Boşanıyorum, 40 kilo aldım özgüvenim yerle bir?

Valla konu sahibinin şımarıklık yaptığını düşünmüyorum.. kadın derdini paylaşmıs.. yüzün güzel fiziğim kötü demiş ne war bunda ??

Kız fotoda kilosu yokki azıcık yüzü var
Yüze bakarak yorum yaptım hala da diyorum 23 yaşa çok büyük duruyor..
Bna göre
Konu sahibi özgüvenle ilgili konu açıyor sizde 23 yaşa göre büyük duruyor diyorsunuz ! KAdın kadının kurdu... neyse daha fazla yazmıyım yoksa banlanıcam.

Aynen katılıyorum sana

Konu sahibi o koca müsveddesinin senden aldıklarını geri kazanma vakti. Yeterince istersen tabii ki verebilirsin o kiloları. Onca kiloyu verenlerden neyin eksik. Kendi psikolojin ve kızın için yapmalısın bunu.( Not: İnstagramdan bulamadım seni Ben de resim istiyorum:)))

Konu sahibi özgüvenle ilgili konu açıyor sizde 23 yaşa göre büyük duruyor diyorsunuz ! KAdın kadının kurdu... neyse daha fazla yazmıyım yoksa banlanıcam.
Kadın kadının kurdu ne yav
Size güzellik tüyosu veriyorum sırrımı daha ne yapayım..
Konu sahibine zaten bayıldım sana mükemmelsin dedim sadece yaşıtız zannettim..

Teşekkür ederim

Bizzat mesajında güzeldim ama 40 kilo aldım, şimdi özgüvenim yerle bir yazıyor

Kalınlaştırdığım yer ortada değil mi?

Kadın kadının kurdu ne yav
Size güzellik tüyosu veriyorum sırrımı daha ne yapayım..
Konu sahibine zaten bayıldım sana mükemmelsin dedim sadece yaşıtız zannettim..
Sanki 50 yaşındasında konu sahibiyle aynı yaşta sanmışsın gibi hakaret algılanmış
Yaşı 20li olanlar yaşlarının küçüklüğünden dolayı öyle algılayabilirler fakat hele bi 30'a gelin bak, gayette normal bi yorum olarak göreceksinizdir =)
Aralarında 8 yaş var yani yaşıtta durabilirler, bence insan 20li yaşlarından sonra 30a kadar çokta değişmiyor, sadece çok az olgunlaşıyor gibi,yani banada sorsanız bende kendimle yaşıt zannedebilirdim gayet normal bana göre.

Attım=)

Evet bence de ciddi bir özgüven lazım. Ne mutlu konu sahibi o özgüvene sahipmiş.

Bence burada asıl 30 yaşa hakaret var.

He ne var ki bunda alla alla

Bu kadar dert etmeyin ben açıklık getireyim evet yüzümü çok beğeniyorum 100 kilo da olsam çok güzel bir yüzüm var. Ama fizik kötü olduktan sonra yüzümün güzelliği mutlu etmeye yetmiyor kıyafetlerimi yüzüme giymiyorum. Eski fiziğini kaybettiğim ve zor bir süreçten geçtiğim için özgüvenim yok. Dışarı bile çıkmıyorum. Siz neden bukadar zorlandınız anlayamadım.
Kalınlaştırdığım yer ortada değil mi?

Kilo vermek isteniyorduysa bu konuda fikir isteyip durumu anlatması yeterli olurdu.

Yüzünü çok begeniyorsa bunun için Instagram adresini vermesi gerekmiyordu.
Kalkıp "bakın yüzüm çok güzel inanmıyorsanız fotoğrafı burda" dediyse yorum da yapılır her şekilde.
Fotoğrafını burada profil olarak kullanıyor olsaydı yorum yapan olmazdı durduk yere ama hususi yorum almak için atılmış fotoğrafa yorum yapılıyor ve bazıları da gördüğünü yorumlamış sadece bu kadar kızacak ne vardı. :)

Tamam ben de ona bir şey demedim. Olayı başka yöne çekmeye gerek yok ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…