çok teşekkür ederim sağolunAllah uarrımcınız olsun. Karar vermek en zor kısmı. Siz karar vermişsiniz en zor kısmını atlatmışsınız. Dilerim bundan sonraki süreci kolayca atlatırsınız. Herşey gönlünüzce olur inşallah
sağolun ben çalıştığım için burda kalmak istemiyor. o yüzden orda kalması daha iyi ben küçük yerde yaşıyorum okuması daha sağlıklı olur istanbul kalabalık bir şehir.Yaz tatilinde vermeseniz olmaz mi ? En verimli zamanlar çünkü.
Ailesinin dediğini okuyunca tüylerim diken diken oldu. Nasıl böyle derlerYazıklar olsun.
Destek alın oğlunuz için.
Allah en hayırlı insanlarla karşılaştırsın sizi.
sağolun Allah razı olsun nerde benim gibi varsaRabbim cok guzel kapilar acsin size cocugunuzda cabucak alissin bu yeni duruma
amin sağolunSizin için ne yanı hayırlı ise rabbim onu versin
Ne tatlısınız.boşanmadım, böyle bir tecrübem de yok.
sadece size sarılmaya geldim,
Rabbim yolunuzu açsın, içinize ferahlıklar versin...
çocuğunuzla beraber hayırlı insanlarla karşılaştırsın
Yok be çocuk da bahane oluyor. Boşanmayı göze alamayan çocuk ypkken de boşanamıyor. Çocuk sadece arkasına saklanılacak en sağlam bahane oluyor.Zaten çocuklar uzulmese,kocaların kara kaslarına kara gozlerinemi katlanacaz,umarım kolay atlatir yavrum yaşı kaç acaba?Bende benim oglan ananesinin evinde kalmak istemiyor diye katlaniyorum benim ki daha ufak ama anlamasını bekliyorum. Sizin ki kaç yasinda
Oglum su an 12 yasinda. Esim terk ettiginde 7 yasindaydi. Bosanma 3 yil kadar surdu. Hala mal paylasimi davasi devam ediyor. Cekismeli bosandik biz.oğlunuz kaç yaşında nezamn boşandınız süreç nasıldı kısaca anlatabilirmisiniz
Bazi hakimler anlasmali bosanmada pek bir sey degistirmiyor. Bazi hakimler ise ufak tefek degisiklikler yapabiliyor. Bir arkadasim gorus gunlerini yazmamisti hakim bosanmada uygulanan rutin takvimi ilave etmis. Ama eski esi takvime uymadan istediginde goruyor tabi onlar icin problem yok. Onlar hak8min belirledigi takvimi uygulamiyorlar. Ben takvimi uyguluyorum cunku ben ve oglum bir yere beraber gideceksek babasinin gorme gunlerinin olmadigi zamanlarda gidiyoruz. Ornegin tatil gunlerini ona gore belirliyoruz. Bir de oglum da bu sekilden mutlu cunku hangi gun babasinin gelecegini biliyor ve diger gunler bos umitle babasini beklemiyor.size bir şey danışmak isterim iz anlaşmalı dilekçede ben dilekçede her istenildiğinde çocuk görülebilir yazdım hakim bunumu dikkate alıyo yoksa bizim yazdığımızı mı
eşimin eş ve babalık görevini yerine getirmemesinden yuvam yıkılıyor
size bir şey danışmak isterim iz anlaşmalı dilekçede ben dilekçede her istenildiğinde çocuk görülebilir yazdım hakim bunumu dikkate alıyo yoksa bizim yazdığımızı mı
Ne kadar zarif bir yorum yaboşanmadım, böyle bir tecrübem de yok.
sadece size sarılmaya geldim,
Rabbim yolunuzu açsın, içinize ferahlıklar versin...
çocuğunuzla beraber hayırlı insanlarla karşılaştırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?