Allah kimsenin başına vermesin Allah sizden de razı olsun yanımda olduğunuz için tşk ederimboşanmadım, böyle bir tecrübem de yok.
sadece size sarılmaya geldim,
Rabbim yolunuzu açsın, içinize ferahlıklar versin...
çocuğunuzla beraber hayırlı insanlarla karşılaştırsın
10 yaşında oğlumZaten çocuklar uzulmese,kocaların kara kaslarına kara gozlerinemi katlanacaz,umarım kolay atlatir yavrum yaşı kaç acaba?Bende benim oglan ananesinin evinde kalmak istemiyor diye katlaniyorum benim ki daha ufak ama anlamasını bekliyorum. Sizin ki kaç yasinda
Allah kimsenin başına vermesin Allah sizden de razı olsun yanımda olduğunuz için tşk ederim
inşallah dediğiniz gibi olur Allah yar ve yardımcımız olur sağolunİnşallah tez zaman da atlatırsınız...çalışıyormusunuz?aileniz de destek verirse... tez zaman da toplarsınız kendinizi çocuğunuzda ilk başlarda babasını arar...biraz zamana ihtiyacınız var...ilk başlarda bocalarsınız bir dönem sonra alışmaya başlarsınız.....
ay canım içime su serptin benim oğlum da 10 yaşına girecek ocakta inşallah o da kolay atlatır Allah hepimize yardı etsin derslerinde çok başarılı takdirle geçiyordu okula ve ikili ilişkilerini etkiliyecek diye çok korkuyorumÇocuklar daha kısa sürede toparlanıyor merak etmeyin . Boşandığımda oğlum 7 yaşındaydı. Nasıl atlatırım diyordum ama o benden daha kısa sürede toparlandı. Geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun.
sağolun tşkAllah kolaylik versin
inşallah sağolunİnşallah cok mutlu olursun.
Bu gunler geri de kalıcak.
benim eşim biraz cahil aileside oğluma dedesi telefon almış şimdi yaz tatilinde babannede kalıyor demişlerki oğluma baban bilgisayarı evden aldı bende bu telefonu burda kalırsam sana vericem annen kirayı ödeyemez kapı önüne koyar ev sahibi siz çocuğum ağlayarak beni arıyo anne ben burda kalıcam ya kapı önüne koyarsa ev sahibi diyo gerisini siz düşününÇocuk anlayacak, idrak edecek yaşta değil o yüzden çocuk.
O yüzden korunmalı ve destek olunmalı.
Belki bir çocuk psikoloğundan destek alabilirsiniz.
Umarım baba sizi çocuğun yanında kötüleyecek kadar arsız değildir.
Zararsız bir boşanma olsun. Hayırlı olsun :)
Babayla düzenli görüşürlerse zamanla o da kabullenecektir merak etmeyin.ay canım içime su serptin benim oğlum da 10 yaşına girecek ocakta inşallah o da kolay atlatır Allah hepimize yardı etsin derslerinde çok başarılı takdirle geçiyordu okula ve ikili ilişkilerini etkiliyecek diye çok korkuyorum
haklısınız can dediklerimiz ölüyo Allah banada babasına da uzun ömür versin hayattayız şükürNeler geçmiyor ki hayatta ...
inşallah kışın bende olacak yaz tatilinde babasında kalacak plan o şimdilik hafta sonlarıda istediği zaman görecekBabayla düzenli görüşürlerse zamanla o da kabullenecektir merak etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?