Orasi hakkinda hicbirbilgim yok kotu bir yer diyorlarGüvenilir biryer olması lazım.Öncesinde kadın sığınma evlerinde kalmayı düşünün derim
Orasi hakkinda hicbirbilgim yok kotu bir yer diyorlar
Neden boşanıyorsunuz peki?Kizlar bisanicam 11aylik bir bebegim var ailemle kusum reddettiler asla sahip cikmazlar bosanma nedenim uzun hikaye elimde meslegim yok ogluma nasil bakacam hayata nasil tutunacagim nasil guclu olup ayakta duracagim fikir verin lutfen
Zaten cocuk 2-3 yasina gelincede calisamam ki caresiz durumdayimNeden boşanıyorsunuz peki?
Çok çok hayati bir konu değilse bebeğiniz 2-3 yaşına gelene kadar sabredin derim.
Mesleğiniz bile yokken bebeğiniz ile yapabileceğiniz hiçbir şey yok maalesef.
Öyle çocuk bakmayla, evde örgü örme yada yemek yapma ile döndürülemez ev ekonomisi..
Zaten bebekle de bunları yapamazsınız.
Sizin;
1000 TL kira parası
1000 TL bakıcı parası
1000 TL ihtiyaçlar için olmak üzere
en az 3000 TL para kazanabileceğiniz bir işe ihtiyacınız var.
Mesleği olan insanlar bu parayı ancak kazanıyor.
Mesleğiniz yok iken bu parayı kazanmanız neredeyse imkansız...
Helede şu şartlarda.
....
Bazen kalmak gitmekten daha iyi bir seçenektir.
Aslinda dogru soyluyorsun kafayi tirlatmadan kalabileceksem kalirimNeden boşanıyorsunuz peki?
Çok çok hayati bir konu değilse bebeğiniz 2-3 yaşına gelene kadar sabredin derim.
Mesleğiniz bile yokken bebeğiniz ile yapabileceğiniz hiçbir şey yok maalesef.
Öyle çocuk bakmayla, evde örgü örme yada yemek yapma ile döndürülemez ev ekonomisi..
Zaten bebekle de bunları yapamazsınız.
Sizin;
1000 TL kira parası
1000 TL bakıcı parası
1000 TL ihtiyaçlar için olmak üzere
en az 3000 TL para kazanabileceğiniz bir işe ihtiyacınız var.
Mesleği olan insanlar bu parayı ancak kazanıyor.
Mesleğiniz yok iken bu parayı kazanmanız neredeyse imkansız...
Helede şu şartlarda.
....
Bazen kalmak gitmekten daha iyi bir seçenektir.
Aynı konu BDV'ye açılmışMune bu konu bdv'ye taşınabilir mi ? Belki bu zor durumda olan arkadaşa daha çok yardımcı olan çıkar.
Bu konuyu kapaticam orada tekrar actim nasil kapaniyorAynı konu BDV'ye açılmış
Boşanıyorum yardım edin :((
Kizlar bisanicam 11aylik bir bebegim var ailemle kusum reddettiler asla sahip cikmazlar bosanma nedenim uzun hikaye elimde meslegim yok ogluma nasil bakacam hayata nasil tutunacagim nasil guclu olup ayakta duracagim fikir verin lutfenwww.kadinlarkulubu.com
Konu kapatılmaz, siz diğer konunuzdan devam edinBu konuyu kapaticam orada tekrar actim nasil kapaniyor
Evet onu bende dusundum boylesi daha mantikli bencede yapacak bisey yokBen boşanmamanızı düşünüyorum yani sadece orayı konaklama ve ihtiyaçlarınızı gidermek için kullanın illa eşinizle bir samimiyetiniz olmasına gerek yok. Yada çocuğunuz bir yaşa gelene kadar yada siz uygun bir iş bulup maddi durumunuzu düzeltene kadar o adama katlanın inanın diğer türlüsü daha zor
Yok kacarak evlendim sahsen o evden kactigim icinde hic pisman degilim asiri psikolojik ve fiziksel siddet goruyordum anliyacaginiz calacak bir kapim bile yokValiliği gidin bebeğinizle oradan sizi yönlendirirler ve yardım alırsonız ama tabi resmi olarak boşanmış olmak şartıyla onun içinde baroya başvurman gerekiyor adliye ye gitmen gerekiyor hiç mi akraban kardeşin yok sana destek çıkacak, ağaç kovuğundan çıkmadın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?