boşanıyormuşuz...

Bende sizin gibi dusunuyorum... ama o kadar zor ki... en kotu animda artik dayanamiyorum dememek icin, belki de isyan etmemek icin bile kendimi allaha emanet ediyorum. Canimi yakanlari ise allaha havale ediyorum

Sagol... tanimasam da burdan destek olan hanimlarin hepsi iyi ki varlar. allah hepinizden razi olsun...

Hakimde bitecek is sonucta. Umarim iyi hir hakime denk gelirim... kendim her halukarda yipranicam zaten. Olan oldu. Sadece onun da elini kolunu sallaya sallaya bu isten siyrilmasini istemiyorum...

Ben sana yardmcı olmak adına hukuki süreçte dikkate alman gerekenleri vakit ayırıp anlaşılır bir dille yazdım.Hakimin kanaati çok önemli tabi.Ama hukuk diye kanunlar diye birşey var.İyi kalpli bir hakim gelipte al kızım herşey senden yana olsun istese de diyemez.Ben sana mantık yürütüyorum.Onun da sıkıntı çekmesini istiyorsan kendi lehine çevirmek istiyorsan elinde bulundurman gerekenleri söylüyorum.Senin okadar yazdığıma verdiğin cevap !!!! Tamam sen al,face,msn twitter mesajlarını,kredi kart ekstrelerini,avukatıylada görüşme,mahkeme günü bombanı patlat.Tabii ikinizde gerçekten boşanmayı ciddiye alıp,boşanmak istiyorsanız.
Şimdiden kolaylıklar dilerim.

ben anlayamadım su an durumu, galıba benım cevabıma alındınız, ama ben sadece iş hukugunu bılırım, bosanma davalarını bılmem kı, uslubuyla cevap vereyım, ben sızın dedıklerınızı asla umursamamazlık etmem, hepsı not defterıme bırebır yazıldı. ama dedıgım gıbı, anlamıyorum ben aile mahkemelerinden. daha once hıc ısım dusmedı. sadece aklıma gelen seylerı halledıyorum. esım demek ıstemıyorum ama ısmını de yazmak ıstemedıgım o sahsın avukatını dun aradım en azından protokolu gonderın ımzalayayım dıyecektım. asıstanına ıkı kez not bırakmama ragmen dönmedi, avukatım aradı ona da donen olmamıs. daha ne yapabılırım kı?

iyi kalpli hakim derken, zaten bende bu şans varken bana da bi Hulusi Kentmen cıkmaz. Öyle bir beklentim zaten yok ama sonucta her davada hakimin kanaati degıl mıdır onemlı olan. benım su an elımde olanlar face yazısmaları, ve dıger kayıtları, kk ekstrelerı, ozellıkle ucak bıletlerı var, baska bır kadın için alınmış, mailler, yine maıllerındekı o kk ıle alınmıs bıletlerın ebıletlerı vb. işe yarar mı yaramaz mı bılemem. sonucta iş davalarında bır hakımın cok onemlı saydıgı kanıtı baska bır hakımın onemsemedıgını de gordum ben... ama aıle mahkemesıne yorum yapmak benı aşıyor.

vakit ayırıp yazdım demişsiniz ben teşekkur ederım yazdıklarınız için ama bılmedıgım bı dava hakkında yorum yapamadıgım ıcın alındınız sanırım. kusura bakmayın,
iyi gunler dılerım :44:

Ben bilmediğin bir davada yorum yapmadığına alınmadım.Ben de boşanmadım.Bilemem.Sen ilk yazdığında durumuna çok üzüldüm.Ben de sana aman süründür onu,çok afedersin donuna kadar al,mahkeme günününe kadar gizle mahkeme günü onu şaşırt şöyle böyle demek yerine,senin işine yarayacak,somut,gerçekçi şeyler yazdım.Topiğinin tamamını herkese verdiğin cevapları da okudum.Tam anlamıyla bahsettiğin bir süreç yok.Onu süründürücem diyorsun.Mesela kredi kartıyla alınan uçak biletinden şimdi bahsediyorsun.Sen yardımcı olalım diye açtın konuyu.Ben de yardımcı olabilecek bilgiler vermeye çalıştım.Ne kadar ilgilenirsin kendin bilirsin.Yoksa aman bana niye öyle cevap yazmadın derdinde değilim.
Allah yardımcın olsun.

