boşanıyorum 14 yıllık evliliğim bitiyor.

çalışıyorum annem kışın bende kalacak oğluma bakacak ben atlatır üstesinden gelirim inşallah sadece düşündüğüm çocuğum nasıl atlatacak

Cahiliyet evet. O yüzden boşanırken bunları da avukatınıza söyleyeceksiniz.
Çocuğunuzun orada psikolojik şiddete maruz kaldığını, dengesinin bozulduğunu, akıl almaz iddalarla çocuğun beden ve ruh sağlığı ile oynandığını iletin.

Zaten çocuğu sizlere verirler.

inşallah Allah razı olsun teyzenizede kolaylık versin kadınlar çok kuvetli Allah hep bizim yanımızda ben Allahıma sığındım. İnşallah bunu atlatıcaz

biz dilekçeyi içeriye verdik bu ay davamız var anlaşmalı boşanma için inşallah kurtulucam onlardan

Çok geçmiş olsun..
Size tek tavsiyem çok mutlu olun..
Siz ne kadar mutlu olursanız oğlunuz da o kadar mutlu olacak..
Siz ne kadar huzurlu olursanız oğlunuz da o kadar güvende hissedecek..
Ona zaman tanıyın..
Babayı kötülemeyin..
Kendinizi acındırmayın..
Dimdik durun işte..

inşallah kışın bende olacak yaz tatilinde babasında kalacak plan o şimdilik hafta sonlarıda istediği zaman görecek
Biz hakimin belirlediği takvimi uyguluyoruz. 15 tatilde 1 hafta bende 1 hafta babasında kalıyor. Yazın temmuz ayında babasında 1 ay kalıyor. Diğer zamanlar ayda iki kez hafta sonları alıyor (her ayın 1. ve 3. cumartesileri alıp pazar günü 4 te bırakıyor). Görüş günleri belirli olunca da çocuk kendini tenis topu gibi hissetmiyor. Hangi gün babasında olacağını biliyor. Düzensiz olan zamanlarda çocuk da bir annede bir babada teniz topu gibi hissediyor kendisini.

Eşiniz sizi suçluyormuş , varsın suçlasın.
Esas hatalı taraf suçunu örtmek için yapar her zaman bunu .
Oğlunuza gelince. Bende boşanmış bir ailenin çocuğuyum ve iyiki vakti zamanında bu kadar mantıklı bir karar almışlar diyorum. Iki zıt insanın sadece çocuk için bir evde durmaya çalışması hem sizin icin hem cocuk icin eziyet olur.
Simdi anlamayabilir ama ileride cok guzel anlar sizi .
Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim :)

söyledikleriniz beni rahatlattı benimde babam hayyaştı geçimsiz bol kavgalı bir evde büyüdüm boşanma kararıma bu da etken oldu hergün kavgalı bir ortamda büyümektense varsın olsun annesi babası ayrı olsun evladımın

size bir şey danışmak isterim iz anlaşmalı dilekçede ben dilekçede her istenildiğinde çocuk görülebilir yazdım hakim bunumu dikkate alıyo yoksa bizim yazdığımızı mı

haklısınız bir söz okumuşturm kadın nekadar mutlu olursa evdekiler okadar mutlu olur. İnşallah mutlu olucam ve etrafımıda mutlu edicem sağolun

oğlunuz kaç yaşında nezamn boşandınız süreç nasıldı kısaca anlatabilirmisiniz

haklısınız bir söz okumuşturm kadın nekadar mutlu olursa evdekiler okadar mutlu olur. İnşallah mutlu olucam ve etrafımıda mutlu edicem sağolun

Ben defalarca yazdım burda da..
Karşımda nasıl anne görmek istiyorsam öyle anne olacağım dedim ve uyguladım..
Mutlu huzurlu bir yaşamımız var şükürler olsun..

