boşanıyorum 14 yıllık evliliğim bitiyor.

qserpo

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2016
238
301
18
47
merhabalar,

14 yıllık evliliğim bu ayın sonunda son bulacak. Evliliğimde iyi ve kötü günlerim oldu. Herkes de olduğu gibi ama beni tek üzen nokta oğlumun üzülüyor olması. Bende böyle olmasını istemezdim ancak eşimin eş ve babalık görevini yerine getirmemesinden yuvam yıkılıyor. Böyle olmasına rağmen eşimin beni suçlaması içler acısı. Boşanmış ve çocuğu ile kalan arkadaşlardan destek istiyorum. Lütfen tecrübeleriniz ve yaşanmışlarınızla bana yol gösterebilir misiniz?

Teşekkür ederim

boşanmadım, böyle bir tecrübem de yok.
sadece size sarılmaya geldim,
Rabbim yolunuzu açsın, içinize ferahlıklar versin...
çocuğunuzla beraber hayırlı insanlarla karşılaştırsın

Zaten çocuklar uzulmese,kocaların kara kaslarına kara gozlerinemi katlanacaz,umarım kolay atlatir yavrum yaşı kaç acaba?Bende benim oglan ananesinin evinde kalmak istemiyor diye katlaniyorum benim ki daha ufak ama anlamasını bekliyorum. Sizin ki kaç yasinda

İnşallah tez zaman da atlatırsınız...çalışıyormusunuz?aileniz de destek verirse... tez zaman da toplarsınız kendinizi çocuğunuzda ilk başlarda babasını arar...biraz zamana ihtiyacınız var...ilk başlarda bocalarsınız bir dönem sonra alışmaya başlarsınız.....

Çocuk anlayacak, idrak edecek yaşta değil o yüzden çocuk.
O yüzden korunmalı ve destek olunmalı.

Belki bir çocuk psikoloğundan destek alabilirsiniz.
Umarım baba sizi çocuğun yanında kötüleyecek kadar arsız değildir.
Zararsız bir boşanma olsun. Hayırlı olsun :)

Çocuklar daha kısa sürede toparlanıyor merak etmeyin . Boşandığımda oğlum 7 yaşındaydı. Nasıl atlatırım diyordum ama o benden daha kısa sürede toparlandı. Geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun.

boşanmadım, böyle bir tecrübem de yok.
sadece size sarılmaya geldim,
Rabbim yolunuzu açsın, içinize ferahlıklar versin...
çocuğunuzla beraber hayırlı insanlarla karşılaştırsın
Allah kimsenin başına vermesin Allah sizden de razı olsun yanımda olduğunuz için tşk ederim

10 yaşında oğlum
Allah kimsenin başına vermesin Allah sizden de razı olsun yanımda olduğunuz için tşk ederim
inşallah dediğiniz gibi olur Allah yar ve yardımcımız olur sağolun

ay canım içime su serptin benim oğlum da 10 yaşına girecek ocakta inşallah o da kolay atlatır Allah hepimize yardı etsin derslerinde çok başarılı takdirle geçiyordu okula ve ikili ilişkilerini etkiliyecek diye çok korkuyorum

benim eşim biraz cahil aileside oğluma dedesi telefon almış şimdi yaz tatilinde babannede kalıyor demişlerki oğluma baban bilgisayarı evden aldı bende bu telefonu burda kalırsam sana vericem annen kirayı ödeyemez kapı önüne koyar ev sahibi siz çocuğum ağlayarak beni arıyo anne ben burda kalıcam ya kapı önüne koyarsa ev sahibi diyo gerisini siz düşünün

Babayla düzenli görüşürlerse zamanla o da kabullenecektir merak etmeyin.

Allah yardımcınız olsun, inşallah kolayca atlatırsınız bu süreci. Teyzem bundan yıllar önce, boşanmanın ölüm gibi olduğu bir dönemde ayrılmış, maddi olarak da çok sıkıntılar çekmiş, şimdi pırlanta gibi kızları, kocaman kadın oldular. Teyzeme de çok düşkünler. Allah sizinde yardımcınız olsun, oğlunuz muhakkak verdiğiniz emeği gördükçe sizi takdir edecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…