeklerin canını bir şekilde acıtırsın oda parasını alarak :)))))))) seni temin ederim herşeyin yarısını al pişman olmayacaksın. (denenmiştir.) Ayrıca sakın protokol imzalama. sürünsün.
Birde bu ayrılıktan önce çok kötü kavgamı ettiniz. Çünkü bunalmış olabilir. o yüzden herşeyden bıkmış sıkılmış olabilir. ayrılmayı çözüm olarak görebilir. bunuda düşün. eğer çok aşıksan iletişim kurmaya çalışabilirsin. benim eşimde büyük bir kavgamızda bak böyle yaparsan çeker giderim dedi. ben sustum geçti gitti. kızgınlıkla söyledi. bende tmm ayrılalım deseydim bitmişti şimdi. Ne bileyim şık bir yerde 2 kişilik yemek ayarlayıp konuşalım dersin. gelmek istemezse protokol ile ilgili konuşcam de:)))))))))))))sonra iki tatlı söz bir sıcak bakış masum bir duruş biraz alttan alış tamamdır. Eğer hala ayrılmak isterse o zaman %99 başka biri var. Denemesi bedava. bir evlilik kurtulacaksa denenmeye değer bence. aşkta gurur olmaz.
Allah yardımcın olsun mutluluklar
aldattıgını kanıtladım zaten arkadaşım
canım mrb
avukatına sordun mu şu evliyken eşin bile olamayn o bozntunun konuştuğu kadını? ceza alabiliyomuymuş??
sadece manevı tazmınat davası acabılıyormusum...
güzel kardeşim konunu başından bari takip ediyorum ama daha fazla dayanamadım.. bu nasıl bir vicdandır anlamıyorum ben.. bu mübarek günde beddua etmek istemiyorum ama allah ıslah etsin diyorum.. allahım sana çok güzel hayırlı kapılar açsın inşallah..
Sevgili Çöp Tenekesi,
Konuyu okuyorum, meseleye çok üzüldüm fakat bir karar verebilmen çok güzel, tebrik ederim. İyi bir avukatının olması senin için büyük şans yalnız hatırlatmak isterim, çekişmeli boşanma süreçleri çoğunlukla sıkıntılı ve her iki taraf için de çok yorucudur. Bu sebeple -eşinin de şimdiden arkandan konuşmaya başladığı düşünülürse- işler çirkinleşmeden ve en önemlisi, sen daha fazla kırılmadan bu işi bitirmek bana daha mantıklı geliyor. Çekişmeli boşanma yolunu seçersen aileler daha fazla müdahale edecekler, daha fazla üzülebilirsiniz, sen henüz ailene bile ifade edemediğini söylüyorsun, onlar için de çok sıkıntılı olabileceğini düşündürdü bana sözlerin.
Benim önerim, eğer dinlersen, anlaşmalı boşanmadır, elinde delillerin de olduğundan zaten protokol aracılığıyla almak istediğin ne varsa vereceğini düşünüyorum. Neticede vermeye yanaşmazsa, protokolü imzalamaz, çekişmeliye gideceğini söylersin.
Eşinin seni aldattığı kişiye ise dava açabilirsin, bu dava manevi tazminat davası olacaktır. Zina suç olmadığından ancak bu yola başvurabilirsin. Bunun için dava açtığın kişinin eşinin evli olduğunu bilmesi ya da bilebilecek durumda olması gerekir ki senin durumunda bu koşul gerçekleşmiş zaten.
Umarım bir an önce bu günleri atlatır, sağlığına ve huzuruna kavuşursun. Dua et. Sevdiğin şeyleri yap. Kötü duyguları, kötü hatıraları aklından uzaklaştırmaya gayret et. Önündeki yeni ve güzel yola odaklan.
Muhabbetle,
Rabbim hakkınızda hayırlı olanı eylesin .
Aman Allahım ilk yazdığım mesajda ne kadar haklıymışım meğer.
