Boşanıyorum. .Artık bizden olmaz mı? ?

Sonbahar 35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
909
393
53
Arkadaslar bn konumu paylasmistim. .Bu evlilikte benim de hatalarim illa ki olmuştur. .beni kendilerinden soğutmak için her şey yaptılar..acaba fevri davranmayip alttan mi alsaydim. .bunca yapilanlari. .kızgınlık o.çocuğu bile dedim kriz aninda cok Psikolojimi bozdular ..ama sussaydim ne bilim ses cikarmasayddim bu ayrılık olmaz mıydı? Uzerine birde beni kasıtlı babaevine gonderip gelme sensiz daha huzurluyum istemiyorum diyen bir adamın bu yaptığı her şeyi bitirmeye yeter miydi??Yorumlarınızı bekliyorum..huzursuzum. .

şuanki durumuna çok üzüldün ...
ayrılsan bir dert ayrılmasan başka bir dert işte böyle insanı kendi içinde sorgulatıyor
umarım çoçuğun yokturr

Sana bunlari soyleyen bir adam ici inan bana hic degmez!tm fevri davranip soylenmemesi gereken seyler soylemissin ama seninde canin yanmis sonucta..hicte pisman olma!hayirlisi boyleymis deyip onune bak artik..

Canim suan kendini suclamana hic gerek yok birazdaha sabretseydimde falan yok oyle yapsaydimda boyle yapsaydimda dusuncelre kendini sokarsan ilerleyemezsin,neler yasadigi kendin sadece bilirsin senin anlatiklarinla bukadr biliyoruz ama inan eger bunlari sana yapan ya seni hic sevmemis gercekten kurtulmak icin yapmistir, yada bunu gercekten hakkettin bunu sadece sen bilirsin yasayan sensin cunkü,bu senin hayatin iyi dusun tasin bu duygulardan kendini ya kurtarcaksin yada devam edeceksin artik bunu sen bilirsin,hakkinda hayirlisi olsun insallah

İnan ki her şeyi ayrintili yazdım. .o linkte. .her şey onlardan ibaret. .bn ondan hiç vazgeçemedim..hep düşüncede kaldı. .ben yapamadım böyle yapamazdim. .onun yaşadığı kadar bn de yaşadım. .hatta çok daha fazlasını. .hem ailesi yanindaydi. .hem erkek gücü. .karşı koyamazdim. .hiç bilemedi. .sevmemis. .hiç sevmemis..(

Iyide fevri bir şey yapmamissin seni bırakmış ve geri dönmeni istememiş üzülme artık seni önemsemiyor bile mutlu ol çocuğun yok hiç bir baginda yok hayatına başlangıç yap o kadar

Feysten artık bakmıyorum hiçbir seyine..bir kere bile aramadim özel numarayla bile..Çünkü sesini duyunca dayanamam. .(((

Biliyorum cok aci bunlari düsunüp yasamak ama napcaksin iste insanoglu okadr deger verirsin seversin ama karsiligi yok iste gecte olsa anlaman lazim,inan zaman ver kendine dua et inslalh kurtulursun bu düsuncelrden, zaten bukadr sevmeseydin uzulmezdinde allah yardimcin olsun inan deymiyor diyoruz uzulmek boylelerine ama kalbe soz gecmiyor iste simdiye kadr seni hic aramamis sormamis bile buda insana baska koyuyor aci ama gercek malesef o yuzden kendini birazda rahatlatacak bir ugras bul arkats veya ailenle meskul ol ,zor biliyorum ama napcaksin hayat devam ediyor

canım senin canına ne zulmün var ya

Aynen arkadaşım. .hayat devam ediyor..ne diyorum biliyor musun..evlilik dahil yedi yıl. .nasıl oynamış. .evlilik onun için onemsizmis..

valla cnm hic bi normal kadın evliligini yıkmaz bundan eminin 100 kadından anca 1 i kafasına göre bosanır kadınların cougu her sekli dener ki aman sunuda denemedim demesin belki bunu yapsaydı m yada yapmasaydım bosanmazdık

ama erkekler öylemi dengesizlier önce kapı orda derler sonra gelir aglarlar karakterli erkek bulmak zor o yüzden bosanan insanların cogu erkekler yüzündne bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…