sorunu cozdugumuze sevındım :)
yıne dıyorum benım parada falan gozum yok,allaha sukur saglıklıyım, yıne calısırım yıne yaparım aynı seylerı kendıme.
derdım bu degıl. sadece herkes bunu dıyorsa vardır bı bıldıklerı dıyorum. sosyal medyaya bende guvenmıyorum aslında ama hesapta kısısel gsm numarasının bulunması dogum tarıhının vb dogru olması ısıme yarayabılırmıs. kredi kartında benım evımde olmayan ttnet, dıgıturk faturaları odenmıs duzenlı olarak, e bende yoksa kımın faturasını oduyoruz bız? bırkac ucak bıletı var, bır tanesı bır kadına aıt maıllerdekı ebıletten buldum, ama dıgerlerını arıyorum.
haklısınız burada surecten daha dogrusu yaptıklarımdan pek bahsedemedım. zaten yorum saatlerımı de gorebılıyor musunuz bılmıyorum ama ya gecenın bı saatı ya da gun ıcınde gırıs cıkıslar, hem vakıt bulamıyorum. malum işimi yenıden rayına oturtmaya calısıyorum cunku su an cebımde bes kurus yok. acıl iş lazım bana... bırde su an yerde mıyım gokte mıyım gercekten bılmıyorum. doktorum antıdepresanımın dozunu artırdı.
üstüne üstlük aılem bıle destek olacagına kostek oluyor bana...

son olarak onu surundurmek derken bosanmayacagım gerekırse demek ıstedım, çünkü davada bosanmak ıstemıyorum ben kocamı sevıyorum dıyerek bosanmasını 8 yıl erteleyen bırını cok yakından tanıyorum, hemde kendı evı terk etmıs olmasına ragmen...

O tanıdığın 8 yıl kendine de eziyet çektirmiş.Sen kendi hayatından 8 yılı mahkeme yollarında heba edebilir misin.
Zaten çekişmeli davalarda bir davadan diğer davaya bayağı bir tarih koyuyorlar.Ama kredi kartındaki şeyler bayağı somut deliller.Hakkında hayırlısı olsun.İnşallah en az yarayla kurtulursun.

merhaba, ailem bile köstek oluyor bana demissiniz
ben oraya takildim simdi
ailenize anlattinizmi?

ayrica bosanacaginiz adamin hala haberi yok
cogu seyi bildiginizi bilmiyor
protokolu neden istediniz imzalamak icin?

anlasmali bosanmayi kabul etmeyeceginizi önceden bilmeyecekmi?
dilekcenizi okuyacaktir herhalde
demek istedigim kendini hakim önünde yalandan aklamak icin zaman firsati yakalayamamasi

buyuk konusuyorum farkındayım ama heba aderım zaten on yılım bı hıc ugruna heba olmus, bı on daha gıtsın gozum gormez.
az yarayla kurtulabılecegımı hıc sanmıyorum ama hadı hayırlısı

aileme anlattım durumu, hatta yazısmaları da okuttum anneme tek dedıgı SEN KALP KRIZI GECIRMEDEN NASIL OKUDUN BUNLARI BOYLE? ama işte bı tek annem yok ki, babam, kardeslerım basta destek oluyorlardı, şimdi bende hata arıyorlar, sankı ben dedım gıt bu kadınla benı aldat dıye.

kabul etmeyecegımı su anda soyleyemem cunku daha esyalarımı almadım evden, esya derken kılık kıyafet degıl; resmı belgelerım, dıplomalarım vb. ben onlar ıcın yıllarca ugrastım bı hıc ugruna yok olmasınlar, sonra tapuya gıdıp serh koydurmam gerek yıne anlaşmalı bosanmayacagım demeden once. yanı öncelikli yapmam gereken ısler var. protokolu de karsı tarafın nabzını yoklamak ıcın ısteyecegım ama donmuyorlar bana nedense?

son cumlenızı anlayamadım? benım yalanla işim yokki sonucta elımde olan seylerle gıdecegım davaya, bunların nesını aklaması gereklı? ıftıra atmıyorum kı...

elindeki delillerle yüklü bi tazminat alıp bu işi bitir, süründürmek kavramını ben anlamıyorum, erkeklerin parasını almak süründürmek demek zaten yoksa mahkemeyle niye sürünsün avukatına vekalet verir dava görülür eninde sonunda boşanılır yerinde olsam hemen boşanır yoluma bakarım

Aileleri, exi herkesi bir yana atın, öncelik sizin. bunu yakınımda yaşayan ve hiç bir şey yapmadan anlaşmalı boşanan bir ablanın kardeşi olarak boşandıktan 3 ay sonra havai fişekler patlatarak bir enişte gördüm ben. Bu yüzden duymayın kimseyi, gittiğiniz yol doğru, eninde sonunda dönecek, mahkeme günü ne zaman? belli mi? o gün yaklaştığında size de gelecektir o protokol ki protokolü imzalıyor olmanız bile mahkeme de dönmenize engel değil.