Keşke haklı olmasaydım da bunları yaşamasaydın.
Adam tamamen tazminattan kaçmak için anlaşmalı boşanıp elini kolunu sallaya sallaya
bu işi bitirme peşinde demiştim.
Ama bu kadarını ben de tahmin etmemiştim.
Canım sen aklı başında bir kadınsın.
Sen ne yapacağını zaten çok iyi biliyorsun.
Allah yar ve yardımcın olsun.
arkadaşım vardır altında bir sebep hiç birşey sebepsiz değildir bu kadar saf olma lutfen. kesinlikle hem allaha havale et hemde bu işin ardını bırakma seni oylece yıldırıp cekip kurtulamasın bu işten. neyi varsa cıksın ortaya birşey olmasa bile bir insanı alıpta iki sene sonra vazgeçmek nedir ya. lanet olsun bu adamlara
Büyük ihtimalle biri var seni de başından atmak istiyor çok üzüldüm ya nefret ediyorum şu erkeklerden ...
Bu yerde yapman gereken iki sey var. Ya mücadele ederek evliliğini kurtarıcaksın ya da gururum var benim diyerek bosanıcaksın. Bosanmak bu kadar kolay olmamalı bana göre erkeklerin o dönemleri illa ki olur cünkü bekarlıkta özledikleri seyler olur peki bu durumda ne yapmam gerekir? dersen sana tavsiyem evliliğini bekarlık dönemine cevir mesela bekarken bulustuğunuz yerlere götür, tatil yapın beraber,sanki bekarsınız evli değilsiniz gibi maceralar yasat belki heyecan geri geldiği zaman o da yaptığından pismanlık duyar.
Kesinlikle hayatında başka birisi var..
Bunu tahmin etmiyor olamazsın herhalde..
Boşan ama tazminatsız, çocuğun varsa nafakasız boşanma.
Gerisini o düşünsün ama sen sakın onu düşünme..
Herşeyden önce böylesine sıkıntılı bir süreçte Allah yardımcın olsun,dayanma gücü versin.Yaşadığın hiç kolay birşey değil gerçektende.Yıllarca sevip arkadaşlık yapıp evlendiğin,güvendiğin insandan böyle bir darbe gelmesi insanı yıkıma uğratır ve müthiş bir hayal kırıklığı yaşatır diye düşünüyorum.Burada pek çok şey okuyoruz.Şunu anladım ki insanın hiç aklına gelmeyen başına gelebiliyor.Kimse bu benim başıma gelmez demesin.Hayatta olmayacak şey yok artık özellikle günümüzde.Ben de eşimle 15 senelik evliyim.Eşimle fikren,ruhen,bedenen hiçbir şekilde uyuşamıyoruz.Mutsuz bir evliliğin içindeyim yıllardır.İki kızım var.Çocuklar olunca bir şekilde evliliği yürütmeye çalışıyorsun işte.Ben eşimle görücü usulüyle evlendim.Aramızda aşk,sevgi pek olmadı.O yüzden de severek arkadaşlık yapıp aşkla evlenen çiftlere hep imrenmişimdir.Sanıyorumki sevince herşey çok farklı ve katlanmak daha kolay.Ama sizin olayınızda da olduğu gibi böyle sevip evlenipte bu tür şeyleri yaşayan insanların hikayelerini okuyuncada sevgiye ,aşka hiç inancım kalmadı.Şahsen kimseye inanmıyor ve güvenmiyorum artık.Sizinde güvenmeniz zor tabiki ama yine de birgün hayatınıza bir yön vereceksiniz,bir beyaz sayfa açacaksınız mutlaka.Unutmayın her gecenin bir de sabahı vardır.En azından çocuğunuz yok buna da şükredin.Hayat; hiç bir şeye ve hiç kimseye üzülmeye değmeyecek kadar kısa,harcamayacak ve harcatmayacak kadar değerli aslında.
