Allah yardimciniz olsun. Esinizin ailesinin söyledikleri kabul edilmez. Ben yazdiklarinizdan cok etkilendim. Fakat sunu söylemedende gecemiceyim. Eyer esinizi severek isteyerek arzu ederek evlendiyseniz ve hala icinizde o güzel günlerinizi düsününce esinize karsi bir kipirti varsa bence esinizle bir bosanmadan önce oturup konusun ve karsilikli isteklerinizi dile getirin. Eyer ikinizde birbirinizi seviyorsaniz siddet aldatma gibi konular olmadiysa birbirinize belki bir sans verebilirsiniz.
Ne bilim belki gecici olarak ayri evlerde yasayin jaftada bir iki kez bulusup disarda yemeye sinemaya falan gidin. Iliskinizi gözden gecirip duygularinizi tartmaya yardimci olur. Veya bir tatil ayarlayip esinizle cocugunuzla tatile cikin biraz basbasa kalin, sohbet edip birlikte bazi seyleri paylasmaya vakit ayirin. Ikinizde karsilikli beklentilerinizi dile getirip belki evliliyinizi kurtara bilme imkani bulabilirsiniz.
Bu yaptiklariniza ragmen eyer gercekten düzelme olmazsa ozaman ayrilma kararini iygularsiniz. Ama bence birbirinizi seviyorsaniz ve siddet görmediyseniz aldatilmadiysaniz birbirinize bir sans daha verin.
Belki esiniz sizin kararli oldugunuzu görmüs pismandir ve sizin osteklerinize cevap vermeye hazirdir.
Ben bazen ayrilanlardan duyuyorum seneler gectikten sonra cok pisman olanlarda cikiyor. Ben ne yaptim bir anlik sinir ve öfkeyle ne yapmisim cok pismanim diyenlerde oluyor. Malesef ozaman geri dönüsü olmuyor. O yüzden cik iyi düsünün her ask bir sans vermeye deyer bence.
Ama tabikide neler yasadiniz bilemem. Secim sizin Size sectiyiniz yolda allah yardimciniz olsun.