Konunuzu takip ediyorum ve mahkeme zamanınızı bekliyorum sırf o adamın gireceği hali görmek istediğimden. Allah hakkınızda hayırlısını versin, aldatılmak hiç bir kadının hakkı değildir, ablamın kocası da sıkıldım ben engelleme beni diyerek boşanmıştı malesef, ablam inanamadı 15 sene dile kolay, ortada sorun yok bir şey yok... döner sandı tamam dedi, adam dönmedi :) Ablam verdikleri ile ve üzerine adama çektiği 30.000 tl krediyi ödemek zorunda kalarak ayrıldı. Şimdi kendine geldi ama o günlerde bunları yapmadığı için ciddi pişmanlık yaşıyor.

sürünmek konusunda belkı haklısın su an bılemem, ama ınsanın neyı kıymetlıyse ona el uzatınca canı acır. bunu bılıyorum mesela ...
2,5 yıl boyunca calısmadıgım halde bana belkı bı ıhtıyacı olur diye dusunup 5 lıra vermeyen adam baska bır kadına 900 liralık ucak bıletı alıyorsa ınan ınsanın cok zoruna gıdıyor.
demın bır arkadasla yazısıyorduk, tazmınat alabılır mıyım elımdekılerle bılmıyorum ama vukat alırsın dıyor, eger oyle olursa bır an once kendıme yenı bı hayat kurarım. hemen bıtırıp bu işi. su an duzene cok ıhtıyacım var, sace kafam degıl bende dagınıgım. herseyım ayrı bı yerde paramparca oldum...

Son düzenleme:

canım ben zaten yüklü bi tazminat al diyorum zoruna gitmesi çok normal insan değilmiş senin kocan Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bundan sonra seni

işte bende ablanın durumuna dusmek ıstemıyorum. su an herkese sabredıyorum ıste, sonunda fena patlayacagım bakalım kımlere kısmet olacak o gun?
va gunu ıcın sabah baktım e devlette bır tarıh yoktu hala

canım ben zaten yüklü bi tazminat al diyorum zoruna gitmesi çok normal insan değilmiş senin kocan Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bundan sonra seni

hadi o insan degılmış, pekı onu ınsan sanan ve ınsan yerıne koyan salaga ne yapmalı acaba?

yuklu bı tazmınat alabılırsem, kı mevcut mallarımıza gore alabılecegımı umuyorum. hemen ufacık da olsa bı ev alıcam kendıme inşallah
allah herkesı ıyı ınsanlarla karsılaştırsın, hepımızı. boyle ınsancıklar yuzunden kımse kımseye guvenmıyor.

Yazının başlarını okudum sadece çok zor bir durum ama ben üzerine düşünülmüş altında başka bir şey olduğunu düşünüyorum.Ayrıca onun hiçbişeyiini istemiyorum demişsin.Ne demek sen ona en güzel yıllarını verdin ve sana git diyor.Ben olsam yerimde elimden geleni ardıma koymam ne alabiliyorsam alırım

tapu vb işlemler için geç kalmıyor musun?

gec kaldıgımın farkındayım ama beraber gıdecek kısı bulamıyorum ve tek gıtmek ıstemıyorum, aslında bugun 8 ucagına bıletım var ama tek gıdersem orda hersey karısacak bılıyorum ya da sınırlerım kaldırmayacak.
yanıma bırını bulsam hemen gıdecegım

altından cok sey cıktı zaten
hala istemiyorum bırseyını ama canını acıtmak ve kendımı yanı gelecegımı garantıye almak ıcın talep etmem gerekecek zaten.
daha bosanmdan aılemın evıne bıle sıgamadıgıma gore, bosandıktan sonra hıcbır yere sıgamam.. en azından studyo bıle olsa kendıme aıt bı evim olsun yeter bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…