Boşaniyorum ama...

Baby3333

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2020
33
-7
16
Kizlar bisanicam 11aylik bir bebegim var ailemle kusum reddettiler asla sahip cikmazlar bosanma nedenim uzun hikaye elimde meslegim yok ogluma nasil bakacam hayata nasil tutunacagim nasil guclu olup ayakta duracagim fikir verin lutfen

Cok uzuldum... Hayirli bir Karar olur insallah. Is bul calis diyemem sana, hèle korona varken. Iyi yaptigin bir sey var mi? Orgu isleri gibi. Insta uzerinden yaptigin el emekleri belki satabilirsin. Yardimci olabilir cok olmasa da. Evinden calisan bazi hanimlarin cocuklarina da bakabilirsin ilerde korona gittikten sonra

Yani cocugumla beraber hasta bakıcılığı yada cocuk bakiciligi yapabilirmiyim kabul eden olurmu

Güvenilir biryer olması lazım.Öncesinde kadın sığınma evlerinde kalmayı düşünün derim

Orasi hakkinda hicbirbilgim yok kotu bir yer diyorlar

Mevcut şartlarınızı siz daha iyi biliyorsunuz.
Benim bildiğim 11aylık çocuğunuz ile hemen iş bulmanızın zor olabileceği o yüzden sığınma evi mantıklı geldi.Tabi secim sizin

Su anda durum zor heeyer kapali. Dikkatli olun allah yardimciniz olsun.

Kizlar bisanicam 11aylik bir bebegim var ailemle kusum reddettiler asla sahip cikmazlar bosanma nedenim uzun hikaye elimde meslegim yok ogluma nasil bakacam hayata nasil tutunacagim nasil guclu olup ayakta duracagim fikir verin lutfen
Neden boşanıyorsunuz peki?
Çok çok hayati bir konu değilse bebeğiniz 2-3 yaşına gelene kadar sabredin derim.
Mesleğiniz bile yokken bebeğiniz ile yapabileceğiniz hiçbir şey yok maalesef.
Öyle çocuk bakmayla, evde örgü örme yada yemek yapma ile döndürülemez ev ekonomisi..
Zaten bebekle de bunları yapamazsınız.
Sizin;
1000 TL kira parası
1000 TL bakıcı parası
1000 TL ihtiyaçlar için olmak üzere
en az 3000 TL para kazanabileceğiniz bir işe ihtiyacınız var.
Mesleği olan insanlar bu parayı ancak kazanıyor.
Mesleğiniz yok iken bu parayı kazanmanız neredeyse imkansız...
Helede şu şartlarda.
....
Bazen kalmak gitmekten daha iyi bir seçenektir.

Zaten cocuk 2-3 yasina gelincede calisamam ki caresiz durumdayim

Aslinda dogru soyluyorsun kafayi tirlatmadan kalabileceksem kalirim(

Mune bu konu bdv'ye taşınabilir mi ? Belki bu zor durumda olan arkadaşa daha çok yardımcı olan çıkar.
Aynı konu BDV'ye açılmış

Bu konuyu kapaticam orada tekrar actim nasil kapaniyor

Ben boşanmamanızı düşünüyorum yani sadece orayı konaklama ve ihtiyaçlarınızı gidermek için kullanın illa eşinizle bir samimiyetiniz olmasına gerek yok. Yada çocuğunuz bir yaşa gelene kadar yada siz uygun bir iş bulup maddi durumunuzu düzeltene kadar o adama katlanın inanın diğer türlüsü daha zor

Evet onu bende dusundum boylesi daha mantikli bencede yapacak bisey yok

Valiliği gidin bebeğinizle oradan sizi yönlendirirler ve yardım alırsonız ama tabi resmi olarak boşanmış olmak şartıyla onun içinde baroya başvurman gerekiyor adliye ye gitmen gerekiyor hiç mi akraban kardeşin yok sana destek çıkacak, ağaç kovuğundan çıkmadın ya

Yok kacarak evlendim sahsen o evden kactigim icinde hic pisman degilim asiri psikolojik ve fiziksel siddet goruyordum anliyacaginiz calacak bir kapim bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…