boşanıyormuşuz...

insan cocugu yok diye şükreder mi? ben şükrediyorum valla. hatta torun torun dıye sızlanan annem bıle sükrediyor su an...
sonucları ne olusa olsun burdan bıldırecegım zaten..

yaftalasak ne olcak sankı, bugunku halımıze bakarsak "aldattı ama o erkektır" dıye bı de madalya takanlar olur.
bızım mılletımızde de "erkektir yapar" dusuncesı degısmedıkce daha coooooooooooooook konu okuruz gıbı gelıyor bana, bu kadar kolay olmamalı bırseyler, ama ne yazık ki kolay...
ben hep aynı seyı savunurum, erkek cocuklarını pohpohlayarak buyuturse kadınlar, sonucta onlar da böyle herkesi parmagında oynatabılecegını sanıyor ne yazık ki

insan cocugu yok diye şükreder mi? ben şükrediyorum valla. hatta torun torun dıye sızlanan annem bıle sükrediyor su an...
sonucları ne olusa olsun burdan bıldırecegım zaten..

daha önce yazmadım fakat konunu takip ediyorum.
çok zor yaşadığın Allah sabır güç versin sana bu dik duruşunu kaybetme.
umarım en kısa zamanda atlatır hayatını düzene koyarsın.
ailenle durumu paylaştın mı?

ben bu devırde ADAM kaldıgından şüpheliyim zaten...

amın, gercekten zor. ama yeterınce toparladım kendımı artık sanırım.. o korksun benden artık

umarım bır an once bır duzene oturturum herseyı...
anneme kardeslerıme ve amcama anlattım, babama hala anlatamadım
en delı dolu olan erkek kardesım ve amcam bıle sakın kalmayı becerebıldı su an...
herkes burnundan getır o serefsızın dıyor ...

Film gibi bir solukta okudum..üzzüldüm ama sen taşların kayaların arasından güneşe merhaba diyen bir kardelen gibi dik duruyorsun. Tebrikler..

Film gibi bir solukta okudum..üzzüldüm ama sen taşların kayaların arasından güneşe merhaba diyen bir kardelen gibi dik duruyorsun. Tebrikler..

çok tesekkur ederım.
ama ben gercekten dık durmak zorundayım, bı anlık bosluga dusersem bır daha toparlayamayacagımı bılıyorum, cunku kendımı bılıyorum. o yuzden dusunmeye fırsat bırakmıyorum kendıme, sureklı elımde zor ugrastıracak bır ıs var, toplantı olsun, ofıs ıcı ıs olsun. nerde en ugrastıracak ısler var hepsı bende su an. anca boyle dusunmemı engellıyorum cunku

O halde bastırıyorsun..sağlığını etkilemesin şu dava işlerinden sonra hemen bir danışmana git istersen.be olursa oldun önce sağlık

Allah hakında hayırlısını versin canım ,
gelecek güzel günler için bugunlerde sabredeceksin :) sonra herşey çok daha güzel olacak

merhaba ilk yazdığın günden beri takip ediyorum konuyu ve dua ediyorum sana umarım hersey dilediğin gibi olsun
kolaylıkla çözülsün olaylar sen nasıl istiyorsan öyle olsun.
Olacak ta zaten gün gelecek tecrübe olacak bunlar sana, yakın zamanda yeni biriyle tanışıp çok mutlu olacaksın hayat o kadar güzelki her gün güzelliklerle dolu gelecek işinde başarılı olacaksın,arkadaşlarınla mutlu olacaksın,daha da güzelleşeceksin belki daha çok para kazanıp daha güzel mekanlarda harcayacaksın senin için bunları diliyorum sende olacağına inan olumlu düşün ve gelişmeleri yaz buraya takip ediyoruz oku ve güçlen
SEVGİLER

sağol güzel dileklerin ve motıvasyonun için. belkı hepsı olacak, belkı de tam tersi olacak bılemem sonucta hayat bu...
ama bı daha bı erkegı hayatıma sokar mıyım ınan bılmıyorum, asla dıyerek buyuk konusmak da ıstemıyorum. çunku ben hep asla evlenmem ben dıye buyuk konusup durdum, şimdiki halıme bak bi de.. ama cok zor bır daha bırıne guvenmem, normalde de zor guvenen bırıyımdır zaten. kolay kolay kımseye guvenmem, bırıne guvenmeye baslayabılmem ıcın cok uzun zaman ve cok yasanmıslık gerekır bana.. o yuzden artık bı baskasına guvenebılecegımı de sanmıyorum... :44::44::44:

arkadaşım sen adama bombayı ne zaman patlatacaksın?ne zaman öğrenecek elindeki kanıtları falan..

hani şimdi sessiz sakin kurtulacağını zannediyor ya ne zaman dişini gösterip şoka sokacaksın?o an adamın yüzünü çok merak ediyorum..

bundan sonra güzel olan ne varsa seni bulur inşallah..

Üzücü bir durum,keşke bunları yaşamasaydın ama hayat bir imtihan işte;
Eşin ya sana boşanma blöfü atıyor,ya boşanmayı çocuk oyuncağı sanıyor ya da ne istediğini bilmeyen çocuk ruhlu,aklına ilk gleni yapan biri.

Boşanmayı isteyen bir adam, boşanma davası açtığını gizlemesinin mantığı ne.Sana zaten mahkeme celbi aylar öncesinden gelir.Hem zaten boşammak istiyorsa bunu gizlemenin ona bir faydası yok ki.Senle uzlaşma yolunu seçer.Eğer çekişmeli süreç olmasını istemiyorsa.

Gerçi hukukçulara danışmışsındır ama,mal paylaşımı evlendikten sonra edinilen mallar için geçerlidir.Evlendikten sonra birşey almadıysanız,onun malına ortak olamazsın.Tabi o da senin malına.Ama belirli bir süreyi kapsayan nafaka bağlanabilir.Tazminata gelince,sosyal medya profilindeki yazılanları çok dikkate almaz hakim.Daha geçerli kanıt ister.Hakimine göre değişyor zaten bazı şeyler.

Hani bir de,sürünsün,çeksin,uzat uzatabildiğin kadar dense de,sonuçta sen de çekeceksin o süreci.Sen de yorulacak,sinirlerini harap edeceksin.

O yüzden önce birbirinizle iletişim kurmalısınız.Sonra protokolde,kendi şartlarını belirlersin.Eğer derdi gerçekten boşanmaksa tabii!!

Geçmiş olsun canım.

şimdiki planıma göre ben bombayı mahkeme gunu tam ortaya bırakacagım... cok zevklı olacak gıbı gelıyor bana

kk extrelerı, maıller, face yazısmaları.. elım dolu yanı :)
benım malda derdım yok zaten.tek derdım bu kadar kolay olmadıgını ogretmek ...

şimdiki planıma göre ben bombayı mahkeme gunu tam ortaya bırakacagım... cok zevklı olacak gıbı gelıyor bana

günü belli mi?siz ne zaman açıyorsunuz?çok beklemezsin inşallah.yüzünün alacağı şekli merak ederken ben sen nasıl sabırsızlanıyorsundur kimbilir.adam ne planlar yaparken gördüğüne göreceğine pişman olacak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…