- Konu Sahibi hayatincoptenekesi
-
Hepimiz allahin kuluyuz.hepimizin bir sebebi var dunyada esininde yasam sebebi buymus demek sana hayati ogretmek allah yardimcin olsun icten diyorum uzuldum.seni sewen seni kollayan adam seni uzmez canm benm millet 40 yillik kocasini karisini bosuyor yeri geliyor kimsenin garantisi yok.birak baskasi varmi yokmu deme merak etme su saygisizi birak kendi dussun kendisi aglasin .yazik seytana uymus.gururlu ol elinden geleni yapmissin sen ztn her evde kavga var yastik savasi demissin biz barismiyoruz gunlerce surunduruyoruz evde birbirimizi ona kalsa isler ooooo.sana diyebilecegim tek bisey isin olsun ailen ve esin zamanla sana yaptiklarini anlicaklar birde saglam dostlarin olsun omuzlarinda aglayabilecegin buda gecer buda biter insanoglu nelere alismiyor sukret ..sukretki allah iyisini versin.degicek adam sana bunlari yapmazdi .bosarsa bosasin be dunya onami donuyor sadece sen insan degilmisin elin dilin yokmu calisamicakmison bal gibide gecinirsin kalbine gelince o uzun sure ifla olmaz ama zamanla seninde icin yumusar kalbin birine gider.ama bosamak lafi geciyorsa o is oyke basit degildr cnm.altinda vardir keskin sebebleri...uzulme sabirli ol dua et cikis kapisi iste allahtan
Konunuzu yeni gördüm ve yazmadan geçemedim. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Benden yaşca büyüksünüz ablam sayılırsınız
şaşırarak bir o kadarda üzülerek okudum geçmiş konularınızada biraz göz attım. Zor bir imtihanla sınanıyorsunuz ne desem boş biliyorum başa gelmeden anlayamam ama az çok empati yapıyorum iyi bile dayanmıssınız. Son yazılarınızdan bir tanesinde ''zaten her yerde mısafırım bı evım olamadı 28 yıldır...'' demişsiniz gözlerim doldu okurken( inşallah bu günleride atlatıcaksınız Allah yardımcınız olsun dualarım sizinle..
Canım,daha önceden de dediğim gibi sosla medyadaki yazışmaları kanıt kabul etmez hakim.Burda biraz hakimin kanaati de önemli.Hesabım face,patladıldı,onları ben yazmadım gibi laflarda söyleyebilir.Kredi kartı ekstresinde,kalınmış bir otelin ödemesi varsa işin kolaylaşır.Ama hediye,yemek vs. varsa sana aldığını,seninle yediğini bile söyleyebilir.
Tazminat davasında mal beyanınız dikkate alınır ve onun beyan ettiği gelir üzerinden nafaka v.sişlemi yapılır.Üzerinde malı varsa mal kaçırma da yapabilir.Senin gelirin ondan yüksekse veya eşleşiyorsa hakim cüz-i bir nafaka da bağlayabilir.Sanırım evde değilsin.Taraflardan biri evi terkettiğinde kusurlu kabul edilir.Sana mahkeme yoluyla ihtaren eve dön çağrısı yapabilir.Veirlen süre içerisinde evine dönmezsen kusurlu bulunabilirsin.
Hani demiştin ya,dava açtığında avukatı beni aradı toplantıdayım dedim konuşmadım.Bence avukatıyla görüşmelisin.Karşı tarafın ne istediğini,şartlarını,suçlamalarını öğrenmeden sağlıklı bir süreç geçiremez kendin de yıpranırsın.
Ben sana yardmcı olmak adına hukuki süreçte dikkate alman gerekenleri vakit ayırıp anlaşılır bir dille yazdım.Hakimin kanaati çok önemli tabi.Ama hukuk diye kanunlar diye birşey var.İyi kalpli bir hakim gelipte al kızım herşey senden yana olsun istese de diyemez.Ben sana mantık yürütüyorum.Onun da sıkıntı çekmesini istiyorsan kendi lehine çevirmek istiyorsan elinde bulundurman gerekenleri söylüyorum.Senin okadar yazdığıma verdiğin cevap !!!! Tamam sen al,face,msn twitter mesajlarını,kredi kart ekstrelerini,avukatıylada görüşme,mahkeme günü bombanı patlat.Tabii ikinizde gerçekten boşanmayı ciddiye alıp,boşanmak istiyorsanız.
Şimdiden kolaylıklar dilerim.
