boşanıyorum 14 yıllık evliliğim bitiyor.

Bende boşandım. Hiç kimse vazgeçilmez değil. Onlarsız da oluyor hemde bal gibi.
Asla modunu düşürme. Gerekirse profesyonel yardım al. Evladına da aldır.
Rabbim hakkınızda hayırlı olan kapıları açsın.

Düşünceleriniz çok güzel desteğiniz içinde çok teşekkür ederim biz bunların hepsini denedik malesef olmadı son care bu

sağolun allah razı olsun

merhaba herkese günaydın,
evliliğim dün bitti bugün yeni bir gün bütün sayfalarımı kapattım bugün yeni bir gün yeni bir yaşama merhaba dedim Allahım inşallah utandırmaz yanımda olan herkeze teşekkür etmek istedim.

Canım suçlayacak konuşacak karşı taraf ama şöyle düşün zaten böyle birisi olmasa boşanmazsın.
Hayat çok daha zevkli olacak. Kendini keşfedeceksin ve güçleneceksin. İnsanların dert ettikleri şeylere yukarıdan bakacak ve üzüldüklerine şaşıracaksın.
Ama asla bu durumdaki sıkıntını yaşamayacaksın. Şunu belirtmek isterim hayatında mutlaka kendi ayaklarının üstünde dur. Gücün senol.

Merhaba Canım Sen Bir annesin Güçlü durki çocuğunda güçlü olsun sana annemden örnek vermek istiyorum babam sorumsuz koca ve baba olmakla birlikti anneme çok yanlışlar yaptı ama annem o kadar güçlü bir kadın ki o güçlü durdukça yıkılmadıkça bizde onun gibi olmaya başladık Bize idol oldu erkek gibi kadın derler ya işte annem öyle eşiniz babalık ve kocalık görevini yapmıyorsa büyük ihtimalle sizde çocuğunuzu yanlız başınıza büyütüceksiniz ve sürekli engeller çıkıcak ama siz güçlü olun çocuğunuzun hem annesi hem babası hem arkadaşı olmaya çalışın...

çok teşekkür ederim aynen senin dediğim gibi yaşıyacam inşallah

çok sağolun benim annemde öyle babasız büyüdük gibi o da Allah ömür verdikçe yanımda olacak inşallah allah yar ve yardımcımız olsun ben ve benim gibilerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…