kocan sana seni seviyorum diyor iki saat sonra kavga ediyorsun.bende olsam seni boşardım hemde tek celsede
inanamıyorum meğer adam müsveddesi ne haltlar karıştırmışhayatı ona zindan et çöp tenekesi burnundan fitil fitil getir donana kadar al ay sinirden çıldırcam
hayırlısı.. ne dıyeyım kı baska?
teşekkur ederım fikirleriniz için, o kadar aydınlatıcı yol gosterıcı ya da destekleyıcı oluyor kı yorumlar, gucunu tahmın bıle demezsınız belkıı :) ama cok canım yandı benım, oyle kolay cekıp gıtmesıne ızın vermeyecegım. sonunda kendım mahvolacagımı da bılsem...
Amin
aklı basında mıyım bılmıyorum su an, hatta 28 yıllık hayatımda ılk defa bu kadar ne yapacagını bılmez haldeyım. Allaha şükür etrafımda dagılmamı engelleyen, bı durumda hemen mudahale edıp benı toparlayan arkadaslarım var :)
çocuk oyuncağına dönmüş bu işler zaten...
varmış begom
belki haklısın ama bu durumu kaldırabılecek bır mıdeye sahıp degılım...
ayrıca yorumunuzun feminist damarlarımı yeterınce kabarttıgı da belırtmek ısterım...
tahmın etmeyı gectım ben, kanıtım var elımde; cocugum yok ama nafakamı da tazmınatımı da alacagım, madem bu benım hakkım...
keske sevgı ask olmasaydı aramızda da, bana azıcık saygısı olsaydı
bazı arkadaşlara diyorum, önce bir konunun tamamını okuyun sonra yorum yapın
adam karısını senelerdir başka başka kadınlarla aldatıyormuş, en son yine sevgilisi varmış yurtdışında, boşandıktan sonra yanına gitmeyi planlıyormuş
bırak allahından bulsun ben çok aldatan erkek gördüm gittikleri kadınlar mahfediyor hayatlarını o seni mumla arayacak emin ol hep borca batıyolar o kadınlarla mutluda olamıyolar hayatlarının geri kalanı pişmanlık oluyor tavsiyem nafakanı al bi güzel ye o senin helal hakkın daha çok var hakkın bu zamana kadar yedirmiştir ona zaten bundan sonrasını kurtar dinle beni al nafakanı oh kendine bak bundan sonra onunda tez vakitti kötü hallerini duycaksın nerde görülmüş yuva yıkanın yuvası olcağını ...
yok bu saatten sonra hakkımı almak konusunda netim. aslında gözüm hala görmüyor, umrumda degıl ama bu kadar kısı bunu soyluyorsa elbet vardır bı bıldıklerı, su an o kadar ayrıntılı dusunebılecek kadar sakin değilim ne yazık ki...
umarım o aradıgı heyecanı yasar, gerısı Allaha kalmıs zaten.. benı asar....
sen hakkını almazsan seni aldattığı kişiyle yiyip içicek ona harcıyacak sakın buna müsade etme zaten artık adalet sistemi çok gelişti eşit paylaştırıyolar hayatını yaşarsın inan o kaybetti hayatının hatasını yaptı o kadar pişman olucakki inan ona acıyorum şimdiden yaşıyacaklarını tahmin edebiliyorum ama bırak gitsin sen gül ya gerisi hikaye :)
rabbim o gunlerı gostersın bana, baska bırsey ıstemem kı daha...
emin ol görceksin ve bu çok uzun sürmeyecek:)begom demişti dersin:)
olursa direk pm atarım :)
Konu sahibi arkadaş tüm yorumları okumadım tavsiyem öncellikle sakin ol sabırlı ol ve muhattap olma salıver gitsin değmez peşinde koşmaya mahkemede hakkın olanı alırsın ama sakın onu kıymete bindirme bu adam ne istediğini bilmeyen piskolojik sorunları olan biri gibi geldi bana Allah yardımcın olsun:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?