- Konu Sahibi hayatincoptenekesi
-
Ayy deli oldum ya. Kimseye güvenmeyeceksin diye boşuna dememişler. Adama bak sen gizli gizli sizi aldattığı yettmiyormuş gibi sıkıldım diye de bir bahane ortaya atıyor. İnsanda biraz vicdan olur ya. Sizin yapmanız gereken tıpkı diğer arkadasların dediği gibi onu maddi yönden çökertmen.Elinden geleni yapcanım. Bakalım o gizli gizli konuştuğu kadınlar o zaman da yanında olacak mı?? Sürünerek sana geri, dönüp yalvaracağına eminimm. Hiiiiiiiiiiiiç ama hiç üzülme böyle biri için ya, kurtuldun valla. Çocuğun olsa bir de bu adama baba dese ileride ne kadar kötü, allahtan durumlar bu kadar ilerlemeden hayırlı olan senin için gerçekleşmiş. Sen üzülme çünkü karaktersizin teki o, sen gurur duy ailesine annesine katlandın ve ona her zman sadık kaldın. Donuna kadar al haberlerini bekliyorum.
Kaç gündür boşanma başlıklı konular okuyorum, çoğunda sebep aldatma
Keşke gül gibi eşlerini aldatan bu adamları bir meydanda toplayıp teşhir etme imkanı olsa, boyunlarına yaftayı seve seve takarım
Birde alınlarına karısını aldattı mührü vurulsa, mühür ömür boyu silinmese
hayatincoptenekesi,
umarım kağıtta "eş" sayılan ama eş olmakla uzaktan yakından alakası olmayan kişinin neyi var neyi yok alabilirsiniz, o kadına da manevi tazminat davası açın, inşaallah hayırlı güzel bir gelecek sizin olsun ve eş denen kişilerce aldatılıp yuvalarını dağıtmak zorunda kalan tüm kadınlar mutlu olsun...
insan cocugu yok diye şükreder mi? ben şükrediyorum valla. hatta torun torun dıye sızlanan annem bıle sükrediyor su an...
sonucları ne olusa olsun burdan bıldırecegım zaten..
haklarını sonuna kadar aramalısın. çok daha kötü şeyler hakediyor eşin aslında. allah ıslah etsin bu devirde GERÇEKTEN ADAM bulmak çok zor. inş boşandıktan sonra herşey senin için güzel olur tertemiz bi sayfa açarsın hayatına
Benim bir arkadaşımın başından geçenleri yaşadım tekrar konunuzu okurken. O arkadaşımla 5 yıllık flörtten sonra evlenmişti o şahıs, arkadaşımın da bir rahatsızlığı vardır baya ağır bir rahatsızlık ama nasıl bebek gibi bakardı anlatamam. Kayınvalidesiyle de beraber yaşıyordu o arkadaşım, tabi bu kadar değer veren bir eşi olunca kaynanasının yaptıkları gözüne gelmedi hiç. Velhasıl kelam bu 5 yıllık evliliklerinin içinde ekmeği zor buldukları dönem bile oldu ama sonra bu herif parayı buldu ve her şey ondan sonra tepetaklak oldu.
Arkadaşım çocuk sahibi olmak için tedavi görürken ve her şey seyirinde giderken hatta şöyle de söyleyeyim evlenmeden önce çocuk olmama ihtimalini de eşine söylemişken, sonradan görme beyimiz ben baba olmak istiyorum ama bu senle mümkün değil beni anla diyip resmen arkadaşımın zaafını kullandı ve anlaşmalı şekilde boşandılar. Arkadaşım ne nafaka ne tazminat hiç bir şey talep etmedi, dımdızlak kaldı. İşin acı tarafı şimdi geliyor ki oda; meğer bu herif 9 aydır arkadaşımı aldatıyormuş, arkadaşım da bunu tesadafüden msnde eski eşiyle konuşuyorum diye konuşurken birden kadın dökülmüş böyle böyle diye. He kadın da evliymiş, kadın demiş ben evliyim bizim ş...z de olsun bende evliyim demiş. Alın burdan yakın. Kadın ayrı bir o.., adam ayrı bir....
Söylemek istediğim şu aslında; çok zor günler yaşıyorsunuz şüphesiz ama bir bakıma da Allah bu dünyada da bir nebze intikamınızı alabilmeniz için size kocaman bir şans sunmuş ve ne olur bunu sonuna kadar kullanın. Bu tipler öyle şerefsizler ki, tazminat ödemeden yalan dolanla boşanmayı başarı sayıyorlar. Ne olur güçlü olun ve çok güçlü çıkın karşısına, yaşattığı her kötü günün burnundan fitil fitil getirin. Hepsinin tek tek intikamını alın o pislikten. Allah yardımcınız olsun..
daha önce yazmadım fakat konunu takip ediyorum.
