boşanıyorum 14 yıllık evliliğim bitiyor.

Yaz tatilinde vermeseniz olmaz mi ? En verimli zamanlar çünkü.
Ailesinin dediğini okuyunca tüylerim diken diken oldu. Nasıl böyle derler Yazıklar olsun.
Destek alın oğlunuz için.

Allah en hayırlı insanlarla karşılaştırsın sizi.

sağolun ben çalıştığım için burda kalmak istemiyor. o yüzden orda kalması daha iyi ben küçük yerde yaşıyorum okuması daha sağlıklı olur istanbul kalabalık bir şehir.

Rabbim cok guzel kapilar acsin size cocugunuzda cabucak alissin bu yeni duruma

Rabbim cok guzel kapilar acsin size cocugunuzda cabucak alissin bu yeni duruma

Allah yardımcınız olsun, Allah'a sığının bol bol dua edin.. Yeni hobiler edinin yapamadıklarınızı yapmak için planlar yapın önce güzel bir tatil yapın.. hayırlı insanlarla karşılaşırsınız inşallah herşey gönlünüzce olur..

Yok be çocuk da bahane oluyor. Boşanmayı göze alamayan çocuk ypkken de boşanamıyor. Çocuk sadece arkasına saklanılacak en sağlam bahane oluyor.

oğlunuz kaç yaşında nezamn boşandınız süreç nasıldı kısaca anlatabilirmisiniz
Oglum su an 12 yasinda. Esim terk ettiginde 7 yasindaydi. Bosanma 3 yil kadar surdu. Hala mal paylasimi davasi devam ediyor. Cekismeli bosandik biz.

size bir şey danışmak isterim iz anlaşmalı dilekçede ben dilekçede her istenildiğinde çocuk görülebilir yazdım hakim bunumu dikkate alıyo yoksa bizim yazdığımızı mı
Bazi hakimler anlasmali bosanmada pek bir sey degistirmiyor. Bazi hakimler ise ufak tefek degisiklikler yapabiliyor. Bir arkadasim gorus gunlerini yazmamisti hakim bosanmada uygulanan rutin takvimi ilave etmis. Ama eski esi takvime uymadan istediginde goruyor tabi onlar icin problem yok. Onlar hak8min belirledigi takvimi uygulamiyorlar. Ben takvimi uyguluyorum cunku ben ve oglum bir yere beraber gideceksek babasinin gorme gunlerinin olmadigi zamanlarda gidiyoruz. Ornegin tatil gunlerini ona gore belirliyoruz. Bir de oglum da bu sekilden mutlu cunku hangi gun babasinin gelecegini biliyor ve diger gunler bos umitle babasini beklemiyor.

eşimin eş ve babalık görevini yerine getirmemesinden yuvam yıkılıyor

Keşke yuva yıkmak yerine bunu yapabilecek gücü bulsaydi eşiniz...kendisi gayret etmemiş siz üzülmeyin rabbim içinizi ferahlatsin güç kuvvet versin...

size bir şey danışmak isterim iz anlaşmalı dilekçede ben dilekçede her istenildiğinde çocuk görülebilir yazdım hakim bunumu dikkate alıyo yoksa bizim yazdığımızı mı

öyle bir kişisel ilişki kurma kararı olmaz hakim bu konuda anlaşmayla bağlı değil
farklı bir karar verebilir.

Bence evlenmeyenlere ders olsun evlenmeyin sonu bosanmayla sonuçlanır her iki kisiden biri bosaniyor

Allah yardimciniz olsun. Esinizin ailesinin söyledikleri kabul edilmez. Ben yazdiklarinizdan cok etkilendim. Fakat sunu söylemedende gecemiceyim. Eyer esinizi severek isteyerek arzu ederek evlendiyseniz ve hala icinizde o güzel günlerinizi düsününce esinize karsi bir kipirti varsa bence esinizle bir bosanmadan önce oturup konusun ve karsilikli isteklerinizi dile getirin. Eyer ikinizde birbirinizi seviyorsaniz siddet aldatma gibi konular olmadiysa birbirinize belki bir sans verebilirsiniz.

Ne bilim belki gecici olarak ayri evlerde yasayin jaftada bir iki kez bulusup disarda yemeye sinemaya falan gidin. Iliskinizi gözden gecirip duygularinizi tartmaya yardimci olur. Veya bir tatil ayarlayip esinizle cocugunuzla tatile cikin biraz basbasa kalin, sohbet edip birlikte bazi seyleri paylasmaya vakit ayirin. Ikinizde karsilikli beklentilerinizi dile getirip belki evliliyinizi kurtara bilme imkani bulabilirsiniz.

Bu yaptiklariniza ragmen eyer gercekten düzelme olmazsa ozaman ayrilma kararini iygularsiniz. Ama bence birbirinizi seviyorsaniz ve siddet görmediyseniz aldatilmadiysaniz birbirinize bir sans daha verin.

Belki esiniz sizin kararli oldugunuzu görmüs pismandir ve sizin osteklerinize cevap vermeye hazirdir.

Ben bazen ayrilanlardan duyuyorum seneler gectikten sonra cok pisman olanlarda cikiyor. Ben ne yaptim bir anlik sinir ve öfkeyle ne yapmisim cok pismanim diyenlerde oluyor. Malesef ozaman geri dönüsü olmuyor. O yüzden cik iyi düsünün her ask bir sans vermeye deyer bence.

Ama tabikide neler yasadiniz bilemem. Secim sizin Size sectiyiniz yolda allah yardimciniz olsun.

Canım Allah yardım etsin güç versin benim komşum boşandı hiçbir maddi imkanı yoktu resmen sadece üzerinde ne varsa kıyafet öylece kalakaldı çok gaddardı eski eşi şimdi kendine düzen kurdu çalışıyo iyi kötü herşeyini de aldı evini düzdü bu insan ev hanımıydı bide arkadaşım var öğretim üyesi o da gayet düzenini kurdu çocuğu yanında ve alıştı sözde babayla aynı evde yaşamaktansa haftada bir gün gerçekten yanında olan babayla olması çok daha iyi bence ve de huzursuz bir aile ortamı yerine sevgi dolu ana kucağı en güzeli unutma sen iyi olacaksın ki o da iyi olsun sevgiler allaha emanet ol ve güçlü ol herşey insanlar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…