çalışıyorum annem kışın bende kalacak oğluma bakacak ben atlatır üstesinden gelirim inşallah sadece düşündüğüm çocuğum nasıl atlatacakİnşallah tez zaman da atlatırsınız...çalışıyormusunuz?aileniz de destek verirse... tez zaman da toplarsınız kendinizi çocuğunuzda ilk başlarda babasını arar...biraz zamana ihtiyacınız var...ilk başlarda bocalarsınız bir dönem sonra alışmaya başlarsınız.....
benim eşim biraz cahil aileside oğluma dedesi telefon almış şimdi yaz tatilinde babannede kalıyor demişlerki oğluma baban bilgisayarı evden aldı bende bu telefonu burda kalırsam sana vericem annen kirayı ödeyemez kapı önüne koyar ev sahibi siz çocuğum ağlayarak beni arıyo anne ben burda kalıcam ya kapı önüne koyarsa ev sahibi diyo gerisini siz düşünün
inşallah Allah razı olsun teyzenizede kolaylık versin kadınlar çok kuvetli Allah hep bizim yanımızda ben Allahıma sığındım. İnşallah bunu atlatıcazAllah yardımcınız olsun, inşallah kolayca atlatırsınız bu süreci. Teyzem bundan yıllar önce, boşanmanın ölüm gibi olduğu bir dönemde ayrılmış, maddi olarak da çok sıkıntılar çekmiş, şimdi pırlanta gibi kızları, kocaman kadın oldular. Teyzeme de çok düşkünler. Allah sizinde yardımcınız olsun, oğlunuz muhakkak verdiğiniz emeği gördükçe sizi takdir edecektir
biz dilekçeyi içeriye verdik bu ay davamız var anlaşmalı boşanma için inşallah kurtulucam onlardanCahiliyet evet. O yüzden boşanırken bunları da avukatınıza söyleyeceksiniz.
Çocuğunuzun orada psikolojik şiddete maruz kaldığını, dengesinin bozulduğunu, akıl almaz iddalarla çocuğun beden ve ruh sağlığı ile oynandığını iletin.
Zaten çocuğu sizlere verirler.
Biz hakimin belirlediği takvimi uyguluyoruz. 15 tatilde 1 hafta bende 1 hafta babasında kalıyor. Yazın temmuz ayında babasında 1 ay kalıyor. Diğer zamanlar ayda iki kez hafta sonları alıyor (her ayın 1. ve 3. cumartesileri alıp pazar günü 4 te bırakıyor). Görüş günleri belirli olunca da çocuk kendini tenis topu gibi hissetmiyor. Hangi gün babasında olacağını biliyor. Düzensiz olan zamanlarda çocuk da bir annede bir babada teniz topu gibi hissediyor kendisini.inşallah kışın bende olacak yaz tatilinde babasında kalacak plan o şimdilik hafta sonlarıda istediği zaman görecek
size bir şey danışmak isterim iz anlaşmalı dilekçede ben dilekçede her istenildiğinde çocuk görülebilir yazdım hakim bunumu dikkate alıyo yoksa bizim yazdığımızı mıBiz hakimin belirlediği takvimi uyguluyoruz. 15 tatilde 1 hafta bende 1 hafta babasında kalıyor. Yazın temmuz ayında babasında 1 ay kalıyor. Diğer zamanlar ayda iki kez hafta sonları alıyor (her ayın 1. ve 3. cumartesileri alıp pazar günü 4 te bırakıyor). Görüş günleri belirli olunca da çocuk kendini tenis topu gibi hissetmiyor. Hangi gün babasında olacağını biliyor. Düzensiz olan zamanlarda çocuk da bir annede bir babada teniz topu gibi hissediyor kendisini.
haklısınız bir söz okumuşturm kadın nekadar mutlu olursa evdekiler okadar mutlu olur. İnşallah mutlu olucam ve etrafımıda mutlu edicem sağolunÇok geçmiş olsun..
Size tek tavsiyem çok mutlu olun..
Siz ne kadar mutlu olursanız oğlunuz da o kadar mutlu olacak..
Siz ne kadar huzurlu olursanız oğlunuz da o kadar güvende hissedecek..
Ona zaman tanıyın..
Babayı kötülemeyin..
Kendinizi acındırmayın..
Dimdik durun işte..
oğlunuz kaç yaşında nezamn boşandınız süreç nasıldı kısaca anlatabilirmisinizBiz hakimin belirlediği takvimi uyguluyoruz. 15 tatilde 1 hafta bende 1 hafta babasında kalıyor. Yazın temmuz ayında babasında 1 ay kalıyor. Diğer zamanlar ayda iki kez hafta sonları alıyor (her ayın 1. ve 3. cumartesileri alıp pazar günü 4 te bırakıyor). Görüş günleri belirli olunca da çocuk kendini tenis topu gibi hissetmiyor. Hangi gün babasında olacağını biliyor. Düzensiz olan zamanlarda çocuk da bir annede bir babada teniz topu gibi hissediyor kendisini.
haklısınız bir söz okumuşturm kadın nekadar mutlu olursa evdekiler okadar mutlu olur. İnşallah mutlu olucam ve etrafımıda mutlu edicem sağolun
merhabalar,
14 yıllık evliliğim bu ayın sonunda son bulacak. Evliliğimde iyi ve kötü günlerim oldu. Herkes de olduğu gibi ama beni tek üzen nokta oğlumun üzülüyor olması. Bende böyle olmasını istemezdim ancak eşimin eş ve babalık görevini yerine getirmemesinden yuvam yıkılıyor. Böyle olmasına rağmen eşimin beni suçlaması içler acısı. Boşanmış ve çocuğu ile kalan arkadaşlardan destek istiyorum. Lütfen tecrübeleriniz ve yaşanmışlarınızla bana yol gösterebilir misiniz?