çok zor yaşadığın Allah sabır güç versin sana bu dik duruşunu kaybetme.
umarım en kısa zamanda atlatır hayatını düzene koyarsın.
ailenle durumu paylaştın mı?
o seni hiç arıyormu ne diyor arıorsa
nezaman dönücen eşinin bulunduğu şehre
Film gibi bir solukta okudum..üzzüldüm ama sen taşların kayaların arasından güneşe merhaba diyen bir kardelen gibi dik duruyorsun. Tebrikler..
çok tesekkur ederım.
ama ben gercekten dık durmak zorundayım, bı anlık bosluga dusersem bır daha toparlayamayacagımı bılıyorum, cunku kendımı bılıyorum. o yuzden dusunmeye fırsat bırakmıyorum kendıme, sureklı elımde zor ugrastıracak bır ıs var, toplantı olsun, ofıs ıcı ıs olsun. nerde en ugrastıracak ısler var hepsı bende su an. anca boyle dusunmemı engellıyorum cunku
O halde bastırıyorsun..sağlığını etkilemesin şu dava işlerinden sonra hemen bir danışmana git istersen.be olursa oldun önce sağlık
Allah hakında hayırlısını versin canım ,
gelecek güzel günler için bugunlerde sabredeceksin :) sonra herşey çok daha güzel olacak
merhaba ilk yazdığın günden beri takip ediyorum konuyu ve dua ediyorum sana umarım hersey dilediğin gibi olsun
kolaylıkla çözülsün olaylar sen nasıl istiyorsan öyle olsun.
Olacak ta zaten gün gelecek tecrübe olacak bunlar sana, yakın zamanda yeni biriyle tanışıp çok mutlu olacaksın hayat o kadar güzelki her gün güzelliklerle dolu gelecek işinde başarılı olacaksın,arkadaşlarınla mutlu olacaksın,daha da güzelleşeceksin belki daha çok para kazanıp daha güzel mekanlarda harcayacaksın senin için bunları diliyorum sende olacağına inan olumlu düşün ve gelişmeleri yaz buraya takip ediyoruz oku ve güçlen
SEVGİLER
arkadaşım sen adama bombayı ne zaman patlatacaksın?ne zaman öğrenecek elindeki kanıtları falan..
hani şimdi sessiz sakin kurtulacağını zannediyor ya ne zaman dişini gösterip şoka sokacaksın?o an adamın yüzünü çok merak ediyorum..
bundan sonra güzel olan ne varsa seni bulur inşallah..
Üzücü bir durum,keşke bunları yaşamasaydın ama hayat bir imtihan işte;
Eşin ya sana boşanma blöfü atıyor,ya boşanmayı çocuk oyuncağı sanıyor ya da ne istediğini bilmeyen çocuk ruhlu,aklına ilk gleni yapan biri.
Boşanmayı isteyen bir adam, boşanma davası açtığını gizlemesinin mantığı ne.Sana zaten mahkeme celbi aylar öncesinden gelir.Hem zaten boşammak istiyorsa bunu gizlemenin ona bir faydası yok ki.Senle uzlaşma yolunu seçer.Eğer çekişmeli süreç olmasını istemiyorsa.
Gerçi hukukçulara danışmışsındır ama,mal paylaşımı evlendikten sonra edinilen mallar için geçerlidir.Evlendikten sonra birşey almadıysanız,onun malına ortak olamazsın.Tabi o da senin malına.Ama belirli bir süreyi kapsayan nafaka bağlanabilir.Tazminata gelince,sosyal medya profilindeki yazılanları çok dikkate almaz hakim.Daha geçerli kanıt ister.Hakimine göre değişyor zaten bazı şeyler.
Hani bir de,sürünsün,çeksin,uzat uzatabildiğin kadar dense de,sonuçta sen de çekeceksin o süreci.Sen de yorulacak,sinirlerini harap edeceksin.
O yüzden önce birbirinizle iletişim kurmalısınız.Sonra protokolde,kendi şartlarını belirlersin.Eğer derdi gerçekten boşanmaksa tabii!!
Geçmiş olsun canım.
şimdiki planıma göre ben bombayı mahkeme gunu tam ortaya bırakacagım... cok zevklı olacak gıbı gelıyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?