Ben bilmediğin bir davada yorum yapmadığına alınmadım.Ben de boşanmadım.Bilemem.Sen ilk yazdığında durumuna çok üzüldüm.Ben de sana aman süründür onu,çok afedersin donuna kadar al,mahkeme günününe kadar gizle mahkeme günü onu şaşırt şöyle böyle demek yerine,senin işine yarayacak,somut,gerçekçi şeyler yazdım.Topiğinin tamamını herkese verdiğin cevapları da okudum.Tam anlamıyla bahsettiğin bir süreç yok.Onu süründürücem diyorsun.Mesela kredi kartıyla alınan uçak biletinden şimdi bahsediyorsun.Sen yardımcı olalım diye açtın konuyu.Ben de yardımcı olabilecek bilgiler vermeye çalıştım.Ne kadar ilgilenirsin kendin bilirsin.Yoksa aman bana niye öyle cevap yazmadın derdinde değilim.
Allah yardımcın olsun.
O tanıdığın 8 yıl kendine de eziyet çektirmiş.Sen kendi hayatından 8 yılı mahkeme yollarında heba edebilir misin.
Zaten çekişmeli davalarda bir davadan diğer davaya bayağı bir tarih koyuyorlar.Ama kredi kartındaki şeyler bayağı somut deliller.Hakkında hayırlısı olsun.İnşallah en az yarayla kurtulursun.
merhaba, ailem bile köstek oluyor bana demissiniz
ben oraya takildim simdi
ailenize anlattinizmi?
ayrica bosanacaginiz adamin hala haberi yok
cogu seyi bildiginizi bilmiyor
protokolu neden istediniz imzalamak icin?
anlasmali bosanmayi kabul etmeyeceginizi önceden bilmeyecekmi?
dilekcenizi okuyacaktir herhalde
demek istedigim kendini hakim önünde yalandan aklamak icin zaman firsati yakalayamamasi
elindeki delillerle yüklü bi tazminat alıp bu işi bitir, süründürmek kavramını ben anlamıyorum, erkeklerin parasını almak süründürmek demek zaten yoksa mahkemeyle niye sürünsün avukatına vekalet verir dava görülür eninde sonunda boşanılır yerinde olsam hemen boşanır yoluma bakarım
belkı haklısın su an bılemem, ama ınsanın neyı kıymetlıyse ona el uzatınca canı acır. bunu bılıyorum mesla ...
2,5 yıl boyunca calısmadıgım halde bana belkı bı ıhtıyacı olur diye dusunup 5 lıra vermeyen adam baska bır kadına 900 liralık ucak bıletı alıyorsa ınan ınsanın cok zoruna gıdıyor.
Aileleri, exi herkesi bir yana atın, öncelik sizin. bunu yakınımda yaşayan ve hiç bir şey yapmadan anlaşmalı boşanan bir ablanın kardeşi olarak boşandıktan 3 ay sonra havai fişekler patlatarak bir enişte gördüm ben. Bu yüzden duymayın kimseyi, gittiğiniz yol doğru, eninde sonunda dönecek, mahkeme günü ne zaman? belli mi? o gün yaklaştığında size de gelecektir o protokol ki protokolü imzalıyor olmanız bile mahkeme de dönmenize engel değil.
Konunuzu takip ediyorum ve mahkeme zamanınızı bekliyorum sırf o adamın gireceği hali görmek istediğimden. Allah hakkınızda hayırlısını versin, aldatılmak hiç bir kadının hakkı değildir, ablamın kocası da sıkıldım ben engelleme beni diyerek boşanmıştı malesef, ablam inanamadı 15 sene dile kolay, ortada sorun yok bir şey yok... döner sandı tamam dedi, adam dönmedi :) Ablam verdikleri ile ve üzerine adama çektiği 30.000 tl krediyi ödemek zorunda kalarak ayrıldı. Şimdi kendine geldi ama o günlerde bunları yapmadığı için ciddi pişmanlık yaşıyor.
canım ben zaten yüklü bi tazminat al diyorum zoruna gitmesi çok normal insan değilmiş senin kocan Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bundan sonra seni
tapu vb işlemler için geç kalmıyor musun?
Yazının başlarını okudum sadece çok zor bir durum ama ben üzerine düşünülmüş altında başka bir şey olduğunu düşünüyorum.Ayrıca onun hiçbişeyiini istemiyorum demişsin.Ne demek sen ona en güzel yıllarını verdin ve sana git diyor.Ben olsam yerimde elimden geleni ardıma koymam ne alabiliyorsam alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?