- 27 Mayıs 2016
- 19
- 8
- 1
- Konu Sahibi Melankokolik
Benim için bu kadarı yeterli arkadaşlar..Çok teşekkürler
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tam olarak sonunuz nedir ?
kimse kimsenin ailesini sevmek zorunda değil beraber yaşamıyorsanız görüşmekte zorunda değilsiniz sık sık..
birde sağa sola sizi kötüleyen adam sizi sevmiyordur bence
erkekler genelde kızgın olsa bile içine atar içi yanan adam eşini çekiştirmez kimseye.
Biz ne bilelim yahu?Peki niye ağlıyor ayrılırken?seni çok sevmiştim diyor?benden ziyade ailemi daha çok kötülüyor
Kendi de bilmiyor ki buraya yazsınSorun nedir??
Boşanmak isteyen senmişsin. Neden şimdi üzülüyorsun anlamadım.1 yıllık evliyim.Tanışıp evlenmemizle birlikte toplamda 2 yıldır tanıyorum eşimi.Onu hala çok seviyorum ama çokta öfkeliyim.Ona öfkelendiğim için bi kaç kere annemin evine geldim.Böyle yürümez boşanalım dedim..En sonunda madem bu kadar istiyorsun boşanalım dedi..iki hafta sonra davamız var..ben bir aydır annemdeyim dayanamayıp yine de bi kere daha konuştum.Bak neden benim kızdığım noktaları bi krede anlayıp çözmek istemiyorsun dedim.Evden eşyalarımı alırken sarılıp ağladık..ama neden bu kadar gurur neden düzeltme çabası yok?hatta ben suçluymuşum gibi sağa sola beni kötülüyor.Ailemden nefret ediyor.Hoş onun ailesini de düğünden sonra 2 kere gördüm.Acı içindeyim ama artık yapacakta birşeyim kalmadı.Anlamıyor çünki
sağa sola kepçük ağızlılık edip seni kotuleyen adam adam değildir zaten..düzeltme çabası yok kendince seni yontup sindirme çabası var sende tam boşanma arefesinde vazgeçip bu yontma taş işlemine dahil olmaya niyetli gibisin ama YAPMA..Allah korkusu olan hak hukuk bilen adam evlilikte gurur yapmaz çözüm odaklı çalışır1 yıllık evliyim.Tanışıp evlenmemizle birlikte toplamda 2 yıldır tanıyorum eşimi.Onu hala çok seviyorum ama çokta öfkeliyim.Ona öfkelendiğim için bi kaç kere annemin evine geldim.Böyle yürümez boşanalım dedim..En sonunda madem bu kadar istiyorsun boşanalım dedi..iki hafta sonra davamız var..ben bir aydır annemdeyim dayanamayıp yine de bi kere daha konuştum.Bak neden benim kızdığım noktaları bi krede anlayıp çözmek istemiyorsun dedim.Evden eşyalarımı alırken sarılıp ağladık..ama neden bu kadar gurur neden düzeltme çabası yok?hatta ben suçluymuşum gibi sağa sola beni kötülüyor.Ailemden nefret ediyor.Hoş onun ailesini de düğünden sonra 2 kere gördüm.Acı içindeyim ama artık yapacakta birşeyim kalmadı.Anlamıyor çünki
YANİ HİSLERİME TERCÜMAN OLDUN.Eşyaları alırken zaten biz bu evi boşaltçaz durumuz bunu gösteriyor dedi.Ayrılınca bile tel. numaramı değiştirirsem ona vermeliymişim.Kendi bi iş kuracakmış kazanıp bana dükkan açacakmış.Ayrıldıktan sonra bu iyilil niye?evden zaten elbise dışında çöp bile almadım senim olsum sen aldın ya herşeyi dedim.Gerekirse boşanıp evlenecekmişiz akıllanmak içinsağa sola kepçük ağızlılık edip seni kotuleyen adam adam değildir zaten..düzeltme çabası yok kendince seni yontup sindirme çabası var sende tam boşanma arefesinde vazgeçip bu yontma taş işlemine dahil olmaya niyetli gibisin ama YAPMA..Allah korkusu olan hak hukuk bilen adam evlilikte gurur yapmaz çözüm odaklı çalışır
El işçiliği bizim giderlerimizi karşılamazmış.Parası yok iş kuramaz.Benim iş yerim aile şirketi.Dahil etsemde eve kazanç girmez borç ödeniyor çünki.1 yıldır çalışmıyor mu adam yani? kendi işini mi kurmak istiyor? maaşlı çalışmak mı istemiyor?
ödediğiniz borç kapattığı işyerinden mi?
sizin işinizde neden beraber çalışmıyorsunuz?
boşanıp evlenecekmiymişsiniz sen akıllan diye eğer tekrar evlenme teklifinde bulunursa hani akıllandın artık tamamdır bu iş nikah kıyalım derse ağırlığımca altın üstüme bir ev bir araba vermeden asla evlenmem deYANİ HİSLERİME TERCÜMAN OLDUN.Eşyaları alırken zaten biz bu evi boşaltçaz durumuz bunu gösteriyor dedi.Ayrılınca bile tel. numaramı değiştirirsem ona vermeliymişim.Kendi bi iş kuracakmış kazanıp bana dükkan açacakmış.Ayrıldıktan sonra bu iyilil niye?evden zaten elbise dışında çöp bile almadım senim olsum sen aldın ya herşeyi dedim.Gerekirse boşanıp evlenecekmişiz akıllanmak için
o zaman maaşlı bir iş bulacak mecburen..iş aramıyor mu, bulamıyor mu,beğenmiyor mu???El işçiliği bizim giderlerimizi karşılamazmış.Parası yok iş kuramaz.Benim iş yerim aile şirketi.Dahil etsemde eve kazanç girmez borç ödeniyor çünki.