Boşanıyorum. .Artık bizden olmaz mı? ?

kendinize eziyet etmek hoşunuza mı gidiyor?? adam size birsürü psikolojik şiddet uygulamış, fiziki de var..
üstelik sizi bildiğin evden şutlamış tabiri caizse.. daha ne sevgisi olabilir ki..
hele kayınvalide ayırdı demen o adamı kollaman tamamen tuhaf..
yoluna bak eskiyle yaşama. gez toz eğlen..

Senin suçun yok, kandırılan sensin.
Hepimizin cinnet anında ağzımızdan kaçırdığı kötü sözler vardır ama büyük ama küçük.
O noktaya getirene bakmalı bir de.

Çocuğun yok, fotodaki sensen çok da hoş bir bayansın.

Seni sevse senden böyle kolay vazgeçmez.
Kolay vazgeçen adam bırak bugün vazgeçsin, daha fazla vaktini almasın.

Umarım bu kötü günleri çabucak atlatıp çok mutlu olursun

Ayrılık iki taraflı karşı taraf yaklaşmıyorsa istediğiniz kadar fedakar olun tek taraflı olmuyor maalesef..

Ewet benim resimdeki arkadaşım. .O kadar mantiklisiniz ki...Çok çok tşk. Ederim..ne güzel dedin ..Bugün vazgecen yarın da vazgeçer. .ama yanına kalmaz inşallah. .Rabbim onu pişman etse de ben de duysam...ama öyle bir zamn gelse ki hiçbir şey duymak istemesem. .

Gelecek o günler, hiç umrunda bile olmayacak..
Karşına kıymet bilen biri çıktığında teşekkür edeceksin ona hatta iyi ki gitmiş diye.. :)
İnşallah.. Güzel düşün, güzel olsun.

Acını anlıyorum ama her şey olacağına varır.
Şer görünende belki büyük bir hayır vardır.
İnanmak lazım..

sen kendi hayatına bak artık yeni gelecek güzel günlere haksızlık yapana ilahi adaletin topuzu ağır olur...geçmişe değil önüne bak

Gercekten cok hos bir bayansiniz ...
size kaybettigi icin bence o kendi derdine yansin ... bnde konularinizi takip ediyorum yerinizde bir baskasi olsa asla bu kadar dayanmazdi siz yapilmiycak fedakarliklari yapmissiniz ... en son suclamaniz gereken kisi kendinizsiniz ... ve cok sansliymissinixki o psikopattan kurtulmussunuz ... az daha sabredin gorun bak oyle gunler gelecekki keske daha once bitseymis de bu gunleri daha evvel yasasaymisim diyeceksiniz ... iyikide beni kandirmis diyeceksiniz ... sadece sabredin ... sakin unutmayin ... BIZIM SER BILDIGIMIZ SEYLERDE COK BUYUK HAYIRLAR GIZLIDIR ... sakin uzmeyin kendinizi Allahin sevgili kuluymussunuzki sizi ondan kurtarmis ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…