Boşanıyorum. .Artık bizden olmaz mı? ?

her şey söylenmiş son nokta konulmuş tabiri caizse yol verilmiş size deseydim etseydim bunlar geç kalınmış sözler keşkeleri arkanıza alıp şimdi ne yaparım çabasında olun yolunuza bakın her şerde bir hayır arayın

sana bu kadar hakaret eden, döven aşağılayan en nihayetinde kandırıp boşanmaya çalışan bir adamdan ve iğrenç ailesinden hala ne bekliyorsun
neden hala kafanda acaba var
niye kendi kendine bu kadar kötülük ediyorsun diyorum

Bir de dayanamayıp beni kızdırdıgi zaman karşı komşumuz karı koca gelmişlerdi. .kavgalarimizdan haberdarlardi. .benim iyice psikolojim bozulmustu. .yine kavga anında dayanamayıp benim kaybetmek bir şeyim yok kafanı koparip annene paket yaparım bile dedim((( İyice bozulmuştu psikolojim. Öyle ki valla yaparım diyordum. O kadar çok sinirlerim yıpranmıştı (((((

Korkutmak için bıçak alıyordum elime..bana vurur diye korkuyordum. .elimden bıçağı alıp dovuyordu((((

Aynen arkadaşım. .hayat devam ediyor..ne diyorum biliyor musun..evlilik dahil yedi yıl. .nasıl oynamış. .evlilik onun için onemsizmis..
Cunku gelecegine seni koymamis, bunu yazmak seni uzecek ama birazdaha kabullenip kendine yeni bir yol cizmen icin diyorum onun icin hicbir sey yapmaya deymez ve hele uzulmeye hic arkana at gitsin onunde guzel gunler var allah ömür verdikce yasicaksin inslalh kim ne yaptiysa yanina kalmaz inan ama zaman iste ,onüne bak mutlu olmaya calis allah gonlune gore versin

Ben de oyle düşünüyorum arkadaşım. .her şeye rağmen o kadar yalvardim ki yuvamiz yikilmasin diye. .bana cookkk zulmetti cookkk..tarifsiz. ..

Çok çok tşk ederim her birinize((O kadar iyi geliyorsunuz ki ..

Bunları yaşayan sen değil misin? Bunları yaşayıp hala nasıl olur da hala barışmayı düşünüyorsun. Senin kendinle derdin ne bu kadar psikolojini bozan birine geri dönmek istiyorsun yediğin dayak mı az geldi yoksa hala psikolojin tamamen bozulmadı diye mi ? Senin bu yazdıklarını ben okuyunca sana o kadar üzüldüm ki ne kadar dua ettim ama sen kendine üzülmüyorsun hala seni sevmeyen, seni döven, ailesine ezdiren, seni kandıran adama geri dönmek istiyorsun. Niye dönmek istiyorsun hiç mi kendine saygın yok? Hayat O adamdan mı ibaret niye arkadaşım ya.

Eğer çocuğunuz varsa çocuğunuzun çay haline . Ben aileme hep bu yüzden lanet ediyorum keşke ayrılmalarına beni böyle yipratmasalarmis çocuk yoksa hiç durma ayrıl .

Hastalıklı bir ilişki,çocuk olmadan son bulmuş.kendinize uygun biriyle evlenme şansınız var hayırlısıyla.üzmeyin kendinizi, demek bize kolay ama siz üzüldükçe hiçbir şey düzelmez...

Haklısın arkadaşım. .ne söylersen haklısın. .inşallah iyi olacağım. .arada oluyor böyle. .biliyorum hiç normal değil. .en çok da buna üzülüyorum. .niye ben böyleyim ((((

Olmaz tabi ki. Çok şükür kurtulmuşsunuz. Anladığım kadarıyla hala aşıksınız. Ama inanın geçer, geçecek. Etrafınıza bakın aşktan ölen birini tanıyor musunuz ? Ben tanımıyorum. Ama böyle koca bozuntuları yüzünden ölen çok. İçiniz zamanla soğuyacak ve bu günleri kendinize yaşattığınız için üzüleceksiniz. Inanın değmiyor. Benim ablam boşanmıştı, hala seviyordu. Adam gitti evlendi ablam hala seviyordu, hiç bitmeyecek sandık. Ama bi anda bitti gitti ,şimdi hatırlamıyor bile. Gerçi bizim karaktersiz enişte ablama Yaptıklarının bedelini neredeyse canıyla ödüyordu. Korkunç bir kaza geçirdi ve resmen hayatı bitti. Kafadan darbe aldı ve hafıza tamamen gitti. Çok kötü oldu. Yani demem o ki Allah'a bırak. O biliyor yapacağını.

Allah razı olsun arkadaşım. ..o kadar iyi geldin ki..geldiniz ki..her birinizin ne dileği varsa Rabbim versin. .Çok çok tskler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…