Valla konu sahibinin şımarıklık yaptığını düşünmüyorum.. kadın derdini paylaşmıs.. yüzün güzel fiziğim kötü demiş ne war bunda ??Çünkü kimse kolay kolay kendine ben güzelim deme cesaretine sahib değil =) dünya güzeli bile olsan bunu demek cesaret ve ciddi özgüven ister. Ukalalık ve şımarıklık içermediği sürece bu özgüven iyi bir özellik bence ve burda art niyetle kimse yorum yapmamıştı.
Açıksözlülüktür oGerçektende patavatsızsınız !
Konu sahibi özgüvenle ilgili konu açıyor sizde 23 yaşa göre büyük duruyor diyorsunuz ! KAdın kadının kurdu... neyse daha fazla yazmıyım yoksa banlanıcam.Kız fotoda kilosu yokki azıcık yüzü var
Yüze bakarak yorum yaptım hala da diyorum 23 yaşa çok büyük duruyor..
Bna göre
Aynen katılıyorum sanaÇünkü kimse kolay kolay kendine ben güzelim deme cesaretine sahib değil =) dünya güzeli bile olsan bunu demek cesaret ve ciddi özgüven ister. Ukalalık ve şımarıklık içermediği sürece bu özgüven iyi bir özellik bence ve burda art niyetle kimse yorum yapmamıştı.
Evt bişey yok zaten. Lütfen yazımı tekrar okuyabilirmisin =) çünkü yanlış anlıyorsunuzValla konu sahibinin şımarıklık yaptığını düşünmüyorum.. kadın derdini paylaşmıs.. yüzün güzel fiziğim kötü demiş ne war bunda ??
Kadın kadının kurdu ne yavKonu sahibi özgüvenle ilgili konu açıyor sizde 23 yaşa göre büyük duruyor diyorsunuz ! KAdın kadının kurdu... neyse daha fazla yazmıyım yoksa banlanıcam.
Ay kız güldürdün beni :)Kadın kadının kurdu ne yav
Size güzellik tüyosu veriyorum sırrımı daha ne yapayım..
Konu sahibine zaten bayıldım sana mükemmelsin dedim sadece yaşıtız zannettim..
Teşekkür ederimKiz nickini degistirmissin ama ilk sayfalarda seni alintilayarak yazanlarda eski nickin gorunuyor. Ben oyle baktim mesela instanaBence sen instagramdaki adini degistir kokten cozum anca o olur Ayrica yuzun gercekten guzel yemisim kilosunu be Miranda kim yani bizim yanimizda kiloyu verirsin zamanla
3 yıllık evliyim eşimden ve ailesinden çok çektim o yüzden boşanıyorum ama konu bu değil. Boyum 175. Evlenirken 60 kiloydum ve geçrketen manken gibiydim çok güzel de bir yüzüm var.. Zaten ilk sorun burdan çıktı dışarda bna baktıkları içim eşim beni hırpalıyorve kısıtlıyor du. Artık o kadar bıkmıştım ki kendimi saldım ve hamileliğimdw 100 kilo oldum.. Şimdi özgüvenim yerle bir. Buradaki nick mle instagramdan bakabilirsiniz yüzüm hala çok güzel ama eskisi gibi değilim ve bu özgüvenaizlik beni çok üzüyor artık kendime gelmem kendime bakmam güçlü bir anne olmam lazım ne yapıcam bilmiyorum. Eşimin birsürü pislik huyu vardı tek iyi huyu kiloma hiç takmaz hatta zayıflama dersi tabi çirkin olayım da kimse bana bakmasın diye..
Bizzat mesajında güzeldim ama 40 kilo aldım, şimdi özgüvenim yerle bir yazıyor
Sanki 50 yaşındasında konu sahibiyle aynı yaşta sanmışsın gibi hakaret algılanmışKadın kadının kurdu ne yav
Size güzellik tüyosu veriyorum sırrımı daha ne yapayım..
Konu sahibine zaten bayıldım sana mükemmelsin dedim sadece yaşıtız zannettim..
Attım=)Konu sahibi o koca müsveddesinin senden aldıklarını geri kazanma vakti. Yeterince istersen tabii ki verebilirsin o kiloları. Onca kiloyu verenlerden neyin eksik. Kendi psikolojin ve kızın için yapmalısın bunu.( Not: İnstagramdan bulamadım seniBen de resim istiyorum:)))
Çünkü kimse kolay kolay kendine ben güzelim deme cesaretine sahib değil =) dünya güzeli bile olsan bunu demek cesaret ve ciddi özgüven ister. Ukalalık ve şımarıklık içermediği sürece bu özgüven iyi bir özellik bence ve burda art niyetle kimse yorum yapmamıştı.
Sanki 50 yaşındasında konu sahibiyle aynı yaşta sanmışsın gibi hakaret algılanmış
Yaşı 20li olanlar yaşlarının küçüklüğünden dolayı öyle algılayabilirler fakat hele bi 30'a gelin bak, gayette normal bi yorum olarak göreceksinizdir =)
Aralarında 8 yaş var yani yaşıtta durabilirler, bence insan 20li yaşlarından sonra 30a kadar çokta değişmiyor, sadece çok az olgunlaşıyor gibi,yani banada sorsanız bende kendimle yaşıt zannedebilirdim gayet normal bana göre.
He ne var ki bunda alla allaSanki 50 yaşındasında konu sahibiyle aynı yaşta sanmışsın gibi hakaret algılanmış
Yaşı 20li olanlar yaşlarının küçüklüğünden dolayı öyle algılayabilirler fakat hele bi 30'a gelin bak, gayette normal bi yorum olarak göreceksinizdir =)
Aralarında 8 yaş var yani yaşıtta durabilirler, bence insan 20li yaşlarından sonra 30a kadar çokta değişmiyor, sadece çok az olgunlaşıyor gibi,yani banada sorsanız bende kendimle yaşıt zannedebilirdim gayet normal bana göre.
Kalınlaştırdığım yer ortada değil mi?
Bu durumda kendi kendime hakaretmi etmiş oldumBence burada asıl 30 yaşa hakaret var.
Zaten 30 yaş sendromu yaşıyoruzBence burada asıl 30 yaşa hakaret var.
Bence sizin algıda bir probleminiz var. Yüzümü beğeniyorum ama kiloların yani eşittir fiziğim yüzünden özgüvensizim yazıyor.. Gerçekten enteresansınız. İsteyen istediği yorumu yapabilir tabiki ama neden bukadar rahatsız oldunuz anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?