rabbim hakkında hayırlı etsin

zaten koca olan kişi karşısındaki eşte birşey bulmayınca sürekli suçlarlar buna hiç takılı kalma sen kendini biliyorsa

bu evlilik için fedakarlık yaptıysan allaha bırak sonra da koca düşünsün

ben eşimden ayrıldığımda oğlum 10 yaşında idi hoş resmi olarak 2 yıl oldu

zorluk çektim mi evt bitakım zorluklar oldu ama ohayatımdayken daha zordu

ama oğlum babası ve babasının ailesi ile hiç bir zaman bağlarını koparmasına izin vermedim

baba ilgilenmediği dönemlerde hep git oğlum babandır atandır dedim oda gitti sınır koymadım

oğlum şimdi 15 yaşında ve babasınn nasıl bir insan olduğunu anladı evt hala gider gelir ama

babası için değil halaları ve babaanesi için gider gelir

sen önce kendini düşün sonra evladına sarıl inan gerisi geliyorrrr

uzun süren evliliğinizin ardından boşanma kararı almışsınız. sizi bu noktaya getiren sebepleri hiçbirimiz bilemeyiz. yaşanmışlıklar sizin anılarınızda. geçen zaman belki kayıp gibi görünebilir gözünüze ancak sizi siz yapan yaşam deneyimleriniz ve seçimleriniz. o an doğru olan zamanla yanlış gelebilir. üzüleceksiniz belki geçen yıllarda nasıl bu noktaya geldim diyebilirsiniz. fakat geri dönülmez bir yola girdim diyorsanız ayakta kalmaktan ve yaşamaya devam etmekten başka bir seçeneğiniz yok. çocuğunuzla tabi babasıyla bağlarını muhafaza ederek keyif alacağınız bir hayat yolu tutturabilirsiniz umarım. sizin için dua edeceğim. Sevdiğiniz işleri yapmanızı umuyorum. yapmak isteyip yapamadıklarınız, gidip görmeyi istediğiniz ama göremediğiniz yerleri eğer bütçeniz el veriyorsa yapın, görün derim. hayat kısa ve tek atımlık. zamanı geri alamazsınız. geriye kalan ömrü hayatınızı kendinizi düşünerek sevdiklerinşzle yaşayın. önünüze çıkan fırsatları cesaretle değerlendirin. Tekrarı olmayan bir dünyada yaşıyoruz. mutlu olmak her insanın hakkı ve yaşamdan beklentisi. mutlu olursunuz inşallah

Çok teşekkür ederim çok güzel özetlemişsiniz herşeyi. İnşallah Allah herkezin gönlüne göre versin

aynı kadere sahibiz benim oğlumda babannesine bağlı eline büyüdü sağolsun haklarını yiyemem dedesinin babannesinin ama oğlum inşallah saygı duyar aldığım kararlara

aynı kadere sahibiz benim oğlumda babannesine bağlı eline büyüdü sağolsun haklarını yiyemem dedesinin babannesinin ama oğlum inşallah saygı duyar aldığım kararlara

sen oğlunu babası ve ailesinden ayırmıyacaksın sadece oğluna anlatacaksın babanla anlaşamıyoruz ve bu onu kavrayacak

zamanla

eğer birşey yolunda gitmiyorsa çocuğu sadece bahane ederiz ama şöyle geri baktığında inan giden senin

yılların ve gençliğin olurrr

şimdi 37 yaşındayım ama şuana hem ruhum olarak hem görünüm olarak 10 yaş gençleştim

ama bundan 10 yıl önce 50 yaşında bir kadın gibiydim demek istediğimi anlamışındır inan

hayat o kadar kısak ki anın tadını çıkar birdaha gelmicez bu dünyayaa

bu hemen olacak bir iş değil biraz yol kat edeceksinn ama hayat sana gülecekk benim yaşadıklarımı anlatsamm

ama neyse ben geldi geçti diyorumm

Allah uarrımcınız olsun. Karar vermek en zor kısmı. Siz karar vermişsiniz en zor kısmını atlatmışsınız. Dilerim bundan sonraki süreci kolayca atlatırsınız. Herşey gönlünüzce olur inşallah

bende sinirden kilo aldım yemekten değil sitresten şistim 39 yaşındayım ama 50 gibi duruyorum. Anlatırsanız acılarınızı paylaşmak isterim. İlk hedefim kilo vermek oğluma ve hayatıma sarılmak olacak Allahımın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…