Teşekkür ederim
ALLAH BOZMASIN İNŞALLAHBen defalarca yazdım burda da..
Karşımda nasıl anne görmek istiyorsam öyle anne olacağım dedim ve uyguladım..
Mutlu huzurlu bir yaşamımız var şükürler olsun..
Çok teşekkür ederim çok güzel özetlemişsiniz herşeyi. İnşallah Allah herkezin gönlüne göre versinuzun süren evliliğinizin ardından boşanma kararı almışsınız. sizi bu noktaya getiren sebepleri hiçbirimiz bilemeyiz. yaşanmışlıklar sizin anılarınızda. geçen zaman belki kayıp gibi görünebilir gözünüze ancak sizi siz yapan yaşam deneyimleriniz ve seçimleriniz. o an doğru olan zamanla yanlış gelebilir. üzüleceksiniz belki geçen yıllarda nasıl bu noktaya geldim diyebilirsiniz. fakat geri dönülmez bir yola girdim diyorsanız ayakta kalmaktan ve yaşamaya devam etmekten başka bir seçeneğiniz yok. çocuğunuzla tabi babasıyla bağlarını muhafaza ederek keyif alacağınız bir hayat yolu tutturabilirsiniz umarım. sizin için dua edeceğim. Sevdiğiniz işleri yapmanızı umuyorum. yapmak isteyip yapamadıklarınız, gidip görmeyi istediğiniz ama göremediğiniz yerleri eğer bütçeniz el veriyorsa yapın, görün derim. hayat kısa ve tek atımlık. zamanı geri alamazsınız. geriye kalan ömrü hayatınızı kendinizi düşünerek sevdiklerinşzle yaşayın. önünüze çıkan fırsatları cesaretle değerlendirin. Tekrarı olmayan bir dünyada yaşıyoruz. mutlu olmak her insanın hakkı ve yaşamdan beklentisi. mutlu olursunuz inşallah
aynı kadere sahibiz benim oğlumda babannesine bağlı eline büyüdü sağolsun haklarını yiyemem dedesinin babannesinin ama oğlum inşallah saygı duyar aldığım kararlararabbim hakkında hayırlı etsin
zaten koca olan kişi karşısındaki eşte birşey bulmayınca sürekli suçlarlar buna hiç takılı kalma sen kendini biliyorsa
bu evlilik için fedakarlık yaptıysan allaha bırak sonra da koca düşünsün
ben eşimden ayrıldığımda oğlum 10 yaşında idi hoş resmi olarak 2 yıl oldu
zorluk çektim mi evt bitakım zorluklar oldu ama ohayatımdayken daha zordu
ama oğlum babası ve babasının ailesi ile hiç bir zaman bağlarını koparmasına izin vermedim
baba ilgilenmediği dönemlerde hep git oğlum babandır atandır dedim oda gitti sınır koymadım
oğlum şimdi 15 yaşında ve babasınn nasıl bir insan olduğunu anladı evt hala gider gelir ama
babası için değil halaları ve babaanesi için gider gelir
sen önce kendini düşün sonra evladına sarıl inan gerisi geliyorrrr
aynı kadere sahibiz benim oğlumda babannesine bağlı eline büyüdü sağolsun haklarını yiyemem dedesinin babannesinin ama oğlum inşallah saygı duyar aldığım kararlara
bende sinirden kilo aldım yemekten değil sitresten şistim 39 yaşındayım ama 50 gibi duruyorum. Anlatırsanız acılarınızı paylaşmak isterim. İlk hedefim kilo vermek oğluma ve hayatıma sarılmak olacak Allahımın izniylesen oğlunu babası ve ailesinden ayırmıyacaksın sadece oğluna anlatacaksın babanla anlaşamıyoruz ve bu onu kavrayacak
zamanla
eğer birşey yolunda gitmiyorsa çocuğu sadece bahane ederiz ama şöyle geri baktığında inan giden senin
yılların ve gençliğin olurrr
şimdi 37 yaşındayım ama şuana hem ruhum olarak hem görünüm olarak 10 yaş gençleştim
ama bundan 10 yıl önce 50 yaşında bir kadın gibiydim demek istediğimi anlamışındır inan
hayat o kadar kısak ki anın tadını çıkar birdaha gelmicez bu dünyayaa
bu hemen olacak bir iş değil biraz yol kat edeceksinn ama hayat sana gülecekk benim yaşadıklarımı anlatsamm
ama neyse ben geldi geçti diyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?