boşanıyormuşuz...

Konuyu baştan sona okumadım ama okuduklarım bana yetti burada yazılan hiçbir olumsuz yorumu dikkate alma yaşamadan anlamadan atıp tutan çok oluyor ve bence en doğru kararı vermişsin öyle bir adamla hayat geçmez geçmediği gibi Allah korusun başına bir iş getirebilir çok özür dilerim başka erkeklerle birlikte olman için zorlayabilir veya başka türlü sapıklıklarda bulunabilir... Hiç üzülme elbet bir gün bitiyor acılar bu ilişki yıllarca sürdüyse belli ki çoğunlukla senin fedakarlıkların sayesinde sürmüş Allah kimseyi doğru yoldan ayırmasın başın dik olsun asla geri atma.. kurtul o adamdan Rabbim sana gönlüne göre birini eş olarak nasib etsin inşallah.. Amin.

[ı]bir dk ya bu adam boşanmak istiyor dava açıyor sonrasında pişman olup faceden pişmanım mesajları mı atıyor doğru mu anladım[/ı] ?

tesekkur ederım
alnım ak Allaha şükür, basım da dık..
ama azıcık da aılem vb yanımda olsa daha kolay olacaktı sanırım hersey.
su an tek yoran sey herseyle tek basıma ugrasmak
geri adım atma nıyetım yok zaten, o kadar genıs mıdem yok benım :)

aptal bu adamlar benim eşimde 2 yılı burnumdan getirdi boşanmak istemiyor şimdide.düzelicem dedi düzeliyor gibi de biraz ama ben benden geçtim hiç mutlu değilim.

kaybederken anlıyorlar kıymetini.darısı başıma artık.

ne yüzsüz bi adam ya şaştım kaldım
ayrıca boşanma davası açan kendisi değilmiydi sana haber bile vermeden
şimdi ne özlemesinden özründen bahsediyo
hayret ya

[ı]bir dk ya bu adam boşanmak istiyor dava açıyor sonrasında pişman olup faceden pişmanım mesajları mı atıyor doğru mu anladım[/ı] ?

tamamen dogru
kendısı dengesız, sayesınde bende yakında dengesız olacagım
face mesajlarını okuyan sız bosanıyo musunuz emın mısın dıyor?
sankı adam kapımda kole.. oyle seyler yazıyor kı benım bıle aklım almıyor
ben onun bırıcık askıymısım, bensiz yapmazmıs o, ben onu yanlış anlıyomusum, o benı cok sevıyormus falan fıstık

kac gun duzelecek? max 10 gun, sonra hersey aynı degıl mı? aynı yodan gectım o yuzden emınım.
ınan bana uzatmak sadece kendınden vazgecmenı saglıyor.
bu durum ıcın denır mı bılmem ama gercekten darısı basına.
basta zor oluyor. aıleye akrabalara vs kabul ettırmek.. hıc olmayacak bırılerı cıkıp canını acıtabılıyor ama daha dık duruyosun hayata karsı artık.
daha dun bı arkadasımla konusuyodum noldu kızım sana boyle erkek gıbı tum tavırların artık eskı naıflıgın kalmamıs dıyor.
sence ne olmus olabılır, dedım.. bosanmak uzere oldugumdan haberı yokmus.. sasırdı kaldı..
ama boylesı daha ıyı ınan bana...

Eh yani öyle bir teklife baska ne cevap verilir ki zaten?
Sapik olan siz oldunuz bir de. Vay bee :)

Var olduklarina inanmak istiyorum:)
Malesef burada cok kötü seyler okuyoruz..
Ve gercekten kötününde kötüsü varmis diyoruz..
Ama umudunuzu kaybetmeyin.
Ying Yang misali dünyada kötüler oldugu kadar iyiler de var :)

Utanmadan bir de faceten sizi rahatsiz ediyormus demek ki...

yaa hayatcım sende ona dava açmamış mıydın
ben merakla ona ulaşınca ne olacağını bekliyordum
bu mart olayı ne anlamadım doğrusu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…