- Konu Sahibi hayatincoptenekesi
-
seni hala arıyormu
yenı numaramı bılmıyor
dedemlerı arayıp benı soruyor, evımı arayamıyor
bırde sureklı face den mesajlar atıyorcok uzgunmus ozlemıs benı.. saka gıbı dımı?
eviniz kira mıydı
eğer sizinse bırakıp gitmeyin bence o gitsin
neden o kadar geç zamana verildi ki acaba ?
engelle faceten de ulaşamasın sana.
Konuyu baştan sona okumadım ama okuduklarım bana yetti burada yazılan hiçbir olumsuz yorumu dikkate alma yaşamadan anlamadan atıp tutan çok oluyor ve bence en doğru kararı vermişsin öyle bir adamla hayat geçmez geçmediği gibi Allah korusun başına bir iş getirebilir çok özür dilerim başka erkeklerle birlikte olman için zorlayabilir veya başka türlü sapıklıklarda bulunabilir... Hiç üzülme elbet bir gün bitiyor acılar bu ilişki yıllarca sürdüyse belli ki çoğunlukla senin fedakarlıkların sayesinde sürmüş Allah kimseyi doğru yoldan ayırmasın başın dik olsun asla geri atma.. kurtul o adamdan Rabbim sana gönlüne göre birini eş olarak nasib etsin inşallah.. Amin.
su an engellı lıstemde 9 tane kendısı var..
ben engellıyorum sıkayet edıyoırum, o yenıden face acıyor; aştı adam kendını
onun yuzunden kendı hesabımı da kapatmak ıstemıyorum. sonucta o bana ozel bır sayfa..
[ı]bir dk ya bu adam boşanmak istiyor dava açıyor sonrasında pişman olup faceden pişmanım mesajları mı atıyor doğru mu anladım[/ı] ?
aptal bu adamlar benim eşimde 2 yılı burnumdan getirdi boşanmak istemiyor şimdide.düzelicem dedi düzeliyor gibi de biraz ama ben benden geçtim hiç mutlu değilim.
kaybederken anlıyorlar kıymetini.darısı başıma artık.
sizin yeriniz belli yanınızada gelmiyor samimiyetsiz bence derdi nafaka tazminat vermemerk şam şeytanı
baska erkek dedıgı zaman cevap olarak tabı sız beraber yapın ben kosede oturur ızlerım sızı demıstım. sapık mıyım ben deyıp ıkı gun konusmamıstı benımle.. yazdıklarınızı okuyunca o geldı aklıma
kalınlastırdıgım yazınızdakı gıbı bır erkek var mı gercekten? bence onlar masal urunu.
varsa da karsıma cıksa da anlamam. nasıl guvenılır kı artık bırıne??
ne yüzsüz bi adam ya şaştım kaldım
ayrıca boşanma davası açan kendisi değilmiydi sana haber bile vermeden
şimdi ne özlemesinden özründen bahsediyo
hayret ya
davayı niye acmış o zaman beyfendi şu senin eşini bir elime geçirsem neyse tövbe tövbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?