- Konu Sahibi hayatincoptenekesi
-
günü belli mi?siz ne zaman açıyorsunuz?çok beklemezsin inşallah.yüzünün alacağı şekli merak ederken ben sen nasıl sabırsızlanıyorsundur kimbilir.adam ne planlar yaparken gördüğüne göreceğine pişman olacak:)
Ne yani? Size dava açtı.. aynı zaman sizinle canım, aşkım diyerek konuşmaya devam mı ediyor?
sıkılmışmış... cocuk oyuncagıydı ya zaten bu.. bırakıcam da, aileme ne dicem ben şimdi?
evet
ben tesadufen e devlet sıfremle gırıs yaptıgımda gordum davayı. o hala bırsey yokmus gıbı davranıyor ama bendekı soguklugun farkında sadece nedenını bılmıyor.
İstersen bir Ali Ağaoğlu kadar zengin ol ama bu adamı dımdızlak bırakmadan boşanmaÇok dişli bir avukatın da varmış duacınım çöp tenekesi gelişmeleri bize de bildir lütfen
canım sen hiç ailene filan ne diyeceğini düşünme umarım arada çocuk yoktur bak 7 yıllık hakkın var üstünde söke söke al o hakkı sadece haytının devamında ne yapıcam diye düşün nafakasını filanda al bir kadını seni istemiyorum diye ortada bırakmak gerçekten zalimlik nmssuzluktur bence çok ağır oldu ama çok sinirlendim
bastan sona kadar okudum konuyu canim allah sabir versin.bazi arkadaslar yazmislar donuna kadar al diye.agziniza saglik.tabiki hakkini birakma onlarda.seninki ava gidiyo ama mahkeme gunu nasil avlanacaginin hic farkinda deil haspam.bakalim senden bosanamadan nasil evlenip gidecek ekim ayinda yurtdisina.hevesini kursaginda birak.insanlari sahipsiz sanmanin ne demek oldugunu ogrensinler o annesi olacak o kadinda ogluda.hic uzulme canim rabbim herzaman mazlumun yanindadir.sen dua etki gercek yuzunu bu kadar erken gosterdi yoksa vay haline.yazacak daha cok sey varda yazilmio iste offf....
canım takip ediyorum seni önceki konularını da okudum .. baştan beri hep bir problem gördüğüm..
gerçekten imtihanın çok büyük. ama şunu unutma ki Allah kaldıramayacağın yükü vermez insanlara.. sana bakıyorum gerçekten de çok güçlüsün maşallah. direncini sabrını artırsın Rabbim. adalet var bu dünyada yapanlar ettiklerini bulurlar. sen sabret inşallah mahkemede de herşey istediğin gibi olur. senin lehine döner herşey. bu gecenin ardından güneş doğar merak etme.. inşirah suresi 5. ayette "Fe inne maal usri yusra" geçiyor yani "Elbette her zorlukla birlikte bir kolaylık vardır".. Allah ailenin ve senin yardımcısı olsun
bak sen ş....ze(k.bakma arkadaşım) onca ay zaman geçirdiğin insana böyle muamele yapılır mı? madem ayrılacaksın bari medenice gel konuş , anlat derdini.. ayy suratına tükürmek istedim
kk extrelerı, maıller, face yazısmaları.. elım dolu yanı :)
benım malda derdım yok zaten.tek derdım bu kadar kolay olmadıgını ogretmek ...
güçlü olmaktan yoruldum ama, dun gece evdekılerle kavga ettım, neden kuzenımle amcamla konusmusum, sorunları da bu. s.gıt dedı kardesım bana, bende haddını bıl dedım. o evde mısafırmısım... zatem her yerde mısafırım bı evım olamadı 28 yıldır...
o kadar yorgunum kı artık, soyle sakın bı yer olsa bı hafta aralıksız uyuyabılırım
canim kusura bakma ama guclu olmak zorundasin.yoksa senin 2 senedir cektigin hersey yanina kar kalcak.kaynananla birturlu kimin evi olduguna karar veremediginiz o eve elin kizi gelir guzelce sahip cikar.eminim kaynananda koyune geri doner.onlarin eziyeti sanaymis.guclu ol ki savasabilesin
güçlü olmaktan yoruldum ama, dun gece evdekılerle kavga ettım, neden kuzenımle amcamla konusmusum, sorunları da bu. s.gıt dedı kardesım bana, bende haddını bıl dedım. o evde mısafırmısım... zatem her yerde mısafırım bı evım olamadı 28 yıldır...
o kadar yorgunum kı artık, soyle sakın bı yer olsa bı hafta aralıksız uyuyabılırım
Nasil böyle sakin durabiliyorsunuz sasiyorum vallah...Haaa yanlis anlasilmasin en dogrusunu yapiyorsunuz...Mahkemedeki suratini ben bile merak ediyom...böyle insanlardan nefret ediyosrum madem bu haltlari yiyecen neden bi insanin hayatini maaf ediyorsun,ugrastiriyorsun...evlenme özgürce istedigini yap...ooooofffff sinirlerim bozuldu vallah...Allahim size bol kuvvet,dayanma gücü ve o Herifi süründürecek imkanlar versin insallah...Güclü ve Mantikli olun yaptigini yanina birakmayin ki size bunlari yasattigina in pisman olsun...Allah yardimciniz olsun...
canım kardeşin öyle demiş terbiyesizlik yapmış yada diğerleri.. boşver zaten biz dünyada misafiriz.. bu günlerin geçeceğini ve rahata kavuşacağın günü düşün.. bu karanlık bitecek elbet.. kaldıramayacağın yükü vermemiştir Rabbim emin ol buna demekki sende bu dayanma gücü var..
seni yalnız bırakıp yanında olmayanlar hatta köstek olanlar da bilsinler ki "başına gelenler senin imtihanın ama senin başına gelenlere nasıl tepki verdikleri de onların imtihanıdır" ve "Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz" diye sözler var bunlar seni rahatlatsın..
....
şöyle dua edebilirsin
"Benim başıma gelen sadece benim imtihanım değildir.
Bana selam veren, hatrımı soran, duama amin diyen ya da köşe bucak kaçan, ferah zamanlardayken arayıp dar vakitlerde sırra kadem basan herkesin imtihanıdır.!
Kazanan kazanır, kaybeden kaybeder. Allah'ım beni kaybedenlerden değil, kazananlardan eyle. "Nasılsın.?' diye sormanın kefaretini hakkıyla ödeyen dostlarımdan ben razı oldum.
Sen de onlardan razı ol.! Amin.!"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?